• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
آقا از این سافت باکساتون عکس یذارید ببینم چجوری درست میکنید من یه دونه درست کردم روم نمیشه انقدر ضایعست عکس بذارم . یه لامپ 200 وات توشه :D
مال من که اصل خندست منبع نور : لامپ 200 تو کاسه ی چراغ پیکان

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
ممنون که سافت باکسمو مسخره نمیکنید :D :D
البته با توجه به آموزش پست بالایی مشکل اصلی سافت باکس من اینه که صفحه های آلومینیومیش مسطح نیست . که اونم بخاطر اینه که 3 تا چوب به عنوان اسکلت داره که به یه قاب پلاستیکی پیچ شدن . جای پیچ ها هم با یه پیچ داغ روی قاب اضافه شده. نورش بد نیست ولی من تو کار ماکرو نیستم برای پرتره های خونگی درستش کردم.
IMG_1315.JPG IMG_1316.JPG IMG_1317.JPG

اینم به عنوان ضد اسپم : :D
IMG_1228.JPG

OKTAY50000

Registered User
لایک‌ها
332
البته با توجه به آموزش پست بالایی مشکل اصلی سافت باکس من اینه که صفحه های آلومینیومیش مسطح نیست . که اونم بخاطر اینه که 3 تا چوب به عنوان اسکلت داره که به یه قاب پلاستیکی پیچ شدن . جای پیچ ها هم با یه پیچ داغ روی قاب اضافه شده. نورش بد نیست ولی من تو کار ماکرو نیستم برای پرتره های خونگی درستش کردم.
مشاهده پیوست 649345 مشاهده پیوست 649346 مشاهده پیوست 649347

مشاهده پیوست 649348
داداش شما با یه تیکه مقوا و مثل اموزش میتونی چیز عالی درست کنی این که بدرد نمیخوره
سنگینه-فویل رو هواست-بغلشم که بازه-3 چوب زدی!!!! :|

• Like
Reactions: poq

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
مشاهده پیوست 649345 مشاهده پیوست 649346 مشاهده پیوست 649347

مشاهده پیوست 649348
در مورد ساختن سافت باکس پیشنهادم به دوستان استفاه از ظروف لبنیات، که دارای بدنه ی کدری هستند و استفاده از یک منبع نور نسبتا قوی .اگر هم از منبع نور خیلی قوی بود میتونید به عنوان کاهنده نور یه برگه a4دور تا دور اون قوطی بپیچید تا میزان نور رو به حد دلخواه تنظیم کنید .حتی میتونید برای جالب تر شدن عکستون از برگه های رنگی هم استفاده کنید که این دیگه به خلاقیت خودتون در نور پردازی بستگی داره.
اگر هم ماکرو عکاسی میکنید در بزرگنمایی های بیشتر از 1:1 به دلیل نزدیک بودن سوژه به لنز و سایه ای که موقع استفاده از فلاش دوربین از لنز روی سوژه میوفته میتونید به روش هایی مثل استفاده از دو اینه که روش خیلی سختی هست(تا حالا از این روش استفاده نکردم) یا استفاده از یه تیکه پلاستیکدر ابعاد کوچک در جلوی لنز ،هم به عنوان نورگیر و هم جهت پخش نور استفاده کرد ،و نور فلاش دوربین برای نوردهی سوژه در ابعاد کوچک رو ممکن ساخت.
در ساخت چنین کار دستی هایی بیشتر ایده هست در مورد سافت باکس شما هم بسیار معرکه ساختیدش.البته موضوعی که در مورد این قبیل اشیاء اهمیت داره ، عکسی هست که به واسطه استفاده از اون ها حاصل میشه و ظاهر تجهیزات اهمیت زیادی نداره.
مصلا خود من این عکس رو یه جا دیدم به فکر استفاده از لامپ ال ایدی در جلوی لنز با منبع انرژی قابل حمل مصل باطری کتابی افتادم .اگر هم بشه میخوام یکیشو با چوب و مقوا و چسب و....بسازم .همانطور که گفتم همش ایده هست و خلاقیت.

