اینم از شام امشب: چیزبرگر+تخم مرغ+زیتون پرورده=اصن یه وضعی...
مشاهده پیوست 139620
پ.ن: معین چشت درآد!!
برای یک بار امتحان کردن خوب بود . تازه زیرش یه اسکوپ بستنی پرتقالی بود که طعمش افتضاح بود ! به لعنت خدا هم نمی ارزید :دی
حالا اینو داشته باش : پیتزا گل گلی ، از هنرهای دراماتیک سال گذشته ی اینجانب :دی
مشاهده پیوست 147276
برای یک بار امتحان کردن خوب بود . تازه زیرش یه اسکوپ بستنی پرتقالی بود که طعمش افتضاح بود ! به لعنت خدا هم نمی ارزید :دی
حالا اینو داشته باش : پیتزا گل گلی ، از هنرهای دراماتیک سال گذشته ی اینجانب :دی
مشاهده پیوست 147276
تا چشم من در آد .این واسه چی پنیرش درسته است؟
درود
تجربه به بنده ثابت كرده كه بستني با طعم پرتقال معمولا مزه جالبي نداره و با اينكه به نوعي عاشق بستني موزي بوده و هستم اما اون روزهايي كه به نوعي به خاطر رهايي از عذاب وجدان مجبور شدم يك تنه همه بستني پرتقاليهايي كه توي فريزر بود رو بخورم، واقعا روزهاي ناخوشايندي بود!!! uke::thumbsdow
پ ن. اوه! الان تازه تصوير اين پيتزاي رنگ رنگي خوشگل رو ديدم! به هنرمند بزرگ بانو لي لي رز بسيار عزيز و نازنين احترام بگذاريد!
این واسه چی پنیرش درسته است؟ مگه نباید حرارت بده تا وا شه؟
به عنوان کاربر فعال اشپزی نظرم اینه که هنو جا واسه پیشرفت داری
درود
تجربه به بنده ثابت كرده كه بستني با طعم پرتقال معمولا مزه جالبي نداره و با اينكه به نوعي عاشق بستني موزي بوده و هستم اما اون روزهايي كه به نوعي به خاطر رهايي از عذاب وجدان مجبور شدم يك تنه همه بستني پرتقاليهايي كه توي فريزر بود رو بخورم، واقعا روزهاي ناخوشايندي بود!!! uke::thumbsdow
پ ن. اوه! الان تازه تصوير اين پيتزاي رنگ رنگي خوشگل رو ديدم! به هنرمند بزرگ بانو لي لي رز بسيار عزيز و نازنين احترام بگذاريد!
احساس لیلی :
حال و روز ما :
دی
کاساندرای عزیز فروشگاه اینترنتی بود یا حضوری خرید کردید ؟درود
اگه دوستان به ياد داشته باشند، بنده زماني در يكي از انجمنها درباره رامسر و مرباي زرشك يك گفتگويي داشتم با بعضي دوستان درباره اين كه نمي دانم چرا در اين سالها موفق نشده ام مرباي زرشك بيابم!!!!
اما جند روز پيش يكي از همكاران عزيز كه اهل شمال هم هستند، به بنده يك فروشگاه كوچكي معرفي نمودند كه به نظر ايشان مي توان به يافتن مرباي زرشك در ان اميدوار بود و همينطور هم شد خوشبختانه!
امروز صبح مرباي زرشك را افتتحاح نمودم :happy::
مشاهده پیوست 148156
درود
اینم از شام امشب: چیزبرگر+تخم مرغ+زیتون پرورده=اصن یه وضعی...
پ.ن: معین چشت درآد!!
کاساندرای عزیز فروشگاه اینترنتی بود یا حضوری خرید کردید ؟
عجب مرباهای بامزه ای هم پیدا میشه . زرشک :دی
اگه جسارت منو بپذیرید ، باید بگم کادر بندیه عکستون دچار مشکل هست .الان شما باید به نحوی شات می گرفتید که کل jar of jam داخل عکس باشه ولی می بینیم که قسمت بالایی jar حذف شده و از پایین کلی فضای اضافی داریم که حواس بیننده رو پرت می کنه .
ببخشید تو رو خدا . :blush:
الان به حضرت پرتقال فش دادید آیا؟
پرتقال و هویج بهترین ها هستند
پ ن. اصرار نكنيد لطفا! من اين در ظرف مربا رو به كسي نشون نميدم!
درود بر جناب Cleeev عزيز!
با من اينطوري صحبت كرديد آيا؟!
نه بابا من كي باشم به حضرت پرتقال -كه عمريست گردن سلامتي و رهايي از سرماخوردگيهاي مزمن زير بار منت اوست- ناسزا بگم! :blush:
راستش هيچ نوع اثري از پرتقال در اون بستني احساس نميشد و تنها يك روكش پرتقالي رنگ به دور بستني وانيلي بود كه از دور داد ميزد همش رنگه و اثري از ميوه توش نيست!
در مورد بهترين بودن هويج و پرتقال با شما موافقم!
اینجانب چند بار با در ظروف مربا و عسل و غیره که پلاستیکی بودند به دوشواری برخورد نومودم که با چاقو در را از بالا بریدم
از این هم بدتر و ضایه تر است آیا؟
تازه بعضی از کاربران یادشان است که اینجانب شاهکاری درباره انفجار قوطی کنسرو لوبیا داشتم که اجاق گاز و قابلمه کج شده بودند و دیوار و سقف هم قهوه ای گشته بود که با افتخار و حجم عظیمی از عزت و سری سربلند، تمامی تصاویر را در معرض دید عموم گذاشته نومودم.
خلاجت نوکشید؛
درود بر اول بانوی pt
نه بابا ما کی باشیم با شوما آنگونه صوبت کنیم.