• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mostafa-pp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز گروه نزده کانال زده تووی تلگرام
یعنی اینکه نمیشه چت کرد یا چیزی نست فقط ادمین پست میزاره تووی کانال
همین خبرای تیتروار چرت و پرت سایتشو میزاره
آقا شرمنده توتواری نگاه کردم متوجه نشدم ولی بنظرم گروه سربازی واقعا نیازه اگه به چشمتون خورد خبر بدین.

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
برگه آبیم برای بار دوم اومد
آموزشگاه امام رضا نزاجا04
نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی
خوبیش اینه که با خونمون 10 مین فاصله داره
جاش چطوره ؟

Sent from my LG-D802
داداش 19 میری دیگه به سلامتی ؟ ایشالا رفتنت قطعی شد یه خبری بده ک ماهم به امید خدا 1ام اعزامیم بدونیم میریم یا نه ؟ رراستی دوره قبل هم همین 04 کد اعزامت بود یا عوض شد ؟؟

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687

sohrab zar

Registered User
لایک‌ها
22
داداش 19 میری دیگه به سلامتی ؟ ایشالا رفتنت قطعی شد یه خبری بده ک ماهم به امید خدا 1ام اعزامیم بدونیم میریم یا نه ؟ رراستی دوره قبل هم همین 04 کد اعزامت بود یا عوض شد ؟؟
آره 19ام میرم
سری قبلی ارتش زمینیه پرندک بودم اون دور بود اما آشنا زیاد داشتم اونجا اما پاییزو زمستونه سختیم داشت تو تابستون داشتم یخ میزدم

Sent from my LG-D802

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
آره 19ام میرم
سری قبلی ارتش زمینیه پرندک بودم اون دور بود اما آشنا زیاد داشتم اونجا اما پاییزو زمستونه سختیم داشت تو تابستون داشتم یخ میزدم

Sent from my LG-D802
به سلامتی دوست عزیز ایشالا هرجا میری موفق باشی فقط مارو از رفتنت بی خبر نزاری

mostafa-pp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به سلامتی دوست عزیز ایشالا هرجا میری موفق باشی فقط مارو از رفتنت بی خبر نزاری[/QUOT
به سلامتی دوست عزیز ایشالا هرجا میری موفق باشی فقط مارو از رفتنت بی خبر نزاری
مثل اینکه به امید خدا ارتش قرار پذیرش کنه فقط انگار از اول کد میخوریم انشاالله که نیروی انتظامی نیفتیم همون کد قبلی خوبه

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
بچه ها پاشید اعزامی های 1 ابان کد خوردن
من الان زنگ زدم **** وظیفه پرسیدم
من کد مازاد خوردم :general208: چقدر من بدشانسم ، باز یه بامبولی سرم درنیارن :general507:

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
یعنی چی کد مازاد خوردید؟ الان چی میشه؟
شما چه ماهی ثبت نام کرده بودید؟

mostafa-pp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام منم افتادم نیروی انتظامی بیگلری مشگین شهر اونموقعی که میخواستیم ارتش بیوفتیم ارتش نیرو نخواست الان که پذیرش خواهن داشت میوفتیم نیروی افتضاحی چقدر بدشانسی به هرحال هرچی خدا بخواد همون میشه

mostafa-pp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها پاشید اعزامی های 1 ابان کد خوردن
من الان زنگ زدم **** وظیفه پرسیدم
من کد مازاد خوردم :general208: چقدر من بدشانسم ، باز یه بامبولی سرم درنیارن :general507:
داداش غصه نخور تورو نبرن کیو ببرن چند بار تمدید خوردی باز برای تو یه چیزش خوبه که احنمال افتادن توی **** و ارتش داری انشاالله که مثل من نیروی افتضاحی نیفتی

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
سلام
یعنی چی کد مازاد خوردید؟ الان چی میشه؟
شما چه ماهی ثبت نام کرده بودید؟
اسفندماه ثبت نام کردم کد مازاد یعنی اینکه محل اعزامم مشخص نیست ؛ باید روز اعزام برم **** وظیفه هرجایی هر ارگانی نیرو کم داشته باشن میفرستن اونجا

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
داداش غصه نخور تورو نبرن کیو ببرن چند بار تمدید خوردی باز برای تو یه چیزش خوبه که احنمال افتادن توی **** و ارتش داری انشاالله که مثل من نیروی افتضاحی نیفتی
اخه از بلاتکلیفی بدم میاد از بردن میبرن چون کد خوردم ولی خدا میدونه کجا ..نمیدونیم ساکمون رو واسه کدوم شهر یا پادگان ببندیم نمیدونیم چی ببریم چی نبریم از خوشم نمیاد از این وضعیت

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان: من هم 1 ابان تاریخ اعزام ام هست و اسفند ماه هم ثبت نام کردم: میگم الان برم پلیس+ 10 میگند اموزشی کجا افتادم یا نه؟
سپاس

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
اسفندماه ثبت نام کردم کد مازاد یعنی اینکه محل اعزامم مشخص نیست ؛ باید روز اعزام برم **** وظیفه هرجایی هر ارگانی نیرو کم داشته باشن میفرستن اونجا
الان برای شما معلوم نیست ارتشی یا **** یا نیرو انتظامی؟

amirali_perfume

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان: من هم 1 ابان تاریخ اعزام ام هست و اسفند ماه هم ثبت نام کردم: میگم الان برم پلیس+ 10 میگند اموزشی کجا افتادم یا نه؟
سپاس
نه دوست عزیز پلیس + 10 هفته آخر کدها میاد دستش الان برید بهتون نمیگن باید برید **** وظیفه.
منم اسفند دفترچه فرستادم هنور نمیدونم 1/8 کجا افتادم.

amirali_perfume

Registered User
لایک‌ها
36
اخه از بلاتکلیفی بدم میاد از بردن میبرن چون کد خوردم ولی خدا میدونه کجا ..نمیدونیم ساکمون رو واسه کدوم شهر یا پادگان ببندیم نمیدونیم چی ببریم چی نبریم از خوشم نمیاد از این وضعیت
اگر مازاد خوردی احتمال زیاد دوباره تمدید می خوری منم 1/4 کد مازاد خوردم

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
نه دوست عزیز پلیس + 10 هفته آخر کدها میاد دستش الان برید بهتون نمیگن باید برید **** وظیفه.
منم اسفند دفترچه فرستادم هنور نمیدونم 1/8 کجا افتادم.
ممنون دوست عزیز: یعنی برم **** وظیفه به من میگند اموزشی کجا افتادم؟ یا نیاز به اشنا و پارتی بازی داره تا امار به ادم بدهند؟
سپاس

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
نه کد ملیتون رو بگید بهتون میگن
ممنونم: یعنی به همین راحتی میگند کجا افتادیم!!!
توی **** وظیفه شهر ما مسئولش یک سرهنگ هست که شبیه این سرهنگ های بعثی عراقی می ماند ادم میترسه جلوش یره!:)
سپاس

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
ممنونم: یعنی به همین راحتی میگند کجا افتادیم!!!
توی **** وظیفه شهر ما مسئولش یک سرهنگ هست که شبیه این سرهنگ های بعثی عراقی می ماند ادم میترسه جلوش یره!:)
سپاس
**** وظیفه هم نیاز نیست بری زنگ بزن تلفت گویای **** وظیفه 096480بعد وصل شو به قسمت مشاوره بعد هی راهنماییت میکنه بعد به مشاوره ش بگو کد اعزامم رو بگو بعد کد ملی رو میدی بهت میگه فقط تایم اداری زنگ بزن ک پاسخگو باشن

بالا