عکس دیجیتال دیروز گرفته شده. داشتم یه دوربین آنالوگ ام رو تست میکردم این دوربین دیجیتال رو هم همراه داشتم چند تا هم عکس باهاش گرفتم. دوربین سونی "آ ۷ آر ۳" بود. لنز هم یه لنز نیکون آنالوگ قدیمی بود مال حدود ۶۰ سال پیش.
فقط یه چند تا نکته دوستانه در مورد عکاسی. زیاد تو نخ وسایل نباشید. سعی کنید با حداقل ها هم بتونید کار کنید. مثلا برای این دوربین سونی من لنز سونی واید ندارم. ولی با این لنز مانوئل که حدود ۶۰ سال قدمت داره و کلا برای عکاسی آنالوگ طراحی شده تونستم یه عکس قابل قبول بگیرم. این آداپتر هم قیمتش کمتر از قیمت یه بسته سیگاره, بخاطر اینکه اتوفاکوس و اینها هیچی نداره. فقط فاصله میندازه بین لنز و سنسور تا فاصله بین لنز و سنسور به حد استاندارد برسه. واسه اینکه این لنز برای دوربین های آینه داره آنالوگ ساخته شده و دوربین بدون آینه سونی این نداره. و به همین خاطر فاصله بین دهانه لنز با سنسور در دو دوربین آینه دار و بدون آینه متفاوته. یه نکته دیگه, فقط عکس نگیرید, سعی کنید قبل از گرفتن عکس بتونید صحنه ای رو که میخواهید خلق کنید رو حس کنید, سعی کنید مجسم اش کنید, کمی در اطراف صحنه ای که قصد عکاسی شی دارید راه برید و از زوایای مختلف نگاه کنید و با چشمتون دقیقا مشخص کنید از کجا تا کجا رو میخواهید تو کادر عکس تون داشته باشید. برای مثال برای گرفتن این صحنه من یه لنز بین ۱۲ تا ۱۴ میلیمتر احتیاج داشتم. کم کم اش بایستی یه لنز ۱۶ میلیمتر داشته باشی تا بتونی همه این صحنه رو اینطوری تو کادر ات ثبت کنی. ولی من با یه لنز ۳۵ میلیمتر همون کار رو کردم.