• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
اینم یار همیشگیم...

این عکس بنظر من برای سایت دیوار یا شیپور مناسبه اما حتی برای اون سایتها ه نیازی به حضور آویز رخت شکسته و اون تیکه باگت ( بنظر من باگت اومد ) نیست چون مشتری فقط قراره دوچرخه رو ببینه
تازه نصفش تو سایه و نصفش تو آفتاب هم نباشه بهتره
خیلی سعی کردم حرفه ای به قضیه نگاه کنم

biautiful_2012

Registered User
لایک‌ها
230

میخواستم برم صفحه 617 گزینه قبلی نداشت!!!!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
Last edited:

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
در ضمن انجمن خیلی...
به نظرتون انتقاد شما انقدر ناراحتی داره! من نه مدیرم نه گزارش گر نه قلبا مایل به بن کسی هستم!وقتی بنده ثبتی و به نمایش بزارم افکار و هنر و توانایی خودم و به نمایش گذاشتم و کل کسانی که مخاطب هستند اجازه نقد دارند این اولین قانون هنره دوست گلم. نقد عکس نعمته و منم بارها از دوستان تو فرم خواستم ثبتهای من و نقد کنن چون دیگران از زوایای دیگری میبینن که من شاید توجهی نکرده باشم
به نظرتون وقتی عکسی اپلود میشه نباید حداقلهای ترکیب بندی و نور را داشته باشه؟ایا اگر رعایت کنیم و به هم کمک کنیم و با هم یاد بگیریم مفید نیست؟به نظرتون اگر فقط دکمه شاتر و بی هدف فشار بدیم فایده ای داره؟مطمعن باشید از ورودی سرچ و اعضا فرم این تاپیکی پر مخاطب است ممکنه نسبت به قدیم بازدید کمتری داشته باشیم اما هنوز پرشین تولز رتبه الکسا خوبی دارد در ضمن دلیل بیان این که سایت بازدید ندارد و فلان سایت خوبه اینجا جیزه و متوجه نشدم چه ربطی به صحبت ما داشته!
در مورد تاپیک های که فرمودی بی جواب مونده اگر در بخش عکاسی هستش لینک بدید در حد اطلاعات ناقص خودم جواب میدم بجز دوربین
megxon c400 که اطلاعاتی ازش ندارم
آرزوی موفقیت روزافزون شما در عکاسی

Last edited by a moderator:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دوستان، وقتی خواهش می کنیم که لحن مناسب کلام رو در برخورد با همدیگه رعایت کنید دقیقا منظور پیشگیری از همین جور دلخوری ها و نزاع و دعوای بیجا هستش.

جدا خواهش می کنم رعایت بفرمایید.

کسانی که عکس های دیگران رو نقد می کنند فقط مؤدبانه نکات مثبت و منفی عکس رو عنوان کنند و طرف مقابل هم پذیرای نکات مطرح شده باشند. ممنون.

-----------------------------------------------
@biautiful_2012

دوست گرامی، لزومی به عکس العمل نشون دادن نیست. چه اشکالی داره که دوستان گاهی از عکس های شما انتقاد کنند تا شما ایرادهای خودتون رو در عکس های بعدی برطرف کنید و مهارت خودتون رو توی عکاسی افزایش بدید؟

این بحث های این فروم این جوریه و اون جوری نیست رو هم بگذارید کنار. این فروم مال طرف مقابل شما نیست که بخواد بهش بر بخوره که از جاهای دیگه ضعیف تره. ایشون هم مثل شما کاربر انجمن هستند و همگی داریم استفاده می کنیم ازش. کسی هم قرار نیست کس دیگه رو به خاطر این که عکس هاش به مذاق دیگران خوش نیومده بن کنه.

موفق باشی.

psp.2004

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
288
DSC_0272-2.jpg

--------------------------------------
مدیر انجمن:
عکس به دلیل این که بالای 600 کیلوبایت بود به صورت سایز کوچک در پست قرار گرفت. با کلیک روی عکس یا کلیک راست و باز کردن پنجره جدید می توانید سایز بزرگتر آن را ببینید.

