• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
برادر حسین یه سعال، الان این عکسه رو با روشنایی روز گرفتی دیگه؟ فقط اینکه الان سرعت شاتر رو پایین اوردی؟ ولی چطوری که نور شدید نمیشه؟!
همشهری این عکس رو حدودا" ساعت 3 بعدظهر گرفتم.نور روز بوده.سرعت شاتر هم فکر کنم 30 ثانیه بود.ولی از فیلتر nd1000 استفاده کردم

hosein2374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان میخواستم نظرتونو در مورد این دوتا عکس بدونم تنظیمات کدوم بهتره؟
43505409802008132890.jpg

92543983830412971687.jpg

Last edited:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
پل طبیعت - تهران
شات توسط دوست من گرفته شده است.
نظرات؟

فایل های ضمیمه

• DSC_4021.jpg
    DSC_4021.jpg
    99.4 KB · نمایش ها: 34

california37

Registered User
لایک‌ها
331
پل طبیعت - تهران
نظرات؟
دوست من سلام و عرض ادب
جسارت نباشه ولی من در این عکس چیز خاصی رو ندیدم که بتونم در مورد اون نظری بدم .عملا چیزی پشت این عکس نیست چه از لحاظ فنی و چه محتوایی رو که اصلا بهتره ولش کنیم دی: چیز خاصی رو در بر نداره. معمولا عکس باید طوری باشد تا بیننده عکس رو ترغیب به تامل در اون عکس کند تا بعدا بتواند در مورد عکس نظر بدهد یا اون رو مورد نقد قرار دهد.حالا یک نفر بیاد بگه کادر بندی این عکس مشکل داره پشت سرش یه نفر دیگه هم باید بیادو بگه دستتون لرزش داشته بعدش یه نفر دیگه بیاد بگه باید سه پایه میکاشتین و .... (خوب این که همش شد مشکل پس نظری که به عکس بعدیدم بهبود ببخشه کجاست ؟) .نظرات برای پر کردن برخی شکافهای علمی است .اگر در ضمینه ای تبحر نداریم نظر دادن هیچ فایده ای در بر نخواهد داشت. جسارت بنده رو ببخشید
پ ن : جای تشکر داره از دوستانی که بین تعداد زیادی از عکس های ارشیوشون بهترین رو برای قرار دادن در اینجا انتخاب میکنند .

click.laptop

Registered User
لایک‌ها
870
پل طبیعت - تهران
نظرات؟

دوست من سلام و عرض ادب
جسارت نباشه ولی من در این عکس چیز خاصی رو ندیدم که بتونم در مورد اون نظری بدم .عملا چیزی پشت این عکس نیست چه از لحاظ فنی و چه محتوایی رو که اصلا بهتره ولش کنیم دی: چیز خاصی رو در بر نداره. معمولا عکس باید طوری باشد تا بیننده عکس رو ترغیب به تامل در اون عکس کند تا بعدا بتواند در مورد عکس نظر بدهد یا اون رو مورد نقد قرار دهد.حالا یک نفر بیاد بگه کادر بندی این عکس مشکل داره پشت سرش یه نفر دیگه هم باید بیادو بگه دستتون لرزش داشته بعدش یه نفر دیگه بیاد بگه باید سه پایه میکاشتین و .... (خوب این که همش شد مشکل پس نظری که به عکس بعدیدم بهبود ببخشه کجاست ؟) .نظرات برای پر کردن برخی شکافهای علمی است .اگر در ضمینه ای تبحر نداریم نظر دادن هیچ فایده ای در بر نخواهد داشت. جسارت بنده رو ببخشید
پ ن : جای تشکر داره از دوستانی که بین تعداد زیادی از عکس های ارشیوشون بهترین رو برای قرار دادن در اینجا انتخاب میکنند .

نقد کاملاً بجا و درست بود
امیدوارم امیرخان رنجیده خاطر نشده باشن
( هرچند عکس پانورامای بنده هم چیز خاصی در بر نداشت )

راستش از اون جمله "شات توسط دوربین من گرفته شده" هیچی متوجه نشدم.

بالا