سلام خدمت همگی،
خب تو بخش مسایقه عکس که گفته بودم، اینجا هم میگم، امروز صبح جای همگی خالی رفتیم مرداب انزلی ماهیگیری، این هم داستانش به روایت تصویر... فقط آخراش ناراحت کنندس، پیشاپیش عذرخواهی میکنم.
خب، اینجا اول مرداب و در واقع ساحل جنوبیشه. ما با شور و ذوق فراوان و بردن کلی مهمات (طعمه، غذا، آب و...) میریم که سوار قایق ها بشیم...
.
.
.
ساعت 11:30 دقیقس و ما یه قورباغه هم نگرفتیم! منم داشتم با موبایل تو پی تی میچرخیدم...
اینم محیط اطرافش... سکوت کامل و هر از گاهی صدای چند شلیک تفنگ شکاری، از دور دست ها...
این هم تنها ماهی که گرفتیم، اسمش هست سرخ ِ پر به معنی بال قرمز. از بس کوچیک بود که هنوز بالاش هم تازه داشت قرمز میشد!
اوضاع مرداب بدجوری رو به وخامت هست... زمانی اینقدر ماهی بود از انواع مختلف که ناشی ترین ماهی گیرا میومدن مرداب با یه پلاستیک پر ماهی برمیگشتن خونه. الان دیگه حرفه ای تریناشون هم نمیان مرداب! منی که از بچگی ماهیگیری میکردم و تموم فوت و فنشو بلدم با یدونه ماهی باید برم خونه! البته اون رو هم ول کردم به امان خدا...
فاضلاب های رشت و انزلی مستقیم وارد مرداب میشه و از اونور هم وارد دریا... دیگه هیچ پرنده ای بجز چهار پنج گونه مختصر به مرداب نمیاد. در حالی که پدرم تعریف میکنه 20 سال پیش مرداب از بس پرنده میومد آب شده بود سیاه و سفید! ولی من که امروز مرداب بودم سر هم بذاری 4 تا پرنده هم ندیدم!
بگذریم...
.
.
.
.
تو راه برگشت بودیم که نزدیکای ساحل (همون راه عکس اولی) یهو سمت راستمون گفت
بوووم!! و بعد صدای جیغ یک پرنده... سرمو که بالا آوردم دیدم یه چیزی تو هوا داره صاف میاد پایین و دقیقا 2-3 متری ما افتاد تو آب.
این بود، حواصیل:
و این هم در دستان من
:
وقتی افتاد تو آب همونجوری دست و پا زنان داشت شنا میکرد، ولی بیچاره نتونست زیاد فرار کنه و رفت لای علفا. با هزار بدبختی بالشو گرفتیم و آوردیمش تو قایق، آخه نوک میزد و نوکش خیلی هم تیز بود. به عبارتی نوک زدنش=رفتن انگشت!! تیر به یکی از بالاش خورده بود و قشنگ شکسته بود، یعنی استخوناش زد بود بیرون. بردیمش خشکی و دادیمش به کسی که شکار کرده بود، گفتم حالا که آوردیمش برات بذار چند تا عکس بگیرم با این مفلوک. بیچاره... شانس نداشت، هیچوقت حاضر نیستم خودم رو جاش قرار بدم.
همین سه چهر نوع پرنده ای هم که میان همش درحال شکار شدن هستند و سال به سال از تعدادشون کم میشه.
عکساشو طوری گرفتم که بال زخمیش نیافته، خیلی بدجور بود. ولی اگه خواستین یه فیلم یه دقیقه ای هم گرفتم ازش. بگید آپ کنم.
شب خوش...