• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
دوستم یه سوالی پرسید منم اینجا میپرسم که شما راهنمایی کنید . من شرایط دوستم رو براتون میگم ؛
- متولد مهر 72 هست
- الان معافیت تحصیلی دانشگاه ازاد داره
- پدرش سال پیش فوت شده
- برادرش 1 آبان 92 به خدمت اعزام شده. البته 2 ماه آموزشی رو نرفته چون قبلا از طریق بسیج و اینا این دوره رو گذرونده. الانم تو **** مشغول به خدمته.
حالا سوال دوستم اینه :
1 - ایا میتونه تا زمانی که برادرش مشغول به خدمته خودش خدمت نره ؟ ( چون میخواد دانشگاه انصراف بده واسه کنکور 94 بخونه )
2 - دقیقا تا چه ماهی از سال 94 میتونه از معافیت موقت از طریق برادرش استفاده کنه ؟
ممنون میشم دوستان راهننمایی کنن

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
دوستم یه سوالی پرسید منم اینجا میپرسم که شما راهنمایی کنید . من شرایط دوستم رو براتون میگم ؛
- متولد مهر 72 هست
- الان معافیت تحصیلی دانشگاه ازاد داره
- پدرش سال پیش فوت شده
- برادرش 1 آبان 92 به خدمت اعزام شده. البته 2 ماه آموزشی رو نرفته چون قبلا از طریق بسیج و اینا این دوره رو گذرونده. الانم تو **** مشغول به خدمته.
حالا سوال دوستم اینه :
1 - ایا میتونه تا زمانی که برادرش مشغول به خدمته خودش خدمت نره ؟ ( چون میخواد دانشگاه انصراف بده واسه کنکور 94 بخونه )
2 - دقیقا تا چه ماهی از سال 94 میتونه از معافیت موقت از طریق برادرش استفاده کنه ؟
ممنون میشم دوستان راهننمایی کنن

1- بله میتونه نره فقط باید بره دنبال کارهاش که براش غیبت نزنن.
2- تا زمانی که برادرش خدمتش تموم بشه.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
1- بله میتونه نره فقط باید بره دنبال کارهاش که براش غیبت نزنن.
2- تا زمانی که برادرش خدمتش تموم بشه.
ممنونم
حالا خدمت برادرش کی تموم میشه ؟
آخه خودشم دقیق نمیدونست
آیا با احتساب 21 ماه محاسبه میشه یا چون 2 ماه اموزشی رو نرفته 19 ماه حساب میشه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنونم
حالا خدمت برادرش کی تموم میشه ؟
آخه خودشم دقیق نمیدونست
آیا با احتساب 21 ماه محاسبه میشه یا چون 2 ماه اموزشی رو نرفته 19 ماه حساب میشه ؟

باید ببینه چند ماه کسری داره اگه فقط کارت سبز (دوره تکمیلی) داشته که همون آموزشی رو حذف میکنن و میشه 19 ماه ولی اگه نامه کسری گرفته باشه (کسری بسیج) انوقت به هر میزان که براش ثبت کرده باشن (حداکثر 4 ماه) اونم از 19 ماهش کسر میشه.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام بر بروبچ.
ما بریم پادگان.هفته بعد دوباره میام پست میزارم .هنوز 48 نگذشته دلم برا رفیقام تنگ شده :دی
بد وابسته شدم . خوش باشید

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
رفقا یه سوال دارم خواهشن از رو احساس وعلکی جواب ندین

بنده عمل کوله سیستکتومی انجام دادم یعنی کیسه صفرا رو برداشتن چون سنگ داشتم ایا معاف میشم ؟؟؟چون تو ایین نامه زده معاف داعم