لطفا قوانین تاپیک رو در پست اول بخوانید. ممنون.

psp.2004

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
288
DSC_0373.png

---------------------------------------
مدیر انجمن:
عکس به دلیل این که بالای 600 کیلوبایت بود به صورت سایز کوچک در پست قرار گرفت. با کلیک روی عکس یا کلیک راست و باز کردن پنجره جدید می توانید سایز بزرگتر آن را ببینید.

لطفا قوانین تاپیک رو در پست اول بخوانید. ممنون.

shooli110

Registered User
لایک‌ها
123
۲۰۱۷۰۴۳۰۲۰۵۲۳۵.JPG دوستان لطفاً یکی توضیح بده چرا وقتی اینطوری عکس میگیرم نورها توی آسمون لایه لایه میشن؟
Canon s120
F8
1/25000
Iso80
26mm

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
دوستان لطفاً یکی توضیح بده چرا وقتی اینطوری عکس میگیرم نورها توی آسمون لایه لایه میشن؟
اگر درست منظور شما را درک کرده باشم پولاریزه شدن را میفرمایید
نور خورشید به‌طور طبیعی به دلیل بازتاب از الکترون‌های مولکول‌های هوا تا حدی پولاریزه و باعث پاشش نور می‌شود که حالتی مه ماند در عکس شما ایجاد می‌کند

shooli110

Registered User
لایک‌ها
123
اگر درست منظور شما را درک کرده باشم پولاریزه شدن را میفرمایید
نور خورشید به‌طور طبیعی به دلیل بازتاب از الکترون‌های مولکول‌های هوا تا حدی پولاریزه و باعث پاشش نور می‌شود که حالتی مه ماند در عکس شما ایجاد می‌کند
اگه به آسمون بالا خور‌شید دقت کنید نور های بالای خورشید به صورت نیم دایره نیم داره مشخص هستن و آسمون به صورت یه تکه تاریک نمیشه و نورها تیکه تیکه هستن
راهی هست که این اتفاق توی عکاسی نیفته و نورها یک تکه باشن؟

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
اگه به آسمون بالا خور‌شید دقت کنید نور های بالای خورشید به صورت نیم دایره نیم داره مشخص هستن و آسمون به صورت یه تکه تاریک نمیشه و نورها تیکه تیکه هستن
در دوربینهایی که قابلیت نصب فیلتر دارند میتوانید با نصب فیلتر پلاریزه از به وجود امدن پدیده خیرگی و پلاریزه شدن (انعکاس نور خورشید را نیز کم می کند)جلوگیری کرد
لینک زیر توضیح کارایی تمام فیلترهای کاربردی عکاسی است
http://www.doorbinplus.com/index.php/مقالات/85-مقالات/مقالات-فنی/236-کاربرد-انواع-فیلترها-در-عکاسی.html

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
باسلام
من که تو مانیتور خودم این لایه ها رو ندیدم
شما توی مانیتور دوربین هم لایه ها رو میبینید یا فقط تو مانیتور کامپیوتر؟
شاید بیت ریت کارت گرافیکتون پایین هست معمولا اگر زیر 32 باشه این اتفاق میافته مثل زمانی که با safe mode سیستم رو بالا میارید

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
راستی یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اینکه در منوهای کیفیت عکس غیر از رزولوشن کنون یه مود دیگه هم داره که تو عکس زیر میتونید ببینید سمت چپ پایین بالای حرف L
البته ممکنه تو دوربین شما اینجا نباشه اما کنون حتما این گزینه رو داره
در هر حال باید این گزینه در بالاترین سطح باشه
rec-Tv.jpeg

shooli110

Registered User
لایک‌ها
123
باسلام
من که تو مانیتور خودم این لایه ها رو ندیدم
شما توی مانیتور دوربین هم لایه ها رو میبینید یا فقط تو مانیتور کامپیوتر؟
شاید بیت ریت کارت گرافیکتون پایین هست معمولا اگر زیر 32 باشه این اتفاق میافته مثل زمانی که با safe mode سیستم رو بالا میارید
سلام
ممنون از راهنماییتون با کامپیوتر که چک کردم این مورد کمتر توی عکس مشخص بود ولی روی گوشی بیشتر مشخصه
فکر کنم به تنظیمات گرافیکی هم ربط داشته باشه
اون گزینه s هم دوربینم داره و فعال

بالا