• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
به ازای هر روز غیبت، چند روز اضاف میخوره؟

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
سلام برای هر روز غیبت که بهش میگن نهست 3 روز اصافه میشه یه روز خلا یه روزی که نبودی 2 روز هم اضافه خدمتی که بیشتر اوقات واسه مناسبت ها مثل 22 بهمن خلا میشه و برای هر روز غیبت همون یه روز خلا رو فقط میکشی من خودم 4 روز نهست داشتم شد 4 روز خلا

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
سلام برای هر روز غیبت که بهش میگن نهست 3 روز اصافه میشه یه روز خلا یه روزی که نبودی 2 روز هم اضافه خدمتی که بیشتر اوقات واسه مناسبت ها مثل 22 بهمن خلا میشه و برای هر روز غیبت همون یه روز خلا رو فقط میکشی من خودم 4 روز نهست داشتم شد 4 روز خلا
اقا شرمنده ها ولی من نفهمیدم اصلا چی گفتی میشه زیر دیپلم حرف بزنی ؟؟؟:D
ساده تر توضیح بده اگه مقدوره :p

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
مرسی
من هنوز دفترچه پست نکردم و حدود 10 ماه از فارغ التحصیلیم میگذره و احتمال میدم تا 2 ماه دیگه هم نتونم دفترچه پست کنم
منظورم این نوع غیبت هست
برا این غیبت هم همون قانون که گفتید، صدق می کنه؟

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
یه سوال دیگه:

من ورودی مهر 90 به مقطع ارشد هستم
ولی وقتی کد سخا رو به شماره مربوطه sms کردم (و همینطور از طریق سایت پلیس+10)، زده که آخرین وضعیت مشمول (در حالی که هنوز فارغ التحصیل نشدم) و تاریخ آخرین معافی تحصیلیم رو زده 1391/07/01
الان این یعنی چی؟ سیستمشون مشکل داره یا من؟!
ضمنا شهریور 93 از پایان نامه م دفاع کردم ولی فعلا استاد راهنمای .... گیر داده که اصلاحات و... باید انجام بدم و امضا نمی کنه تا بتونم فارغ التحصیل بشم

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,865
یه سوال دیگه:

من ورودی مهر 90 به مقطع ارشد هستم
ولی وقتی کد سخا رو به شماره مربوطه sms کردم (و همینطور از طریق سایت پلیس+10)، زده که آخرین وضعیت مشمول (در حالی که هنوز فارغ التحصیل نشدم) و تاریخ آخرین معافی تحصیلیم رو زده 1391/07/01
الان این یعنی چی؟ سیستمشون مشکل داره یا من؟!
ضمنا شهریور 93 از پایان نامه م دفاع کردم ولی فعلا استاد راهنمای .... گیر داده که اصلاحات و... باید انجام بدم و امضا نمی کنه تا بتونم فارغ التحصیل بشم

احتمال زیاد نامه معافیت تحصیلی رو دانشگاهتون برا **** وظیفه ارسال نکرده حتما پیگیر باشین

Last edited:

