mehrdad486
Registered User
قلب دیگه برعکس شدهچی رو reverse کردی؟
قلب دیگه برعکس شدهچی رو reverse کردی؟
چی رو reverse کردی؟
مدونم اینجو جاش نی!داداش نفست از جای گرم میاد فلش اکسترنالم کجا بود تو این بی پولی همین رینگ معکوس رو هم پول قرض کردم:general304: فلش خود دوربین هم چون سوژه چسبیده به لنزه نمیشه استفاده کرد لنز سایه میندازه. ولی تو فکر اینم که از یه منبع نوری ثابت مثل چراغ مطالعه با لامپ کم مصرف استفاده کنم ببینم چجوری میشه. البته اول باید تو فکر یه سه پایه خوب باشم.
اتفاقا خودم هم تو فکرش بودم واسه همین پریروز یکی از این چراغ مطالعه های شارژی خریدم 15 تومن. 24 تا لامپ SMD داره. خودش پایه هم داره فعلا یه مقدار باهاش کار میکنم ببینم چجوریه.مدونم اینجو جاش نی!
ولی خب منم یکم تجربه دارم!
برای نور پردازی می تونی از SMD یا LED سفید استفاده کنی. فکر کنم SMD نور یک نواخت تری بهتون بده.
می تونی راحت یک پایه هم براش بسازی و نزدیک سوژه قرار بدیش.(چوب بستنی چیزی!!) با یک باتری قلمی هم تامین برق میشن.
اینجوری می تونی دیاف رو کامل ببندی و سرعت شاتر رو بیشتر کنی.
من یبار با این روش شب عکس ماکرو گرفتم. الان رینگ معکوس برای دوربین جدیدم ندارم البته لنزمم کلا هم زوومش و هم فوکوسش موتوری هست و نمیشه کاری کرد. باید آنالوگ بخرم!
کلا این ماکرو گرافی دردسری هست!!
روی مانت m42 کسی لنز آنالوگ ماکرو دار خوب سراغ داره؟!!
زیباست ویرایش عکستون با چه برنا مه ای؟
ممنونمزیباست ویرایش عکستون با چه برنا مه ای؟
عمو پکوندی این زنبور بنده خدا رو ...از زاویه دیگه
مشاهده پیوست 672401
خیلی خوبه که جدیداً دوستان توضیحاتی هم در مورد نحوه ادیت عکسهای زیباشون ارائه میدنممنونم
ویرایش چندانی روی عکس انجام ندادم جز اندکی تغییر رنگ بندی و کنتراست که با فتوشاپ انجام شده .عکس به صورت اچ دی ار سه شاتی هست که به وسیله ی ریموت و سه پایه با سه نوردهی مختلف گرفته شده بعد این سه عکس رو تو فتوشاپ ترکیب و یک خروجی اچ دی ار از اون بدست اوردم.
اینم مراحلی که تو فتوشاپ انجام شده :
مشاهده پیوست 672492 مشاهده پیوست 672502