• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم (نسخه موبایل).

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
گرچه بازم کیفیت رنگ عکسهای آپلودیم با اصلیش فرق میکنه؟

شایدبخاطر مرورگرت باشه
با یه مرورگر دیگه تست کن

راستی عکس رو با چه گوشی گرفتی؟

6630
goodsigh2.gif

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
اولين عكس
با فايرموير جديد

"R1KG001"

Sony Ericsson K800i

dsc03649ce2.jpg

در سوفت وير جديد رنگ تاريخ از سبز به قرمز تغيير داده شده

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
یه قسمتی از پل کابلی تبریز که امروز هم افتتاحش بود:

kabli23.JPG

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
sony ericsson k800i​

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بابک جان اسم این گلها چیه؟

خیلی خوشگلن

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
بابک جان اسم این گلها چیه؟

خیلی خوشگلن

والله شرمنده پویا جون :blush:منم نمیدونم ولی واقعا قشنگ هستند به صورت بوته ای و با ارتفاع نزدیک به 2 متر در اومده بودندو مثل انبوهی از زنگوله های به هم متصل, آویزون شده بودند.متاسفانه نشد یه عکس واید از همش بگیرم:( فقط فرصت شد که چند ماکرو ازش بگیرم چون هوا تقریبا تاریک شده بود و بارون گرفت :wacko:و منم که تازه یاور این کا800 رو استاد کردم;) و ترسیدم بارون گوشی رو خیس کنه:p
اگه کسی میدونه بگه ماهم دعاش میکنیم

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
نـــترس !!

كا800 من توي دريا افتاد !!

ولي ما شاء الله خراب نشد !!

:p
بحرین جون کا800 شما بچه ی جنوبه به اون آب و هوا عادت داره اما کا800 ما سوسوله,هنوز خیلی مونده تا به شما برسه:D
راستی firmware مینویسند و فرمور فارسیش میشه.من گوشی رو تازه گرفتم و آخرین فرمور روشه (R1JG001) .این فرمور R1KG001 دیگه چه صیغه ایه ؟:blink:تازه اومده؟ورژن دوربینش از 2.5 بالاتر رفته؟:cool:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
بحرین جون کا800 شما بچه ی جنوبه به اون آب و هوا عادت داره اما کا800 ما سوسوله,هنوز خیلی مونده تا به شما برسه:D
راستی firmware مینویسند و فرمور فارسیش میشه.من گوشی رو تازه گرفتم و آخرین فرمور روشه (R1JG001) .این فرمور R1KG001 دیگه چه صیغه ایه ؟:blink:تازه اومده؟ورژن دوربینش از 2.5 بالاتر رفته؟:cool:

وقتي خواستم تايبش كنم احساس كردم كه غلطه ((((((فرمور ))))))):D

به شما هم توصيه ميكنم كه كا800 خودتون رو يا از يه برج پرتش كن پايين يا تو حوض بندازش تا مرد بار بياد !!

راجع به فرمور هم اين كه شما داريد جديد بود ، ولي R1KG001 تازه اومده ، بعد از R1JG001

و ورژن دوربينش هم فرق نكرده ، وضايع تر شده ،،،، وقتي يه عكسي ميگيري 7 ثانية طول ميكشه تا ذخيره بشه

اين هم يه عكس ديگه با فرمور R1KG001

2003657132583948368_rs.jpg

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
بحرین جون کا800 شما بچه ی جنوبه به اون آب و هوا عادت داره اما کا800 ما سوسوله,هنوز خیلی مونده تا به شما برسه

ببخشید ممکنه سوالم ربطی نداشته باشه ولی خب ارزش تاپیک زدن هم نداره...جناب بحرین شرجی هوا هیچ اثری روی گوشیهای موبایل نمیذاره؟!!!....کلا جاهایی که شرجی هست گوشیهای موبایل عمر مفید خودشونو به صورت نرمال دارن؟!!!....و در بلند مدت هیچ مشکلی که ناشی از شرجی هوا باشه واسشون پیش نمیاد؟!!....در ضمن این عکس آخری رو که با فتوشاپ ادیت کردی شده عین همین عکسهایی که با ن73 میندازن....این است تفاوت عکسهای طبیعی و خوش آب و رنگ.....لول....فقط یک نگاه به رنگ زمین در دو عکس بالا بندازین متوجه میشین من چی میگم!!!!...آسمان آبی تر ....the grass is greenr on the other side(اینو به حالت شعر بخونید) .....این است معجزه قرن ...این است معجزه لنزهای دوربینهای نوکیا!!!!...لول

