filtrmiltr
Registered User
- نوشتهها
- 563
- لایکها
- 163
تاریخ 25 مهر ساعت 17:36چه ساعتی از روز یا شب این عکس رو گرفتید؟
تاریخ 25 مهر ساعت 17:36چه ساعتی از روز یا شب این عکس رو گرفتید؟
دروددرود
دوستان منتظربیان اشکالات کار بدون رودربایستی و تعارفتون هستم
اگر فرمت خام این عکس رو هم دارید می تونید با کمی تغییرات بهتر کنید عکس روتاریخ 25 مهر ساعت 17:36
اینم اگزیف عکس منظزهاینم یه دونه دیگه
بالا گزاشتملطفا تنظیمات رو هم بزارید تا اشکالات رو عرض کنیم خدمتتون.
در عکسی که اشاره کردید از یه سه پایه نامرغوب استفاده شد. البته مکانم هم خوب نبود رو شیرونی خونه بودم. ریموت نداشتم از تایمر استفاده کردم . یادم رفت لرزشگیز خود لنز رو خاموش کنم . آینه رو هم قفل نکردم چون فکر می کردم قفل کردن آینه برای گرفتن چند شات پشت هم مفیده ظاهرا اشتباه فهمیدم .متاسفانه یه لنز 18-135 بیشتر ندارم .درود
به نظرم در شرایط نوری اینچنینی که ثبت هر چه بهتر عکس نوردهی بالای سنسور را میطلبه ، باز بودن دریچه ی شاتر در دراز مدت باعث ثبت کوچکترین لرزش ها به هنگام نوردهی در عکس میشود ، پس بهتره با استفاده از سه پایه ، ریموت و تکنیکهایی مثل قفل کردن اینه این لرزش ها را به حد اقل رسانید.بهتون پیشنهاد میکنم در عکس های شب از لنزهای اف باز استفاده کنید .که به واسطه ی دیاف باز این لنزها عکسهایی با نور بهتر و مهمتر از همه بوکه نور را در خارج از نقطه فکوس خواهید داشت که باعث ایجاد جلوه ای خاص در عکسهاتون میشود.همچنین برای رسیدن به تنظیمات مطلوب از قبل چند شات اولیه جهت تست و بررسی تنظیمات بگیرید.
با عکس دومتون بهتر کنار اومدم . البته بهتر بود با یه مقدار چاشنی فنی و تکنیکی ترکیب میشد تا عکسی به مراتب بهتر رو شاهد بودیم. در فشار دادن دکمه شاتر زیاد عجله نکنید و زاویه ها و مکان های مناسب برای قرار گرفتن را پیدا کنید حتی شده چند دقیقه را صرف پیدا کردن زاویه و کادر مناسب کنید، هیچوقت نمی دانید، شاید بتوانید زاویه بهتری برای عکاسی پیدا کنید.
موفق باشید
فرمت خام عکس رو دارم . فعلا عکسها رو با لایت روم دستکاری و کم حجم و... می کنم.اشکال فک نکنم از نرم افزا باشه اشکال از من فوق آماتوره. خوشحال میشم راهنماییم کنیداگر فرمت خام این عکس رو هم دارید می تونید با کمی تغییرات بهتر کنید عکس رو
عکس با چه نرم افزاری کم حجم کردید؟
کیفیتش پایین بود.
ادیت عکس باید آموزش هاشو ببینی.فرمت خام عکس رو دارم . فعلا عکسها رو با لایت روم دستکاری و کم حجم و... می کنم.اشکال فک نکنم از نرم افزا باشه اشکال از من فوق آماتوره. خوشحال میشم راهنماییم کنید
من وقت کلاس رفتن رو ندارم بنابر این هم در مورد تکنیکهای عکاسی و هم ویرایش عکس باید از فرومها و سایتهای فارسی کمک بگیرم ( هر چند که این روش عملا زمان برتر هست )ادیت عکس باید آموزش هاشو ببینی.
