• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر موبایل

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
با طعم آدامس بادکنکی :دی

مشاهده پیوست 147098

امان از دست شما مرفحین بی درد...!!! منم میخوااااااااام!
tantrumsmiley.gif

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
امان از دست شما مرفحین بی درد...!!! منم میخوااااااااام!
tantrumsmiley.gif

برای یک بار امتحان کردن خوب بود . تازه زیرش یه اسکوپ بستنی پرتقالی بود که طعمش افتضاح بود ! به لعنت خدا هم نمی ارزید :دی

حالا اینو داشته باش : پیتزا گل گلی ، از هنرهای دراماتیک سال گذشته ی اینجانب :دی

26072011197.JPG

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اینم از شام امشب: چیزبرگر+تخم مرغ+زیتون پرورده=اصن یه وضعی...

مشاهده پیوست 139620

پ.ن: معین چشت درآد!!:cool:

این واسه چی پنیرش درسته است؟ مگه نباید حرارت بده تا وا شه؟

برای یک بار امتحان کردن خوب بود . تازه زیرش یه اسکوپ بستنی پرتقالی بود که طعمش افتضاح بود ! به لعنت خدا هم نمی ارزید :دی

مشاهده پیوست 147276

به عنوان کاربر فعال اشپزی نظرم اینه که هنو جا واسه پیشرفت داری :D:D:D

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

مشاهده پیوست 147276

درود

تجربه به بنده ثابت كرده كه بستني با طعم پرتقال معمولا مزه جالبي نداره و با اينكه به نوعي عاشق بستني موزي بوده و هستم اما اون روزهايي كه به نوعي به خاطر رهايي از عذاب وجدان مجبور شدم يك تنه همه بستني پرتقاليهايي كه توي فريزر بود رو بخورم، واقعا روزهاي ناخوشايندي بود!!! :puke::thumbsdow

پ ن. اوه! الان تازه تصوير اين پيتزاي رنگ رنگي خوشگل رو ديدم! :) به هنرمند بزرگ بانو لي لي رز بسيار عزيز و نازنين احترام بگذاريد! :cool:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
این واسه چی پنیرش درسته است؟
تا چشم من در آد . :D
درود

تجربه به بنده ثابت كرده كه بستني با طعم پرتقال معمولا مزه جالبي نداره و با اينكه به نوعي عاشق بستني موزي بوده و هستم اما اون روزهايي كه به نوعي به خاطر رهايي از عذاب وجدان مجبور شدم يك تنه همه بستني پرتقاليهايي كه توي فريزر بود رو بخورم، واقعا روزهاي ناخوشايندي بود!!! :puke::thumbsdow
پ ن. اوه! الان تازه تصوير اين پيتزاي رنگ رنگي خوشگل رو ديدم! :) به هنرمند بزرگ بانو لي لي رز بسيار عزيز و نازنين احترام بگذاريد! :cool:

لووول . بستنی موزی ؟ بستنی پرتقالی ؟؟ پلیییز لیدیز .
icare.gif
دی

پ ن : رو چشم بانو .
احساس لیلی :
l059.gif

حال و روز ما :
worship.gif

دی
//////

این عکس نه رنگ و بوی خاصی داره ، نه چشم نوازه . تنها هدفش اینه که دوستان کمی تامل بکنند و فسفر بسوزونن :happy:
البته این عکس با دوربین گرفته شده ولی من همیشه عکسامو جا به جا می ذارم . :D
15 هیچ مفهومی نداره و نقطه ی فوکوس روی چراغ عابر پیادست . ( راهنمایی برای سوزوندن هر چه کمتر فسفر :D ) ( قصد بی احترامی هم نداشتم . :blush: )

St.jpg

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
این واسه چی پنیرش درسته است؟ مگه نباید حرارت بده تا وا شه؟

به عنوان کاربر فعال اشپزی نظرم اینه که هنو جا واسه پیشرفت داری :D:D:D

اولندش که اون پنیر وانشده نیست و تخم مرغه ! خود کاوه که گفته بود ! (من زیتون پرورده می خوام :دی)

دومندش که وقتی خلع عنوانت کردم اونوقت می فهمیم که کی جا برای پیشرفت داره suspekt2.gif

پ.ن: streichel.gif

درود

in_love (2).gif

پ.ن: به طورکلی ، بستنی نامبروان من سنتیه (زعفرانی ! الهی من دورش بگردم !!!)

