شرمنده داداش این جمله اخریت کلمه یقلبی یعنی چه؟ یه جورایی حس کردم از حرفات غذای سربازی خوب و کافی نیست. به نظرتون در حال حاضر در بدترین حالت به جز هزینه های رفت و آمد چقدر خرجمون میشه!
کسی می دونه گواهینامه بدردمون می خوره یا نه؟ چطوری؟
ظرف های مخصوص غذا خوردن سربازا هستش که حاشیه بلتد داره و درش هم بسته میشه
من و 1سری دیگه که حوصله شستن ظرف در دستشویی! رو نداشتیم 1سری پلاستیک فریزر تو یقلبی بازمیکردیم و غذا رو میریختیم تو اون و دیگه ظرفو نمیشستیم
غذا خیلی با کیفیت نیست ولی کافی و نسبتا زیاد هست.ضمنا جلوی هر گردان 1مغازه ساندویچی(فقط فلافل و همبرگر داره)و میوه فروشی و دکه ای که شبیه بقالی خیلی کوچیکه هست(کیک و ساندیس-بیسکوییت و حتی شامپو و.... داره) که قیمتاشون نسبتا پایین و مناسبه
شامشون(سیب زمینی و تخم مرغ-تن ماهی(هر 1کی مخصوص 1نفر و...) ضعیفه و خیلی از بچه ها بعد از ظهر 1چی میگیرن و میخورن
حموم هفته ای 1بار نوبتت میشه و گروهان رو میبرن
اگه بازم بخوای بری باید قبل از بیدار باش(4/30 صبح)پاشی بری یا بعد از 5 عصر بری بگی من از بچه های همیاری مهندسی(حمالی)هستم و کثیف شدم
گواهی نامه تو آموزشی به درد نمیخوره و در یگان بسته به شرایط یگان و سختر یا آسونتر بودن راننده های سرباز تو همون یگان داره
آبان 91 کرایه از پادگان تا تهران 12-13 بود.
بار اول که بری بالای 1هفته مرخصی نمیدن و در حصری.دفعات بعد معمولا پنج شنبه ظهرها مرخصی میدن تا شنبه صبح
سوالی داشتی در خدمتم
به نظرم 60-70 تومن نقد ببر+1کارت عابر