• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

parhamshad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ديگه مطالب تكراري رو فاكتور مي گيرم نكاتي كه به ذهنم ميرسه رو مي گم
اولا كه بار زياد با خودتون نبريد غير از خوراكي چون همه چي بهتون ميدن
دوما شنبه كه برين ميدون **** ميگن فلان روز بيان ترمينال جنوب كه بريد از اونجا نيشابور
سوم لباس هارو همونجا امتحان ميكنيد تا سايز خودتون رو انتخاب كنيد
چهارم چند روز اول تا جا بيفتيد يكم براتون سخته
پنجم اولش يكم جدي ميگيرن تا حساب دستت بياد بده يه مدت همه چي تق لقه
ششم هيچ چيزيو تا آخرين لحظه بهتون نميگن ولي مياندوره و مرخصي دارين حتما نگران نباشيد
از هفته دوم پنجشنبه جمعه هارو مرخصي ميدن كه حتما استفاده كنيد (مشهد يا نيشابور بريد)
اگه يكم زرنگ و سيريش باشيد مرخصي ساعتي هم در روز ميدن كه بعضي بچه ها اكثر روزها مي گرفتن
غذاش نسبتا خوب با توجه به اينكه من يكم تو غذا ايراد گيرم تازه بوفه هم داره كه البته به گردان ما كه مال بچه هاي تهرات بود دور بود
هر روزم كلاس داريد كه كلاس هاي آداب(رژه) و تاكتيك عمليا كه تاكتيك يه استاد باحال داره به نام وكيلي كه اگه با اون باشيد حال ميكنيد البته اولش يكم خشنه جدي نگريد بدش گل ترين استادتون ميشه
موبايلم همه جورشو ميتونيد ببريد داخل فقط مواظب بايد باشيد دژباني نگيره ازتون(قاچاقي ببريد)
كلا از تهديد ها نترسيد و شخصا پيشنهاد مي كنم تا جا داره بپيچيد
بهترين پستشم مسئول در آسايشگاه بودنه همه چيو پيچوندين
اوردوشم 5 روزخو 4 شب بود كه همش پياده روي هستش و كار عملي و بدترين چيزش سرماي توي چادر راستي اونجا هواش سرد تر از تهران لباس گرم بيارين اگه بازم سوالي بود بنده در خدمتم

kamrannn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا دستت درد نکنه توضیحات خوبی بود.فقط 3 تا سوال :1-جزو لباسای گرم کاپشنم لازمه ببریم یا همون اورکتی که همراه توشه میدن کافیه؟2- وقتی توشه رو میدن ولمون میکنن که چند روز بعد بیایم یا از همون روز آموزشی شروع میشه3-موهامونو همینجا بزنیم یا تو پادگان؟

Last edited:

parhamshad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا دستت درد نکنه توضیحات خوبی بود.فقط 3 تا سوال :1-جزو لباسای گرم کاپشنم لازمه ببریم یا همون اورکتی که همراه توشه میدن کافیه؟2- وقتی توشه رو میدن ولمون میکنن که چند روز بعد بیایم یا از همون روز آموزشی شروع میشه3-موهامونو همینجا بزنیم یا تو پادگان؟

كاپشن رو نميذارن رو لباس نظامي بپوشي همون اوركت جاي كاپشنه ولي پلوور و لباس گرم بد نيست ببريد
نه توشه رو كه ميدن ولتون نميكنن از دو روز ديگش آموزشي شروع ميشه
موهام اينجا بزن با نمره 8 زدي كاري ندارن اگه احساس كنن بلنده مي گن بري ارايشگاش بزني
راستي هر گرداني 3 و 4 تا تلفن عمومي كارتي داره باضافه اينكه مخابراتم داره پادگان مي تونيد صحبت كنيد
فرمانده دسته گروهان ليسانسه هام احتمالا يكي از بچه هاي همدوره خودم كه نيشابوري بود هستش اسمش مسعوده بچه باحاليه

rozeab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله درسته، به ترتیب قد همه رو به صف میکنند و به هر فر یک کد میدن به این صورت که نفر اول که بلندترینه میشه کد 1 الی اخر

نه منظورم اين كد نيست كدي كه ظاهراً از **** وظيفه مياد كه اون كد نشون دهنده شخصه آخه من اين كد رو ميخام به يه نفر كه پارتيمه بدم تا منو تو شهر خودم بندازه!!

kamrannn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاپشن رو نميذارن رو لباس نظامي بپوشي همون اوركت جاي كاپشنه ولي پلوور و لباس گرم بد نيست ببريد
نه توشه رو كه ميدن ولتون نميكنن از دو روز ديگش آموزشي شروع ميشه
موهام اينجا بزن با نمره 8 زدي كاري ندارن اگه احساس كنن بلنده مي گن بري ارايشگاش بزني
راستي هر گرداني 3 و 4 تا تلفن عمومي كارتي داره باضافه اينكه مخابراتم داره پادگان مي تونيد صحبت كنيد
فرمانده دسته گروهان ليسانسه هام احتمالا يكي از بچه هاي همدوره خودم كه نيشابوري بود هستش اسمش مسعوده بچه باحاليه
آقا بازم از راهنماییت ممنون.

