• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
درود
دوستان منتظربیان اشکالات کار بدون رودربایستی و تعارفتون هستم
c0a2eb770633124440daac9ee5b90748.jpg
درود
به نظرم در شرایط نوری اینچنینی که ثبت هر چه بهتر عکس نوردهی بالای سنسور را میطلبه ، باز بودن دریچه ی شاتر در دراز مدت باعث ثبت کوچکترین لرزش ها به هنگام نوردهی در عکس میشود ، پس بهتره با استفاده از سه پایه ، ریموت و تکنیکهایی مثل قفل کردن اینه این لرزش ها را به حد اقل رسانید.بهتون پیشنهاد میکنم در عکس های شب از لنزهای اف باز استفاده کنید .که به واسطه ی دیاف باز این لنزها عکسهایی با نور بهتر و مهمتر از همه بوکه نور را در خارج از نقطه فکوس خواهید داشت که باعث ایجاد جلوه ای خاص در عکسهاتون میشود.همچنین برای رسیدن به تنظیمات مطلوب از قبل چند شات اولیه جهت تست و بررسی تنظیمات بگیرید.
با عکس دومتون بهتر کنار اومدم . البته بهتر بود با یه مقدار چاشنی فنی و تکنیکی ترکیب میشد تا عکسی به مراتب بهتر رو شاهد بودیم. در فشار دادن دکمه شاتر زیاد عجله نکنید و زاویه ها و مکان های مناسب برای قرار گرفتن را پیدا کنید حتی شده چند دقیقه را صرف پیدا کردن زاویه و کادر مناسب کنید، هیچوقت نمی دانید، شاید بتوانید زاویه بهتری برای عکاسی پیدا کنید.
موفق باشید

Last edited:

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249

فایل های ضمیمه

• HESAMd1024.jpg
    HESAMd1024.jpg
    227.9 KB · نمایش ها: 19

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
عکس دکل تو گوشیم بود با خود گوشی دستکاری کردم و از گوشی هم فرستادم تو تایپیک ظاهرا خیلی بد شده . الان یه ادیت دیگه از کامپیوت انجام دادم اینم لینکش

این اگزیف عکس دکل
dakal.jpg
اینم یه دونه دیگه
اینم اگزیف عکس منظزه
Untitled.jpg

لطفا تنظیمات رو هم بزارید تا اشکالات رو عرض کنیم خدمتتون.
بالا گزاشتم

درود
به نظرم در شرایط نوری اینچنینی که ثبت هر چه بهتر عکس نوردهی بالای سنسور را میطلبه ، باز بودن دریچه ی شاتر در دراز مدت باعث ثبت کوچکترین لرزش ها به هنگام نوردهی در عکس میشود ، پس بهتره با استفاده از سه پایه ، ریموت و تکنیکهایی مثل قفل کردن اینه این لرزش ها را به حد اقل رسانید.بهتون پیشنهاد میکنم در عکس های شب از لنزهای اف باز استفاده کنید .که به واسطه ی دیاف باز این لنزها عکسهایی با نور بهتر و مهمتر از همه بوکه نور را در خارج از نقطه فکوس خواهید داشت که باعث ایجاد جلوه ای خاص در عکسهاتون میشود.همچنین برای رسیدن به تنظیمات مطلوب از قبل چند شات اولیه جهت تست و بررسی تنظیمات بگیرید.
با عکس دومتون بهتر کنار اومدم . البته بهتر بود با یه مقدار چاشنی فنی و تکنیکی ترکیب میشد تا عکسی به مراتب بهتر رو شاهد بودیم. در فشار دادن دکمه شاتر زیاد عجله نکنید و زاویه ها و مکان های مناسب برای قرار گرفتن را پیدا کنید حتی شده چند دقیقه را صرف پیدا کردن زاویه و کادر مناسب کنید، هیچوقت نمی دانید، شاید بتوانید زاویه بهتری برای عکاسی پیدا کنید.
موفق باشید
در عکسی که اشاره کردید از یه سه پایه نامرغوب استفاده شد. البته مکانم هم خوب نبود رو شیرونی خونه بودم. ریموت نداشتم از تایمر استفاده کردم . یادم رفت لرزشگیز خود لنز رو خاموش کنم . آینه رو هم قفل نکردم چون فکر می کردم قفل کردن آینه برای گرفتن چند شات پشت هم مفیده ظاهرا اشتباه فهمیدم .متاسفانه یه لنز 18-135 بیشتر ندارم .
به نظر شما کادر عکس دوم بزرگترین ایرادش بود ؟
اگر فرمت خام این عکس رو هم دارید می تونید با کمی تغییرات بهتر کنید عکس رو
عکس با چه نرم افزاری کم حجم کردید؟
کیفیتش پایین بود.
فرمت خام عکس رو دارم . فعلا عکسها رو با لایت روم دستکاری و کم حجم و... می کنم.اشکال فک نکنم از نرم افزا باشه اشکال از من فوق آماتوره. خوشحال میشم راهنماییم کنید

