خواهش می کنم: بهترین مرجه همین سایت هست : چون پادگان مثل اینکه قبلا یک جای دیگه بوده و 2 ساله که به این مکان دور افتاده منتقل شده !!مرسی، آره این تجریبات رو خوندم! انصافا چه با حوصله و دقیق هم نوشته...
شما از کدوم شهر هستین؟
دوست عزیز: اموزشی زیاد مهم نیست !! کلا بلا سرمان زیاد نازل میشه توی اموزشی !! مهم بعد اموزشی هست که کدام یگان ما را بندازند !! حالا تازه اگر کد نخوریم !! ان هم با درجه گروهبانی که برای لیسانس هست !! و 21 ماه دوری از شهر مان و خانوادهرامسری هستین؟
امیدوارم دوستان خوبی پیدا کنیم...
آره من داداشم 2 سال پیش آموزشی 02 بود که داخل شهر بود، در واقع نزدیک ورزشگاه تختی...
از اونجا منتقل شده به وسط بیابون! البته دور و اطراف همه پادگان های نظامی هستش...کلا منطقه نظامی شده...
ولی چه سردی بشه اونجا!! داداشم با اینکه اسفند رفته بود اونم داخل شهر و هوا هم خیلی سرد نبود اون سال، ولی شبا یخ میزدن
اون 3 روزی که اردو رفته بودن که هیچی میگفتن چادرشون به حدی سرد بود که اصلا تا صبح نتونستن چشم رو هم بذارن!
حالا ما رو که میبرن وسط بیابون که احتمالاً تجربه سخت تری خواهیم داشت
ولی خب چون چاره ای نیست آدم زیاد غصه نمیخوره...چون حق انتخاب نداشتیم
ساری پادگان ارتش نداره!! برای یگان؟بله به قول شما این دو ماه مثل برق و باد میگذره...
خدا میدونه ما رو کجا شوت کنن!
مازندران که ارتش درست و حسابی نداره متاسفانه...
گروهبان که دیگه نیستیم؟! خب مگه قبلا ستوان سه نبودیم؟
الان باید استوار باشیم حداقل
حقوق چقدر میدن؟ :|
چه بد که جمع شد وگرنه برای شما خوب بود !! نزدیک بود برایتان : تازه اگر شانس می اوردید و...والا تا جایی که من خبر دارم نه، یدونه داشت که 1 سال پیش تقریبا جمع شد...
البته هر کسی هم اونجا نمی افتاد!
ای بابا که اینطور، پس دلمونو به همون گروهبانی باید خوش کنیم...
تو **** هم فکر کنم همینطوری باشه شرایط، درسته؟ آخه میگن اونجا هم درجه ها خیلی پایین اومده!
گفتید مرخصی و تشویقی ! خب به نظر شما یه یک گروهبان در ماه چقدر مرخصی می دهند؟ 4 روز می دهند یا بیشتر؟خوب که چه عرض کنم، عالی بود!
کلا خدمت توی ارتش خیلی خوبه، مخصوصا تا قبل از کم کردن درجه ها
کلا مرخصی و تشویقی و اینا بیشتر داره...
سلام.دوستان من الان 6 ماه خدمت هستم دارم تو وزارت دفاع خدمت میکنم !
الان میخوام برای کسری بسیج اقدام کنم که اگر خدا بخواد روی 5 سال سابقه بسیج فعالم بشه 4 یا 5 ماه کسری گرفت ...
حالا میخواستم بدونم اصلا با شرایط خدمتی من میشه کسری بسیج رو گرفت و اعمال کرد ؟!
حداکثر چقدر زمان میبره ؟!
ممنون
تعداد روزهای مرخصی ربطی به درجه نداره (از موقعی که قانون تغییر کرد - سال 90 فکر کنم)گفتید مرخصی و تشویقی ! خب به نظر شما یه یک گروهبان در ماه چقدر مرخصی می دهند؟ 4 روز می دهند یا بیشتر؟
سپاس
نه همچین چیزی نیست، مدت سربازی وزارت دفاع با بقیه فرقی نداره، کسری جبهه و بسیج هم قبوله، در ضمن دوره تکمیلی بسیج هم اگر رفته باشید، دوره آموزشی رو نمیریدسلام.