احساس لیلی :
l059.gif

حال و روز ما :
worship.gif

دی

blush.gif

عجب پست اسپم ناکی شد ! این عکس هم برای رفع اسپم :دی

Americano Coffee :D

12032012999.JPG

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

اگه دوستان به ياد داشته باشند، بنده زماني در يكي از انجمنها درباره رامسر و مرباي زرشك يك گفتگويي داشتم با بعضي دوستان درباره اين كه نمي دانم چرا در اين سالها موفق نشده ام مرباي زرشك بيابم!!!! :eek:

اما جند روز پيش يكي از همكاران عزيز كه اهل شمال هم هستند، به بنده يك فروشگاه كوچكي معرفي نمودند كه به نظر ايشان مي توان به يافتن مرباي زرشك در ان اميدوار بود و همينطور هم شد خوشبختانه! :)

امروز صبح مرباي زرشك را افتتحاح نمودم :happy::

17052012260.JPG

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
درود

اگه دوستان به ياد داشته باشند، بنده زماني در يكي از انجمنها درباره رامسر و مرباي زرشك يك گفتگويي داشتم با بعضي دوستان درباره اين كه نمي دانم چرا در اين سالها موفق نشده ام مرباي زرشك بيابم!!!! :eek:

اما جند روز پيش يكي از همكاران عزيز كه اهل شمال هم هستند، به بنده يك فروشگاه كوچكي معرفي نمودند كه به نظر ايشان مي توان به يافتن مرباي زرشك در ان اميدوار بود و همينطور هم شد خوشبختانه! :)

امروز صبح مرباي زرشك را افتتحاح نمودم :happy::

مشاهده پیوست 148156
کاساندرای عزیز فروشگاه اینترنتی بود یا حضوری خرید کردید ؟
عجب مرباهای بامزه ای هم پیدا میشه . زرشک :دی

اگه جسارت منو بپذیرید ، باید بگم کادر بندیه عکستون دچار مشکل هست .
attachment-147714d1337189892-blush.gif
الان شما باید به نحوی شات می گرفتید که کل jar of jam داخل عکس باشه ولی می بینیم که قسمت بالایی jar حذف شده و از پایین کلی فضای اضافی داریم که حواس بیننده رو پرت می کنه .
ببخشید تو رو خدا . :blush:

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
یه مقداری هم به حال و روز ما فکر کنید آخه الان من از کجا بستنی برم بگیرم مربای زرشک رو چیکار کنم
94257985867461124472.gif
:دی

خیلی قشنگه

Image304.jpg

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
درود

الان به حضرت پرتقال فش دادید آیا؟
145fs63704.gif

پرتقال و هویج بهترین ها هستند
4628.gif

اینم از شام امشب: چیزبرگر+تخم مرغ+زیتون پرورده=اصن یه وضعی...

attachment-139620d1335645303-dsc_0453.jpg

پ.ن: معین چشت درآد!!:cool:

ینی شوما یه همچین زباله ای رو خوردین جداَ؟
317gzkj.gif

با 3-4 هزار تومن پولی که پای این دادین من یه نون سنگک تنوری ممتاز میگیرم 700 تومن؛ یه مقداری پنیر 500 تومن؛ نیم تا یک کیلو سبزی خوردن 1000 تومن؛ 5 تا خرمای فرد اعلائم از خودم میزارم روش (believe me اینجانب یک طبقه از یخچال جزء متعلقاتم است که نیمی از آن خرماست و منابع عظیمی خرما احتکار نوموده ام :p)

2000 تومن بقیه ـشم میزارم جیبم :eek:

یه غذای دیگه ـم اینه: یه لیتر شیر چوپان 1150 تومن؛ یک بسته بیسکوییت مینو ساقه طلایی 500 تومن؛ خرماشم از خودم مجانی = غذایی کامل، سرشار از مواد مغذی!

