• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

verdi

Registered User
لایک‌ها
593
IMG-1322.jpg

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
verdi برادر یکم زیادی جلوتر از ابجکت فوکوس نشده؟

verdi

Registered User
لایک‌ها
593
verdi برادر یکم زیادی جلوتر از ابجکت فوکوس نشده؟
بله روی چوب پایینش فوکوس شده واسه همین یکم گنجیشگ تار افتاده , متاسفانه پر زد رفت اگه نه روش داشتم فوکوس می کردم :rolleyes:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
بچه گربه یافتم:D
(گربه مگه بهار نمییزاید؟)

IMG_9364.JPG

اساتید یک سئوال: چه کارکنم تو Deatils ـه عکس Programe name ک همان cs6 هست رو نزنه؟ من فقط با فوتوشاپ ریسایز میکنم:( Paint میخواد عکسارو باز کنه هنگ میکنه:(

california37

Registered User
لایک‌ها
331
یکی از روستا های اطراف ابر کوه اسمشو نمیدونم چی بود ولی ادمای بسیار بسیار خوبی داشت
ظهر که رسید سر این که خونه کدوم یکی از اهالی روستا برای صرف ناهار بریم دعوا شده بود . مهمان نوازی در حد اعلا .یکیشون پیرهن منو گرفته بود ول نمیکرد .میگفت امروز شما مهمان ما هستین.
اخر سر به اتفاق یکی دو نفر از دوستان عکاس به خونه ی یکی از اهالی روستا که شاتر نانوایی هم بود رفتیم .بنده خدا چقدر برامون زحمت کشید .وقتی هم داشتیم میرفتیم با جیب خودش کلی مخلفات برای توی راهمون خرید که واقعا شرمندشون شدیم.

طططط.jpg

Areno

Registered User
لایک‌ها
778

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
یکی از روستا های اطراف ابر کوه اسمشو نمیدونم چی بود ولی ادمای بسیار بسیار خوبی داشت
ظهر که رسید سر این که خونه کدوم یکی از اهالی روستا برای صرف ناهار بریم دعوا شده بود . مهمان نوازی در حد اعلا .یکیشون پیرهن منو گرفته بود ول نمیکرد .میگفت امروز شما مهمان ما هستین.
اخر سر به اتفاق یکی دو نفر از دوستان عکاس به خونه ی یکی از اهالی روستا که شاتر نانوایی هم بود رفتیم .بنده خدا چقدر برامون زحمت کشید .وقتی هم داشتیم میرفتیم با جیب خودش کلی مخلفات برای توی راهمون خرید که واقعا شرمندشون شدیم.
مشابه چنین اتفاقی در شهرستان سپیدان برای من اتفاق افتاد.محرم همین امسال بود که با چند نفر برای عکاسی به اونجا رفته بودیم .انسان های به معنای واقعی شریف و با معرفت.وقتی شنیدن که مسافریم و برای عکاسی اومدیم چنان ما رو مورد لطف خودشون قرار دادن که قابل وصف نیست.مراسمات عزاداری و تعزیه خوانیشون هم که بسیار با شکوه بود.
همیشه از عکس هاتون لذت می برم!! فکر کنم روی عکس ها خیلی حوصله می زارید!
...
سپاس فراوان دوست عزیز نظر لطف شماست

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
پارک شهید رجایی
ISO 80
Exposure Time 2.5s

فایل های ضمیمه

• IMG_3539.jpg
    IMG_3539.jpg
    520.6 KB · نمایش ها: 32

Mr.mohandes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
سلام عکس خودمون رو هم می تونیم بزاریم
اعجاب انگیزه ها

Mr.mohandes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
اعجاب انگیزه ها

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اعجاب انگیزه ها
دوست عزیز هر عکسی که با دوربین گرفته باشید و فکر میکنید "ارزش اشتراک گذاری" رو داره میتونید قرار بدید

G_4944.jpg

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
دوست عزیز هر عکسی که با دوربین گرفته باشید و فکر میکنید "ارزش اشتراک گذاری" رو داره میتونید قرار بدید
مشاهده پیوست 712496
برادر حسین یه سعال، الان این عکسه رو با روشنایی روز گرفتی دیگه؟ فقط اینکه الان سرعت شاتر رو پایین اوردی؟ ولی چطوری که نور شدید نمیشه؟!

بالا