• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخه سامسونگ هم شد سی دی رایتر؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s666sss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
آقا ما یک سی دی رایتر سامسونگ گرفتیم 35000 تومان گفتیم حتما خوبه دیگه... ولی جالب نبود باز خدا پدر فروشنده رو بیامرزه که با ما آشنا بود بنده خدا گفت من شمارو میشناسم این به درد شما نمی خوره کیفیتشون خوب نیست ما گفتیم نه بابا من برای خونه می خواهم گفت حالا شما یک هفته ببر نخواستی پس بیار ...القصه ما آوردیمش خونه دیدیم روش زده گارانتی شرکت تک تیم رایانه نماینده انحصاری سامسونگ(نه بابا)... نصبش کردیمو چند تا هم سی دی باهاش رایت کردیم ولی نه... میدونید یه جوری بود انگار قطعات مکانیکیش داد میزدند بعد از هر رایت یه نیم ساعتی به ما استراحت بده(حالا میفهمم اون دوستمون چرا میگفت من دنبال محصولات سامسونگ که قطعات مکانیکی دارن نمیرم یعنی چه)... سرتونو درد نیاریم بردیمش پسش دادیم تازه اونجا فهمیدم که چه خبره اولا ضمانتشون دو زار نمی ارزه ثانیا چند تا از پکها رو نشون داد که با وجود برچسب گارانتی داخلش یک فطعه جدا شده بود و صدا میداد ثالثا این رایترهای جدید به جز اون سری اول اول همه مشترکند(اگه به سایت سامسونگ برید خودتون متوجه میشید) تازه اگه به فروم های خارجی هم سری بزنید متوجه میشید که اونها به درایورهای سامسونگ و ام اس آی لقب"" خرت و چرتهای جمع شده"" داده اند تازه یکیشون نوشته بود موقعی که اینها کار میکنند فکر میکنم خونمون کنار یه فرودگاه است ولی وقتی پنجره رو باز میکنم از هواپیما خبری نیست!!!!!!!! :blink: یه دلیل دیگه اینکه اگه به سایت معروف explosive سری بزنید بیشتر حرفهای منوبیشتر تائید میکنید آخر هم اینکه لقب مجلهpcworldخارجی یا همون علم الکترونیک و کامپیوتر خودمون به این رایتر ""خسته کننده ترین رایتر با وجود 8 مگا بایت بافر"" :wacko:
بالاخره به توصیه فروشنده وhardwareعزیز سی دی رایتر پلکستور خریدیم با گارانتی سریر که خود سایت پلکستور هم به اون اشاره کرده ... ولی عجب چیزیه فوق العاده بی صدا و روان کار میکنه کیفیت رایتش عالیه سی دی های خش دارو به راحتی رایت میکنه بسته نرم افزاری خودش به نامplextools محشره...بقیه اشو هم وقتی بیشتر باهاش ور رفتم بهتون میگم....
بی خود نیست میگن : هیچ ازرونی بی حکمت نیست یا به قول اون ضرب المثل انگلیسی:اونقدر پولدار نیستم که جنس ارزون بخرم

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آره بابا رايتر هاي سامسونگ خيلي مذخرفن
منكه ايسوس دارم خيلي ازش راضيم اصلا اذيت نميكنه

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس به حرف من رسیدید که چیز مکانیکی سامسونگ نخرید
ولی انصافا اگه کسی رم خواست در خریدن سامسونگ شک نکنه (البته اگه اونها رو هم خراب نکنند)ولی asusها انصافا تا حالا خوب بودند.
پلکستور که عالیه مخصوصا اون px-w5232اش البته px-w5224ta هم عالی است هرچند که پک های جدیدش کامل نیستند و مثلا از اون 5 تا cdمجانی خبری نیست.
(البته بعضی هام واقعا از سامسونگ راضیند ولی من که فکر می کنم خوش شانسند ما که از این شانسا نداریم)

