ممنون که سافت باکسمو مسخره نمیکنید
البته با توجه به آموزش پست بالایی مشکل اصلی سافت باکس من اینه که صفحه های آلومینیومیش مسطح نیست . که اونم بخاطر اینه که 3 تا چوب به عنوان اسکلت داره که به یه قاب پلاستیکی پیچ شدن . جای پیچ ها هم با یه پیچ داغ روی قاب اضافه شده. نورش بد نیست ولی من تو کار ماکرو نیستم برای پرتره های خونگی درستش کردم.
مشاهده پیوست 649345 مشاهده پیوست 649346 مشاهده پیوست 649347
اینم به عنوان ضد اسپم :
مشاهده پیوست 649348
در مورد ساختن سافت باکس پیشنهادم به دوستان استفاه از ظروف لبنیات، که دارای بدنه ی کدری هستند و استفاده از یک منبع نور نسبتا قوی .اگر هم از منبع نور خیلی قوی بود میتونید به عنوان کاهنده نور یه برگه a4دور تا دور اون قوطی بپیچید تا میزان نور رو به حد دلخواه تنظیم کنید .حتی میتونید برای جالب تر شدن عکستون از برگه های رنگی هم استفاده کنید که این دیگه به خلاقیت خودتون در نور پردازی بستگی داره.
اگر هم ماکرو عکاسی میکنید در بزرگنمایی های بیشتر از 1:1 به دلیل نزدیک بودن سوژه به لنز و سایه ای که موقع استفاده از فلاش دوربین از لنز روی سوژه میوفته میتونید به روش هایی مثل استفاده از دو اینه که روش خیلی سختی هست(تا حالا از این روش استفاده نکردم) یا استفاده از یه تیکه پلاستیکدر ابعاد کوچک در جلوی لنز ،هم به عنوان نورگیر و هم جهت پخش نور استفاده کرد ،و نور فلاش دوربین برای نوردهی سوژه در ابعاد کوچک رو ممکن ساخت.
در ساخت چنین کار دستی هایی بیشتر ایده هست در مورد سافت باکس شما هم بسیار معرکه ساختیدش.البته موضوعی که در مورد این قبیل اشیاء اهمیت داره ، عکسی هست که به واسطه استفاده از اون ها حاصل میشه و ظاهر تجهیزات اهمیت زیادی نداره.
مصلا خود من این عکس رو یه جا دیدم به فکر استفاده از لامپ ال ایدی در جلوی لنز با منبع انرژی قابل حمل مصل باطری کتابی افتادم .اگر هم بشه میخوام یکیشو با چوب و مقوا و چسب و....بسازم .همانطور که گفتم همش ایده هست و خلاقیت.
البته به دلایلی پیشنهاد میکنم باخریدن لوازم نورپردازی از جمله یک عدد سافت باکس در ابعاد کوچک و خانگی و یک عدد فلاش اکسترنال برای عکاسی ماکرو خیال خودتون رو از بابت تجهیزات نور پردازی راحت کنید مگر در حد استفاده یکی دو بار باشه و قصد فعالیت به صورت حرفه ای رو ندارید.به این دلیل که یکی استفاده از اون ها راحت تر و اصولی تر است و هم با خرید این تجهیزات امکان استفاده صحیح از وسایل نورپردازی رو برای شما ممکن میسازد. همچنین ساز و کار این اشیاء(منظورم همین کاردستی های دست ساز خودمونه) به گونه ای هست که استفاده از این تجهیزات
عجیب القرایب رو در شرایطی که قصد عکاسی در خارج از محیط خانه و یا اتلیه را داریم به دلایلی همچون عدم دسترسی به منبع انرژی برای بهره گیری از این وسایل نورپردازی دست ساز ، استفاده از اونها عملا ناممکن است.به عبارت کلی تر برای شروع بد نیست ولی برای ادامه بهتون پیشنهاد نمیکنم.
موفق باشید