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
فرمت خام عکس رو دارم . فعلا عکسها رو با لایت روم دستکاری و کم حجم و... می کنم.اشکال فک نکنم از نرم افزا باشه اشکال از من فوق آماتوره. خوشحال میشم راهنماییم کنید
ادیت عکس باید آموزش هاشو ببینی.
روی فرمت خام باید تنظیمات رو دستکاری کنی تا تصویر زنده تر و شاداب تر و ... بشه.
در مورد این عکس اول هم مدت نور دادنت که 30 ثانیه هست حتما از سه پایه باید استفاده کنی.
اصلا نمیشه بدون سه پایه. تار میشه و عکس به درد نمی خوره.
حتما هم بزار روی سلف تایمر 2 ثانیه یا بیشتر تا زدن دکمه شاتر باعث نشه دوربینت تکون بخوره و عکس خراب بشه.
از سیستم نورسنجی خود دوربینتم استفاده کن.دقت کن همیشه نزدیک وسط باشه.

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
ادیت عکس باید آموزش هاشو ببینی.
روی فرمت خام باید تنظیمات رو دستکاری کنی تا تصویر زنده تر و شاداب تر و ... بشه.
در مورد این عکس اول هم مدت نور دادنت که 30 ثانیه هست حتما از سه پایه باید استفاده کنی.
اصلا نمیشه بدون سه پایه. تار میشه و عکس به درد نمی خوره.
حتما هم بزار روی سلف تایمر 2 ثانیه یا بیشتر تا زدن دکمه شاتر باعث نشه دوربینت تکون بخوره و عکس خراب بشه.
از سیستم نورسنجی خود دوربینتم استفاده کن.دقت کن همیشه نزدیک وسط باشه.
من وقت کلاس رفتن رو ندارم بنابر این هم در مورد تکنیکهای عکاسی و هم ویرایش عکس باید از فرومها و سایتهای فارسی کمک بگیرم ( هر چند که این روش عملا زمان برتر هست )
همیشه سعی می کنم نور سنجی بین 0 و +1 باشه.

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
من وقت کلاس رفتن رو ندارم بنابر این هم در مورد تکنیکهای عکاسی و هم ویرایش عکس باید از فرومها و سایتهای فارسی کمک بگیرم ( هر چند که این روش عملا زمان برتر هست )
همیشه سعی می کنم نور سنجی بین 0 و +1 باشه.
البته منظور منم همین بود که از تو اینترنت...
مگر نه کی وقت کلاس رفتن رو داره ...
آموزش ادیت عکس با لایت روم خوبه.

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
البته منظور منم همین بود که از تو اینترنت...
مگر نه کی وقت کلاس رفتن رو داره ...
آموزش ادیت عکس با لایت روم خوبه.
منبع خوب فارسی در همه ضمینه ها ی عکاسی اگرسراغ دارید دریغ نکنید لطفا

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
منبع خوب فارسی در همه ضمینه ها ی عکاسی اگرسراغ دارید دریغ نکنید لطفا
منابع فارسی رو من استفاده نمی کنم.
منابع انگلیسی بهتره و وسیعتر.
سایت عکاسی هم خوبه

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
dakal-jpg.706604

اینم اگزیف عکس منظزه
untitled-jpg.706606

در عکسی که اشاره کردید از یه سه پایه نامرغوب استفاده شد. البته مکانم هم خوب نبود رو شیرونی خونه بودم. ریموت نداشتم از تایمر استفاده کردم . یادم رفت لرزشگیز خود لنز رو خاموش کنم . آینه رو هم قفل نکردم چون فکر می کردم قفل کردن آینه برای گرفتن چند شات پشت هم مفیده ظاهرا اشتباه فهمیدم .متاسفانه یه لنز 18-135 بیشتر ندارم .
به نظر شما کادر عکس دوم بزرگترین ایرادش بود ؟