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا نه ال جي بخريد و نه ساسونگ! (اكثر جنسهاي اين دو تا مزخرفن پس زحمت فهميدن به خودتون ندين كدومش بهتره) اين رو توي كله ها هك كنيد.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از s666sss :
سلام...
آقا ما یک سی دی رایتر سامسونگ گرفتیم 35000 تومان گفتیم حتما خوبه دیگه... ولی جالب نبود باز خدا پدر فروشنده رو بیامرزه که با ما آشنا بود بنده خدا گفت من شمارو میشناسم این به درد شما نمی خوره کیفیتشون خوب نیست ما گفتیم نه بابا من برای خونه می خواهم گفت حالا شما یک هفته ببر نخواستی پس بیار ...القصه ما آوردیمش خونه دیدیم روش زده گارانتی شرکت تک تیم رایانه نماینده انحصاری سامسونگ(نه بابا)... نصبش کردیمو چند تا هم سی دی باهاش رایت کردیم ولی نه... میدونید یه جوری بود انگار قطعات مکانیکیش داد میزدند بعد از هر رایت یه نیم ساعتی به ما استراحت بده(حالا میفهمم اون دوستمون چرا میگفت من دنبال محصولات سامسونگ که قطعات مکانیکی دارن نمیرم یعنی چه)... سرتونو درد نیاریم بردیمش پسش دادیم تازه اونجا فهمیدم که چه خبره اولا ضمانتشون دو زار نمی ارزه ثانیا چند تا از پکها رو نشون داد که با وجود برچسب گارانتی داخلش یک فطعه جدا شده بود و صدا میداد ثالثا این رایترهای جدید به جز اون سری اول اول همه مشترکند(اگه به سایت سامسونگ برید خودتون متوجه میشید) تازه اگه به فروم های خارجی هم سری بزنید متوجه میشید که اونها به درایورهای سامسونگ و ام اس آی لقب"" خرت و چرتهای جمع شده"" داده اند تازه یکیشون نوشته بود موقعی که اینها کار میکنند فکر میکنم خونمون کنار یه فرودگاه است ولی وقتی پنجره رو باز میکنم از هواپیما خبری نیست!!!!!!!! :blink: یه دلیل دیگه اینکه اگه به سایت معروف explosive سری بزنید بیشتر حرفهای منوبیشتر تائید میکنید آخر هم اینکه لقب مجلهpcworldخارجی یا همون علم الکترونیک و کامپیوتر خودمون به این رایتر ""خسته کننده ترین رایتر با وجود 8 مگا بایت بافر"" :wacko:
بالاخره به توصیه فروشنده وhardwareعزیز سی دی رایتر پلکستور خریدیم با گارانتی سریر که خود سایت پلکستور هم به اون اشاره کرده ... ولی عجب چیزیه فوق العاده بی صدا و روان کار میکنه کیفیت رایتش عالیه سی دی های خش دارو به راحتی رایت میکنه بسته نرم افزاری خودش به نامplextools محشره...بقیه اشو هم وقتی بیشتر باهاش ور رفتم بهتون میگم....
بی خود نیست میگن : هیچ ازرونی بی حکمت نیست یا به قول اون ضرب المثل انگلیسی:اونقدر پولدار نیستم که جنس ارزون بخرم

خب..ظاهرا بدشانسي آوردي...
در ضمن من نميدونم مشكلت صدا و اينها چيه,من الان حدود 6 ماهه سامسونگ دارم,ابدا صدا نميده, فوق العاده بيصدا جوري كه واقعا حتي به اندازه فن سي پي يو هم صدا نداره. شايد هفته اي 30 تا سي دي دارم باهاش رايت ميكنم,آخ هم نگفته.غير از خودم حداقل 5 نفر ديگه هم ميشناسم همين مدل رو دارن و همه راضين.
اين چيزهايي كه در مورد صداي زياد و عيبهاش ميگي همه نشوندهنده اينه كه جنس مشكل دار يا تعميري خريدي,والي رايترهاي سامسونگ تو رده قيمتي خودش خيلي خوب هستن.

اينها هم نمونه هايي از Review هاي سايتهاي معتبر
سايت CNET هم به اين رايتر درجه خوب و امتيازهاي بالايي داده :
http://www.cnet.com/Samsung_SW_252_CD_RW/4505-3207_7-21007267.html
سايت ZDNET كه اينم از معتبر تيرين سايتهاست امتياز بالايي بهش داده و اينجا هم جزو رايترهاي خوب هست :
http://shopper-zdnet.com.com/Samsung_SW_252_CD_RW/4505-3207_16-21007267.html?tag=upidmlp
اينهم چندتا Review مثبت ديگه :
http://shopper-zdnet.com.com/Samsung_SW_252_CD_RW/4505-3207_16-21007267.html?tag=upidmlp
http://www.epinions.com/content_112524430980

راستي توي سايت مجله PC WORLD هيچجا نديدم همچين چيزي درباره اين رايتر نوشته باشه ..