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
راستی بنظرم برعکس چیزی که فکر میکردم k800 فلاشش در بعضی مواقع کار رو خراب میکنه
فلاش k800 برای عکس های نزدیک زیاد به کار نمیاد. چون بازتاب شدید نور باعث سفید شدن عکس میشه. بیشترین کاربردش برای عکس گرفتن از صورت تو شب و روزه. تو روز که میخوای جلوی یک منظره عکس بندازی چون دوربین نور رو با نور خورشید (آسمون) تنظیم می کنه صورت شما سیاه میفته که فلاش قوی زنون میتونه تا حدود زیادی جلوی این عمل رو بگیره.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
در ضمن این عکس آخری رو که با فتوشاپ ادیت کردی شده عین همین عکسهایی که با ن73 میندازن....این است تفاوت عکسهای طبیعی و خوش آب و رنگ.....لول....فقط یک نگاه به رنگ زمین در دو عکس بالا بندازین متوجه میشین من چی میگم!!!!...آسمان آبی تر ....the grass is greenr on the other side(اینو به حالت شعر بخونید) .....این است معجزه قرن ...این است معجزه لنزهای دوربینهای نوکیا!!!!...لول
همچین مقایسه و نتیجه گیری می کنی انگار اون عکس واقعا با N73 گرفته شده !!!
لنز سونی دوست داری
2dh9nid.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
همچین مقایسه و نتیجه گیری می کنی انگار اون عکس واقعا با N73 گرفته شده !!!
لنز سونی دوست داری

امین جان جدیدا بی ادب شدی!!!!....من که نگفتم با ن73 گرفته شده ولی خداییش ترکیب بندی رنگش شده بود عین عکسی که با ن73 گرفتن...یعنی اگر به یکی نشون بدی بگی با ن73 گرفته شده باورش میشه.....حالا مگه بده ن73 لنزش فوتوشاب سر خود هم هست!!!؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
امین جان جدیدا بی ادب شدی!!!!
ببخش ! کلا میام تو این فروم اعصابم به هم میریزه ! تنگنا هم که کثافت کاریهاشو به اوج خودش رسونده ! دنبال یه فرصت می گردم کوچ کنم برم ! مثل خیلی های دیگه.
یعنی اگر به یکی نشون بدی بگی با ن73 گرفته شده باورش میشه
اگه کسی این عکس رو به من نشون می داد می گفت با N73 گرفته شده اول از همه عکاسش رو به فحش می کشیدم !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ببخش ! کلا میام تو این فروم اعصابم به هم میریزه ! تنگنا هم که کثافت کاریهاشو به اوج خودش رسونده ! دنبال یه فرصت می گردم کوچ کنم برم ! مثل خیلی های دیگه.

!

خواهش میکنم امین جان...در مقابل این موجود فقط یک موضع میشه گرفت "بی توجهی"...من هم تا اونجا که بتونم رعایت میکنم فقط وقتی ببینم داره شایعه ای راه میندازه یا راهنمایی های غلط میکنه نمیتونم ساکت بشینم و مجبورم جواب بدم!!!....ای بابا کجا میخوای بری؟!!!...حیف نیست رفقای گلی رو (مثل من:D:lol:) که اینجا داری تنها بزاری؟!!!

ای بابا حالا چرا میزنی تو هم بیا اینجا هرچی دلت خواست راجع به لنزهای گوشیهای se بگو...کیه که باور کنه:lol::D;)...!!!

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اين كيبورد من واقعا آلودس، اينو با ماكرو k750 گرفتم.

keyboard

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اين كيبورد من واقعا آلودس، اينو با ماكرو k750 گرفتم.

فکر میکنی فقط مال خودت اینجوریه؟!!!...مال منم تو همین مایه هاست اما بدتر...dirt is cooool (به قول butthead).....لول

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
lets be a baby tonight

بالا