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
به خط ریش و اینا هم گیر میدن یا نه ؟

somm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوما شنبه كه برين ميدون **** ميگن فلان روز بيان ترمينال جنوب كه بريد از اونجا نيشابور
ششم هيچ چيزيو تا آخرين لحظه بهتون نميگن ولي مياندوره و مرخصي دارين حتما نگران نباشيد
از هفته دوم پنجشنبه جمعه هارو مرخصي ميدن كه حتما استفاده كنيد (مشهد يا نيشابور بريد)
اگه يكم زرنگ و سيريش باشيد مرخصي ساعتي هم در روز ميدن كه بعضي بچه ها اكثر روزها مي گرفتن
غذاش نسبتا خوب با توجه به اينكه من يكم تو غذا ايراد گيرم تازه بوفه هم داره كه البته به گردان ما كه مال بچه هاي تهرات بود دور بود
هر روزم كلاس داريد كه كلاس هاي آداب(رژه) و تاكتيك عمليا كه تاكتيك يه استاد باحال داره به نام وكيلي كه اگه با اون باشيد حال ميكنيد البته اولش يكم خشنه جدي نگريد بدش گل ترين استادتون ميشه
موبايلم همه جورشو ميتونيد ببريد داخل فقط مواظب بايد باشيد دژباني نگيره ازتون(قاچاقي ببريد)
اوردوشم 5 روزخو 4 شب بود كه همش پياده روي هستش و كار عملي و بدترين چيزش سرماي توي چادر راستي اونجا هواش سرد تر از تهران لباس گرم بيارين اگه بازم سوالي بود بنده در خدمتم

ممنون داداش.فقط یه سوال.اگه موبایل بردین چکارش کنیم؟واقعا دردسر نشه واسمون؟کسی این کارو کرده؟

az_ariya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وضعیت معاف از رزم ها توی پادگان چیه

somm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوردوشم 5 روزخو 4 شب بود كه همش پياده روي هستش و كار عملي و بدترين چيزش سرماي توي چادر راستي اونجا هواش سرد تر از تهران لباس گرم بيارين اگه بازم سوالي بود بنده در خدمتم[/QUOT

توصیه در مورد بردن موبایل!!!!کمک لطفا

parhamshad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[/QUOT

توصیه در مورد بردن موبایل!!!!کمک لطفا

من خودم موبايل داخل نبوردم دفعه اولم اكثر كسايي كه اورده بودن تحويل دادن موبايلارو به دژباني ولي از مياندوره به بعد خيلي از بچه ها موبايل داخل آوردن كه يك روزم كه 5شنبه جمعه مرخصي دادن بشدت مي گشتن كه 90 تا موبايل از بچه ها گرفتن كه يه تعهد دادنو بعضيام 5 روز اضافه خدمت خوردن ولي خيلي هام اوردن و بردن هيچ كسم نفهميد . من توصيه اي نميكنم بسته به اين داره كه چقدر ريسك كني و اينكه روز اول دژباني چطوري بگردنتون ما رو كه روز اول زياد نگشتن

naz_toto

Registered User
لایک‌ها
0
حالا شمایی که تازه برگشتی میدونی اونایی که قبلا آموزشی رو رفتن مثلا دو سال پیش و بعد دانشگاه قبول شدن و حالا دو باره دارن میرن آموزشی ، بهشون لباس و اینا میدن یا باید همون قبلیا رو ببرن با خودشون ؟

راستی اونجا کمد داره ؟

Last edited:

shahrooztk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فردا (چهارشنبه 18) اعزامم .
باید برم میدون **** .
کدم 81 .

کد 81 کسی میدونه کجاست ؟ کسه دیگه ام 81 هست ؟

آقا امروز صبح رفتیم **** وظیفه شدیم نیرو هوایی مهر آباد .
میگن که ردیفه !!

امروز 1 آبان 1388 .
این دو تا نقل قل واسه زمان قبل اعزام خودمه .

الان که دارم این مطلب و می نویسم یه جورایی تو پیچم !

مهر آباد ! اولین پایگاه یکم شکاری ! گردان 11 آموزشی .

با تعریفی که از دوستام شنیده بودم بهشت ! اولین گزینه واسه اینکه علاقه داشتم آموزشی مو باشم همین مهرآباد بود .

