امیر جان متوجه منظورت نشدم...دوستان مزیت لنز معکوس شده به تبدیل معکوس لنز اینه که راحت با عدد اف بازی میکنید و استرس فرار سوژه رو ندارید
سلام . امین جان عکسات عالیه برادر این عکس هم خیلی خوبه فقط چرا همه اینقدر خسته هستند فکر کنم مربوط به عکس بالاتر باشه ... در کل عالیه ... خیلی وقته معرکه گیری ندیدم یاد قدیما افتادم از مدرسه میومدین میرفتیم میدیدیم ..یادش بخیر ...
لنز چی بوده؟سلام . امین جان عکسات عالیه برادر این عکس هم خیلی خوبه فقط چرا همه اینقدر خسته هستند فکر کنم مربوط به عکس بالاتر باشه ... در کل عالیه ... خیلی وقته معرکه گیری ندیدم یاد قدیما افتادم از مدرسه میومدین میرفتیم میدیدیم ..یادش بخیر ...
برای خالی نبودن عریضه :
سلام.لنز چی بوده؟
عکس خیلی خوبه در ضمن خرید لنز جدید رو هم بهتون تبریک میگماولین تجربه من با لنز جدید: تامرون 28-75 f2.8
به خاطر نداشتن لرزش گیر عکاسی باهاش سخته ولی کیفیتش یه چیز دیگس :دی
شیطونه میگه برم سراغ 50 f1.4 :دی
نظرات؟
عکس خیلی خوبه در ضمن خرید لنز جدید رو هم بهتون تبریک میگم
ایا عدد دیافراگم این لنز در همه فوکال رنجها ثابته؟ چون چند جا شنیدم در حالت زوم این عدد متغیر میشه. البته به واسطه ی این عدد دیاف قطعا نیازی به لرزشگیر پیدا نمیکنید و در اینده مطمئنا دیاف باز این لنز براتون خاطره ساز میشه.اگر امکانش بود عکس هایی در شرایط متفاوت مثل واید ترین حالت و تست بوکه ی این لنز رو در تاپیک قرار بدید.
شاد باشید
عکس خیلی خوبه در ضمن خرید لنز جدید رو هم بهتون تبریک میگم
ایا عدد دیافراگم این لنز در همه فوکال رنجها ثابته؟ چون چند جا شنیدم در حالت زوم این عدد متغیر میشه. البته به واسطه ی این عدد دیاف قطعا نیازی به لرزشگیر پیدا نمیکنید و در اینده مطمئنا دیاف باز این لنز براتون خاطره ساز میشه.اگر امکانش بود عکس هایی در شرایط متفاوت مثل واید ترین حالت و تست بوکه ی این لنز رو در تاپیک قرار بدید.
شاد باشید
عالی شده این عکس؟