انتخاب سرعت شاترت حرف نداره واقعا پویایی آب به طرزی زیبا تو عکس مشاهده میشه اگه یه ذره اینو اونور تر میبود یا عکس فریز میشد و آب دیده نمیشد یا کشش زیر آب حالت جریان دار رو از عکس میگرفت .ممنون
اینجا آبشار( اسپه او) مازندران بهشهر
یعنی کلا ایجور عکس ها که سابجکت حرکت داره تو حالت اولویت شاتر بگیرم
عکس هاتون خیلی زیباست. این عکس بدون ویرایش هست یا با فتوشاپ و... رنگ و موارد دیگر رو اصلاح کردید؟
لطف دارین . بله با فتوشاپ کنتراست رو افزایش دادم .عکس هاتون خیلی زیباست. این عکس بدون ویرایش هست یا با فتوشاپ و... رنگ و موارد دیگر رو اصلاح کردید؟
فوکوس دستی .آقا این عکس رو با چه تنطیماتی گرفتی؟ فوفکوس رو چه حالتی بود؟
من خیلی سعی کردم یه عکس اینجوری بگیرم ولی فوکوس نمیکنه! حتی رو Al Servo هم فوکوس نمیکنه!
انتخاب سرعت شاترت حرف نداره واقعا پویایی آب به طرزی زیبا تو عکس مشاهده میشه اگه یه ذره اینو اونور تر میبود یا عکس فریز میشد و آب دیده نمیشد یا کشش زیر آب حالت جریان دار رو از عکس میگرفت .
آره اینجور مواقع همیشه اولویت شاتر عکس بگیر که قشنگ بتونی با چند سرعت مختلف به بهترین شات برسی.
بازم میگم حرف نداره تنظیماتت .
شما آنالوگ کار میکردید تا حالا ؟
عکس زیبا زیاد دیده بودیم ازتون گفتید با این مود ها آشنایی ندارید گفتم شاید آنالوگ کار بودید .اول میخواستم از از این عکس هایی که شاتر چند ثانیه باز میمونه بگیرم که عکس آب سفید بشه چون موقعیت نبود سه پایه بزنم مجبور شدم اینجوری بگیرم
آنالوگ که نه ولی با دوربین های کامپکت و گوشی و اینا عکس میگرفتم که با مود اتوماتیک بود اولین باره که با dslr عکس میگیرم چون میخوام برم رو مود manual یه کم بحث دیافراگم و سرعت شاتر و ایزو تو مکان های مختلف برام درک کردنش نا مفهومه
http://instagram.com/feriigh#