• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم (نسخه موبایل).

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
عرب جان! راست میگید یک پیچشو بسازید! پول نفت رو خوردن و خوابیدن که افتخاری نیست.

رئیس بزرگ عرب پرست و عرب دوسته ها! بنت میکنه ها! همه کاربرای قدیمی رو که فراری داده ... ;)

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این رو رو چه حسابی گفتی ؟؟!

دوست عزیز خیلی ساده. کافیه عکس رو سیو کنی بعد تو پراپرتیس همه مشخصات رو بهتون میده
فقط عکس خرچنگ و عکس آکواریوم با ان73 گرفته شده . وقتی عکس شب رو دیدم شک کردم که با ان73 گرفته شده باشه چون ان73 در عکسهای شب زمینه به رنگ آبی میزنه که در این وجود نداشت . در هر صورت خودتون ببینید.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوست عزیز خیلی ساده. کافیه عکس رو سیو کنی بعد تو پراپرتیس همه مشخصات رو بهتون میده
فقط عکس خرچنگ و عکس آکواریوم با ان73 گرفته شده . وقتی عکس شب رو دیدم شک کردم که با ان73 گرفته شده باشه چون ان73 در عکسهای شب زمینه به رنگ آبی میزنه که در این وجود نداشت . در هر صورت خودتون ببینید.
اوکی تنکس !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اره اقا تایید میشه...

عکس رو سیو کنید بعد با ACDsee ازش پراپرتیز بگیرید...N73 دقیقا یه زمینه ابی توی شب داره خیلی تابلو.....

واقعا حقه کثیفی بود....:p خب کم میاره دیگه N73 ....این کار ها رو نداره که بابا ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
رئیس بزرگ عرب پرست و عرب دوسته ها! بنت میکنه ها! همه کاربرای قدیمی رو که فراری داده ... ;)

طرف حداکثر زحمتی که کشیده عکس گرفتن از ماشینه بوده بعد پزشو میده! راست میگید دو تا پیچ بسازید تو اون جزیره اندازه فندق! حداقل روش فکر که میتونید بکنید!؟ تا کی درسته از اروپا بیارند بخورید

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
طرف حداکثر زحمتی که کشیده عکس گرفتن از ماشینه بوده بعد پزشو میده! راست میگید دو تا پیچ بسازید تو اون جزیره اندازه فندق! حداقل روش فکر که میتونید بکنید!؟ تا کی درسته از اروپا بیارند بخورید
عرب و فکر؟ نخندون مارو

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این عکس که فوق العاده عکس بدیه و ضعف K800 در نور طبیعی و عکاسی حالت عادی رو نشون میده برای K800 بهتره در همون تاریکی و فلاش عکس بگیرید تا بهتر از بقیه باشه این عکس از N80 هم ضعیفتره
0.37138011685894.JPG

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اره اقا تایید میشه...

عکس رو سیو کنید بعد با ACDsee ازش پراپرتیز بگیرید...N73 دقیقا یه زمینه ابی توی شب داره خیلی تابلو.....

واقعا حقه کثیفی بود....:p خب کم میاره دیگه N73 ....این کار ها رو نداره که بابا ...

دوست عزیز حالا شاید اشتباهی صورت گرفنه و سهوا عکسها رو به جای ان73 فرستاده ( حالت خوشبینانش) به نظر من بهتره دیگه زیاد مته به خشخاش نزاریم . البته اینم اضافه کنم خود ان73 عکسهای خوبی میگیره تازه یه جاهایی عکسهای یوزر پسندتر از کا800 میگیره ولی خوب من هم نظرم اینه اگر در زمینه عکسبرداری قرار باشه یکی از این دو گوشی رو انتخاب کنم . انتخابم کا800 هستش .

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این عکس که فوق العاده عکس بدیه و ضعف K800 در نور طبیعی و عکاسی حالت عادی رو نشون میده برای K800 بهتره در همون تاریکی و فلاش عکس بگیرید تا بهتر از بقیه باشه این عکس از N80 هم ضعیفتره

اره بابا .....100 تا عکس از k800 گذاشتیم...یکی اش بد در اومد....درکت میکنم :D منم بودم دنبال یه دونه عکس که یکم نور پردازی اش بد شده باشه میگشتم بهش بچسبم....بلکه یکم از تقلب های عکسی و ضعیف تر بودن n73 نجات پیدا کنم....

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اره بابا .....100 تا عکس از k800 گذاشتیم...یکی اش بد در اومد....درکت میکنم :D منم بودم دنبال یه دونه عکس که یکم نور پردازی اش بد شده باشه میگشتم بهش بچسبم....بلکه یکم از تقلب های عکسی و ضعیف تر بودن n73 نجات پیدا کنم....

مازیار تمامش کن برادر من روم نمیشه به بقیه چیزی بگم چون رفیق نیستم ولی از وقتی که از قسمت خودم(پاکت پسی) آمدم اینورا چرخ میزنم باورم نمیشه:eek:

چرا اینجا اینقدر کل کل با ارث باباتون که نیست چرا آقای مدیر بخش کاری نمیگنه جدا در شگفتم
1655.gif

آدم اینجا پشیمون میشه یه پست بزنه 1 دقیقه بعدش کار به ....

بس دیگه تمومش کن مازیار اینو همه میدونن فلان گوشی تو عگاسی فعلا بهترین یافلان گوشی تو صدا و...