http://pcworld.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=1254223/ut=d5d93a07326b85f9
http://pcworld.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=703116/ut=d5d93a07326b85f9

اينهم تعدادي از جايزه هايي كه سايتهاي مختلف و مجلات كامپيوتري به اين رايتر دادن :

http://www.samsung.com/Products/CDDVD_Writer/award/2003_sw252.htm

در هر صورت از قديم گفتن هرچقدر پول بدي همونقدر آش ميخوري,درسته؟ خب شكي نيست Plextor خيلي بهتر هست از سامسونگ.اما اين چيزهايي كه گفتي هم بدشانسي بوده و بخاطر تقلبي يا تعميري بودن اون رايتر بوده.والي اينطورها هم نيست.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ....P30.... :
آره بابا رايتر هاي سامسونگ خيلي مذخرفن
جدي؟ اما تقريبا هر سايت سخت افزاري معتبري كه اين رايتر رو Review كرده نظرش برعكس هست.
در ضمن ايسوس و سامسونگ دقيقا در يك حد هست رايترهاشون.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از badjens :
اصلا نه ال جي بخريد و نه ساسونگ! (اكثر جنسهاي اين دو تا مزخرفن پس زحمت فهميدن به خودتون ندين كدومش بهتره) اين رو توي كله ها هك كنيد.
LG يه مارك مزخرف هست كه فقط تمركزش رو بازار خاورميانه هست.اين درسته ,اما سامسونگ مارك جهاني اي هست و اكثر محصولاتش خوب.و حتي تو كشوري مثل آمريكا كه پيشرفته ترين كشور از نظر تكنولوژيه فروش خوبي داره و طرفدارهاي زيادي هم داره.
ايندوتا رو باهم مقايسه نكنيد.
بهرحال شكي نيست كه ماركهاي ژاپني قابل اطمينان تر هستن.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از hardware :
پس به حرف من رسیدید که چیز مکانیکی سامسونگ نخرید
(البته بعضی هام واقعا از سامسونگ راضیند ولی من که فکر می کنم خوش شانسند ما که از این شانسا نداریم)
من موافق نيستم..اتفاقا فكر ميكنم اونهايي كه با وسايل مكانيكي سامسونگ مشكل داشتن بدشانسي اورده باشن نه اونهايي كه راضين.
بهرحال جهت اطلاع من اين وسايل مكانيكي سامسونگ رو خودم داشتم/دارم :
DVD/VCD Player (مال كامپيوتر منظورم نيست)
CD WRITER
DVD COMBO
VHS VCR! (اينهم مكانيكي محسوب ميشه بهرحال)
و اين وسايل مكانيكي سامسونگ رو تابحال بستم يا به كسي پيشنهاد كردم :
CD WRITER : حداقل 5 مورد
DVD COMBO : تقريبا 4-5 مورد
انصافا هيچ مورديش هم كسي ناراضي نبوده (اونهايي كه خودم دارم هم همينطور)
اينم اضافه كنم من هيچ نسبتي با اين شركت ندارم :D ! اما حس ميكنم داره نسبت به اين مارك زيادي بيعدالتي ميشه اينجا.بهرحال جنس Stock ,تعميري,مشكل دار توي ايران زياده و نبايد رو حساب اونها قضاوت كرد.
به نقل از hardware :
پلکستور که عالیه
درسته.يه مارك معتبر و امتحان پس داده هست تو زمينه رايتر و هميشه از بهترين ها بوده در سطح جهان.

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rammstein_persia :
LG يه مارك مزخرف هست كه فقط تمركزش رو بازار خاورميانه هست.اين درسته ,اما سامسونگ مارك جهاني اي هست و اكثر محصولاتش خوب.و حتي تو كشوري مثل آمريكا كه پيشرفته ترين كشور از نظر تكنولوژيه فروش خوبي داره و طرفدارهاي زيادي هم داره.
ايندوتا رو باهم مقايسه نكنيد.
بهرحال شكي نيست كه ماركهاي ژاپني قابل اطمينان تر هستن.

خيلي چاكرم :) ميدونستم الان مياي يك حالي به اينجا ميدي :D خوب ميشناسمت و حرفهات هم چون با دليله كاملآ منطقيه ولي من دست به خريد همچين ماركهايي نميزنم .

