• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم (نسخه موبایل).

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جدا ايندفعه سامسونگ با پي 850 تونست حرفي براي گفتن داشته باشه
خوشمان آمد:happy:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا انصافا اینا با گوشی سامسونگ گرفته شدن؟!!؟ عجیبا غریبا! دوربینش چند مگاپیکسله؟

arash3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ان 70
160120071338-1.jpg

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا انصافا اینا با گوشی سامسونگ گرفته شدن؟!!؟ عجیبا غریبا! دوربینش چند مگاپیکسله؟

دوست عزیز سلام . بله این عکسها با پی850 سامسونگ گرفته شده دوربینش هم 3.2 مگا پیکسله که میتونم بگم واقعا اشنایدر لنز واقعا خوبی برای این گوشی سامسونگ به کار برده تنها گوشی سامسونگه که خود شرکت سامسونگ برای دوربینش رو گوشی کلمه پروفشنال را حک کرده . البته قصدم مقایسه نیست چون هر دوربینی امتیازات و ضعفهایی داره ولی با توجه به الگوهای عکسبرداری که برای خودم دارم دوربین این گوشی رو فعلا به بقیه گوشیها ترجیح دادم.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
wow ... آقا حسام عجب عکسهایی شده...im really impressed ...ایول به پ850 ...ایول به شما:happy:

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
wow ... آقا حسام عجب عکسهایی شده...im really impressed ...ایول به پ850 ...ایول به شما:happy:

ممنونم علی عزیز . خوشحالم که از عکسها خوشتون آمده. عکس زیاد دارم حدود 2000 تایی میشه که فرصت بشه به مرور میزارم البته سعی میکنم عکسهایی باشه که ارزش وقت گذاشتن و دیدن رو داشته باشه.

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این هم عکسی از پی850 البته چون از تو آینه گرفتم تصویر رو انگشت دستم دوتایی شده . زمان عکسبرداری یا فیلمبرداری تو دست مثل یه دوربین دیجیتال کوچیکه.

44ao0f5.jpg

2zsz2xj.jpg

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
p850 تاشو نبود؟

درسته جناب داریوش پی850 تاشو هست ولی غیر از آن درب گوشی هم قابلیت چرخش 180 درجه رو داره که در این حالت وقتی گوشی بسته میشه ال سی دی گوشی رو قرار میگیره . البته مثل باقیه گوشیهای تاشو هم میشه فقط با باز کردن گوشی و فعال کردن دوربین عکس گرفت ولی این حالتی که در عکس هست حالت اصلی عکس گرفتن با این گوشیه .

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره منم تو عکسهاش تاشو دیدم!:blink: راستی قیمتش چنده این؟

خدمتتون عرض کنم پی850 سرنوشتش تقریبا مثل دبلیو900 سونی اریکسون شد.
چون شرکت پارس قائم که یکسال پیش گوشی رو وارد کرد بعد از چند ماه دیگه به بازار تزریق نکرد این گوشی رو به همین خاطر قیمت این گوشی پایین که نیامد بلکه بالا هم رفت اوایل ورود به بازار 425 بود خود من تو اردیبهشت یا خرداد 85 این گوشی رو 400 خریدم ولی 4 ماه بعد برای یکی از دوستانم 470 گیر آوردیم الان هم تو بازار نیست اصلا ولی اگر کسی داشته باشه فکر میکنم حدود 450 بده. البته خودم یه مدت دنبالش گشتم برای کسی میخواستم پیدا نکردم. امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خدمتتون عرض کنم پی850 سرنوشتش تقریبا مثل دبلیو900 سونی اریکسون شد.
چون شرکت پارس قائم که یکسال پیش گوشی رو وارد کرد بعد از چند ماه دیگه به بازار تزریق نکرد این گوشی رو به همین خاطر قیمت این گوشی پایین که نیامد بلکه بالا هم رفت اوایل ورود به بازار 425 بود خود من تو اردیبهشت یا خرداد 85 این گوشی رو 400 خریدم ولی 4 ماه بعد برای یکی از دوستانم 470 گیر آوردیم الان هم تو بازار نیست اصلا ولی اگر کسی داشته باشه فکر میکنم حدود 450 بده. البته خودم یه مدت دنبالش گشتم برای کسی میخواستم پیدا نکردم. امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه.

ممنون بابت توضیحات:rolleyes: . البته جریان W900 فقط واردات نیست. کلا خود SE به خاطر تولید کم قیمتشو پایین نیاورده.شایدم دلیلش تولید Wxx های فراوان با قیمتهای خیلی پایین در بازار بوده.
به هر حال منتظر بقیه عکسهاتون هستیم:rolleyes:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته هوا ابری بوده و دستم هم لرزیده و شیشه ماشینم هم مثل همیشه کثیف بوده!:D ولی دیدم کل عکس ماشینه گفتم ... :p

129fs4253072.jpg

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون بابت توضیحات:rolleyes: . البته جریان W900 فقط واردات نیست. کلا خود SE به خاطر تولید کم قیمتشو پایین نیاورده.شایدم دلیلش تولید Wxx های فراوان با قیمتهای خیلی پایین در بازار بوده.
به هر حال منتظر بقیه عکسهاتون هستیم:rolleyes:

فرمایش شما کاملا متین منظور من به این صورت کلی نبود فقط از نظر اینکه این گوشی هم مثل دبلیو 900 به دلایلی نه تنها قیمتش کم نشده بلکه گرونتر و نایاب شده عرض کردم . ممنون از توضیح شما در این مورد. موفق باشید

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باید ببخشید امروز خیلی پرحرفی کردم و عکس گذاشتم یه ساعت قبل برقهامون رفته بود تو بی برقی از شمع عکس گرفتم که اینم میزارم و شب بخیر به قول معروف عکسش همین الان از تنور بیرون آمده. در این نوع عکسها که نور کمه تنظیم درست ایزو ISO کمک خیلی زیادی به بالا رفتن وضوح عکس میکنه.شب خوش

2csevc3.jpg

بالا