درودزیادی ادیتش کردی.
شلوغ شده.کنتراست بالاست.مخصوصا لبه بام و آسمون.
منتظر عکس های دیگتون هستم.
میشه عکس اصلی رو برام آپ کنید؟
ببینید دوست عزیز به نظرم عکس باید یه طوری باشه که وقتی بیننده میبینهدرود
ممنون جناب takman_236 بابت نقدتون
خیلی روی ادیت عکس کار نکردم شاید 10 دقیقه . بیشتر پروسس ادیت عکس هم جز اندکی تغییر کنتراست ، اعمال افکت های غیر انتخابی و اماده ای بوده که باعث تشدید بعضی المان ها به صورت ناخواسته در عکس شده . از طرفی به این دلیل که تمرکزم غالبا معطوف به حالت مینیاتوری خطوط اجرها بود خیلی کم به اسمان و خطوط مرزی توجه کردم .و از انجایی که اسمان رو بعدا بدون توجه به جزییات به صورت رندر وارد عکس کردم باعث شده قسمت هایی از لبه های امارت ناخواسته حذف شود ،که تا حدودی بوسیله ی ابزار فتوشاپ ترمیم شده. همچنین به دلیل شرایط نوری عکس ، اعمال برخی افکت های اچ دی ار روی این عکس تک شات، عکس رو یه مقدار متفاوت کرده. و یه جورایی ادیت اصولی تبدیل به ادیت خلاقانه شده که البته بد هم از اب در نیامده
بسیار ممنونم بابت نقدتون و سپاسگزار میشوم اگر در مورد اون شلوغی عکس کاملتر و مبسوط تر توضیح بفرمایید تا از این نظرات برای بررسی ، اصلاح و بهبود عکسهای بعدی استفاده نمایم.
عکس با سایز اصلی:
http://upload7.ir/imgs/2014-11/20811955090797445266.jpg
ممنون از حسن توجه شما
------------------------------------------------------------------------------------
پست خالی نباشه:
عکس پست قبلی با ادیتی متفاوت
سلام داداش!گل عزيز است غنيمت شمريدش صحبت كه به باغ آمد ازاين راه وازآن خواهد شد
حافظ
گل های پاییزی....
المپوس SP570
ماکرو
دوست عزیز برای کادر بندی یه نگاه به اینجا بنداز.سلام داداش!
عکس زیبایست. اما فکر کنم فوکوس روی غنچه سمت چپ است...
...
کادر بندیم مشکل داره، بهم کمک کنید لطفا.
high Contrast
SONY NEX-5R 16-50mm
f/9
1/320sec
100 iso
35mm
سلام داداش!
...
high Contrast
SONY NEX-5R 16-50mm
f/9
1/320sec
100 iso
35mm
از سه پایه استفاده کنید و با بستن دیافراگم عمق میدان بیشتری به عکستون بدید.چون میخواستم که هر دو غنچه باشن توی عکس نمیشد کاری کرد....
مرسی از شما
از سه پایه استفاده کنید و با بستن دیافراگم عمق میدان بیشتری به عکستون بدید.
سلام داداش!
...
high Contrast
SONY NEX-5R 16-50mm
f/9
1/320sec
100 iso
35mm
نه بابا چرا ناراحت بشم؟!امیدوارم ناراحت نشید از حرفم
اما پشت این عکس اصلاً فکری نیست. ممکن است شما ایدهای داشتید موقع ثبت اما عکسی که اینجاست و بیننده میبینه اصلاً حرفی نداره
هدف عکس چیست؟
موضوع و ایده داشتن عکس از کادرش مهمتره
آره ولی باید یکم ادیت بشه نمیخواستم نویز بیوافته تو عکس.عکاسی از غروب هم سخته هم آسون
آسونه چون غروب ذاتآً زیباست
سخته چون اینقدر عکس عالی و بدون نقص از غروب آفتاب گرفته شده که به راحتی نمیشه عکس متمایزی گرفت.
به هر حال فکر میکنم کم کردن سهم زمین در این عکس بهتر باشه + یک ادیت بهتر
یه چیزی شبیه این:
سلام گرامی ایام به کام...ماکرو از زنبور
المپوس sp570
سلام گرامی ایام به کام...
دوست عزیز عکستون خیلی خیلی خوب شده ولی فکوس بیشتر بر روی کندو است تا خود زنبور ها به غیر از زنبور سمت چپی نمیدونم چرا ولی به نظرم بهتر بود فوکوس ثابت روی زنبور وسطی میبود بهتر میشد..
از اون دوتا زنبودر داخل کندو هم عکس میگرفتید !! بچه هاشون هستند؟ در هر صورت موفق باشید خیلی زیبا شده ...
بله بنده کلی گفتم و با شرایط شما هم عالی است این عکس چون میدونم در چه وضعیتی بودیت!! فقط مراقب باشید اینا زنبور عسل نیستند و گوشت خوار هستند یک وقت حمله نکنند البته بیشتر کرم ابریشم میخورند ..بسیار عالی شده از بچه هاشون ه عکس بگیرید باید جالب بشه.. موفق باشید .سلام وقت بخیر ممنون از وقتی که گذاشتید
ایام به کام منو یاد بهترین دوستم انداخت...مرسی
عرض کنم خدمت شما که همه چیزایی که فرمودین انجام شده...چون عکس های زیادی گرفتم....اما باید شرایط رو برای شما توضیح بدم که چطور بوده
کندو زیر سقف خونه بوده و چهار پایه گذاشتم تا تونستم دستمو به اونجا برسونم...دوربین رو به اسمون با شرایط سخت عکس گرفتم...اما چون جای مناسبی نبود بیشتر موفق شدم روی مرکز کندو فوکوس کنم
اما توی عکس های دیگه فکر میکنم فوکوس روی زبور ها هم باشه
بله بنده کلی گفتم و با شرایط شما هم عالی است این عکس چون میدونم در چه وضعیتی بودیت!! فقط مراقب باشید اینا زنبور عسل نیستند و گوشت خوار هستند یک وقت حمله نکنند البته بیشتر کرم ابریشم میخورند ..بسیار عالی شده از بچه هاشون ه عکس بگیرید باید جالب بشه.. موفق باشید .