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
o_O
کسی بمن نگفته، خیلی ببخشید اما پادگان شما مسخرست و عجیب وگرنه قانون ارتش همینه. درجه که ماسماسک نیست رو شونه ی فرد نصب کنند که، دلیل داره. کم و زیاد کردنش هم بخاطر کمبود سرباز بوده .تماما از بی قانونی و بی برنامگی مثلا پادگانیه که خدمت میکنید. تا الان چنین چیزی نه دیده بودم و نه نشنیده بودم:general609:
نوع مرخصی، اصلاح موی سر، ساعات حضور در پادگان و خیلی چیزهای ستوان ها و گروهبان ها متفاوته، اینارو شفاها یا از روزی رفتار اشتباه در یک پادگان نمیگم. توی دستورالعمل های اجرایی مربوط به کارکنان وظیفه ارتش قید شده. از شما رسما دارن بیگاری میکشن.
من با درجه س2 خدمت کردم، هفتاد روز یک بار پست میدادم اونم افسر آشپزخانه. بدون نظافت و بسیار زیاد مورد احترام کادرها قرار داشتیم. ارتش واقعا برای تفاوت درجات ارزش قائله، حتی محل استراحت.
ستوان ها مهمانسرا، گروهبان ها وغیره اسایشگاه یگان میرن.
تازه تو محلی که ما خدمت میکردیم شاکی به خوبی به ستوان ها احترام نمیذارن :general404:، توی تیپ هایی مثل تیپ 45 تکاور، ستوان سوم ها فرمانده دسته بودند، یعنی صب صبحگاه میذاشتند، باقی وظیفه ها میبایست پیشش احترامات رو رعایت کنن، مرخصی باقی وظیفه ها رو تایید یا کنسل کنن، اضاف خدمت بزنن و غیره:general601:.
خیلی از جاها چون نمیتونن از ستوان برای لوحه های نگهبانی روزمره استفاده کنند، (نگهبانی مثلا برجک، اسلحه خانه و .....) از گروهبان استفاده میکنند، فلسفه کاهش درجات هم همین بود. وگرنه از نظر حقوق مالی که تفاوت زیادی نیست. گروهبان ها مجبور کل فضا رو جارو بکنن، نظافت سرویس ها رو انجام بدن، ظرف ها رو بشورن و غیره. (چندبار شد کادریها به بچه ها میگفتن ظرف بشورن امتناع کردند هیچی هم نشد، یا فرمانده گردان لج کرد گفت ستوانها سرویس بشورن باز هم انجام ندادیم چون برای ستوانها این چنین کار هایی خلاف مقرراتِ)
چندتا مثال میزنم، برای انجام های کارهای اداری وظیفه مسئول باید ستوان باشه، برای ارکان گردان، ستوان. برای افسر آموزش یگان های آموزشی و یگان های زرهی، ستوان. و موارد این چنینی. این همون نیاز ارتشه که پادگانها اعلام میکنند.
شرمندم، اما محل خدمتی شما دارن از نادانی افراد استفاده میکنند، وگرنه حق و حقوق قانونی وظیفه ها کاملا مشخص و موجودِ.
اینکه پادگان ما بده توش شکی نیست، ولی‌ فکر میکنی‌ کم ما اعتراض کردیم که نباید ستوان‌ها رو پیش سرباز صفرا بزارند؟ ولی‌ خوب وقتی‌ امیر یه پادگان چنین چیزی می‌خواد دیگه چی‌ کارش می‌شه کرد. پادگان ما هم جای پرتی نیست، درست شمال تهرانه اگه پستای قبلی‌ منو بخونی میبینی‌ کجا افتادیم.

ولی‌ خوب این یه نمونه از خلواره که ارتش چطور می‌تونه باشه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینکه پادگان ما بده توش شکی نیست، ولی‌ فکر میکنی‌ کم ما اعتراض کردیم که نباید ستوان‌ها رو پیش سرباز صفرا بزارند؟ ولی‌ خوب وقتی‌ امیر یه پادگان چنین چیزی می‌خواد دیگه چی‌ کارش می‌شه کرد. پادگان ما هم جای پرتی نیست، درست شمال تهرانه اگه پستای قبلی‌ منو بخونی میبینی‌ کجا افتادیم.

بد واسه یه دقیقشه، خیلی خیلی بدِ.
ستوان جاش مهمانسراست، جایی که سرباز صفر ها میان واستون غذا میارن، اونجارو نظافت میکنن واستون و .....
در کل رعایت سلسله مراتب قانونی باعث فهم بهتری از قانون میشه. مثلا کمک میکنه افراد توی زندگی شخصیشون خیلی از تفاوتها که تا قبل واسشون قابل درک نبوده قابل پذیرش و قابل درک بشه.
ما هم یه فرمانده گردان داشتیم، اعتقادات مضخرفی داشت، یکبار ستوان ها رو برد اشغال های مرغ رو از پشت اشپزخونه جمع کنن که بعدش کلی سر و صدا شد و پیش امیر شکایتش رو کردند اما وقتی امیر یه پادگان این شکلی باشه که شکایتش رو پیش هیچ کسی نمیشه برد.

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
اقا شرمنده ها ولی من نفهمیدم اصلا چی گفتی میشه زیر دیپلم حرف بزنی ؟؟؟:D
ساده تر توضیح بده اگه مقدوره :p

بله داداش میشه هر روز غیبت کنی 3 روز اضافه باید جاش خدمت کنی اما گاهی واسه بعضی مناسب ها مثل 22 بهمن عیدی چیزی اضافه خدمت بخشیده میشه و جای 3 روز همون یک روزی که غیبت کردی رو خدمت میکنی

whiteboy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
دوستان میشه در مورد رسته الکترونیک (تجهیزات مخابراتی )توضیح بدید که مثلا من کارم چی میتونه باشه ؟
گروهبان یک :(
نیرو زمینی ارتش

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
یعنی منی که قدم 194 سانت هست بدبخت شدم رفت ؟ ؟؟؟
راستی اعزام من 19 تیر هستش و درست 1 هفته ی آخر ماه رمضون میشه هفته ی اول من :)
حالا منی که روزه نمیگیرم پدرم دراومدس ؟
سلام ..
داداشی تا میتونی قوز کن و خودتو خم کن تا ردیف دوم صف بیوفتی وگرنه خیلی تو چشمی واسه رژه.بعدشم ارشد نفرات پشتیت میشی و باید دو ماه با ۱۲ یا ۱۳ نفر سر و کله بزنی که یاد بگیرن.
در ضمن با خودت آجیل (نخود و سویا و کشمش و و ..) و بیسکوییت و ویفر ببر حتما چون در طول روز تو ماه رمضون تعطیله بوفه.