البته به دلایلی پیشنهاد میکنم باخریدن لوازم نورپردازی از جمله یک عدد سافت باکس در ابعاد کوچک و خانگی و یک عدد فلاش اکسترنال برای عکاسی ماکرو خیال خودتون رو از بابت تجهیزات نور پردازی راحت کنید مگر در حد استفاده یکی دو بار باشه و قصد فعالیت به صورت حرفه ای رو ندارید.به این دلیل که یکی استفاده از اون ها راحت تر و اصولی تر است و هم با خرید این تجهیزات امکان استفاده صحیح از وسایل نورپردازی رو برای شما ممکن میسازد. همچنین ساز و کار این اشیاء(منظورم همین کاردستی های دست ساز خودمونه) به گونه ای هست که استفاده از این تجهیزات عجیب القرایب رو در شرایطی که قصد عکاسی در خارج از محیط خانه و یا اتلیه را داریم به دلایلی همچون عدم دسترسی به منبع انرژی برای بهره گیری از این وسایل نورپردازی دست ساز ، استفاده از اونها عملا ناممکن است.به عبارت کلی تر برای شروع بد نیست ولی برای ادامه بهتون پیشنهاد نمیکنم.
موفق باشید

Last edited:

verdi

Registered User
لایک‌ها
593
DSC_00026.jpg

OKTAY50000

Registered User
لایک‌ها
332
اون انتن و دودکش رو حذف میکردید نمای ابر ها بهتر میشد دوست من

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710

popco

Registered User
لایک‌ها
14,932
اگر یه چراغ قوه داشتید به دوربین از روبرو میتابوندید میتونستید انعکاس تصویر دوربین و عکاس رو تو قطره داشته باشید که معرکه میشد
ممنون از راهنماییتون
این عکس داخل جنگل و توی روز برفی گرفتم.در واقع اون قطره حاصل از آب شدن برف روی شاخه س

DSC04401.jpg

hosseinb13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
سلام بچه ها :)
اولین پستم تو این تاپیکه ، اولین عکسمم هس(تو حالت دستی) :) تازه شروع کردم خوشحال میشم مشکلات عکسامو بگین
دوربینم Canon 1100D لنز 55-18
بگذریم
f=5/6
ISO=100
1/10 sec

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
سلام بچه ها :)
اولین پستم تو این تاپیکه ، اولین عکسمم هس(تو حالت دستی) :) تازه شروع کردم خوشحال میشم مشکلات عکسامو بگین
دوربینم Canon 1100D لنز 55-18
بگذریم
f=5/6
ISO=100
1/10 sec

با فلاش عکاسی کردید؟
اگر اینطوره چرا 1/10 وقتی سوژه ی متحرک دارید.
شوت شدن فلاش باعث سایه شیر روی دیوار شده و تمرکز عکس رو به نظرم کم میکنه
البته جسارتا
به این و ادی پر بلا خوش اومدید

hosseinb13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
با فلاش عکاسی کردید؟
اگر اینطوره چرا 1/10 وقتی سوژه ی متحرک دارید.
شوت شدن فلاش باعث سایه شیر روی دیوار شده و تمرکز عکس رو به نظرم کم میکنه
البته جسارتا
به این و ادی پر بلا خوش اومدید
بله دوست عزیز با فلاشه
فکر کنم برای این که سوژه رو ثابت کنم باید سرعت شاترو میبردم بالا که اشتباها اونو آوردم پایین :D قضیه اماتور بودنو این حرفا :D
ممنون

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
این عکس رو هم با سافت باکس دست سازم گرفتم . راضیم ازش نور یکنواخت و خوبی داره .
تو پس زمینه معلومه :

IMG_1325.JPG

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اینو هفته ی پیش گرفتم،یه مقدار فوکوسش مشکل داره!فوکوس اتومات HX10V هست

تا نظر دوستان متخصص چی باشه

DSC063712.jpg

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
به نظرم اینجا جاش نیست ولی نمیدونستم کجا بپرسم ببخشید
من سونی الفا ۳۷ دارم با لنز ۵۵-۱۸ (کسی خواست میفروشم:دی) میخواستم ببینم میتونم بصورت لنز معکوس عکس بگیرم با این لنز؟ باید چکار کنم؟
ممنون
بازم ببخشید

Sent from my bell & sebastian

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
به نظرم اینجا جاش نیست ولی نمیدونستم کجا بپرسم ببخشید
من سونی الفا ۳۷ دارم با لنز ۵۵-۱۸ (کسی خواست میفروشم:دی) میخواستم ببینم میتونم بصورت لنز معکوس عکس بگیرم با این لنز؟ باید چکار کنم؟
ممنون
بازم ببخشید

Sent from my bell & sebastian
پ. خ میکنم خدمتتون

بالا