• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
fujifilm x-a1
shutter 30 S
f 11
کد:
https://farm8.staticflickr.com/7512/15822079665_3da6f370ea_c.jpg

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
در عکسی که اشاره کردید از یه سه پایه نامرغوب استفاده شد.

یکی از راه هایی گه میشه از 3 پایه معمولی خروچی بهتری گرفت اینه که 3 پایه رو تا حداکثر ارتفاع بالا نلرید و یک ردیف نازکتر پاهاش رو باز نکنید
اگر ISO کمتری استفاده میکردید نویزتون هم کمتر میشد با نوردهی بیشتر

یکی دیگه از داه های فیکس کردن سه پایه تکیه دادن کوله ی تجهیزات به پایه ی توی شیب هست
یه راه دیگه که خروجی بهتر میده (چون خودم تایم لپس کار میکنم} ایستادن تو مسیر باد جلوی دوربینه زمانی که شاتر باز میشه

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
یکی از راه هایی گه میشه از 3 پایه معمولی خروچی بهتری گرفت اینه که 3 پایه رو تا حداکثر ارتفاع بالا نلرید و یک ردیف نازکتر پاهاش رو باز نکنید
اگر ISO کمتری استفاده میکردید نویزتون هم کمتر میشد با نوردهی بیشتر

یکی دیگه از داه های فیکس کردن سه پایه تکیه دادن کوله ی تجهیزات به پایه ی توی شیب هست
یه راه دیگه که خروجی بهتر میده (چون خودم تایم لپس کار میکنم} ایستادن تو مسیر باد جلوی دوربینه زمانی که شاتر باز میشه
اتفاقا سه پایه رو کم باز کردم.باد هم نمی وزید خوشبختانه. تایم هم فک کنم رو حداکثر بود ۳۰ثانیه).
فقط یکم گیج شدم یکی از دوستان می گفت از ایزوبالا و تایم کم استفاده کن ولی شما خلافش رو می گید.

click.laptop

Registered User
لایک‌ها
870
اتفاقا سه پایه رو کم باز کردم.باد هم نمی وزید خوشبختانه. تایم هم فک کنم رو حداکثر بود ۳۰ثانیه).
فقط یکم گیج شدم یکی از دوستان می گفت از ایزوبالا و تایم کم استفاده کن ولی شما خلافش رو می گید.

دوست عزیز در شرایطی که ثبت عکس در اولویت قرار داره، بهتره با بالا بردن ایزو، زمان نوردهی رو کاهش بدی.
اما در شرایطی که شارپ بودن عکس مهم تر هست باید ایزو رو پایین نگه داری و زمان نوردهی رو بالا ببری که در این صورت مجبوری با تمهیداتی از لرزش دوربین جلوگیری کنی.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
یکم هم #HDR ترکیبی از 3 شات
البته خیلی هم لازم نبود اما نقاط تاریک طبیعی تر شد
خوشحال میشم نظرات دوستان رو بدونم
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
F/10
1/60sec
ISO 1600
25mm
untitled_hdr2-e2-jpg.708844

فایل های ضمیمه

• Untitled_HDR2-E2.jpg
    Untitled_HDR2-E2.jpg
    202.8 KB · نمایش ها: 154

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
درود بر همه
امروز صبح زود فرصتی برای تمرین عکاسی پیش اومد . چند شاتی انداختم .4 تاشو هم دستچین کردم برای سایت .عکس ها ی زیر آماده نقد همه دوستان بدون تعارف و رو درباستی

بالا