فکر میکنم با توجه به لنزی که در اختیار داشتید،علارغم اف پایین و فوکال متوسط باز هم انتظار یک عکس خوب را برای ما باقی میگذاشت که با اعمال تنظیمات مناسب میشد عکس بهتری را به ثبت رساند.در مورد لنزی که استفاده میکنید ، میتونستید با بالا بردن ایزو و استفاده از تجهیزات مناسبی که در پست بالا به ان اشاره کردم خلاء لنزهای اف باز را تا حدودی پر کنید اگر چه باز هم جا برای باز کردن دیاف بود .کیفیت افزایش ایزو در دوربین های مختلف متغیر است و بسته به شناخت خودتون از دوربینی که استفاده میکنید ، میشود حساسیت سنسور را تا جایی که حداقل میزان نویز در عکس تشکیل شود ، بالا برد تا بتوانید با سرعت نسبتا بالاتر و با لرزش به مراتب کمتر عکسهاتون رو ثبت کنید(عکس های انی بدون نیاز به سه پایه ).این مساله امری تجربی است و بعد از مدتی کار کردن با دوربین با مقدار این کمیت ها اشنا میشوید. با توجه به اندک شناختی که از دوربین شما دارم فکر میکنم بهتر بود ایزویی بالا تر را جهت ثبت این عکس اتخاذ میکردید. پیشنهاد میکنم در خصوص عکاسی شب مقالات متنوعی که در سایت های عکاسی هستند را مطالعه بفرمایید.
در مورد عکس دومتون موردی که باز هم صریحا با اون مواجه شدم انتخاب ایزوی پایینی بود که در شرایط نوری اینچنینی انتخاب کرده بودید (200) و به دنبال اون استفاده از سرعت شاتر پایین و عدم استفاده از سه پایه مناسب که منجر به لرزش و محو شدگی و پایین امدن تفکیک در نورهای پس زمینه شده و به مشابه عکس اول میشد با انتخاب تنظیمات مناسب و ثابت نگه داشتن دوربین عکس بهتری را به ثبت رساند.برای حذف عناصر اضافی و کادر بندی مناسب هم بهتر بود از باقی مانده زوم لنز استفاده میکردید. البته گاهی اوقات قرار گرفتن در یک محیط علارغم در اختیار داشتن برخی پیش نیاز ها دلیل بر این نمیشود که کادر مناسبی را انتخاب کنیم ، گاهی اوقات به جای عوض کردن زاویه دید باید مکان را عوض کرد.

Last edited:

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
فکر میکنم با توجه به لنزی که در اختیار داشتید،علارغم اف پایین و فوکال متوسط باز هم انتظار یک عکس خوب را برای ما باقی میگذاشت که با اعمال تنظیمات مناسب میشد عکس بهتری را به ثبت رساند.در مورد لنزی که استفاده میکنید ، میتونستید با بالا بردن ایزو و استفاده از تجهیزات مناسبی که در پست بالا به ان اشاره کردم خلاء لنزهای اف باز را تا حدودی پر کنید اگر چه باز هم جا برای باز کردن دیاف بود .کیفیت افزایش ایزو در دوربین های مختلف متغیر است و بسته به شناخت خودتون از دوربینی که استفاده میکنید ، میشود حساسیت سنسور را تا جایی که حداقل میزان نویز در عکس تشکیل شود ، بالا برد تا بتوانید با سرعت نسبتا بالاتر و با لرزش به مراتب کمتر عکسهاتون رو ثبت کنید(عکس های انی بدون نیاز به سه پایه ).این مساله امری تجربی است و بعد از مدتی کار کردن با دوربین با مقدار این کمیت ها اشنا میشوید. با توجه به اندک شناختی که از دوربین شما دارم فکر میکنم بهتر بود ایزویی بالا تر را جهت ثبت این عکس اتخاذ میکردید. پیشنهاد میکنم در خصوص عکاسی شب مقالات متنوعی که در سایت های عکاسی هستند را مطالعه بفرمایید.
در مورد عکس دومتون ........................
درود و سپاس بابت وقتی که گزاشتید
من عکس دومم قابل تکرار مجدد نیست ولی عکس اولم (عکس از دکل ) امکان تکرار مجدد هست (به شرط مساعد بودن هوا)
بنابر این به کمک شما سعی می کنیم با تمرین و تکرار به تنظیمات مناسب برسیم
پس طبق گفته های شما اف رو در پایین ترین حالت قرار می دم با ایزو های مختلف چند شات میندازم تا ببینم کدوم بهتر جواب می ده
سه پایه که همون سه پایه فیزوری هست ناچارا . آینه رو قفل می کنم . ریموت ندارم ولی می تونم هم دوربین رو به گوشی وصل کنم و هم از تایمر 2 استفاده می کنم(کدوم بهتره ). با توجه به نامرغوب بودن سه پایه ،لرزشگیز لنز رو خاموش کنم یا نه ؟
اگه کم زوم کنم باید کراپ سنگین اعمال کنم .به نظر شما تا آخر زوم کنم یا نه
یکی از مشکلات فوکوس دستی است . تو این شرایط نتونستم از اتو فوکوس استفاده کنم در حالت دستی هم دوربین رو لمس کوچیک که می کنم تصویر می لرزه و تشخیص بهترین فوکوس مشکل میشه
از همه دوستانی که راهنمایی خواهند کرد سپاسگزارم
مدیر محترم تایپیک اگه فک می کنن این بحث ما جاش مناسب نیست بفرمایند تا ما بساطمون رو در جای درستش پهن کنیم