روی فرمت خام باید تنظیمات رو دستکاری کنی تا تصویر زنده تر و شاداب تر و ... بشه.
در مورد این عکس اول هم مدت نور دادنت که 30 ثانیه هست حتما از سه پایه باید استفاده کنی.
اصلا نمیشه بدون سه پایه. تار میشه و عکس به درد نمی خوره.
حتما هم بزار روی سلف تایمر 2 ثانیه یا بیشتر تا زدن دکمه شاتر باعث نشه دوربینت تکون بخوره و عکس خراب بشه.
از سیستم نورسنجی خود دوربینتم استفاده کن.دقت کن همیشه نزدیک وسط باشه.
البته منظور منم همین بود که از تو اینترنت...من وقت کلاس رفتن رو ندارم بنابر این هم در مورد تکنیکهای عکاسی و هم ویرایش عکس باید از فرومها و سایتهای فارسی کمک بگیرم ( هر چند که این روش عملا زمان برتر هست )
همیشه سعی می کنم نور سنجی بین 0 و +1 باشه.
منبع خوب فارسی در همه ضمینه ها ی عکاسی اگرسراغ دارید دریغ نکنید لطفاالبته منظور منم همین بود که از تو اینترنت...
مگر نه کی وقت کلاس رفتن رو داره ...
آموزش ادیت عکس با لایت روم خوبه.
منابع فارسی رو من استفاده نمی کنم.منبع خوب فارسی در همه ضمینه ها ی عکاسی اگرسراغ دارید دریغ نکنید لطفا
اینم اگزیف عکس منظزه
در عکسی که اشاره کردید از یه سه پایه نامرغوب استفاده شد. البته مکانم هم خوب نبود رو شیرونی خونه بودم. ریموت نداشتم از تایمر استفاده کردم . یادم رفت لرزشگیز خود لنز رو خاموش کنم . آینه رو هم قفل نکردم چون فکر می کردم قفل کردن آینه برای گرفتن چند شات پشت هم مفیده ظاهرا اشتباه فهمیدم .متاسفانه یه لنز 18-135 بیشتر ندارم .
به نظر شما کادر عکس دوم بزرگترین ایرادش بود ؟
درود و سپاس بابت وقتی که گزاشتیدفکر میکنم با توجه به لنزی که در اختیار داشتید،علارغم اف پایین و فوکال متوسط باز هم انتظار یک عکس خوب را برای ما باقی میگذاشت که با اعمال تنظیمات مناسب میشد عکس بهتری را به ثبت رساند.در مورد لنزی که استفاده میکنید ، میتونستید با بالا بردن ایزو و استفاده از تجهیزات مناسبی که در پست بالا به ان اشاره کردم خلاء لنزهای اف باز را تا حدودی پر کنید اگر چه باز هم جا برای باز کردن دیاف بود .کیفیت افزایش ایزو در دوربین های مختلف متغیر است و بسته به شناخت خودتون از دوربینی که استفاده میکنید ، میشود حساسیت سنسور را تا جایی که حداقل میزان نویز در عکس تشکیل شود ، بالا برد تا بتوانید با سرعت نسبتا بالاتر و با لرزش به مراتب کمتر عکسهاتون رو ثبت کنید(عکس های انی بدون نیاز به سه پایه ).این مساله امری تجربی است و بعد از مدتی کار کردن با دوربین با مقدار این کمیت ها اشنا میشوید. با توجه به اندک شناختی که از دوربین شما دارم فکر میکنم بهتر بود ایزویی بالا تر را جهت ثبت این عکس اتخاذ میکردید. پیشنهاد میکنم در خصوص عکاسی شب مقالات متنوعی که در سایت های عکاسی هستند را مطالعه بفرمایید.
در مورد عکس دومتون ........................
