• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Alex.veal

Registered User
لایک‌ها
387
وقتی فاصله کانونی لنز تغییر میکنه ، پرسپکتیو عکس هم دچار تغییر میشه و این تغییر در فاصله های زیادتر از دوربین بیشتر خودش رو نشون میدن . همین باعث میشه که شما در حالی که آدم های توی عکس رو حدودا توی یه اندازه میبینید اما تصویر پشت سر در عکس دوم نزدیک تر و یا به عبارت عامیانه بزرگتر به نظر میرسه و اون تیر برق به همین دلیل از کادر بیرون رفته .
این همون تکنیکی هست که برای گرفتن عکس های بزرگ از ماه وقتی یه خونه یا آدم جلوی ماه هست استفاده میشه
در واقع شاید شما فکر کنید ماه رو با فتوشاپ بزرگ کردن یا اون آدم یا خونه رو به عکس ماه اضافه کردن ولی این عکس ها به این صورت گرفته میشه که دوربین در فاصله دوری از سوژه قرار میگیره و با یه لنز تله بلند از سوژه و ماه عکاسی میشه . سوژه در این حالت به اندازه واقعی خودش دیده میشه ولی ماه به دلیل فاصله بسیار زیادی که داره چندین برابر سوژه انسانی در عکس بزرگ میشه
یه چیزی شبیه به این :
Supermoon_W_8may12_rex_b_620x413.jpg

ولک عکاس ای عکسه خودم بودما اتفاقا تو کامپیوترم پاک شده بود

Last edited:

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
اول بگم عکاس نیستم اینم عکسایی که تو مسافرت با دوربین یه نفر دیگه گرفتم عکس هایی که تاریخ دارن که هیچی ولی اونایی که تاریخ ندارن بعدا از روی فیلم هایی که خودم گرفته بودم گرفته شده راهنمایی کنید اساتید که چجوری عکسا رو بهتر بگیرم نور و زاویه و.......

Last edited by a moderator:

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
دوستان در زمینه تجهیزات حرکتی برای فیلم برداری با دوربین های DSLR اطلاعی دارید ؟
من دنبال یک مدل ساده اون هستم که جلوی لرزش دست رو بگیره و دنبال نوع " شونه " ای اون نیستم .. با دست حمل بشه

عکسی پیدا نکردم تا منظورم رو برسونم ... ویدیویی از پشت صحنه یک کلیپ کوتاه رو دیدم و تنها با یک دست کنترل میشد ..

اسم تخصصی اون رو هم نمیدونم که بتونم سرچ کنم ..

مدل شونه ای که برای فیلم برداری قوی استفاده میشه مورد نظرم نیست :

will17.jpeg

=============================================================

پ.ن : عکسی پیدا کردم که نمونه مشابه هست . .. ( که به شونه ای هم تبدیل میشه .. ولی فعلا مد نظر من بر روی دست هست .. )
تو بازار ایران به چه اسمی باید جستجو کنم ؟ مدل هایی در اینرنت موجود هست ؟

3pro.jpg

================================================================
پ.ن 2 : Hand Grip

opplanet-ema-tactical-ergonomic-vertical-polymer-grip-black-evg.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود
متاسفانه چون در ویرایش چنین عکس هایی تجربه نداشتم (پرسیدم از بقیه ولی جوابی نگرفتم) بهتر از این نشد.البته بیشتر منظورم پرتوهای نور و پر جلوه تر کردنشون هست

239.jpg

Alex.veal

Registered User
لایک‌ها
387
من چندتا سوال دارم ممنون میشم اگر جوابمو بدین.کلا چند نوع لنز داریم و واسه چ کارایی؟ بعد عددای روی لنز واسه چی هستن و کارشون چیه مثلا 15-80؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من چندتا سوال دارم ممنون میشم اگر جوابمو بدین.کلا چند نوع لنز داریم و واسه چ کارایی؟ بعد عددای روی لنز واسه چی هستن و کارشون چیه مثلا 15-80؟

اگر منظورتون به چند نوع لنز از لحاظ کاربرد هست و فوکال لنت.میشه گفت 5 مدل لنز داریم : اولترا واید یا فیش ای ها/وایدها/نرمال ها/تله ها/سوپر تله ها
اولترا واید ها از فوکال 8 شروع میشن و تا 24 ادامه دارند/از 24 تا 35 میلی متر هم میشه واید/از 35 تا 70 میلی متر میشه نرمال/از 70 تا حدود 135 میلی متر هم میشه تله و بعد از اون میشه سوپر تله.که الان تا فوکال 1200 میلی متر ساخته شده
سری واید بیشتر برای عکاسی از مناظر و ساخت پانوراما/عکاسی معماری/عکاسی نجومی و چنین کارهایی//سری نرمال برای عکاسی خیابانی و مستند و در همین حدود//سری تله برای پرتره و سوپر تله ها برای عکاسی حیات وحش/عکاسی از ستارگان و کاربردهای نظامی اون ها
در کل روی لنز ممکنه چند تا عدد نوشته بشه