یکی دیگه: یه لیتر شیر چوپان 1150 تومن؛ یک دانه نان سنگک تنوری فرد اعلا 700 تومن :eek:

تمامی غذاهای بالا، میتوانند حداقل 2-3 نفر را سیر کنند...

جداً یه تجدید نظری در سلامت روانتون بکنید که همچین چیزایی رو میخورین... no offense :eek:

من بعضاً 3-6 ماه یه بار از سر اجبار خانواده مجبور میشم چنین چیزایی رو بخورم (البته اونی که میگم هایدا ایناس) که معمولاً شیر و خرما رو ترجیح میدم و نمیخورم؛ درکل به شخصه تمام اینا رو سال هاست ترک گفتم؛ حتی 2 ساله یک دانه نوشابه ـم نخوردم...

ای کسانی که ایمان آوردید، فست فود، برنج، کباب کوبیده و ترکی و غیره و غذاهای چرب اینچنینی را دور بریزید و به زندگی سالم روی بیاورید.

بنده روی چنین غذاهایی نام های "روغن پلو"، "نان و روغن و میکروب و زباله" و اینچنین نام هایی نهاده ام و رک میگویمشان...!
hitler.gif

پیام اخلاقی این پستم هم اینه: مرگ بر استکبار جهانی و McDonalds و BBC جهانخوار
f_sabzmoom_58d78cf.gif

i344221_n00140442-r-b-000.jpg

Last edited:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
امروز صبح رفته بودم میدان حسن آباد تهران
خلوت بود ، با خودم گفتم کاش یه روز تعطیل دوربین بیارم یه پاناروما از مرکز میدان بندازم
حسرت خوردم که چرا همه جای دنیا مکان های سنتی رو واسه حفظ میراثشون نگه میدارن اونوقت ما به بدترین شکل ممکن یه میدان بسیار زیبای قدیمی رو مدرنیزه کردیم به بدترین شکل :(
اه اه اه اه اه اه

عکس ها با موزارت ، ریسایز شده

فایل های ضمیمه

• WP_000089.jpg
    WP_000089.jpg
    171.1 KB · نمایش ها: 62
  • WP_000091.jpg
    WP_000091.jpg
    110.6 KB · نمایش ها: 62

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
کاساندرای عزیز فروشگاه اینترنتی بود یا حضوری خرید کردید ؟
عجب مرباهای بامزه ای هم پیدا میشه . زرشک :دی

اگه جسارت منو بپذیرید ، باید بگم کادر بندیه عکستون دچار مشکل هست .
attachment-147714d1337189892-blush.gif
الان شما باید به نحوی شات می گرفتید که کل jar of jam داخل عکس باشه ولی می بینیم که قسمت بالایی jar حذف شده و از پایین کلی فضای اضافی داریم که حواس بیننده رو پرت می کنه .
ببخشید تو رو خدا . :blush:

درود بر عمو معين عزيز!

حضوري خريدمش عمو! :D :blush:

در مورد كادر بندي عكس هم صدالبته حق با شماست اما راستش بنده بنا به دلايلي نميخواستم در ظرف مربا توي عكس باشه و گرنه بله اين يكي هم ميشد مثل اون عكسهاي مربوط به سس، پفك، شله زرد و غيره كه پيش از اين گذاشته بودم باشه. حواس بيننده پرت بشه بسي بهتر از اينه كه در ظرف مربا توي عكس ديده بشه! :lol:

پ ن. اصرار نكنيد لطفا! من اين در ظرف مربا رو به كسي نشون نميدم! :rolleyes: :D

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
الان به حضرت پرتقال فش دادید آیا؟
145fs63704.gif

پرتقال و هویج بهترین ها هستند
4628.gif

درود بر جناب Cleeev عزيز!