درود و سپاس بابت وقتی که گزاشتید
من عکس دومم قابل تکرار مجدد نیست ولی عکس اولم (عکس از دکل ) امکان تکرار مجدد هست (به شرط مساعد بودن هوا)
بنابر این به کمک شما سعی می کنیم با تمرین و تکرار به تنظیمات مناسب برسیم
پس طبق گفته های شما اف رو در پایین ترین حالت قرار می دم با ایزو های مختلف چند شات میندازم تا ببینم کدوم بهتر جواب می ده
سه پایه که همون سه پایه فیزوری هست ناچارا . آینه رو قفل می کنم . ریموت ندارم ولی می تونم هم دوربین رو به گوشی وصل کنم و هم از تایمر 2 استفاده می کنم(کدوم بهتره ). با توجه به نامرغوب بودن سه پایه ،لرزشگیز لنز رو خاموش کنم یا نه ؟
اگه کم زوم کنم باید کراپ سنگین اعمال کنم .به نظر شما تا آخر زوم کنم یا نه
یکی از مشکلات فوکوس دستی است . تو این شرایط نتونستم از اتو فوکوس استفاده کنم در حالت دستی هم دوربین رو لمس کوچیک که می کنم تصویر می لرزه و تشخیص بهترین فوکوس مشکل میشه
از همه دوستانی که راهنمایی خواهند کرد سپاسگزارم
مدیر محترم تایپیک اگه فک می کنن این بحث ما جاش مناسب نیست بفرمایند تا ما بساطمون رو در جای درستش پهن کنیم
سلام دوست عزیز
توی ثبت یک عکس باید پای سوژه ای در میون باشه.
سوژه میتونه یک موجود جاندار
یه درخت
یه گل
یه منظره یا و..
باشه.
وقتی چنین منظره ای رو بروتون هستش باید با عوض کردن موقعیت خودتون بتونید از منظره یک سوژه مناسب بسازید.
صرفا اینکه منظره زیباست عکس هم زیبا نمیشه.
عکس شما می تونه بهتر هم بشه.
با عوض کردن موقعیت خودتون
تست زاویه های گوناگون
عوض کردن فوکال ...
اگر فرصت کردید این مقاله رو مطالعه کنید
اگر ایراد میگیرم قصدم فقط پیشرفت شماست.
میشه تمام عکس هایی که تو این تاپیک گذاشته میشه رو گفت عالیه و رد شد
نیازی به این چیزا نیست.آقا شدیدا ممنونم از شما
من دوربینم این تنظیماتی که میگید رو نداره چون اکشن کم هست ( گو پرو ) حتی ال سی دی هم نداره ببینم دارم چیکار میکنم صرفا چون لنزش واید هست ( اگه اشتباه نکنم ) من از مناظر میگیرم بعد کراپ میکنم ( اینم اگه اشتباه نکنم :دی )
ولی این مقاله ای رو که دادید چون انگلیسیم زیاد قوی نیست یکم زمان میبره کامل متوجه شم اما حتما روش وقت میزارم
خیلی خیلی ممنون
دوست عزیز شرکت گوپرو برای هر سه سیستم عامل ویندوزفون، ios و اندروید برنامه مخصوص ارائه کرده که از طریق اتصال دوربین به گوشی هوشمندتان توسط WiFi می تونید دوربین خودتون رو کنترل کنید. البته از نسخه هیرو 3+به بعد.آقا شدیدا ممنونم از شما
من دوربینم این تنظیماتی که میگید رو نداره چون اکشن کم هست ( گو پرو ) حتی ال سی دی هم نداره ببینم دارم چیکار میکنم صرفا چون لنزش واید هست ( اگه اشتباه نکنم ) من از مناظر میگیرم بعد کراپ میکنم ( اینم اگه اشتباه نکنم :دی )
ولی این مقاله ای رو که دادید چون انگلیسیم زیاد قوی نیست یکم زمان میبره کامل متوجه شم اما حتما روش وقت میزارم
خیلی خیلی ممنون