• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم (نسخه موبایل).

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
فکر میکنی فقط مال خودت اینجوریه؟!!!...مال منم تو همین مایه هاست اما بدتر...dirt is cooool (به قول butthead).....لول

هنوزم شنبه ها TPS ميذاره اينو؟ من كه از وقتي Seinfeld رو نميده با TPS قهرم. :hmm:

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی . چند تا عکس با پی850

6at8l7b.jpg

67q5fly.jpg

4lj81hu.jpg

63bs5tz.jpg

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
sony ericsson k800i​

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همگی . چند تا عکس با پی850
حسام خان باید اعتراف کنم عکسهات بسیار خوب شده اند و گوشی شما تنها گوشیی هست که عکسهای ماکروی کا800 من در مقابل اون رنگ و جلوه ایی نداره ؟
اگه میشه چند عکس غیر ماکرو در indoor بنداز ببینم تا با گوشی خودم مقایسه کنم
البته شما هم به تمام زیر و بم و نقات قوت دوربین گوشیتون کاملا واردید;)
واقعا عججیبه که کمتر در مورد این گوشی به عنوان یک 3 مگاپیکسلی قدرتمند در سایتهای ریویوی موبایل بحث شده:eek:

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابک خان البته اکثر عکسهای indoor که انداختم خانوادگی بود ولی چند تا عکس براتون قرار میدم امیدوارم کمکتون بکنه ضمنا راجب دوربین پی850 و کا800 باید عرض کنم که وقتی همه موارد فنی عکسبرداری و عکاسی رو در نظر بگیریم کا800 به دلیل سرعت شاتر بالا و داشتن فلاش زنون گزینه مقبول شاید برای انتخاب باشه ولی بدون هیچگونه جانبداری از پی850 باید عرض کنم نظر شخصیه من اینه که پی850 از نظر کنتراست و پردازش رنگ و نویز و شفافیت تصویر از کا800 بهتر عمل میکنه البته این تفاوتها یک نتیجه گیری کلی هستش و این نیست که اگر 100 تا عکس بگیریم پی850 در هر 100 عکس بهتر عمل کنه ضمنا این تفاوتها فاحش نیستند ولی سرعت شاتر کا800 و فلاش زنون کا800 امتیاز خوبی برای این گوشی هستند که همین دو مورد باعث شدند که وقتی مجموعا نتیجه گیری میکنم کا800 رو بدون ضعف تر بدونم .

6fucunp.jpg

6g1vchw.jpg

53esbpk.jpg

54mapmt.jpg

4y6vpd2.jpg

البته عکسهای indoor که در شب با نور معمولی در خانه گرفته باشم زیاد دارم ولی خوب بیشتر ماکرو هستند که شما عکسهای غیر ماکرو خواسته بودید . موفق باشید.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از شما
نکته ای که به وضوح در تمام عکسهای شما دیده میشه sharpness بسیار خوب در تمام اونها هست و متاسفانه در کا800 من در عکسهای با شرایط نوری غیر نرمال , عکسها دچار یک بلور توی ذوق زننده هستند:(

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
هنوزم شنبه ها TPS ميذاره اينو؟

نمیدونم!!!!...من از شبکه vh1 سه شنبه ها و 4 شنبه ها میبینم!!!!

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
این هم اولین عکس من در این تاپیک

DSC00042small.JPG

عصر / ماکرو / P990i

دوستان اشکالات رو گوشزد کنن تا بتدریج با عکسهای بهتری در خدمت باشم

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون از شما
... و متاسفانه در کا800 من در عکسهای با شرایط نوری غیر نرمال , عکسها دچار یک بلور توی ذوق زننده هستند:(

دوست عزيز
فكر نمي كنم Blur شدن عكس ها به خاطر نور محيط باشه .چون در نور كم و يا غير نرمال نويز عكس زياد ميشه ولي Blur شدن عكس ها بدليل لرزش دست هنگام عكس گرفتن اتفاق مي افته
در كل بين 3.2 مگا پيكسلي ها بنده با وجود تمام تعصبي كه به كا 800 دارم ولي اعتراف مي كنم كه پي 850 سامسونگ واقعا در كنتراست و رنگ فوق العاده عمل كرده ولي همونطوري كه دوستمون گفتن با در نظر گرفتن عكسهايي كه در تاريكي گرفته ميشه و فلاش زنون ميشه كا 800 رو در رتبه اول قرار داد و پي 850 رو دوم.
نوكيا هم اومده ان 73 زده:p

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از شما
نکته ای که به وضوح در تمام عکسهای شما دیده میشه sharpness بسیار خوب در تمام اونها هست و متاسفانه در کا800 من در عکسهای با شرایط نوری غیر نرمال , عکسها دچار یک بلور توی ذوق زننده هستند:(

بابک عزیز در کل همه دوربینهای دیجیتال در شرایط نور غیر طبیعی و ناکافی در مقابل لرزش دست حساس هستند . آن چیزی که مهمه به دست آوردن شناخت کافی از دوربینتونه که بفهمید در چه شرایط نوری با چه تنظیماتی بهترین نتیجه رو خواهید گرفت خود من بعد از چند ماه که با گوشیم عکس میگرفتم به بهترین تنظیمات در شرایط مختلف نوری رسیدم و این نبوده که از روز اول عکسهام به این صورت بوده باشه نکته دیگه چیزی که مسلمه هنوز هم اتفاق میافته عکسهای بد و تار بگیرم راستی در شرایط نوری خاص که فرمودین تنظیم درست ایزو کمک بسیاری به وضوح عکسهات خواهد کرد البته نویز تا حدودی بیشتر خواهد شد.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
از جناب skyx و حسام خان عزیز که پستهام رو پاسخ دادید بسیار ممنونم و این گلها را بشما تقدیم می کنم:

sony ericsson k800i​

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
ماکرو / شب / p990i/ خارجی

فایل های ضمیمه

• DSC00051.JPG
    378.1 KB · نمایش ها: 15
بالا