با من اينطوري صحبت كرديد آيا؟! :rolleyes:

نه بابا من كي باشم به حضرت پرتقال -كه عمريست گردن سلامتي و رهايي از سرماخوردگيهاي مزمن زير بار منت اوست- ناسزا بگم! :blush:

راستش هيچ نوع اثري از پرتقال در اون بستني احساس نميشد و تنها يك روكش پرتقالي رنگ به دور بستني وانيلي بود كه از دور داد ميزد همش رنگه و اثري از ميوه توش نيست! :eek:

در مورد بهترين بودن هويج و پرتقال با شما موافقم!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
پ ن. اصرار نكنيد لطفا! من اين در ظرف مربا رو به كسي نشون نميدم! :rolleyes: :D

اینجانب چند بار با در ظروف مربا و عسل و غیره که پلاستیکی بودند به دوشواری برخورد نومودم که با چاقو در را از بالا بریدم :eek:

از این هم بدتر و ضایه تر است آیا؟

تازه بعضی از کاربران یادشان است که اینجانب شاهکاری درباره انفجار قوطی کنسرو لوبیا داشتم که اجاق گاز و قابلمه کج شده بودند و دیوار و سقف هم قهوه ای گشته بود که با افتخار و حجم عظیمی از عزت و سری سربلند، تمامی تصاویر را در معرض دید عموم گذاشته نومودم.

خلاجت نوکشید؛ :D

درود بر جناب Cleeev عزيز!

با من اينطوري صحبت كرديد آيا؟! :rolleyes:

نه بابا من كي باشم به حضرت پرتقال -كه عمريست گردن سلامتي و رهايي از سرماخوردگيهاي مزمن زير بار منت اوست- ناسزا بگم! :blush:

راستش هيچ نوع اثري از پرتقال در اون بستني احساس نميشد و تنها يك روكش پرتقالي رنگ به دور بستني وانيلي بود كه از دور داد ميزد همش رنگه و اثري از ميوه توش نيست! :eek:

در مورد بهترين بودن هويج و پرتقال با شما موافقم!

درود بر اول بانوی pt

نه بابا ما کی باشیم با شوما آنگونه صوبت کنیم.
i345124_128fs4765852.gif

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
اینجانب چند بار با در ظروف مربا و عسل و غیره که پلاستیکی بودند به دوشواری برخورد نومودم که با چاقو در را از بالا بریدم :eek:

از این هم بدتر و ضایه تر است آیا؟

تازه بعضی از کاربران یادشان است که اینجانب شاهکاری درباره انفجار قوطی کنسرو لوبیا داشتم که اجاق گاز و قابلمه کج شده بودند و دیوار و سقف هم قهوه ای گشته بود که با افتخار و حجم عظیمی از عزت و سری سربلند، تمامی تصاویر را در معرض دید عموم گذاشته نومودم.

خلاجت نوکشید؛ :D

درود بر اول بانوی pt

نه بابا ما کی باشیم با شوما آنگونه صوبت کنیم.
i345124_128fs4765852.gif

درودي دوباره بر شما جناب Cleeev عزيز و گرامي!

خب بنده هنوز نديده مي تونم بگم صد درجه بهتره مسلما چون شما اصولا همه كارهاتون درسته! :cool: (بنده همچنان اون فايل ويديويي رو كه دريافتش به لطف شما امكانپذير شد رو به ياد دارم! )

در ضمن با سپاس از لطف شما بايد بگم جمله شما هيچ ايرادي نداشت ها و بنده بيشتر منظورم حالت جالب اون اسمايلي كه استفاده كرده بوديد، بود! :blush: كلا لحن جالبي به جمله تون داده بود! :happy:

اما تا يادم نرفته يك عكس بگذارم اينجا:

17052012254.JPG

بالا