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
اکثر جاها کاری با مدرک ندارن بیشتر میبینن کجا نیاز به نیرو دارن اونجا میزارن

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
سلام
دوستان میشه در مورد رسته الکترونیک (تجهیزات مخابراتی )توضیح بدید که مثلا من کارم چی میتونه باشه ؟
گروهبان یک :(
نیرو زمینی ارتش
اکثر جاها کاری با مدرک ندارن بیشتر میبینن کجا نیاز به نیرو دارن اونجا میزارن

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185

داداش خدمت همینه خر تئ خره تمامش کن بره ما هم اعتراض زیاد کردیم بی فایده بود
کو گوش شنوا

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
دوستان: کسی که معاف از رزم هست ایا احتمال داره توی ارتش بیفتد؟ با توجه به اینکه ارتش سخت می گیرد از نظر فیزیکی و.....
سپاس

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
با سلام
دوستان: کسی که معاف از رزم هست ایا احتمال داره توی ارتش بیفتد؟ با توجه به اینکه ارتش سخت می گیرد از نظر فیزیکی و.....
سپاس
نمیخوام ناراحتت کنم ولی دوست ما معاف از رزم و متاهل ، brt وا میسه .سرباز راهنمایی رانندگی .
ارتش بستگی به جا داره .بعضی جا میگه معاف از رزم برای رزمه (جنگ) :دی

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
نمیخوام ناراحتت کنم ولی دوست ما معاف از رزم و متاهل ، brt وا میسه .سرباز راهنمایی رانندگی .
ارتش بستگی به جا داره .بعضی جا میگه معاف از رزم برای رزمه (جنگ) :دی
سلام عزیز نصف ارتش معاف از رزم هست من خودم نیروی دریایی ارتش بودم نصف دوستام معاف از رزم هستن
زیاد به این چیزا دل خوش نکن چون معاف از رزم یعنی معاف از جنگ فرمانده بخواد اذیتت کنه میتونه
چون جنگی در کار نیست شانس بیاری کچا بیوفتی

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
سلام عزیز نصف ارتش معاف از رزم هست من خودم نیروی دریایی ارتش بودم نصف دوستام معاف از رزم هستن
زیاد به این چیزا دل خوش نکن چون معاف از رزم یعنی معاف از جنگ فرمانده بخواد اذیتت کنه میتونه
چون جنگی در کار نیست شانس بیاری کچا بیوفتی
ممنون دوست عزیز: به انهایی که معاف از رزم هستند معمولا باید راحتر بگیرند !! مثلا اگه ان فرمانده اذیت کرد الکی :میشه ازش شکایت کرد؟مثلا اسلحه دادن دست کسی که معاف از رزم هست نباید خلاف مقررات باشه!!؟
چون کسی که معاف از رزم میگیره معمولا مشکل داره !! قلب و پا و.....
توی ارتش کدام قسمت اش راحت تر هست؟ نیروی دریایی - هوایی - زمینی ؟
سپاس

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
ممنون دوست عزیز: به انهایی که معاف از رزم هستند معمولا باید راحتر بگیرند !! مثلا اگه ان فرمانده اذیت کرد الکی :میشه ازش شکایت کرد؟مثلا اسلحه دادن دست کسی که معاف از رزم هست نباید خلاف مقررات باشه!!؟
چون کسی که معاف از رزم میگیره معمولا مشکل داره !! قلب و پا و.....
توی ارتش کدام قسمت اش راحت تر هست؟ نیروی دریایی - هوایی - زمینی ؟
سپاس
همش یکیه بستگی داره کجا بیوفتی و اونجایی که میوفتی چه کاری بهت بدن
نه نمیتئنی اسلحه بهت بدن شکایت کنی بدتر اذیتت میکنن آخه اونا که نمیان خودشون رو ول کنن پشت سرباز رو بگیرن
بلکه به ندرت که تو فرماندهات آدم پیدا بشه

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خب دوستان همین الان برای بار دوم برگه ی سبز من اومد و بدبختانه افتادم پادگان بیگلری مشکین شهر :general107:
تعریف های خوبی نشنیدم ازش :general408: آیا اونجا همه ترکی حرف میزنن ؟ چون من ترکی بلد نیستم
امکاناتش چطوره ؟
به فنا رفتم یعنی ؟ :D

بالا