بله روی چوب پایینش فوکوس شده واسه همین یکم گنجیشگ تار افتاده , متاسفانه پر زد رفت اگه نه روش داشتم فوکوس می کردمverdi برادر یکم زیادی جلوتر از ابجکت فوکوس نشده؟
با چه لنزی بود؟بله روی چوب پایینش فوکوس شده واسه همین یکم گنجیشگ تار افتاده , متاسفانه پر زد رفت اگه نه روش داشتم فوکوس می کردم
با دوربین کامپکت عکس برداری شده دوست عزیزبا چه لنزی بود؟
همیشه از عکس هاتون لذت می برم!! فکر کنم روی عکس ها خیلی حوصله می زارید!
سلام، نظر من ممکم هست اشتباه باشه اما قسمت آبی آسمان خیلی زیاده! با باقی تصویر خیلی تضاد داره.
مشابه چنین اتفاقی در شهرستان سپیدان برای من اتفاق افتاد.محرم همین امسال بود که با چند نفر برای عکاسی به اونجا رفته بودیم .انسان های به معنای واقعی شریف و با معرفت.وقتی شنیدن که مسافریم و برای عکاسی اومدیم چنان ما رو مورد لطف خودشون قرار دادن که قابل وصف نیست.مراسمات عزاداری و تعزیه خوانیشون هم که بسیار با شکوه بود.یکی از روستا های اطراف ابر کوه اسمشو نمیدونم چی بود ولی ادمای بسیار بسیار خوبی داشت
ظهر که رسید سر این که خونه کدوم یکی از اهالی روستا برای صرف ناهار بریم دعوا شده بود . مهمان نوازی در حد اعلا .یکیشون پیرهن منو گرفته بود ول نمیکرد .میگفت امروز شما مهمان ما هستین.
اخر سر به اتفاق یکی دو نفر از دوستان عکاس به خونه ی یکی از اهالی روستا که شاتر نانوایی هم بود رفتیم .بنده خدا چقدر برامون زحمت کشید .وقتی هم داشتیم میرفتیم با جیب خودش کلی مخلفات برای توی راهمون خرید که واقعا شرمندشون شدیم.
سپاس فراوان دوست عزیز نظر لطف شماستهمیشه از عکس هاتون لذت می برم!! فکر کنم روی عکس ها خیلی حوصله می زارید!
...
برادر حسین یه سعال، الان این عکسه رو با روشنایی روز گرفتی دیگه؟ فقط اینکه الان سرعت شاتر رو پایین اوردی؟ ولی چطوری که نور شدید نمیشه؟!دوست عزیز هر عکسی که با دوربین گرفته باشید و فکر میکنید "ارزش اشتراک گذاری" رو داره میتونید قرار بدید
مشاهده پیوست 712496