باید از محل خدمتت بپرسی ک قبول میکنن یا نه. چون معمولا این کسری ها برای سپاهه. البته امریه ک قبول نمیکنن. شما امریه هستی؟
هرچی زودتر اقدام کنی بهتره.دگ خودت ک میدونی کارای بسیج حساب کتاب نداره.ول معمولش حدود یکی دو ماهه باید کارت انجام بشه.
حالا من سوال دارم از شما. میگن امریه وزارت دفاع تعهد 5 یا 6 سال خدمت هست این واقعیت داره؟
من رشتم تعمیر و نگه داری هواپیماست. کسی رو امریه گرفتن با این مضمون؟
دوست عزیز واقعا به ازای هر ماه 1 روز مرخضی می دهند توی ارتش؟ بعضی میگند ارتش از نیروی انتظامی از نظر مرخصی دادن بهتر هست که!! یا میگند به فرمانده مرتبط میشه مرخصی !!!تعداد روزهای مرخصی ربطی به درجه نداره (از موقعی که قانون تغییر کرد - سال 90 فکر کنم)
طبق آیین نامه نیرو های مسلح هر سرباز به ازای هر ماه خدمت 1 روز مرخصی استحقاقی داره، یعنی اگر شما 21 ماه خدمت کنید 21 روز مرخصی استحقاقی دارید
سقف مرخصی استعلاجی 30 روز هست، بیشتر از اون تبدیل میشه به خلا خدمتی
یک مرخصی تشویقی هم هست که سقفی نداره ولی هرجایی برای خودش یک قانونی درمیارن، مثلا به سربازای انتظامات، پاسدار 30 روز در طول خدمت میدن بعضی جاها ولی خب کلا بی حساب کتابه
روزهای تعطیل جز مرخصی حساب نمیشه
متاسفانه اکثر یگان ها تو نیروهای مختلف از بی اطلاعی سربازها از مرخصی ها سواستفاده میکنند
مرخصی 21 روز که هیچ .من خودم تو تسویه ام 3130 روز استعلاجی رفتم.کسایی که حین خدمت ،یعنی سر پست یا ماموریت مشکلی پیش بیاد تا 6 ماه هم استعلاجی دارن .و میتونن جانبازی بگیرن .تعداد روزهای مرخصی ربطی به درجه نداره (از موقعی که قانون تغییر کرد - سال 90 فکر کنم)
طبق آیین نامه نیرو های مسلح هر سرباز به ازای هر ماه خدمت 1 روز مرخصی استحقاقی داره، یعنی اگر شما 21 ماه خدمت کنید 21 روز مرخصی استحقاقی دارید
سقف مرخصی استعلاجی 30 روز هست، بیشتر از اون تبدیل میشه به خلا خدمتی
یک مرخصی تشویقی هم هست که سقفی نداره ولی هرجایی برای خودش یک قانونی درمیارن، مثلا به سربازای انتظامات، پاسدار 30 روز در طول خدمت میدن بعضی جاها ولی خب کلا بی حساب کتابه
روزهای تعطیل جز مرخصی حساب نمیشه
متاسفانه اکثر یگان ها تو نیروهای مختلف از بی اطلاعی سربازها از مرخصی ها سواستفاده میکنند
دوست عزیز: منظور ات از بسیج فعال چی هست؟ بسیج فعال محلات؟ مثلا من نزدیک 3 سال بسیج فعال هستم و یکم کسری هم میگریم !! با این وضعیت استعلاجی مثلا 12 روزه می دهند به من؟مرخصی 21 روز که هیچ .من خودم تو تسویه ام 3130 روز استعلاجی رفتم.کسایی که حین خدمت ،یعنی سر پست یا ماموریت مشکلی پیش بیاد تا 6 ماه هم استعلاجی دارن .و میتونن جانبازی بگیرن .
تشویقی سالی 30 روز هست.ما داشتیم 35 روز هم رفتن .
یکی هست مرخصی تکریم میگن.به ازای هر ماه بسیج فعال یا عادی بودن حین خدمت تشویقی از قبیل 12 روز 15 روز 19 روز تعلق میگیره .
بعدش مرخصیا که کشکه باو .ارتش همینجوری پر کن برو هست .ما خودمون چقدر توش کردیم .
کلا سربازی هیچیش حساب کتاب نداره .
اهان یادم رفت بگم افسر اموزش مرخصیاش بیشتره
کلی قانون دیگه هم داره