hamedovic5405
Registered User
و همچنان ماییم و پرندگان و خونه ی همسایه!
از این سافت باکستون هم میشه یه عکس بذارید ؟بدون ادیت
مواد لازم :
یک سوژه که میتونین از بین بچه های فامیل گیر بیارین
یک اتاق تاریک
یک جعبه کفش که لامپ توشه (سافت باکس)
مشاهده پیوست 746738
جناب popco@ بستگی به نوع عکاسیتون داره البته با شناختی که در این تاپیک از عکاسی شما دارم مطمئنا از این موضوع با اطلاع هستید که عکاسی با دوربین های slr بیشتر تابع لنز است به خصوص دوربینی با چنین تراکم پیکسلی که به نظرم بهتره از لنزهایی با شارپنس بالاتر استفاده کنید. البته با توجه به شارپنسی که لنزهایی چون 105-18 در تمام فوکال رنج ها ارائه میده میتونید تا مدتی عکسهای موفقی رو با این لنز بگیرید 55-18 هم روی این بدنه در حدود قیمت خودش مناسبه اما نه برای ادامه کار .در خصوص این دوربین اطلاع دارید که نیکون بعضی قابلیت ها رو روی این بدنه حذف کرده که مهمترینشون براکتینگ HDR است البته میتونید با خرید یک remote یا عکاسی با سه پایه این مشکلو حل کنید.در مورد فعالیت نویزی این دوربین حد اکثر ظرفیت ایزو که نویز کنترل شده ای داشته باشید،بنده به صورت تجربی ایزوی 400 رو بدست اوردم که به نظرم اگر نخوایم زیاد سخت گیر باشیم برای دوربینی در این سطح و این حدود قیمت مناسبه .پس با این تفاسیر به نظرم دوربین خوبیست وامیدوارم از خریدتون راضی باشید . بنده با بدنه های مختلفی کار کردم d3200 رو یک دوست بهم هدیه داد که بعدها به دلیل مشکل مالی مجبور به فروش بدنه های قبلیم شدم و چند ماهی هست با d3200 کار میکنم و تا الان هم راضی بودم. موفق باشید
ممنون دوست عزیز.خیلی مفید بود برامجناب popco@ بستگی به نوع عکاسیتون داره البته با شناختی که در این تاپیک از عکاسی شما دارم مطمئنا از این موضوع با اطلاع هستید که عکاسی با دوربین های slr بیشتر تابع لنز است به خصوص دوربینی با چنین تراکم پیکسلی که به نظرم بهتره از لنزهایی با شارپنس بالاتر استفاده کنید. البته با توجه به شارپنسی که لنزهایی چون 105-18 در تمام فوکال رنج ها ارائه میده میتونید تا مدتی عکسهای موفقی رو با این لنز بگیرید 55-18 هم روی این بدنه در حدود قیمت خودش مناسبه اما نه برای ادامه کار .در خصوص این دوربین اطلاع دارید که نیکون بعضی قابلیت ها رو روی این بدنه حذف کرده که مهمترینشون براکتینگ HDR است البته میتونید با خرید یک remote یا عکاسی با سه پایه این مشکلو حل کنید.در مورد فعالیت نویزی این دوربین حد اکثر ظرفیت ایزو که نویز کنترل شده ای داشته باشید،بنده به صورت تجربی ایزوی 400 رو بدست اوردم که به نظرم اگر نخوایم زیاد سخت گیر باشیم برای دوربینی در این سطح و این حدود قیمت مناسبه .پس با این تفاسیر به نظرم دوربین خوبیست وامیدوارم از خریدتون راضی باشید . بنده با بدنه های مختلفی کار کردم d3200 رو یک دوست بهم هدیه داد که بعدها به دلیل مشکل مالی مجبور به فروش بدنه های قبلیم شدم و چند ماهی هست با d3200 کار میکنم و تا الان هم راضی بودم. موفق باشید
-------------------------
پست خالی نباشه: