tiyam 01
Registered User
- نوشتهها
- 6,186
- لایکها
- 7,730
سلامصرفا جهت گذر زمان در تاریکی (برق رفته بود و استفاده کردم از تاریکی)
این خطهای نورانی دور اتو چیه؟
سلامصرفا جهت گذر زمان در تاریکی (برق رفته بود و استفاده کردم از تاریکی)
اینم چند ماکرو از من که تازه گرفتم با لنز 165-33 خخخخخ
و یه سوال بیشتر از این نمیشه به سوژه نزدیک شم، تصویر تار میشه، به خاطر لنز هست؟ مثلا لنز کاربر Nero R کمترینش 18 هست و مال من 33. یا نه کلا بخاطر آماتور و حرفه ای بودن دوربینهاس
بروزرسانی مشخصات دوربین رو نگاه کردم فوکوس حالت ماکرو 10 سانتیمتر هست. به خاطر این نیست؟
سلامسلام دوست عزیز شما اگر از تبدیل ماکرو که لنز رو معکوس یا برعکس میکنه داشته باشید می تونید چنین عکس های ماکرو ای بگیرید (قیمتش فکر کنم 40 هزار تومن باشه ارزش خریدش رو داره)
سلام
نه منظورم کلاً چیز دیگه ای بود. دوربینم که یه فوجی 150 تومنیه
گفتم فوکوس حالت ماکرو دوربین من 10 سانتیمتر و فاصله کانونی لنز 33 هست، اگه مثلاً فوکوس حالت ماکرو روی 1 سانتی متر و فاصله کانونی 24 می بود (بجای اون مقادیر) میشد عکسهایی از فاصله نزدیکتر گرفت؟ یا نه کلاً با دوربین آماتوری نمیشه عکس ماکروی خوب گرفت؟
===================================================
این فوجی داره دلزدم میکنه از عکس انداختن. کراپ 100درصد از عکس بالایی
دوربین بالاترهم ایکسوز 150 هست که تو دیجی کالا با گوشی هواوی پی6 مقایسه اش کردم نا امیدم کرد
بله حد اقل فاصله ی فکوس به خاطر ساختار لنز است و ارتباطی به دوربین نداره همچنین نزدیک شدن این فاصله هم هیچ ارتباطی به فوکال لنز ندارد. کاهش این اندازه بستگی به یک سری ساختارهای اپتیکی لنز در متمرکز کردن خطوط نور داره ،این که به فرض مثال لنزهایی این قابلیت رو دارند تا با فوکال 100 م م در فاصله ی 40 سانتی فکوس کنند دلیل اصلی اهمیت و نام گزاری این لنزها با نام لنز ماکرو هست .لنز 55-18 مینیمم فکوس 250 م م داره ، یک رنج تقریبا استاندارد که ثبت عکس های ماکرو توی این رنج تقریبا غیر ممکن است. پس باید این فاصله رو با تجهیزاتی مثل اکستنشن تیوب ها کاهش بدیم یا لنز رو به حات معکوس به بدنه پیچ کنیم.که مطالعه بیشتر در خصوص این روش ها رو میزارم به عهده ی خودتون.و یه سوال بیشتر از این نمیشه به سوژه نزدیک شم، تصویر تار میشه، به خاطر لنز هست؟ مثلا لنز کاربر Nero R کمترینش 18 هست و مال من 33. یا نه کلا بخاطر آماتور و حرفه ای بودن دوربینها . بروزرسانی مشخصات دوربین رو نگاه کردم فوکوس حالت ماکرو 10 سانتیمتر هست. به خاطر این نیست؟
سلام این خط ها حرکت نور است ... سرعت شاتر 15 ثانیه و نوردهی باب میلتون ... میشه این عکس ...سلام
این خطهای نورانی دور اتو چیه؟