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
اقا ستاد مشترک ارتش تو شهر هایی به جز تهران هم پادگان داره ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان ما آمار گرفتیم از دوستان ظاهرا جذب ستاد کل **** شدیم و افتادیم دانشگاه افسری امام حسین تو اتوبان بابایی بیخ گوشمون ... دارم زور میزنم پذیرشم رو که یه جورایی زوری بوده کنسل کنم برم هوافضا که آشنا دارم بیشتر هوامو داشته باشن ... گر چه خیلی دوره بهم ولی بالاخره بیشتر هوامونو دارن ولی نمیدونم دانشگاه بیفتم کجا میفرستنم ...
کسی دانشگاه امام حسین بوده بدونیم چه جوریاست ؟؟؟ با دیپلم دارم میرم ... دست به دامن هرچی سرهنگ و ته هنگ بود شدیم که پاپی این قضیه بشن که انصراف بدن ستاد کلی ها که من بتونم تو هوافضا جذب بشم ... فردا مشخص میشه دقیقا ... خیلی دو دلم ... نمیدونم چیکار کنم

Last edited:

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دوستان ما آمار گرفتیم از دوستان ظاهرا جذب ستاد کل **** شدیم و افتادیم دانشگاه افسری امام حسین تو اتوبان بابایی بیخ گوشمون ... دارم زور میزنم پذیرشم رو که یه جورایی زوری بوده کنسل کنم برم هوافضا که آشنا دارم بیشتر هوامو داشته باشن ... گر چه خیلی دوره بهم ولی بالاخره بیشتر هوامونو دارن ولی نمیدونم دانشگاه بیفتم کجا میفرستنم ...
کسی دانشگاه امام حسین بوده بدونیم چه جوریاست ؟؟؟ با دیپلم دارم میرم ... دست به دامن هرچی سرهنگ و ته هنگ بود شدیم که پاپی این قضیه بشن که انصراف بدن ستاد کلی ها که من بتونم تو هوافضا جذب بشم ... فردا مشخص میشه دقیقا ... خیلی دو دلم ... نمیدونم چیکار کنم

مگه ب دیپلم هم امریه میدن اگه امریه نی یکم توضیح میدی عزیز از این جذب شدنت ;)

دوستان به فوق دیپلم عمران تو **** مهندسی یا بنیاد مسکن شهری یا بنیاد مسکن روستایی یا پوژه های ساختمانی و راهسازی **** یا خاتم میدن ؟
کلا با فوق دیپلم میشه تو **** امریه گرفت یا جذب شد:D

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
دادا خوب مگه من گفتم امریه گرفتم ؟؟؟ دانشجو که نشدم اونجا میریم دستشوئیه دانشجوها رو تمیز میکنیم ثواب کرده باشیم :D
بالاخره دانشگاه به اون عظمت کلی نیرو میخواد میخواد دیگه اعم از کادری و بیرون کادری که میشیم ما دیپلمه ها :p

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سلام دوستان ۵ شنبه هفته گذشته من رفتم پلیس+۱۰ ثبت نام و ازین صحبتامونو کردیم
۱ پرینت داد دستم و گفت خدافظ
قضیه برگه سفید و سبز و غیره چیه؟اداره پست چیو قراره بیار دم خونه؟
شرمنده زیاد سوال پرسیدم اخه اولین باره دارم میرم خدمت :confused:

sajjadp2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دانشجوی کارشناسی پیام نورم ترم 9 هم هستم واحدهام برای تکمیل دوره کافی نیست میخام برم سربازی . از طریق یک آشنا قراره دفترچمو از مرکز زندان ارسال کنه که بعد دو ماه آموزشی اونجا خدمت کنم الان باید چیکار کنم

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان ۵ شنبه هفته گذشته من رفتم پلیس+۱۰ ثبت نام و ازین صحبتامونو کردیم
۱ پرینت داد دستم و گفت خدافظ
قضیه برگه سفید و سبز و غیره چیه؟اداره پست چیو قراره بیار دم خونه؟
شرمنده زیاد سوال پرسیدم اخه اولین باره دارم میرم خدمت :confused:
مگه بقیه دفعه چندمشونه که دارن میرن خدمت ؟؟؟ :D برگ سبز برگه ای هستش که رنگش سبزه و توش تاریخ اعزام مشخص میشه و معمولا تا یه هفته 10 رو بعد پست کردن دفترچه پستچی محترم میاره که برای ما نیاورد !!!!!! شما هم بهتره بعد سه روز برید همون +10 اگه جوابش اومده بود المثنی ش رو بگیرید و خلاص
برگ سفید هم سفید رنگه که یه هفته 10 روز قبل اعزام میاد دم خونتون و توش محل آموزشی مشخص شده
به همین راحتی
به همین خوشمزگی
آرد کیک سربازی :p

technano

Registered User
لایک‌ها
316
تو هوافضف هم با دیپلم پذیرش میشد حتی شانس دیپلمه ها هم بیشتره !!!

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
اتفاقا منم رفته بودم هوا فضا پیش آشنامون برای پذیرش
افسر دیگه نمیخوان تا جایی که میدونم دیپلمه بیشتر میخوان که اونم با این صف طولانی درخواست ها دیگه دفترش بسته شده ...
ما هم دیدیم قبلا یکی برامون پذیرش گرفته دانشگاه امام حسین دم خونمون دیگه بیخیال هوافضا شدیم گفتیم بریم همین جا هرچه بادا باد
راستی کسی میدونه دوره کجا میفتم ؟؟؟ از ستاد کل **** پذیرش گرفته شده برام ...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بچه ها پدرم 16 ماه جبهه بوده چقدر بهم کسری می خوره؟
متولد 68 هستم . و شهریورسال بعد فارغ التحصیل کارشناسی(ان شا لله)
می تونم هم از کسری استفاده کنم هم از معاف از رزم برای چشمام؟
اصلا الان این کسری ها هست نیست؟
بعدش اقدامات لازم برای کسری گرفتن برای جبهه پدر چیاست؟

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
بچه ها پدرم 16 ماه جبهه بوده چقدر بهم کسری می خوره؟
متولد 68 هستم . و شهریورسال بعد فارغ التحصیل کارشناسی(ان شا لله)
می تونم هم از کسری استفاده کنم هم از معاف از رزم برای چشمام؟
اصلا الان این کسری ها هست نیست؟
بعدش اقدامات لازم برای کسری گرفتن برای جبهه پدر چیاست؟
دادا این که چه قدر کسری میگیری خیلی مهم نیست چون این قانونها فعلا برای مشمولین تا آخر سال 92 صدق میکنه بعد از اون یه بازنگری میشه تو کسری ها و به احتمال بسیار بسیار زیاد تمام کسری ها برداشته میشه شما هم که قراره سال 93 اعزام بشی بنابراین دیگه نمیتونی از این کسری ها استفاده کنی مگه اینکه به احتمال 1 درصد کسری ها رو کم نکنن اون وقت میتونی استفاده کنی
برای گرفتن کسری جبهه هم اگه تو بنیاد شهید پرونده دارید تشریف میبرید بنیاد شهید نامه میزنن به یگانتون و مکاتبات اداری رو انجام میدن و کسری رو میگیرین ولی از طریق بخش کسری خدمت یگانتون باید حتما پیگیرش بشید ...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
دادا این که چه قدر کسری میگیری خیلی مهم نیست چون این قانونها فعلا برای مشمولین تا آخر سال 92 صدق میکنه بعد از اون یه بازنگری میشه تو کسری ها و به احتمال بسیار بسیار زیاد تمام کسری ها برداشته میشه شما هم که قراره سال 93 اعزام بشی بنابراین دیگه نمیتونی از این کسری ها استفاده کنی مگه اینکه به احتمال 1 درصد کسری ها رو کم نکنن اون وقت میتونی استفاده کنی
برای گرفتن کسری جبهه هم اگه تو بنیاد شهید پرونده دارید تشریف میبرید بنیاد شهید نامه میزنن به یگانتون و مکاتبات اداری رو انجام میدن و کسری رو میگیرین ولی از طریق بخش کسری خدمت یگانتون باید حتما پیگیرش بشید ...
ای بابا یه بار گفتین شانس بهمون رو کرده ها!!! :rolleyes::rolleyes:o_Oo_Oo_O:eek::eek::eek::D:D:D

farzin_silver

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان.
من اعزامی 92/8 هستم.میخاستم ببینم اگه تا پنج شش ماه دیگه کارت فعال بسیجم بیاد میتونم از کسری 6 ماهه استفاده کنم؟
این که میگن کسری ها سال 93 برداشته میشه و من سال 92 اعزام شدم اما کارت فعالم تو 93 بیاد برای من تاثیر نداره؟
ممنون.

بالا