• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر موبایل

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جناب tape، ممنون از عکس های قشنگ تون، ولی یه لطفی بکنید و عکس های خیلی حجیم رو یا کم حجم تر کنید یا به صورت بندانگشتی (Thumbnail) قرار بدید. عکس های شما بسیار حجیم بودند و صفحه رو خیلی سنگین کرده بودند.

این مساله رو صفحه قبل توی این پست نوشته بودم، لطفا رعایت کنید. ممنون. :)

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
447hhf.jpg

این چقد شبیه نیمای منه
34zn0n5.gif

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من یه سری عکس گذاشتم چرا پستم حذف شد؟

به خاطر این که به مطلبی که فقط چند تا پست بالاتر نوشته بودم دقت نکردید:

جناب tape، ممنون از عکس های قشنگ تون، ولی یه لطفی بکنید و عکس های خیلی حجیم رو یا کم حجم تر کنید یا به صورت بندانگشتی (Thumbnail) قرار بدید. عکس های شما بسیار حجیم بودند و صفحه رو خیلی سنگین کرده بودند.

این مساله رو صفحه قبل توی این پست نوشته بودم، لطفا رعایت کنید. ممنون. :)

عکس های پست تون خیلی حجیم بودند، اگر ممکنه لطف کنید و یا سایز و حجم شون رو کمتر کنید یا به صورت بندانگشتی (Thumbnail) قرار بدیدشون. ممنونم. :)

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
خب چجور میشه از حجمشون کم کرد که رو کیفیتشون اثر نزاره و چجوری میشه بندانگشتیش کرد؟یه توضیح مختصر حتی در پ.خ کفایت میکنه و ممنون میشم.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خب چجور میشه از حجمشون کم کرد که رو کیفیتشون اثر نزاره و چجوری میشه بندانگشتیش کرد؟یه توضیح مختصر حتی در پ.خ کفایت میکنه و ممنون میشم.

من مد نظرم هست که به زودی یه راهنمای فنی برای کار کردن با عکس ها و تنظیم سایز و حجم شون و شیوه های آپلودشون بنویسم که اگر نظر مدیر بخش هم مساعد باشه این کار رو انجام میدیم، ولی فعلا شما (و بچه های دیگه) می تونید از این راه حل های ساده استفاده کنید:

1. قبل از آپلود عکس با برنامه هایی مثل ACDSee یا فتوشاپ می تونید هم اندازه عکس رو کم کنید (مثلا از 1600 در 1200 برسونید به 800 در 600 که به این ترتیب عکس 4 برابر کوچک تر میشه) و هم فرمت عکس رو مثلا به JPG تغییر بدین و کیفیتش رو یه کم پایین تر بیارید (مثلا کیفیت 60 درصد در ACDSee مناسبه).

2. در مورد عکس هایی که دوست دارید با سایز و حجم کامل بذاریدشون، می تونید از آپلودسنترهای ایرانی مثل این سایت و این سایت استفاده کنید. توی این سایت ها بعد از این که عکس رو آپلود کردید بهتون یه گزینه "عکس بندانگشتی برای انجمن ها" یا به انگلیسی "Thumbnail for Forums" میده. اگر اون لینک رو کپی و در اینجا Paste کنید، عکس با سایز کوچک نمایش داده میشه که اگر روش کلیک کنید بزرگ میشه. به این میگن عکس بندانگشتی. مثلا من الان عکس اول شما رو بندانگشتی کردم:

موفق باشید. :)

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
اینا رو سه هفته پیش حوالی زنجان گرفتم یه جایی بود همه جور حیوون پیدا میشد :دی

اینم حدود 17 روز پیش گرفتم . عصری به نظرم اومد از تو اتاق صدای پرنده میاد دیدم زیر میز قایم شده :دی نمیدونم اسم پرنده ـــه چیه ولی خیلی ناز بود

بالا