گرچه بازم کیفیت رنگ عکسهای آپلودیم با اصلیش فرق میکنه؟
شایدبخاطر مرورگرت باشه
با یه مرورگر دیگه تست کن
راستی عکس رو با چه گوشی گرفتی؟
6630
![goodsigh2.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.millan.net%2Fminimations%2Fsmileys%2Fgoodsigh2.gif&hash=72f98d8646f42c6b0808de51f474223f)
گرچه بازم کیفیت رنگ عکسهای آپلودیم با اصلیش فرق میکنه؟
راستی عکس رو با چه گوشی گرفتی؟
بابک جان اسم این گلها چیه؟
خیلی خوشگلن
ترسیدم بارون گوشی رو خیس کنه
اگه کسی میدونه بگه ماهم دعاش میکنیم
بحرین جون کا800 شما بچه ی جنوبه به اون آب و هوا عادت داره اما کا800 ما سوسوله,هنوز خیلی مونده تا به شما برسهنـــترس !!
كا800 من توي دريا افتاد !!
ولي ما شاء الله خراب نشد !!
![]()
بحرین جون کا800 شما بچه ی جنوبه به اون آب و هوا عادت داره اما کا800 ما سوسوله,هنوز خیلی مونده تا به شما برسه
راستی firmware مینویسند و فرمور فارسیش میشه.من گوشی رو تازه گرفتم و آخرین فرمور روشه (R1JG001) .این فرمور R1KG001 دیگه چه صیغه ایه ؟:blink:تازه اومده؟ورژن دوربینش از 2.5 بالاتر رفته؟![]()
بحرین جون کا800 شما بچه ی جنوبه به اون آب و هوا عادت داره اما کا800 ما سوسوله,هنوز خیلی مونده تا به شما برسه
فلاش k800 برای عکس های نزدیک زیاد به کار نمیاد. چون بازتاب شدید نور باعث سفید شدن عکس میشه. بیشترین کاربردش برای عکس گرفتن از صورت تو شب و روزه. تو روز که میخوای جلوی یک منظره عکس بندازی چون دوربین نور رو با نور خورشید (آسمون) تنظیم می کنه صورت شما سیاه میفته که فلاش قوی زنون میتونه تا حدود زیادی جلوی این عمل رو بگیره.راستی بنظرم برعکس چیزی که فکر میکردم k800 فلاشش در بعضی مواقع کار رو خراب میکنه
همچین مقایسه و نتیجه گیری می کنی انگار اون عکس واقعا با N73 گرفته شده !!!در ضمن این عکس آخری رو که با فتوشاپ ادیت کردی شده عین همین عکسهایی که با ن73 میندازن....این است تفاوت عکسهای طبیعی و خوش آب و رنگ.....لول....فقط یک نگاه به رنگ زمین در دو عکس بالا بندازین متوجه میشین من چی میگم!!!!...آسمان آبی تر ....the grass is greenr on the other side(اینو به حالت شعر بخونید) .....این است معجزه قرن ...این است معجزه لنزهای دوربینهای نوکیا!!!!...لول
همچین مقایسه و نتیجه گیری می کنی انگار اون عکس واقعا با N73 گرفته شده !!!
لنز سونی دوست داری
ببخش ! کلا میام تو این فروم اعصابم به هم میریزه ! تنگنا هم که کثافت کاریهاشو به اوج خودش رسونده ! دنبال یه فرصت می گردم کوچ کنم برم ! مثل خیلی های دیگه.امین جان جدیدا بی ادب شدی!!!!
اگه کسی این عکس رو به من نشون می داد می گفت با N73 گرفته شده اول از همه عکاسش رو به فحش می کشیدم !یعنی اگر به یکی نشون بدی بگی با ن73 گرفته شده باورش میشه
ببخش ! کلا میام تو این فروم اعصابم به هم میریزه ! تنگنا هم که کثافت کاریهاشو به اوج خودش رسونده ! دنبال یه فرصت می گردم کوچ کنم برم ! مثل خیلی های دیگه.
!
اين كيبورد من واقعا آلودس، اينو با ماكرو k750 گرفتم.