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از badjens :
ما بيشتر ;)
به نقل از badjens :
ميدونستم الان مياي يك حالي به اينجا ميدي :D
:D
به نقل از badjens :
خوب ميشناسمت و حرفهات هم چون با دليله كاملآ منطقيه ولي من دست به خريد همچين ماركهايي نميزنم .
باز هم ميگم هرگز ايندوتا ماركو (LG/Samsung)با هم در يك كلاس و سطح حساب نكنيد!
سامسونگ مارك خوبيه (منهاي موبايلهاش كه "معمولي" هست و دوربينهاش كه " به قيمتشون نمي ارزه"
ولي خب در مورد خريد و انتخاب هركس يه نظر و سليقه اي داره....

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمي دونم شما چي از سامسونگ ديدي (منظورم رم و lcdوcrt) نیست ولی کلا مارک قابل اطمینانی نیست
هرچند من یخچالشو دارم و خیلی هم ازش راضی ام ولی قبلا ضبط صوتش را داشتم و به جز بلندگوهاش که انصافا 300 وات rms صدا می داد و کیفیتش عالی بود بقیه چیزهاش مثل درایو cd و tape اش سه سوته خراب شد. فکر نمی کنم اون دیگه استوک بود .
منم خیلی از چیزی بد نمی گم واگه جنسی خوب بشه میگم این خوبه هیچ اهمیتی به اسمش هم نمی دم.
مثلا من به همه می گفتم atiنخرید ولی هرکی بخواهد 9800xt بخرد تشویقش هم می کنم چون واقعا تغییر کرده.
ولی هنوز هم خیلی از اجناس سامسونگ به من نمی چسبه .
شما هم خیلی خون خودت را کثیف نکن اونها آنقدر مشتری دارند که بدون ما هم ورشکست نشوند ما باید فکر خودمون باشیم.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از hardware :
من نمي دونم شما چي از سامسونگ ديدي (منظورم رم و lcdوcrt) نیست ولی کلا مارک قابل اطمینانی نیست
هرچند من یخچالشو دارم و خیلی هم ازش راضی ام ولی قبلا ضبط صوتش را داشتم و به جز بلندگوهاش که انصافا 300 وات rms صدا می داد و کیفیتش عالی بود بقیه چیزهاش مثل درایو cd و tape اش سه سوته خراب شد. فکر نمی کنم اون دیگه استوک بود .
منم خیلی از چیزی بد نمی گم واگه جنسی خوب بشه میگم این خوبه هیچ اهمیتی به اسمش هم نمی دم.
مثلا من به همه می گفتم atiنخرید ولی هرکی بخواهد 9800xt بخرد تشویقش هم می کنم چون واقعا تغییر کرده.
ولی هنوز هم خیلی از اجناس سامسونگ به من نمی چسبه .
شما هم خیلی خون خودت را کثیف نکن اونها آنقدر مشتری دارند که بدون ما هم ورشکست نشوند ما باید فکر خودمون باشیم.

خب من منظورم جنسهاي كامپيوتري بود :happy: والي يخچال و مايكروفر و تلويزيون و ويديو و ماشين لباسشويي هاي اين مارك رو هم خبر دارم كه خيلي عالي هستن.
در مورد RAM هم رمهاي سامسونگ قبول دارم كه عالي هستن,حتي مارك معتبري مثل Kingston هم خيلي موارد از چيپهاي رم Samsung استفاده ميكنه.و يا كارتهاي گرافيكي ساخت بردهاي معتبر خيليهاشون چيپستهاي رم سامسونگ دارن.
در مورد مانيتور هم كه حتما ميدونيد مانيتورهاي LCD سامسونگ در سطح جهان از بهترينها هستند (در كنار سوني) و همينطور مانيتورهاي CRT اين مارك.
پس در مورد همچين ماركي نميشه گفت مارك قابل اطميناني نيست.
در مورد CD/CDRW/DVD هم سامسونگ از خيلي ماركهاي ديگه بهتره.(اين لينكهايي كه من دادم بعنوان مثال CNET و
ZDNET ديگه از معتبر ترين سايتها هستن.مسلما اونها كه بي دليل چيزيو تحسين نميكنن)
در مورد ضبط و Tape هرگز ماركهاي كره اي نتونستن قابل رقابت با ماركهاي ژاپني باشن و اين درسته.
به نقل از hardware :
شما هم خیلی خون خودت را کثیف نکن اونها آنقدر مشتری دارند که بدون ما هم ورشکست نشوند ما باید فکر خودمون باشیم
خب اصلا موضوع خون كثيف كردن و طرفداري غيرمنطقي دركار نيست :D فقط چيزي كه هست من قبول ندارم كه در مورد يك مارك قابل قبول كه حد قيمتش خوب هست هست بخاطر يكي دو مورد اتفاقي قضاوت ناعادلانه كلي بشه.
در حاليكه ماركهايي خيلي بدتر و ضعيفتر وجود داره.
در آخر هم شكي نيست كه تو زمينه CD/DVD/RW ماركهاي خيلي بهتري از سامسونگ وجود داره,اما با اينكه سامسونگ مارك اشغالي هست در اين موارد هرگز موافق نيستم.
همين! ;)