بجایی اینکه اینجا بچه ها تجربیاتو بزارن ادم استفاده کنه جنگ راه میندازند:blink:

پ.ن:جدا بخش عجیبیه اینجا یعنی یه مارک اینقدر مهم:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
0.37138011685894.JPG

اگه همین عکس با n73 گرفته شده بود ها، عکس این ماشینه تبدیل می شد به یه تیکه رنگ سیاه:D

(با عرض معذرت از فرنکی عزیز:blush: )

راستی حسین جان یه سوال / به نظر تو اتم اگه به جای تایوان توی فنلاند ساخته می شد باطریش بهینه تر مصرف نمی شد؟
39.gif

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
محمد دمت گرم...عکسهای عالی بود و البته دم king 8o0i هم گرم که رنگها رو واقعی نشون میده....نه فتوشاپی!!

ممنون مازيار خان ، كا800 هم بهت سلام ميرسونه ،،،بالاخره يه نفر بيدا شد مثل آدم با ما حرف بزنه تو اين سايت

از اروبا بياريم بهتر از اينه كه مثل بعضيها ماشين يا هرجي ديكه از خارج بياريم آرم شركتش رو ور داريم روش بنويسين ساخت ايران "به دروغ" ، يا اون بجو405 كه خود به خود آتيش ميكَيره ....
كدوم بهتره ؟؟؟؟

این عکس که فوق العاده عکس بدیه و ضعف K800 در نور طبیعی و عکاسی حالت عادی رو نشون میده برای K800 بهتره در همون تاریکی و فلاش عکس بگیرید تا بهتر از بقیه باشه این عکس از N80
آرهههه جوون عمه ات .... اكه راست ميكَي يه عكسي تو همين شرايط بكير با اون دوربين كودن ان73
البته اكه براتون زحمتي نيست:p :D :p

ضمنا ..... اين بار كي دوعوا درست كرد ؟؟؟ لابد باز هم من !!!! بايد دوباره بن بشم ... جرا ؟ به خاطر اينكه بهم توهين كرديد
واقعا كه. .... . .. . .. .

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
تو يكي ساكت ::: خجالت نميكشي خرجنگ ميخوري ؟؟؟؟

حيف كه اصلا اعصاب سر شاخ شدن با شايان رو ندارم! وگرنه شروع ميكردم! تاپيك موبايل هم هست دوس ندارم XPLOD ناراحت بشه!
دوست دارم عرب جون!

در ضمن اون خرچنگ رو من نخوردم! پست هاي قبلي رو نيگا كن!:)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2

داريوش جان بيخيال! ارزش نداره راجب اين چيزا بحث كني!

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حرفهای فرانکشتاین به نظر من کاملا درسته . تو این فروم همش طرفدارهای این دو برند با هم کل کل دارند و اکثر بحثها دیگه منطقی نیست به این صورت که کاملا در مورد ضعفها و محسنات سونی اریکسون و نوکیا غلو میشه.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار تمامش کن برادر من روم نمیشه به بقیه چیزی بگم چون رفیق نیستم ولی از وقتی که از قسمت خودم(پاکت پسی) آمدم اینورا چرخ میزنم باورم نمیشه:eek:

چرا اینجا اینقدر کل کل با ارث باباتون که نیست چرا آقای مدیر بخش کاری نمیگنه جدا در شگفتم
1655.gif

آدم اینجا پشیمون میشه یه پست بزنه 1 دقیقه بعدش کار به ....

بس دیگه تمومش کن مازیار اینو همه میدونن فلان گوشی تو عگاسی فعلا بهترین یافلان گوشی تو صدا و...

بجایی اینکه اینجا بچه ها تجربیاتو بزارن ادم استفاده کنه جنگ راه میندازند:blink:

پ.ن:جدا بخش عجیبیه اینجا یعنی یه مارک اینقدر مهم:wacko:

باشه حسین جان...به خاطر شما که بزرگ مایی من کوتاه میام :)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
باشه حسین جان...به خاطر شما که بزرگ مایی من کوتاه میام :)

بزرگی از شما و دوستانه
ilu.gif

به خدا حیف فروم به این خوبی رو خراب کنیم هر کی بیاد به نظر من از خوبیها و بدیهای گوشی خودش بگه همه استفاده کنند کلی به همه کمک میشه :)

مثلا مازیار جان الا ن یه تایپیک باز کن مثلا نقاط ضعف کا800 و مثلا آقا روزبه یه تایپیک باز کنه به عنوان معایب ان73 و...

هم قشنگ هم همه استفاده میگنن :)

پ.ن:از مدیر بخش معذرت خواهی میگنم که جایی پست دادم که مربوط نبود اگر صلاح دیدید پاک کنید:)

از همه بچه ها هم معذرت میخوام اگر نظرم دادم :)

امسال آقا مازیار و آقا داریوش هم هوای بچه هایی که تو تایپیک کل کل راه میندازن (با تعداد پست کم و نا آشنا به قوانین) داشته باشن و به طرفدارهای دو تا برند نوکیا و سونی اریگسون خلا صه یه جورایی ...:)

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
امروز جشن تکلیفمون بود: این لوح رو دادن! روش هم نوشته ورود شما به عرصه تکالیف دینی و از این جور حرفها! فقط کم مونده بود که چادر سرمون کنن! امین تو هم با L6 یه عکس بنداز ازش!

Image%28398%29.jpg

بالا