اما ...... !

اینجا پایگاه یکم شکاری نیست ! اینجا پایگاه یکم بیگاری !
اینجا ( م ه م ) "منطقه هوایی مهرآباد " نیست ! اینجا مردان حمال مهر آباد است !

به قول شعرای مهر آباد :

اگر مهرآباد شود باغ بهشتی --------- نمی ارزد به دیوار خشتی

چیزی که ما قبل از اعزام به خدمت از دوستامون شنیدیم ، از سایت هایی زیادی که توش گشتم ، خدمت یعنی آموزش نظم ! مرد شدن ! قانون یاد گرفتن ! شب ساعت 9 خوابیدن ! آزاد باش و رسیدن به کارهای شخص ! و ....

اما ..... !

اینجا اگه پارتی نداری جهنم ! اگه یکم داری راحت مرخصی میری ، اگه بیشتر داری هر روز خونه ای ، اگه زیاد داری که فقط اسمت توی لیست آمار داره تیک می خوره بدون اینکه بدونی تختت توی کدون گروهان هست !!!

اینجا دارم یاد می گیرم چه جوری خوب دروغ بگم ! چه جوری نظم داشته باشم یه ساعت 9 بخوابم یه شب ساعت 11 و شب دیگه 12 ! اینجا دارم یاد می گیرم که چه جوری تو 5 دقیقه حمام برم ، واکس بزنم ، تلفن بزنم تخت آنکارد کنم و ..... !!!!!!!
اینجا دارم یاد میگیرم با تحصیلات دانشگاهی رشته نرم افزارم و با دستای تاول زده چه جوری بیل بزنم ، یاد می گیرم چه جوری یا دیسک کمر تیر آهن 4 متری رو ببرم رو پشت بوم ، چه جوری بدنه هوا پیما رو بتونه کنم !!!!!

اینجا خبری از آمورش اسلحه ، رژه ، نظامی و ... نیست !

اینجا اولین پایگاه یکم بیگاری است !

اگه تا حالا بهت میگفتن آقا ، اگه صبج با صدای پسرم پسرم مادرت از خواب بلند می شدی ، اگه دوستات اسمت و با پسوند جان صدا می کردن ، اینجا دیگه به غیر از گوسفند و گوساله و یابو چیز دیگه ای نمی شنوی !

اگه تا الان فکر می کردید که وقتی لباس **** رو تنتون کنید و با اسم سرکار صداتون بزدن حرمت داره ، اینجا دیگه وقتی مثل من ساعت 5 صبح دارید تو خیابون راه میرید یکی بر میگرده بهتون میگه : ببخشید سرکار پول خورد دارید ، دلتون حرررری میریزه چون وقتی اسم سرکار به گوشتون می خوره منتظره این هستید که بگن یا بیا جارو بزن با نخاله ساختمونی ببرید !

روزه اول خوب گفتن : اگه هرچی داری ، هر چی هستی چال کن پشت در بعد بیا تو ، چون اینجا یه دنیای دیگس ! اینجا **** ! اینجا قانون داره !

برام دعا کنید ، کمتر از 18 روز دیگه دارم ! تا همین الانش که 10 کیلو کم کردم حالا تا بعدش ! اگه بعد تقسیمم توی مهر آباد باشم باید پی 28 ماه خدمت و به تنم بمالم !

خلاصش اینکه ....... اونجا یه جهنم دیگس !

انشاالله اگه آموزشیم تموم شد یه پایان دوره 1 روزه بهم دادن یه مقاله کامل براتون از تصورات خودم از قبل خدمت و تجربیات بعد اعزام براتون می نویسم .

یا حق . :eek:

Edris660

Registered User
لایک‌ها
0
امروز 1 آبان 1388 .
این دو تا نقل قل واسه زمان قبل اعزام خودمه .

الان که دارم این مطلب و می نویسم یه جورایی تو پیچم !

مهر آباد ! اولین پایگاه یکم شکاری ! گردان 11 آموزشی .

با تعریفی که از دوستام شنیده بودم بهشت ! اولین گزینه واسه اینکه علاقه داشتم آموزشی مو باشم همین مهرآباد بود .

اما ...... !

اینجا پایگاه یکم شکاری نیست ! اینجا پایگاه یکم بیگاری !
اینجا ( م ه م ) "منطقه هوایی مهرآباد " نیست ! اینجا مردان حمال مهر آباد است !

به قول شعرای مهر آباد :

اگر مهرآباد شود باغ بهشتی --------- نمی ارزد به دیوار خشتی

چیزی که ما قبل از اعزام به خدمت از دوستامون شنیدیم ، از سایت هایی زیادی که توش گشتم ، خدمت یعنی آموزش نظم ! مرد شدن ! قانون یاد گرفتن ! شب ساعت 9 خوابیدن ! آزاد باش و رسیدن به کارهای شخص ! و ....