1: فوکال لنت یا همون فاصله ی کانونی لنز.که اونرو در دسته بندی هاش قرار میده.بر فرض مثال اگر روی لنزی نوشته 18-55 یعنی این لنز از فاصله ی کانونی 18 میلی متر تا 55 میلی متر رو پوشش میده.برای درک این فواصل بهتره نمونه های عکسی اش رو ببینید

بر فرض مثال این جا با زاویه دید هر لنز مقدار پوشش رو نشون داده :

4-4.png

این جا در یک عکس:

aov.jpg

یا حتی ممکنه خوندن این صفحه کمکتون کنه : آموزش عکاسی، آشنایی با فاصله کانونی و زاویه دید در لنزها

2: دیافراگم یا همون دریچه ای که باعث عمق میدان میشه که مثلا" روی لنز نوشته شده : "3.5-5.6 :1" یا اگر دیافراگم ثابت باشه 1:1.8

3 : حداقل فاصله ی فوکوس که با عکس یک گل نشون داده میشه مثلا" نوشته 0.35m یعنی 35 سانتی متر و یا به فیت یا اینچ نوشته شده
4: قطر داخلی دهانه ی جلو که جای خوردن فیلتر به لنز هست.

پ.ن: البته توجه داشته باشد که به نسبت سنسور اون فواصل کانونی فرق میکنه.چون این فوکال لنت ها مخصوص فول فریم ها هستند.روی دوربین هایی با سنسور کوچک تر باید اون اعداد محاسبه بشه.مثلا" اگر یک کامپکت 1/6 سنسور یک فول فریم هست.از فوکال 5.8 تا 11.6 میلی متر نرمال حساب میشه

Alex.veal

Registered User
لایک‌ها
387
اگر منظورتون به چند نوع لنز از لحاظ کاربرد هست و فوکال لنت.میشه گفت 5 مدل لنز داریم : اولترا واید یا فیش ای ها/وایدها/نرمال ها/تله ها/سوپر تله ها
اولترا واید ها از فوکال 8 شروع میشن و تا 24 ادامه دارند/از 24 تا 35 میلی متر هم میشه واید/از 35 تا 70 میلی متر میشه نرمال/از 70 تا حدود 135 میلی متر هم میشه تله و بعد از اون میشه سوپر تله.که الان تا فوکال 1200 میلی متر ساخته شده
سری واید بیشتر برای عکاسی از مناظر و ساخت پانوراما/عکاسی معماری/عکاسی نجومی و چنین کارهایی//سری نرمال برای عکاسی خیابانی و مستند و در همین حدود//سری تله برای پرتره و سوپر تله ها برای عکاسی حیات وحش/عکاسی از ستارگان و کاربردهای نظامی اون ها
در کل روی لنز ممکنه چند تا عدد نوشته بشه

1: فوکال لنت یا همون فاصله ی کانونی لنز.که اونرو در دسته بندی هاش قرار میده.بر فرض مثال اگر روی لنزی نوشته 18-55 یعنی این لنز از فاصله ی کانونی 18 میلی متر تا 55 میلی متر رو پوشش میده.برای درک این فواصل بهتره نمونه های عکسی اش رو ببینید

بر فرض مثال این جا با زاویه دید هر لنز مقدار پوشش رو نشون داده :

4-4.png

این جا در یک عکس:

aov.jpg

یا حتی ممکنه خوندن این صفحه کمکتون کنه : آموزش عکاسی، آشنایی با فاصله کانونی و زاویه دید در لنزها

2: دیافراگم یا همون دریچه ای که باعث عمق میدان میشه که مثلا" روی لنز نوشته شده : "3.5-5.6 :1" یا اگر دیافراگم ثابت باشه 1:1.8

3 : حداقل فاصله ی فوکوس که با عکس یک گل نشون داده میشه مثلا" نوشته 0.35m یعنی 35 سانتی متر و یا به فیت یا اینچ نوشته شده
4: قطر داخلی دهانه ی جلو که جای خوردن فیلتر به لنز هست.

پ.ن: البته توجه داشته باشد که به نسبت سنسور اون فواصل کانونی فرق میکنه.چون این فوکال لنت ها مخصوص فول فریم ها هستند.روی دوربین هایی با سنسور کوچک تر باید اون اعداد محاسبه بشه.مثلا" اگر یک کامپکت 1/6 سنسور یک فول فریم هست.از فوکال 5.8 تا 11.6 میلی متر نرمال حساب میشه

ممنون حسین اقا هم واسه اون مطلب هم واسه این مطلب ک واقعا بدردم خورد و حس کنجکاویم برطرف شد.:wub:

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
تجمع بیشتر 2 نفر ممنوعه ها

اینم یه خوده شربت ریخته بود رو حصیر تا افتخار دادن دسته جمعی یه عکسی ازشون بگیرم وگرنه در حالت عادی اینقدر فرزن که نمیشه اثلا نزدیکشون بشی:D

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,895
بالا