دوست عزیز
اول تشکر میکنم به خاطر عکس های زیبایی که قرار میدید.
تشکر بعدی ام هم به خاطر درج نوع دوربین و لنز و تنظیمات هست.
در آخر یک سوال هم دارم. من جدیداً به عکاسی علاقمند شدم و میخوام اولین دوربینم رو بخرم. سوالم اینه که چطور میتونم این اصطلاحات عکاسی رو یاد بگیرم؟
مثلاً توی alldigitall یه دوستی نوشته بود که لنز 55-18 یعنی عدد 55 رو تقسیم بر 18 می کنیم و نتیجه (3) زوم اپتیکال هست. خوب چرا یهو نمیگن 3؟ چرا 18؟ چرا 55؟ این عدد ها بزرگتر باشه بهتره یا کوچکتر؟ (یعنی از روی اسم لنز و این عدد ها چطور میتونم متوجه بشم که فلان لنز چقدر قوی و یا ضعیف هست؟)
f10 یعنی چی؟ 1/200 چیه؟ کلاً منبعی هست که این اصطلاحات رو خیلی ساده توضیح داده باشه؟
خواهش میکنم. خوشحالم که خوشتون اومده.
والا اطلاعات من که مثل بعضی از دوستان در حد حرفه ای نیست. ولی خب اون 18-55 که میگین فوکال لنزه. یعنی لنز میتونه تویه بازه ی فوکال 18 میلی متر تا 55 میلی متر تصویر رو روی سنسور بندازه. و این اعداد نشون دهنده ی نوع هر لنز هستن. اینکه لنز واید ه یا تله این اعداد نشون میدن. بزرگ بودن یا کوچک بودن اعداد دلیل به برتری نیست! از روی اعداد نمیشه قدرت لنز رو تشخیص داد هر لنزی برای یک نوع عکاسی ساخته میشه یکی واید یکی تله یکی سوپر تله و ...
f نشون دهنده ی باز یا بسته بودن دیافراگم ه.
عدد بعدی که به طور مثال شما 1/200 فرمودین نشون دهنده ی سرعت شاتر ه.
فکر میکنم این سایت منبع خوبی باشه
http://www.prophotocom.com/photography/
پیشنهاد میکنم آموزش ها رو از همون اول بخونین. واقعا خیلی خوب و کامل مسائل رو توضیح داده...