• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم (نسخه موبایل).

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دیگه دوربین دیجیتاله!

جناب داریوش خان نمیدونم باور نکردین یا اینکه به خاطر نوع عکسبرداری عکس رو تشبیه کردید به عکسهای دوربین دیجیتال در هر صورت باور کنید این عکسها برای گوشیمه راستش حق میدم که تعجب کنید چون دوست خودم هم که همین گوشی رو داره عکسهای من رو که میبینه تعجب میکنه البنه نه اینکه من عکاس حرفه ای باشم ولی به قول معروف دوربین گوشیمو شناختم در شرایط نوری مناسب خوب عکسبرداری راحتتره ولی تو شرایط خاص نوری این خیلی مهمه که بدونیم دوربینمون رو کدام تنظیمات بهتر جواب میده فقط یه مقدار حوصله میخواد با کمی وقت گذاشتن. بخشید روده درازی کردم موفق باشید.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
جناب داریوش خان نمیدونم باور نکردین یا اینکه به خاطر نوع عکسبرداری عکس رو تشبیه کردید به عکسهای دوربین دیجیتال در هر صورت باور کنید این عکسها برای گوشیمه راستش حق میدم که تعجب کنید چون دوست خودم هم که همین گوشی رو داره عکسهای من رو که میبینه قبول نمیکنه البنه نه اینکه من عکاس حرفه ای باشم ولی به قول معروف دوربین گوشیمو شناختم در شرایط نوری مناسب خوب عکسبرداری راحتتره ولی تو شرایط خاص نوری این خیلی مهمه که بدونیم دوربینمون رو کدام تنظیمات بهتر جواب میده فقط یه مقدار حوصله میخواد با کمی وقت گذاشتن. بخشید روده درازی کردم موفق باشید.
این دوربین گوشی شما چند مگاپیکسله؟

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در عکسها و پستهای قبلی عرض کرده بودم ولی اطاعت امر . دوربین گوشیم 3.2 مگا پیکسل و مدلش هم سامسونگ پی850

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
جناب داریوش خان نمیدونم باور نکردین یا اینکه به خاطر نوع عکسبرداری عکس رو تشبیه کردید به عکسهای دوربین دیجیتال در هر صورت باور کنید این عکسها برای گوشیمه راستش حق میدم که تعجب کنید چون دوست خودم هم که همین گوشی رو داره عکسهای من رو که میبینه تعجب میکنه البنه نه اینکه من عکاس حرفه ای باشم ولی به قول معروف دوربین گوشیمو شناختم در شرایط نوری مناسب خوب عکسبرداری راحتتره ولی تو شرایط خاص نوری این خیلی مهمه که بدونیم دوربینمون رو کدام تنظیمات بهتر جواب میده فقط یه مقدار حوصله میخواد با کمی وقت گذاشتن. بخشید روده درازی کردم موفق باشید.

منظورم این نبود که شما دروغ میگید! ولی گوشیتون داره مثل یک دوربین دیجیتال خوب عکس میگیره!
:wacko:

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورم این نبود که شما دروغ میگید! ولی گوشیتون داره مثل یک دوربین دیجیتال خوب عکس میگیره!
:wacko:

خواهش میکنم . منظور من هم این نبود که شما نظرتون اینه فقط چون بنده درست متوجه منظور شما نشده بودم خواستم توضیحی داده باشم.

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تعطیلات عید . وقت آزاد بنده و یه مشت عکس باعث شده این روزا زیاد مزاحم دوستان عزیز بشم و وقت ارزشمند شما رو بگیرم خوب بریم سراغ عکسها که جدید هم نیست زیاد ولی امیدوارم ارزش وقت گذاشتن و دیدن از طرف شما داشته باشه.

یادی از زمستان

4ha8crc.jpg

این هم یادی از اس ال 45 زیمنس که شاهی بود برای خودش

2z7ijch.jpg

درویشی که تو دربند چایی اون حرف نداشت اگر اسمش یادم باشه درویش علی بود

4cni844.jpg

از زنجان برمیگشتم خورشید رو که تو آینه دیدم دلم نیومد عکس نگیرم

2a6ni3d.jpg

فکر میکنم فقط 100 عکس از گلهای پارک نزدیک خونمون داشته باشم

4bomgiq.jpg

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خواهش میکنم . منظور من هم این نبود که شما نظرتون اینه فقط چون بنده درست متوجه منظور شما نشده بودم خواستم توضیحی داده باشم.

دوست عزیز شما نگفتید گوشیتون چه مدلی هستش که با دوربینش این عکسا رو گرفتید ؟ :) ;)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آقا حسام عکسهات واقعا" عالیه

مخصوصا" از عکس اون درویشه خیلی خوشم اومد

flashback

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از لطف شما . درسته عکس جالبیه البته خود درویشه هم خیلی آدم خوش صحبتی بود.

ميشه بدونم چطور از آدما عکس ميگيرين؟
منظورم اينه که چي بهشون ميگيد
مثلا مي خواي از يه نفر عکس بگيري. مي گي چي؟
آقا ميشه يه عکس ازتون بگيرم؟ ؟

چند بار مي خواستم عکس بگيرم اجازه ندادند :(

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ميشه بدونم چطور از آدما عکس ميگيرين؟
منظورم اينه که چي بهشون ميگيد
مثلا مي خواي از يه نفر عکس بگيري. مي گي چي؟
آقا ميشه يه عکس ازتون بگيرم؟ ؟