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
درود و سپاس بابت وقتی که گزاشتید
من عکس دومم قابل تکرار مجدد نیست ولی عکس اولم (عکس از دکل ) امکان تکرار مجدد هست (به شرط مساعد بودن هوا)
بنابر این به کمک شما سعی می کنیم با تمرین و تکرار به تنظیمات مناسب برسیم
پس طبق گفته های شما اف رو در پایین ترین حالت قرار می دم با ایزو های مختلف چند شات میندازم تا ببینم کدوم بهتر جواب می ده
سه پایه که همون سه پایه فیزوری هست ناچارا . آینه رو قفل می کنم . ریموت ندارم ولی می تونم هم دوربین رو به گوشی وصل کنم و هم از تایمر 2 استفاده می کنم(کدوم بهتره ). با توجه به نامرغوب بودن سه پایه ،لرزشگیز لنز رو خاموش کنم یا نه ؟
اگه کم زوم کنم باید کراپ سنگین اعمال کنم .به نظر شما تا آخر زوم کنم یا نه
یکی از مشکلات فوکوس دستی است . تو این شرایط نتونستم از اتو فوکوس استفاده کنم در حالت دستی هم دوربین رو لمس کوچیک که می کنم تصویر می لرزه و تشخیص بهترین فوکوس مشکل میشه
از همه دوستانی که راهنمایی خواهند کرد سپاسگزارم
مدیر محترم تایپیک اگه فک می کنن این بحث ما جاش مناسب نیست بفرمایند تا ما بساطمون رو در جای درستش پهن کنیم
خواهش میکنم دوست عزیز
در رابطه با صحبتتون اصلاح کنم که ایزو را یک مقدار مشخص به فرض 1600 قرار میدهید و این سرعت شاتر است که متناسب با ایزو و دیاف مشخص شده که قرار شد در باز ترین حالت قرار بگیرد تغییر میکند. اگر احساس کردید سرعت شاتر مناسب نیست با افزایش مجدد ایزو تا اندازه ای که نویز کمی داشته باشید مجدد سرعت را افزایش میدهید تا به نوردهی و سرعت مطلوب برسید. همانطور که در پست قبل هم به تفصیل خدمتتون عرض کردم سرعت های بالای شاتر به واسطه ی ایزوی بالا بیشتر برای مواقعی است که قصد عکاسی در ساعات غروب افتاب و بدون نیاز به سه پایه را داریم چرا که اغلب عکاسان توانایی ثابت نگه داشتن دوربین را در سرعت های پایین تر از 1/50 ندارند بنابر اين با افزایش سرعت شاتر متناسب با حساسیت سنسور این مشکل تا حدودی مرتفع میشود.البته بعد از مدت کوتاهی کار کردن با دوربین و اشنایی بیشتر با این تنظیمات یقینا مراحل گفته شده را در کمترین زمان ممکن و با اگاهی بهتری انجام خواهيد داد.
در مورد خاموش کردن لرزشگیر بهتر است موقع استفاده از سه پایه لرزشگیر لنز خاموش باشد.چرا که عملا نیازی به این قابلیت نیست چه بسا روشن بودن لرزشگیر به دلیل دینامیک بودن این سیستم موجب کاهش شارپنس عکس و افت کیفیت میگردد.اما وجود یک سه پایه مناسب که در نوردهی های طولانی از هر گونه حرکت و لرزشی جلوگیری کند الزامی میباشد، البته اگر لنز شما قابلیت tripod detection دارد نیازى به غیرفعال کردن لرزش‌گیر ندارید.
در مورد استفاده از فوکال لنز فکر میکنم عکس باید طوری گرفته شود که بعدا کمترین نیاز به کراپ جهت اصلاح عکس رو پیدا کنید. البته ناگفته نماند عکس هایی که در شرایط نوری ضعیف و ایزوی نسبتا بالا گرفته میشوند عموما به دلیل نویز و شارپنس پایینی که به طور معمول دارند ، از پس کراپ های سنگین به خوبی بر نمی ایند .و ممکنه کراپی چند درصدی موجب کاهش شدید کیفیت عکس بشود. موقع فکوس دستی هم سعی کنید از حالت لایو ویو استفاده کنید . در مواردی هم که احساس میکنید جزییات عمق کمی دارند با کوچکتر کردن دریچه دیافراگم جزییات بیشتری را وارد عکستون کنید.البته سبب كاهش سرعت و به سبب ان استفاده از تجهیزات یاد شده میشود.
موفق باشید
--------------------------------------------------------------
عکس جدید نیست
باغ جهان نما ( شیراز )

