Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
اوه این تاپیک شده پهنای باند خور
فرارررررررررر
فرارررررررررر
فک کنم من اشتباه میبینم اگر نه موقع ادیت ایکاش موقع بلور کردن براشتون سافت تر میبود که مرز ها کمتر مشخص میشد
فک کنم من اشتباه میبینم اگر نه موقع ادیت ایکاش موقع بلور کردن براشتون سافت تر میبود که مرز ها کمتر مشخص میشد
مرسی که پای عکاسی تجاری رو تو تاپیک باز کردین
منم تصمیم گرفتم یک عکس شبیه همین بگیرم با اجازه.واسه ادیت 4 صبح خوبه دیگه اینو همینطوری گرفتم شابد 5 دقیقه روش کار کرده باشم دیگه چشام نمیدید
الگو برداری بسیار خوب هست اگر به تقلید تبدیل نشه باعث پیشرفت میشهمنم تصمیم گرفتم یک عکس شبیه همین بگیرم با اجازه.
ولی قبلش باید با قوطی ماست یه سافت باکس بسازم :دی
دوستان من که تازه کارم، اجازه هست از کارتون الگو برداری کنم؟ اصلا این کار جهت پیشرفت رو مناسب می دونید؟
نه دیگه، انقدرها هم بد نیست.اوه این تاپیک شده پهنای باند خور
فرارررررررررر
خیلی اتفاقا خوبه . شما که با لنز معکوس نگرفتی نباید با عکس بقیه بچه ها مقایسه کنی . کار اول که هیچی به عنوان کار چندم هم عالیه.اینم از عنکبوت. یه مقدار کراپ کردم (بالاخره این مگاپیکسل بالا باید یه جایی به درد بخوره) فکوس رو چشمای جلو نیوفتاده ولی به عنوان کار اول بدک نیست. با jpeg گرفتم ادیت خاصی روش انجام ندادم. نورپردازی هم نداشتم توی نور اتاق این کارو انجام دادم.
مشاهده پیوست 655146
راستی فکر کنم جناب عنکبوت بر اثر سرمای زیاد جان به جان آفرین تسلیم کرد. روحش شاد و یادش گرامی باد.:general503: