شما فکر می کنی تو نیروهای مسلح انقدر تخصصی نگاه میشه به رشته و گرایش افراد !؟!:general307:من لیسانس علوم آزمایشگاهیم
بیمارستان های ناجا وضعیتشون چجوریه؟
سرباز میگرن تو آزمایشگاه؟ کسی اطلاعی داره؟
تقریبا تمام 12 همکلاسی های من مرتبط با تخصصشون دارن خدمت میکننشما فکر می کنی تو نیروهای مسلح انقدر تخصصی نگاه میشه به رشته و گرایش افراد !؟!:general307:
یکی از آشناهام هست با رشته جانورشناسی و پارتی افتاده فاوا. شما می تونی ارتباطی بین جانورشناسی و فناوری اطلاعات پیدا کنی ؟!؟:general607:
آدرس مراجعه کجاست؟ همونجا برو اون روز اعزام بهت میگنسلام.برگ سفید منم اومد.روش زده پادگان مالک اشتر فرماندهی انتظامی استان.بعد هیچ جاش ننوشته که مالک اشتر اراکه.نظرتون چیه؟احتمالش هست شهر خودم(مشهد) آموزشی بیافتم؟
آدرس مراجعه کجاست؟ همونجا برو اون روز اعزام بهت میگن
بنظر میرسه شما کد مازاد خوردیآدرس اعزام حوزه **** وظیفه مشهده.یعنی تا یکم صبر کنم؟زودتر معلوم نمیشه؟
با سلام خدمت دوستان من برای امریه اموزش و پرورش ثبت نام کردم افتادم **** پایگاه المهدی بابل تاریخ اعزامم 94/4/1 کیا افتادن پایگاه المهدی کیا قبلا اونجا خدمت کردن ،،کلا چطور جاییه؟؟؟؟؟؟؟؟
شما نهایت ساده ببر ، اونجا به این صورت بوده راستش ، باقی جاها رو اطلاع ندارم ، یه ام پی تری پلیر ساده ببر ازین ۱۰تومنی ها که اگه انداختیشم یا مشکلی پیش امد دلت نسوزه داداش
خدمته و پادگانه و هزار ادم بلانسبت همه ناجور !!
جایی که خودتم گمش کنی :general711:من دو تا mp3 گرفتم حالا کجا قایمش کنم که لو نرم ؟![]()
سلام.برگ سفید منم اومد.روش زده پادگان مالک اشتر فرماندهی انتظامی استان.بعد هیچ جاش ننوشته که مالک اشتر اراکه.نظرتون چیه؟احتمالش هست شهر خودم(مشهد) آموزشی بیافتم؟
یه سر برو **** وظیفه مشهد سوال کن. اگر نشد زنگ بزن 096480 (صبح ساعت 8 ) از مشاور بپرسسلام.برگ سفید منم اومد.روش زده پادگان مالک اشتر فرماندهی انتظامی استان.بعد هیچ جاش ننوشته که مالک اشتر اراکه.نظرتون چیه؟احتمالش هست شهر خودم(مشهد) آموزشی بیافتم؟
دوست عزیزم من حدود 5 روز قبل حضوری رفتم **** وظیفه منطقه خودمون پرسیدم کجا افتادم گفت مالک اشتر اراک (اما نگفت کد 06). امروز برگه اعزامو از پلیس +10 گرفتم توی اون برگه محل آموزش نوشته نیروی انتظامی مالک اشتر (ف انتظامی استان) . ب نظرم اراک افتادیم. اعزامی یک تیرمدوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟
پدافند هوایی سمنان واسه ارتش هست. تو برگه سفبد نوشته نیروی به کارگیرنده.سلام دوستان من اعزام واسه 1/4 بود و برگه سفیدم اومده خورد گروه پدافند سمنان
تو نت که زدم دیدم دهنم سرویسه خیلی روحیه ام و باختم اما خانواده ام نزاشتم چیزی بفهمن
من فوق لیسانسم
تو ماه رمضون اونجای گرم کویر
نمیدونم خیلی نا امیدم
بعدش نمیدونم میندازنم مشهد یا نه
اصلا نمیدونم ارتش افتادم **** نیروی هوایی
من مشهدم در شرف ازدواج بودم اما پروسه اینقدر طولانی شد فکر کنم بیافته برای بعد آموزشی
کسی هست که اونجا افتاده باشه باهم آشنا بشیم
پدافند ارتشهسلام دوستان من اعزام واسه 1/4 بود و برگه سفیدم اومده خورد گروه پدافند سمنان
تو نت که زدم دیدم دهنم سرویسه خیلی روحیه ام و باختم اما خانواده ام نزاشتم چیزی بفهمن
من فوق لیسانسم
تو ماه رمضون اونجای گرم کویر
نمیدونم خیلی نا امیدم
بعدش نمیدونم میندازنم مشهد یا نه
اصلا نمیدونم ارتش افتادم **** نیروی هوایی
من مشهدم در شرف ازدواج بودم اما پروسه اینقدر طولانی شد فکر کنم بیافته برای بعد آموزشی
کسی هست که اونجا افتاده باشه باهم آشنا بشیم