اما ..... !

اینجا اگه پارتی نداری جهنم ! اگه یکم داری راحت مرخصی میری ، اگه بیشتر داری هر روز خونه ای ، اگه زیاد داری که فقط اسمت توی لیست آمار داره تیک می خوره بدون اینکه بدونی تختت توی کدون گروهان هست !!!

اینجا دارم یاد می گیرم چه جوری خوب دروغ بگم ! چه جوری نظم داشته باشم یه ساعت 9 بخوابم یه شب ساعت 11 و شب دیگه 12 ! اینجا دارم یاد می گیرم که چه جوری تو 5 دقیقه حمام برم ، واکس بزنم ، تلفن بزنم تخت آنکارد کنم و ..... !!!!!!!
اینجا دارم یاد میگیرم با تحصیلات دانشگاهی رشته نرم افزارم و با دستای تاول زده چه جوری بیل بزنم ، یاد می گیرم چه جوری یا دیسک کمر تیر آهن 4 متری رو ببرم رو پشت بوم ، چه جوری بدنه هوا پیما رو بتونه کنم !!!!!

اینجا خبری از آمورش اسلحه ، رژه ، نظامی و ... نیست !

اینجا اولین پایگاه یکم بیگاری است !

اگه تا حالا بهت میگفتن آقا ، اگه صبج با صدای پسرم پسرم مادرت از خواب بلند می شدی ، اگه دوستات اسمت و با پسوند جان صدا می کردن ، اینجا دیگه به غیر از گوسفند و گوساله و یابو چیز دیگه ای نمی شنوی !

اگه تا الان فکر می کردید که وقتی لباس **** رو تنتون کنید و با اسم سرکار صداتون بزدن حرمت داره ، اینجا دیگه وقتی مثل من ساعت 5 صبح دارید تو خیابون راه میرید یکی بر میگرده بهتون میگه : ببخشید سرکار پول خورد دارید ، دلتون حرررری میریزه چون وقتی اسم سرکار به گوشتون می خوره منتظره این هستید که بگن یا بیا جارو بزن با نخاله ساختمونی ببرید !

روزه اول خوب گفتن : اگه هرچی داری ، هر چی هستی چال کن پشت در بعد بیا تو ، چون اینجا یه دنیای دیگس ! اینجا **** ! اینجا قانون داره !

برام دعا کنید ، کمتر از 18 روز دیگه دارم ! تا همین الانش که 10 کیلو کم کردم حالا تا بعدش ! اگه بعد تقسیمم توی مهر آباد باشم باید پی 28 ماه خدمت و به تنم بمالم !

خلاصش اینکه ....... اونجا یه جهنم دیگس !

انشاالله اگه آموزشیم تموم شد یه پایان دوره 1 روزه بهم دادن یه مقاله کامل براتون از تصورات خودم از قبل خدمت و تجربیات بعد اعزام براتون می نویسم .

یا حق . :eek:

حق با ایشون هست
همه حرف هاشون کاملا درسته
دروغ - دروغ - دورغ
بیگاری - بیگاری - بیگاری

تـــــــــــــــــــــــا میتونید آموزشی رو بپیچونید اصلا نترسید هیچ کاری نمیتونن بکنن !!!

من قصر فیروزه 2 هستم / پدافند هوایی

آموزشی تمام شد . یک شنبه تقسیم هست

:rolleyes:

kamrannn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا فردا روزه اعزامه خدافظ همگی .دوستان باغرودی ایشالا اونجا میبینمتون بزودی:)

nimakhan007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هم فردا میریم نیشابور ببینیم این همه حرف و حدیث که این چند وقت خوندیم چی به چیه خداحافط همه دوستان و سلام همه دوستان نیشابوری

messi_283

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)

من مازاد بودم که دیروز رفتم میدون **** افتادم پادگان شهید خضرایی نیروی هوایی ارتش

می خواستم خواهش کنم از دوستانی که آموزشی اونجا بودن بگن چطور جاییه؟ وضعیت مرخصیش چجوریه؟ و موقع تقسیم معمولا کجا میندازن؟

mrz_iee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بالاخره محل آموزش ما هم مشخص شد.

185 شهداء کرمانشاه. ساعت 9 امشب عازم هستیم. همینجا خوندم که جای بدی نیست.

دم همتون گرم و خداحافظ تا اولین مرخصی

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
اینشالا همتون به سلامتی برید و برگردید ..ماکه 9 ماه از خدمتمون گذشته دعا کنید بقیشم بگذره بره

بالا