• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این اخری سنگه یا جک و جانوره؟:D

popco

Registered User
لایک‌ها
14,932
hjhs4jn3inml9q6v2.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267

کارت حرف نداره پسر. از لحاظ رنگ شناسی رنگ های گرم باید سمت راست کادر و رنگ های سرد سمت چپ کارد باشن. یه فیلیپ بزنی این اصل هم توش مشهود میشه و خیلی عالی تر میشه.

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
از پهلوی دوم یه جمله معروف هست که یه بار تو یکی از مصاحبه‌هاش ازش می‌پرسن: چرا انقد هلی‌کوپتر می‌خری؟ میگه: از همسایه‌ی احمق من بپرسید که چرا انقد تانک می‌خره؟ به ازای هر یه تانکی که می‌خره من یه هلی کوپتر می‌خرم.
کبرای خسته - ساخت کشور دوست و برادر، آمریکای عزیز - تهران، موزه‌ی دفاع مقدس!

IMG_1477-900-web.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کارت حرف نداره پسر. از لحاظ رنگ شناسی رنگ های گرم باید سمت راست کادر و رنگ های سرد سمت چپ کارد باشن. یه فیلیپ بزنی این اصل هم توش مشهود میشه و خیلی عالی تر میشه.

ممنون رفیق (کم پیدا شدی در کل )
راستش چون این کوه مال محل خودمون هست دلم نمیاد این کار رو بکم چون همین الان هم کلی از همون هم محلی ها میگن بهش جادوی فوتوشاپ :/

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
ممنون رفیق (کم پیدا شدی در کل )
راستش چون این کوه مال محل خودمون هست دلم نمیاد این کار رو بکم چون همین الان هم کلی از همون هم محلی ها میگن بهش جادوی فوتوشاپ :/
تنبلی! کشته مارو!
gaah.gif
دارم سعی می کنم خودم رو هم بکشم. باید یه کاری بکنم که مقید به عکاسی بشم.
photosmile.gif
گستردگی هنر و فلسفه داره دیوونه م می کنه. برای درک هنر باید فلسفه بلد باشم؛ برای یادگرفتن فلسفه باید اسطوره شناسی بلد باشم؛ برای یاد گرفتن اسطوره باید...
reading.gif
همینطوری هی داریم میریم عقب تو مسائل تئوری و از اقدام عملی غافل می شیم. تازه هنوز پامو تو وادی تجزیه و تحلیل آثار هنری نذاشتم!
mornincoffee.gif
هرچی بیشتر پیش می رم بیشتر مطمئن می شم که هیچی بلد نیستم!
sigh.gif

باید بهش گفت جادوی عکاسی، نه جادوی فتوشاپ. قرار نیست همه چیز تو عکس هم همونطور باشه که تو واقعیت دیده میشه. مگه تو نقاشی یا موسیقی یا سینما یا رقص یا هر هنر دیگه ای این اتفاق داره میفته که انتظار داشته باشیم تو عکاسی بیفته؟ رئالیسم فقط یکی از مکاتب هنریه. همونطور که توی بقیه ی هنرها هم واقعیت بیرونی دنیا تحت تأثیر دید هنرمند و شرایط اجرای اثر و هزار کوفت و زهرمار دیگه (!) قرار می گیره توی عکاسی هم می تونه این اتفاق بیفته. در نتیجه از حرف دیگران نترس.
eghfal.gif

بالا