بلهبعد 2 ماه قبلی از مدت خدمت که لحاظ میشه ؟
بلهبعد 2 ماه قبلی از مدت خدمت که لحاظ میشه ؟
داداش دیپلم باشی بستگی به رشته تحصیلیت درجه وظیفه میگیری اما احتمالا دوره کد میخوری میشه گروهبان یک یا دو بابت وسایل هم ببر همه چی مخصوصا بهداشتی و شخصی من خودم 6 ماه رفتم الان 2 سال نمیرم دارم باز میرم خدا رو شکر عفو هم که خوردیم شرایط معافیم دارم راحت شدم با گروهباندویی معاف میشیم در کل راحته خدمت اما خودتو به بیخیالی بزنسلام خدمت دوستان گرامی
من 19 آبان اعزام هستم.لطفا راهنمایی کنید:
1 در مورد وسایل مورد نیاز برای بردن قاشق و چنگال و چاقو از نوع فلزی باشه یا پلاستیکی؟و بشقاب هم نیازه یا نه؟(با توجه به اینکه یقلوی میدن!)
2 قفلی که برای کمد باید ببریم چه مدلی یا چه شکلی باید باشه؟
3 من با مدرک دیپلم و بیش از دو سال بسیج فعال (بسیج رو برای **** گفتم) در هر کدام از ارگان ها چه درجه ای میگیرم؟
4 برای سربازی با شرایط من حقوق با کسر بیمه و....... چقدره؟
پیشاپیش بابت راهنمایی و کمک شما دوستان گرامی تشکر میکنم.
سوالی بود پیام بدهداداش دیپلم باشی بستگی به رشته تحصیلیت درجه وظیفه میگیری اما احتمالا دوره کد میخوری میشه گروهبان یک یا دو بابت وسایل هم ببر همه چی مخصوصا بهداشتی و شخصی من خودم 6 ماه رفتم الان 2 سال نمیرم دارم باز میرم خدا رو شکر عفو هم که خوردیم شرایط معافیم دارم راحت شدم با گروهباندویی معاف میشیم در کل راحته خدمت اما خودتو به بیخیالی بزن
و اینکه الان من یکی دو سال غیبت دارم؛ علاوه بر 6 ماه اضاف، دادگاه و زندان و جریمه نقدی میشم یا نه؟ (19 آبان اعزامم)1 - اضافه خدمت سنواتی تمام سربازانی که در حال خدمت هستن و همچنین تمامی مشمولینی که تا 22 بهمن ماه دفترچه و مدارک خودشون رو ارسال کنن بخشیده میشه و این بخشنامه طبق گفته های معاون جانشنی نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از ابتدای مهر همین سال لازم الاجراست یعنی ابلاغ شده رسما.
2 - افزایش خدمت سربازی به 24 ماه از ابتدای فروردین 94 اجرایی میشه و کسانی که تاریخ اعزامشون بدون توجه به تاریخ ثبت مدارک در پلیس +10، ابتدای فروردین 94 و بعد از اون باشه مشمول این قانون خواهند بود. مدت زمان سربازان فعلی و تمام مشمولینی که قبل از این تاریخ اعزام بشن همچنان 21 ماه خواهد بود. البته کسری های مربوط به متاهلین، مناطق عملیاتی و بد آب و هوا هم به قوت خودش باقی خواهد بود.
سلام ممنون که پاسخ دادین.من دیپلم ریاضی و فیزیک دارم.شما میدونی چه درجه ای میدن؟داداش دیپلم باشی بستگی به رشته تحصیلیت درجه وظیفه میگیری اما احتمالا دوره کد میخوری میشه گروهبان یک یا دو بابت وسایل هم ببر همه چی مخصوصا بهداشتی و شخصی من خودم 6 ماه رفتم الان 2 سال نمیرم دارم باز میرم خدا رو شکر عفو هم که خوردیم شرایط معافیم دارم راحت شدم با گروهباندویی معاف میشیم در کل راحته خدمت اما خودتو به بیخیالی بزن
سلام ممنون که پاسخ دادین.من دیپلم ریاضی و فیزیک دارم.شما میدونی چه درجه ای میدن؟
لیسانس توی **** رزم دار یکم میشه،اگه بسیج فعال داشته باشی ستوان سه میشی.تمام....لسانس ها که ستوان 3 میشن
این یعنی چی؟یعنی به رزم دار یکم 102تومن حقوق میدن؟من که الان توی سپاهم یه ماه87تومن میدن یه ماه75تومن.برای چی اینطوریه؟برای بقیه دوستان هم اینطوریه؟مجردم..
سلامسلام دوستان یه سوال داشتم میخوام اونایی که اطلاعاتی در مورد پادگان مالک اشتر اراک دارن منو راهنمایی کنن
یکی از دوستانم اعزام 1 آبان از رشت
- چطور پادگانی هست ؟! سخت گیری میکنن خیلی ؟ از نظر غذا و اینها چطوره؟
- خود شهر اراک چطوره ؟ آب و هواش تو آبان ماه و آذر چطوره ؟
پیشاپیش سپاس از راهنمایی شما
اگر دقت کنید نوشتم از رشت
میخوام یکی دقیق بهم بگه از آب و هوا و پادگان اراک
آب و هوای اراک سرد و خشکه، بگو لباس با خودش برداره. البته امسال که کلا خیلی دیر داره هوا سرد میشه، اصن سابقه نداشته اینطوری.اگر دقت کنید نوشتم از رشت
میخوام یکی دقیق بهم بگه از آب و هوا و پادگان اراک
پادگان مالک اشتر اراک رو تو گوگل سرچ کن مطالب جالبی رو میاره برات
سلام داداشسلام دوستان یه سوال داشتم میخوام اونایی که اطلاعاتی در مورد پادگان مالک اشتر اراک دارن منو راهنمایی کنن
یکی از دوستانم اعزام 1 آبان از رشت
- چطور پادگانی هست ؟! سخت گیری میکنن خیلی ؟ از نظر غذا و اینها چطوره؟
- خود شهر اراک چطوره ؟ آب و هواش تو آبان ماه و آذر چطوره ؟
پیشاپیش سپاس از راهنمایی شما