s666sss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام... پیرو نظرات شما... :shades2:
درمورد اینکه گفته ای جنس تعمیری خریده ای یا مشکل دار اولا برچسب گارانتی روش بود(یعنی اینکه تست شده) ثانیا یعنی شرکتی که اینها رو گارانتی میده جنس تعمیریو به جای نو میفروشه؟(عجب اعتباری! :wacko: )از این شرکتهای درپیتی بعید نیست رد نمیکنم... این چند تا سایتی رو هم که گفتی دیدم به نظرم بیشترشون در کار فروش هم بودند ولی اگه به سایتexplosive سری بزنی میبینی که سامسونگو با ال جی مقایسه کرده ال جی نمرات بالاتری کسب کرده(قابله ذکر اینکه این سایت توی فروم های خارجی برای خرید اعتبار بالائی داره ومرتبا به اون اشاره میکنن)در مجلهpcworld هم كه من الان دارمش حتما این صفحه رو اسکن میکنم برات میذارم ببینی(نمی دونم کجای سایتشونه) تازه در هفته نامه عصر ارتباط ضمیمه بازار مورخه 6 دی 82 صفحه23 مطلبي با عنوان """"چه سي دي رايتري به درد من ميخورد؟"""""" نوشته: محسن اسلامي سی دی رایترها را به 3 گروه تقسیم کرده : ( low range med range high range) كه ذكر كرده سامسونگ جزو گروه low range
teac (اصلیش)گروه med rangeو پلکستور گروه high rangeهستند(تازه خرید رایترهای گروه low range به کسانی پیشنهاد کرده که حوصله جهت مراجعه به مراکز سرویس و گارانتی را دارند.) ...از این جایزه ها هم که میگی توی سایت هر سازنده رایتری بری پره ....به طور مثال در مورد سی دی رام asus50x که یه کار شکست خورده هست روی پکش یک کیلومتر از سایتها و جاهای دیگه نام برده که بهش امتیاز داده اند ...
در ضمن فکرمیکنی بد شانسی یا خوش شانسی باید در مورد خرید یک جنس به کمکون بیاد؟ :wub: یا اعتبار کارخانه سازنده و ضمانت و پشتیبانی به حق اون...پلکستور 2 سال گارانتی میده شرکت سریر رو هم که حتما میشناسی...در مورد lg باهاتون موافقم واقعا مزخرفن و ارزش بحث رو هم ندارن...
بله سامسونگ مارک جهانیه و هیچ شکی هم در اون نیست مانیتور... تلویزیون...یخچال...موبایل(من v200 دارم واقعا عالیه)..دستگاه فکسشون عالی هستند ولی در مورد ضبطهای سی دی دارشون اگه برای کسی رایت کرده باشی میفهمی که باید با سرعت پائین رایت کنی چونکه بیشتر مدلهاشون نمیتونن بخونن ,و به زودي هم نياز به تعمير پيدا ميكنن..در ضمن همونطوری که گفتم سری اولشون خوب بوده اند و این سایتها هم همه در مورد همین سری هست میدونی یه فرق عمده دارند بین سریهای اول و بقیه 52/24/52 دکمه اجکتشون وسطش و درجه ولوم صدا هر دو مشکی هستند ولی الان اینهائی که توی بازارند همه سفیدند اگه به سایت سامسونگ بری و بیشتر دقت کنی مطمئنم متوجه میشی...پس وارداتیو که به امریکا میشه با وارداتی که به کشور ما اونم معلوم نیست از کجا اصلا مقایسه نکن...مثلا الان tdk-cy clone 52/32/52 به بازار اومده با درب سفید جالبه اگه به سایتشون سری بزنی هنوز این مدلو معرفی نکردند بوی بد ريمارک میاد .....!!!! :cigar:
خوبه بدونی تعصب در مورد یک مارک زیاد جالب نمیتونه باشه :eek:fftopic: ...در ضمن همون تعداد که شما راضی از سامسونگ سراغ داری من بیشتر ناراضی سراغ دارم :grrr: ..نمیدونم مال شما از کدوم سری سامسونگه ولی میتونی یه امتحانی بکنی با برنامه رایتی مثل نرو تا جائی که سی دی جا داره شو رایت کن آخرین شو سرنوشتش چی میشه اینو شمائی که سامسونگ داری بهتر میتونی جواب بدی؟سامسونگها کلا ته سی دی را بد میبندند...من دشمنی با سامسونگ ندارم ولی خودتون باید متوجه صادرات بی رویه این کالا به ایران بشید که بی دلیل هم نمیتونه باشه :ph34r: ....به هر حال قصد من و شماها فقط اطلاع رسانی در این زمینه است و صاحب هیچ کدوم از این کارخونجات هم نیستیم(ولی ایکاش من صاحب پلکستور...و شما هم صاحب سامسونگ بودی اونوقت چی میشد...نه غلام؟؟؟؟؟؟؟) :king:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
