roozbeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,656
- لایکها
- 2
دوستان عزيز خواهش ميكنم كه عكساتون رو تو www.freeshare.us آپلود كنيد!
شرمنده روزبه خان![]()
شرمنده روزبه جان آخه من نمیدونستم که مخابرات سایت imageshack فیلتر کرده حالا دوستان نظرشون رو راجع به عکسها بیان کنن خوشحال مسشم بدونم نظرتون چیه؟
شرمنده روزبه جان آخه من نمیدونستم که مخابرات سایت imageshack فیلتر کرده حالا دوستان نظرشون رو راجع به عکسها بیان کنن خوشحال مسشم بدونم نظرتون چیه؟
اتفاقا عزیز من همون موجود تو آکواریوم رو خوردم اسمش هست lobster البته نمیدونم به فارسی چی میشه چون این خرچنگ (crab) نیست و میتونی پخته شدش رو ببینی در عکس و خیلی هم خوشمزس جای همتون خالیدشمنت شرمنده! عكسا عالي بود! هم سوژشون هم كيفيتشون و هعم كادر بندي! اون خرچنگه رو كه تو نخوردي؟ :wacko: ها؟؟؟![]()
واقعا اینو خوردی؟!:blink: :f34r:
شما قصد این نبوده که سر کار بزاری بقیه رو ؟ این عکسها فقط دوتاش با ان73 گرفته شده دوتای دیگه با پاناسونیک و عکس در شب هم با المپیوس
امیدوارم سهوا اشتباه کرده باشی نه اینکه به اسم ان73 عکس بزاری و فکر کنی کسی نمیفهمه.
به به حسین کجایی!! ...:lol: بیا بابا ببین چه خبره....دوربین المپیوس و پاناسونیک رو باهاش عکس میندازن به اسم N73 میندازن به مردم
![]()
البته تقصیر ندارن خب یه جورایی باید اینکار ها رو بکنن خب ....N73 کم میاره دیگه...
این رو رو چه حسابی گفتی ؟؟!شما قصد این نبوده که سر کار بزاری بقیه رو ؟ این عکسها فقط دوتاش با ان73 گرفته شده دوتای دیگه با پاناسونیک و عکس در شب هم با المپیوس
امیدوارم سهوا اشتباه کرده باشی نه اینکه به اسم ان73 عکس بزاری و فکر کنی کسی نمیفهمه.
آ
دلتون آببببب بيفته !!!! روز رايز بنتلي .... خفنه نه ؟؟؟؟ قيمتش حدود 200 مليون تونه !!! براتون بيارم ؟؟؟