چند بار مي خواستم عکس بگيرم اجازه ندادند :(

دوست عزیز سلام . راستش سئوالتون یه کم عجیبه . خوب مسلمه که من هم به خودم اجازه نمیدم از هر کسی که دوست داشته باشم عکس بگیرم و اصولا بدون مقدمه فکر هم نمیکنم کار درستی باشه که از کسی درخواست کنیم ازش عکس بگیرم .
این بنده خدایی هم که میبینید عکسشون رو گرفتم در همین محلی که ازشون عکس گرفتم چایخانه داشت که من چند بار مراجعه کرده بودم و یه مقدار آشنا شده بودیم این عکسها رو هم بعد از اینکه همانروز کلی به قول معروف گپ زدیم انداختیم و خیلی هم خوشحال شد و استقبال کرد.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام ^_^

من تازه به جمع کاربران سوني اريکسون K800i اضافه شدم و براي همين هنوز خيلي به تنظيماتش وارد نيستم، براي همين اگر عکسم خيلي خوب نيست ديگر به حرفه اي بودن خودتون ببخشيد چون قابل رقابت با عکس هاي زيباي شمايان نيست <!--StartFragment --> :blush:

تنظيماتش هم همه اتوماتيک بود، فقط عکاسش غير اتوماتيک بود!!

(c)

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ^_^

من تازه به جمع کاربران سوني اريکسون K800i اضافه شدم و براي همين هنوز خيلي به تنظيماتش وارد نيستم، براي همين اگر عکسم خيلي خوب نيست ديگر به حرفه اي بودن خودتون ببخشيد چون قابل رقابت با عکس هاي زيباي شمايان نيست <!--StartFragment --> :blush:

(c)

خیلی عالیه. تقریبا از همه عکسهایی که قبلا از K800 داشتیم بهتر شده. یکی از کاربران عرب کلا با این گوشی نتونسته عکس خوب بگیره.

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ^_^

(c)

سلام . عکس زیبائیه خسته نباشید . البته جسارتا میخواستم یه توصیه کوچیک داشته باشم اینکه در عکاسی با کا800 و یا کلا سونی اریکسون تنظیمات وایت بالاتس رو اتوماتیک قرار ندهید و با توجه به شرایط نوری وایت بالانس رو دستی تنظیم بفرمایید چون سونی اریکسون در بیشتر مواقع که وایت بالانس رو اتوماتیک باشه پردازش رنگ در حد بسیار خوبش انجام نمیگیره در صورتی که با تنظیم دستی و درست وایت بالانس با توجه به شرایط نوری رنگها بسیار زنده تر و بهتر به نظر میان .
البته جسارت من رو ببخشید این رو با توجه به تجربه ای که با این گوشی و سونی اریکسونهای دیگر داشتم عرض کردم . موفق باشید.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
خیلی عالیه. تقریبا از همه عکسهایی که قبلا از K800 داشتیم بهتر شده.
یکی از کاربران عرب کلا با این گوشی نتونسته عکس خوب بگیره.

آره جووون عمت !!! من نتونستم يه عكس خووب بگيرم !!؟؟؟

تو هر بستي كه ميزني بايد به من يه گيري بدي ؟؟؟

اين عكسها رو ببين غصه بخور !!

e3033f3d7f.jpg

b5d0e969c8.jpg

50a06cc554.jpg

e8621affd5.jpg

104af99f16.jpg

a45a7eae32.jpg

b310c7696e.jpg

b6b01f4a1a.jpg

78fb5ad9dd.jpg

69719591fb.jpg

داري متركي نه ؟؟؟

بكش

1d1c1b23ef.jpg

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خیلی عالیه. تقریبا از همه عکسهایی که قبلا از K800 داشتیم بهتر شده
مرسي، ممنون :blush:

سلام . عکس زیبائیه خسته نباشید . البته جسارتا میخواستم یه توصیه کوچیک داشته باشم اینکه در عکاسی با کا800 و یا کلا سونی اریکسون تنظیمات وایت بالاتس رو اتوماتیک قرار ندهید .
خيلي خيلي ممنون از شما، خواهش مي کنم، اين چه فرمايشي است، منکه گفتم تازه کارم و هنوز با تنظيماتش دقيق اشنا نشدم، براي همين از هر گونه راهنمايي شديدا استقبال مي کنم و از شما هم سپاسگذارم بابت توصيه ي خوبتون :happy:

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
2en6j6d.jpg

2vmhah2.jpg

2a0kpvm.jpg

دوست عزیز شما 25 تا عکس زحمت کشیدی و گذاشتی ولی میشه گفت این 3 عکست عکسهای خوبی هستند البته انتخاب عکس تا حدودی سلیقه ای است ولی فقط تا حدودی البته من نمیخوام تعیین تکلیف بکنم ولی در بیشتر عکسهای شما نمایشی از کیفیت عکسبرداری کا800 دیده میشه تا عکسی که توسط شما خوب گرفته شده باشه منظور من انتخاب درست سوژه و کادر بندی مناسب و فضای مناسب عکسبرداری و بیشتر مسائلی که به عکاس مربوط میشه. گرفتن عکس از مگس و سیب زمینی سرخ شده و پری که روزمین افتاده و از دوش حمام و غیره نمیخوام بگم اشتباهه ولی شما این عکسها رو به عنوان عکسهایی که میخواستید عکاسی خودتون رو به جناب داریوش نشون بدهید انتخاب کردید که بودن این قبیل عکسها جزء عکسهای انتخابی شما جالب به نظر نمیاد.
در آخر من قصد ندارم کسی رو بکوبم و یا از عکس کسی ایراد بگیرم ولی معتقدم اگر شما عکسی زیبایی هم گرفته باشید باید اجازه بدهید دیگران نظر خودشان را راجب عکسهای شما بگویند و یا تعریف و تمجید بکنند نه به این صورت به قول معروف مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید آن هم به این صورت و با بکار بردن این کلمات . موفق باشید.

بالا