حرفهات در مجموع منطقي هست و من مخالفتي ندارم ;) فقط چند نكته :
به نقل از s666sss :
سلام... پیرو نظرات شما... :shades2:
درمورد اینکه گفته ای جنس تعمیری خریده ای یا مشکل دار اولا برچسب گارانتی روش بود(یعنی اینکه تست شده) ثانیا یعنی شرکتی که اینها رو گارانتی میده جنس تعمیریو به جای نو میفروشه؟(عجب اعتباری! :wacko: )
از این شرکتهای درپیتی بعید نیست رد نمیکنم...
متاسفانه دقيقا همين كار در ايران انجام ميشه! براي مثال شركت X (نام محفوظ) كه شركت معتبري تو زمينه گارانتي
مادربرد هست در ايران من به عينه ديدم كه مادربوردهاي مشكل داري كه براي تست بهشون مرجوع كرديم رو مجددا پك ميكنه و جاي نو (حتي با وجود ايراد) ميفروشه.خلاصه اين مسئله متاسفانه توي ايران انجام ميشه حتي از طرف معروفترين شركتهاي به اصطلاح نمايندگي.
به نقل از s666sss :
این چند تا سایتی رو هم که گفتی دیدم به نظرم بیشترشون در کار فروش هم بودند
بله در كار فروش هم هستند.اما مسلما خودت ميدوني كه سايتي مثل CNET و ZDNET سايت تجاري صرف نيست و
تقريبا همه معتبر بودن اينها رو قبول دارن.
به نقل از s666sss :
ولی اگه به سایتexplosive سری بزنی میبینی که سامسونگو با ال جی مقایسه کرده ال جی نمرات بالاتری کسب کرده(قابله ذکر اینکه این سایت توی فروم های خارجی برای خرید اعتبار بالائی داره ومرتبا به اون اشاره میکنن)در مجلهpcworld هم كه من الان دارمش حتما این صفحه رو اسکن میکنم برات میذارم ببینی(نمی دونم کجای سایتشونه)
خب من انكار نميكنم,شما حتي اگه بر فرض تلويزيون سوني! رو هم بري ممكنه بعضي سايتها يا بعضي استفاده كننده ها ازش راضي نباشن و نقد و امتياز منفي بهش بدن.اما در كل واقعا اگه رايتر سامسونگ (جنس مطمئن و اصلش نه اين مورد كه گير تو افتاد) اينقدر بد بود حتما چند جا بهش اشاره ميشد.
به نقل از s666sss :
به طور مثال در مورد سی دی رام asus50x که یه کار شکست خورده هست روی پکش یک کیلومتر از سایتها و جاهای دیگه نام برده که بهش امتیاز داده اند ...
بله درسته.ايسوس 50 يه طرح شكست خوردست,اما سريهاي اول اين مدل هم اگه ديده باشي خيلي عالي دراومدن و اين جايزه ها هم كه زده مربوطه به همون سري اول! سريهاي بعدي رو اما طراحيشو خراب كرد و سو استفاده كرد و همون جايزه ها رو روي پكشون چاپ ميكنه! بهرحال دنياي تجارت هست ديگه.. :wacko:
به نقل از s666sss :
در ضمن فکرمیکنی بد شانسی یا خوش شانسی باید در مورد خرید یک جنس به کمکون بیاد؟ یا اعتبار کارخانه سازنده و ضمانت و پشتیبانی به حق اون...پلکستور 2 سال گارانتی میده شرکت سریر رو هم که حتما میشناسی...در مورد lg باهاتون موافقم واقعا مزخرفن و ارزش بحث رو هم ندارن...
بله سامسونگ مارک جهانیه و هیچ شکی هم در اون نیست مانیتور... تلویزیون...یخچال...موبایل(من v200 دارم واقعا عالیه)..دستگاه فکسشون عالی هستند
خب ببين,شكي نيست كه ماركهايي مثل Plextor,Yamaha,TDK,Teac,Ricoh,HP,Ricoh,Liteon ماركهاي خيلي بهتر و معتبر تري هستن تو زمينه رايتر.كسي منكر اين نيست! سامسونگ رو بايد با LG,MSI,Asus و غيره كه همرده خودش هستن مقايسه كرد و اونوقت اگه با اينها كار كرده باشي,ميبيني كه از اكثرشون بهتر هست يا حداقل برابر.
و مقايسه رايتر سامسونگ با رايتر پلكستور يا ....مثل مقايسه BMW هست با دوو سيلو! :D
به نقل از s666sss :