Last edited:

Edare-Agahi

Registered User
لایک‌ها
433
سلام دوست عزیز
توی ثبت یک عکس باید پای سوژه ای در میون باشه.
سوژه میتونه یک موجود جاندار
یه درخت
یه گل
یه منظره یا و..
باشه.
وقتی چنین منظره ای رو بروتون هستش باید با عوض کردن موقعیت خودتون بتونید از منظره یک سوژه مناسب بسازید.
صرفا اینکه منظره زیباست عکس هم زیبا نمیشه.
عکس شما می تونه بهتر هم بشه.
با عوض کردن موقعیت خودتون
تست زاویه های گوناگون
عوض کردن فوکال ...
اگر فرصت کردید این مقاله رو مطالعه کنید
اگر ایراد میگیرم قصدم فقط پیشرفت شماست.
میشه تمام عکس هایی که تو این تاپیک گذاشته میشه رو گفت عالیه و رد شد

آقا شدیدا ممنونم از شما
من دوربینم این تنظیماتی که میگید رو نداره چون اکشن کم هست ( گو پرو ) حتی ال سی دی هم نداره ببینم دارم چیکار میکنم صرفا چون لنزش واید هست ( اگه اشتباه نکنم ) من از مناظر میگیرم بعد کراپ میکنم ( اینم اگه اشتباه نکنم :دی )
ولی این مقاله ای رو که دادید چون انگلیسیم زیاد قوی نیست یکم زمان میبره کامل متوجه شم اما حتما روش وقت میزارم
خیلی خیلی ممنون

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
آقا شدیدا ممنونم از شما
من دوربینم این تنظیماتی که میگید رو نداره چون اکشن کم هست ( گو پرو ) حتی ال سی دی هم نداره ببینم دارم چیکار میکنم صرفا چون لنزش واید هست ( اگه اشتباه نکنم ) من از مناظر میگیرم بعد کراپ میکنم ( اینم اگه اشتباه نکنم :دی )
ولی این مقاله ای رو که دادید چون انگلیسیم زیاد قوی نیست یکم زمان میبره کامل متوجه شم اما حتما روش وقت میزارم
خیلی خیلی ممنون
نیازی به این چیزا نیست.
قبل از هر چیز فکر کن چشم های خودت دوربینه. ( سعی کن انتظارات خودتم ببری بالا از عکس)
ببین اصلا منظره ارزش داره؟
وقتی به این نتیجه رسیدی که ارزش داره ببین از کدوم زاویه دید بهتری داره.نور بهتری داره می تابه و ...
بعد دوربینتو در بیار و عکس بگیر ;):D
یه کم که حرفه ای تر شدی می بینی که یه منظره ای که قبلا به نظرت ارزش عکاسی نداشت الان می تونی با چند تا تکنیک اونو تبدیل به یه عکس خوب کنی

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
آقا شدیدا ممنونم از شما
خیلی خیلی ممنون
دوست عزیز شرکت گوپرو برای هر سه سیستم عامل ویندوزفون، ios و اندروید برنامه مخصوص ارائه کرده که از طریق اتصال دوربین به گوشی هوشمندتان توسط WiFi می تونید دوربین خودتون رو کنترل کنید. البته از نسخه هیرو 3+به بعد.
این دوربین یکی از دوربین های مورد علاقه من هست و خیلی دوست دارم یکی رو داشته باشم.
لینک اندروید
لینک ویندوزفون

بالا