ولی در مورد ضبطهای سی دی دارشون اگه برای کسی رایت کرده باشی میفهمی که باید با سرعت پائین رایت کنی چونکه بیشتر مدلهاشون نمیتونن بخونن ,و به زودي هم نياز به تعمير پيدا ميكنن..
خب منهم هيچ جا نگفتم ضبطهاي سي دي دار سامسونگ خوبه يا بد.
اما يك نكته و اون اينكه اين مشكلي كه ميگي اگه سي دي صوتي با سرعت بالا رايت بشه خوندنش مشكل داره براي ضبط اصلا مختص مارك خاصي نيست! من ضبط سوني و JVC و پاناسونيك رو هم امتحان كردم كه وقتي سي دي اي (با هر رايتري از جمله ياماها) با سرعت خيلي بالا رايت بشه ضبطها تو خوندنش ممكنه با مشكل مواجه بشن.
و اين دليلش اينكه كه Optic ضبطها و VCD ها معمولا 2 يا 4 سرعته هستن و ممكنه با سيد يهايي كه با سرعت خيلي بالا رايت شده باشن مشكل داشته باشن.
به نقل از s666sss :
در ضمن همونطوری که گفتم سری اولشون خوب بوده اند و این سایتها هم همه در مورد همین سری هست میدونی یه فرق عمده دارند بین سریهای اول و بقیه 52/24/52 دکمه اجکتشون وسطش و درجه ولوم صدا هر دو مشکی هستند ولی الان اینهائی که توی بازارند همه سفیدند اگه به سایت سامسونگ بری و بیشتر دقت کنی مطمئنم متوجه میشی...پس وارداتیو که به امریکا میشه با وارداتی که به کشور ما اونم معلوم نیست از کجا اصلا مقایسه نکن...مثلا الان tdk-cy clone 52/32/52 به بازار اومده با درب سفید جالبه اگه به سایتشون سری بزنی هنوز این مدلو معرفی نکردند بوی بد ريمارک میاد
خب من نميدونم مدلي كه تو داري چي بوده.مدلي از سامسونگ 52 سرعته كه من دارم و گفتم برا چندين نفر هم بستم و خوبه اسمش SW-252B هست.در ضمن جنسهايي كه براي بازار اروپا /آمريكا/آسيا ساخته ميشه معمولا طراحي ظاهري (و بعضي اوقات طراحي باطني!) فرقهايي داره.بهرحال چيزي كه مسلمه هر ماركي ممكنه يك مدلش بد در بياد (مثالش همون ايسوس 50 در مقابل 40,يا DVD هاي پايونير با اينكه مارك عالي اي هست,يا حتي ماركي مثل سوني كه همه چيزش تقريبا عاليه اما دستگاههاي VCD و CD دارش معمولا زود خراب ميشن) منظور اينكه اين چيزها هم هست.و ممكنه تويه مورد مدلي مشكل دار در بياد.
به نقل از s666sss :
نمیدونم مال شما از کدوم سری سامسونگه ولی میتونی یه امتحانی بکنی با برنامه رایتی مثل نرو تا جائی که سی دی جا داره شو رایت کن آخرین شو سرنوشتش چی میشه اینو شمائی که سامسونگ داری بهتر میتونی جواب بدی؟سامسونگها کلا ته سی دی را بد میبندند...
گفتم اون مدلي كه تو خريدي اصلا مشكلات عجيب زياد داشته,من هم با نرو هم با كلي نرم افزار ديگه با اين ساموسنگم دارم انواع اقسام سي دي ها رو با اوناع سرعتها رايت ميكنم! و انصافا هيچ مشكلي ندارم!
قبل از اين رايتر من Yamaha 16-10-40 SCSI داشتم كه خداد تومن پولش بود,اما بدون تعصب بگم اين سامسونگه كيفيت رايتش از اون بهتر نباشه بدتر نيست! بهرحال اينم يه مثال ديگه كه اون رايتر ياماها با وجود اينهمه خوشنامي و سابقه و قيمت خيلي گرون چيز بدي در اومده,اما مسلما اين دليل اين نيمشه كه ياماها مارك بديه درسته؟
به نقل از s666sss :
من دشمنی با سامسونگ ندارم ولی خودتون باید متوجه صادرات بی رویه این کالا به ایران بشید که بی دلیل هم نمیتونه باشه :ph34r: ....به هر حال قصد من و شماها فقط اطلاع رسانی در این زمینه است و صاحب هیچ کدوم از این کارخونجات هم نیستیم(ولی ایکاش من صاحب پلکستور...و شما هم صاحب سامسونگ بودی اونوقت چی میشد...نه غلام؟؟؟؟؟؟؟) :king:
منهم والا نه صاحب سامسونگ هستم نه سهامي دارم توش :lol: (كاش داشتم) ولي خب به اندازه اي كه من باهاش برخورد داشتم مشكلي نديدم,گرچه همونطور كه بارها گفتم منكر كامل و بي مشكل بودن همه محصولاتش نيستم.و اگه واقعا بد بود منم دليل نداشت بيام بگم خوبه!

در آخر هم اينكه رايتر پلكستور كه خريدي خيلي مارك عالي اي و شكي نيست اين مارك خيلي سطح بالاتر از سامسونگه. مباركه و به پاي هم پير شين ايشالا :p

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحث واقعآ جالبيه. بازار ايران بازار مريضيه يعني محلي نيست براي خريد و فروش بلكه محلي است براي كلاه گذاشتن سر همديگر. يك مثال ميزنم در مورد همين سي دي رايتر.
من سي دي رايترم teac ه و اونو 130 هزار تومن ناقابل خريدم :wacko: اين سي دي رايتر رو 2 الي 3 سال پيش با پك كاملش خريدم كه توش خيلي چيزها بود و واقعآ عجب سي دي رايتري! ولي الان بري بخري هيچ خبري از پك درست و حسابي نيست و همه چيز توي يك نايلون خلاصه ميشه و ممكنه استفاده شده هم باشه! كه با روش بوييدن ميشه تا حدودي تست كرد ;) ولي باز نميشه مطمئن شد.
خلاصه من شديدآ اعتقاد دارم هر جنسي توي ايران اولش خوبه و ديگه بعد يك مدت سراغش نري بهتره مثل پيكان :D

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
آقا يه حالي بدين در مورد Nec هم یه بحثی بکنین ببینیم اینی که ما گرفتیم توی بازار های جهانی هست یا نه فقط توی شرکت این رفیقمونه؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از badjens :
... ممكنه استفاده شده هم باشه! كه با روش بوييدن ميشه تا حدودي تست كرد ;) ولي باز نميشه مطمئن شد.
:D
جالبه بدونيد حتي توي ايران با بو كردن!!! جنس هم نميشه از نو بودنش مطمئن شد! چون يك اسپري هايي هست كه معروفه "بوي نويي" ايجاد ميكنه و اينها رو ميزنن به جنسهايي كه كاركرده تا به اصطلاح بوي نويي بده!!!!!!!!! بعد هم جاي نو ميفروشن جنسهاي تعميري يا كاركرده رو ..:lol: :lol: من اول كه اين موضوع رو شنيدم باورم نميشد! اما با چشمم ديدم هيچين چيزي رو بعد باورم شد!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از black_jack_of_black_city :
آقا يه حالي بدين در مورد Nec هم یه بحثی بکنین ببینیم اینی که ما گرفتیم توی بازار های جهانی هست یا نه فقط توی شرکت این رفیقمونه؟
من با NECرايتر كار نكردم.اما اگه خودت حالشو نداري بگردي تو اينترنت,مدل دقيقشو بنويس اينجا ببينيم چي به چيه.
مدل دقيق منظورم سرعتش نيستا..مدلش..كه روي خودش و جعبه (اگه داشته) نوشته يا توي device Manager معمولا نوشته مدل دقيقشو.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا