• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mra528

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

فقط در جریان باشید : مدتی است که حفاظت اطلاعات خیلی سخت تر از قبل در حال پیگیری نوشتن خاطرات سربازی و بلاگ در این مورد است . با اتهام افشای اسرار نظامی طبقه بندی شده باز داشت میشید و . . .
مثلا افشای برنامه سین خودش جرم است یا اعلام تعداد و نوع اسله و . . . خلاصه هر چیزی که فکرش رو بکنید در مورد سربازی ، جرم است ( نوشتن در موردش ) من خودم در حال حاضر سرباز ارتشم ، این توصیه رو ارتشی ها خیلی جدی بگیرند . بد جوری گیر بازار است . خوش باشید و سر بلند و سربازیتون هم زودتر تموم شه !
یا علی !

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

فقط در جریان باشید : مدتی است که حفاظت اطلاعات خیلی سخت تر از قبل در حال پیگیری نوشتن خاطرات سربازی و بلاگ در این مورد است . با اتهام افشای اسرار نظامی طبقه بندی شده باز داشت میشید و . . .
مثلا افشای برنامه سین خودش جرم است یا اعلام تعداد و نوع اسله و . . . خلاصه هر چیزی که فکرش رو بکنید در مورد سربازی ، جرم است ( نوشتن در موردش ) من خودم در حال حاضر سرباز ارتشم ، این توصیه رو ارتشی ها خیلی جدی بگیرند . بد جوری گیر بازار است . خوش باشید و سر بلند و سربازیتون هم زودتر تموم شه !
یا علی !
نه بابا کی می خواد گیر بده ؟
ما خودمون تو یگان کاری نمونده که نکرده باشیم، کی به کیه :D

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
آقا راست میگه ... حفاظت داره شدید اللحن پیگیری می کنه

آخه یکی تو وبلاگش عکس کارت پایان خدمتشو گذاشته بود مال **** هم بود

آمریکایی ها هم خیلی با این سپاهی ها لجن ورداشته بودن این عکس کارت رو مسخره کرده بودند

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام به همه رفقا . چند تا از دوستان راجع به این قضیه پاس و اینا که گفته بودم ممکنه مشکل داشته باشن pm زدن و خلاصه نگران بودن . منم یه سری تحقیقات کردم دیدم انگار که من یه خورده شلوغش کرده بودم . چون یکی از آشناهای بچه ها که خدمتش **** بود خودش هم اونطرف آب زیاد رفته بود می گفت اصلا مشکلی نداره . اما اینم بگم که خیلی ها هم می گن که مشکل داره ها منم خیلی بی ربط ننوشتم . خلاصه واسه اینکه خودم شک دارم و نمی خوام بچه های مردم هم الکی به شک بندازم و تصمیم گیری رو براشون سخت کنم پست های قبلی ام که توش این مورد رو اشاره کرده بودم اصلاح کردم و ادیت شدند . شما هم اگه اطلاعات جدیدی پیدا کردید ما رو بی نصیب نذارید . مخلصیم . :happy:

سلام به همه دوستان

یا علی !

آقا راست میگه ... حفاظت داره شدید اللحن پیگیری می کنه

آخه یکی تو وبلاگش عکس کارت پایان خدمتشو گذاشته بود مال **** هم بود

آمریکایی ها هم خیلی با این سپاهی ها لجن ورداشته بودن این عکس کارت رو مسخره کرده بودند

وا مصیبتا !! همین مونده این وسط به جرم افشای اسرار مخفیانه دستگیرمون بکنن:skull:
من که زیادی اطلاعات ندادم نه ؟ شما هم به کسی نگین:f34r:بین خودمون باشه ...:D:D:D
ولی خب محض احتیاط با اجازه شما اون برنامه سین رو پاکش کردم . کار از محکم کاری عیب نمی کنه:eek:

پیروز باشید .
برم یه آواتار جدید پیدا کنم از این خسته شدم ...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

احیانا کسی میدونه کد 182 کجا میشه ؟

D_WATER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه رفقا . چند تا از دوستان راجع به این قضیه پاس و اینا که گفته بودم ممکنه مشکل داشته باشن pm زدن و خلاصه نگران بودن . منم یه سری تحقیقات کردم دیدم انگار که من یه خورده شلوغش کرده بودم . چون یکی از آشناهای بچه ها که خدمتش **** بود خودش هم اونطرف آب زیاد رفته بود می گفت اصلا مشکلی نداره . اما اینم بگم که خیلی ها هم می گن که مشکل داره ها منم خیلی بی ربط ننوشتم . خلاصه واسه اینکه خودم شک دارم و نمی خوام بچه های مردم هم الکی به شک بندازم و تصمیم گیری رو براشون سخت کنم پست های قبلی ام که توش این مورد رو اشاره کرده بودم اصلاح کردم و ادیت شدند . شما هم اگه اطلاعات جدیدی پیدا کردید ما رو بی نصیب نذارید . مخلصیم . :happy:

وا مصیبتا !! همین مونده این وسط به جرم افشای اسرار مخفیانه دستگیرمون بکنن:skull:
من که زیادی اطلاعات ندادم نه ؟ شما هم به کسی نگین:f34r:بین خودمون باشه ...:D:D:D
ولی خب محض احتیاط با اجازه شما اون برنامه سین رو پاکش کردم . کار از محکم کاری عیب نمی کنه:eek:

پیروز باشید .
برم یه آواتار جدید پیدا کنم از این خسته شدم ...

آقا من نگرفتم اين برنامه سين چيه؟

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
یه برگه سفید برا من اومده نوشته کد 226 کسی میدونه واسه کدوم شهره؟؟ ارتشه یا سپاهه؟؟
ممنون

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام من الان 9روز از آموزشم گذشته و آمدم مرخصی . اگه ممکنه یکی از بچه ها راجع به معافیت پزشکی

حین خدمت توضیح بده . راستش من معافیت 40 ماه جبهه پدرم هستم که دوره آموزشی رو طی می کنم .

اولش نمیخواستم معافیت پزشکی بگیرم اما الان که وضعیت اونجا رو می بینم دلم برای برادر کوچکم

می سوزهو میخام خودم معافیت حین خدمت بگیرم و معافیت 40 ماه جبهه پدرم واسه داداشم بمونه

یعنی ممکنه لطفا کسی منو راهنمایی کنه

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
اگر از معاف شدنت (پزشکی)مطمئنی اقدام کن در غیر این صورت وقتت و هدر نده

روال اینطوریه که به بهداری پادگان مراجعه میکنید و معرفی به کمیسون میگیرین و بعد از طی کردن یک مرحله کوچک اداری به یک مرکز پزشکی معرفی میشید و نظر پزشک های اونجا تعیین کنندس این مال زمانی هست که اموزشی به اتمام رسیده و شما به یگان خدمتی معرفی شدی.

در زمان اموزش فکر میکنم تصفه میکنند باهاتون اگر معاف شدین که فبها اگر نه باید منتظر اعزام مجدد باشید.

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یه خبر جدید! من شنیدم از این به بعد سربازها می تونن همراه با سربازی در دانشگاه پیام نور تحصیل کنند! یکی پیگیری کنه ببینیم جریان چیه! :cool:
یه خواهش کوچولو هم داشتم،میشه آدرس پادگان های نیرو هوایی،01 و 02 ارتش رو توی تهران واسم بنویسین؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا یه خبر جدید! من شنیدم از این به بعد سربازها می تونن همراه با سربازی در دانشگاه پیام نور تحصیل کنند! یکی پیگیری کنه ببینیم جریان چیه! :cool:
یه خواهش کوچولو هم داشتم،میشه آدرس پادگان های نیرو هوایی،01 و 02 ارتش رو توی تهران واسم بنویسین؟
من که دیدم دانشجو بین سربازا
ارتش ظاهرا مشکل داشته که حل شده الان

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
حالا من زیاد از این چیزاش خبر ندارم، ولی یکی از دوستای من که همکلاسیم هست تو دانشگاه آزاد (سما ) معافی کفالتی گرفت ! تابستون هم ترم تابستونه نگرفت و رفت آموزشیش رو انجام داد الانم هیچ کاری نداره !!
فکر نکنم فقط برای پیام نور باشه .

misaghsat33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال ضرروری داشتم چون بزودی دارم اعزام میشم سیرجان (نیروی دریایی ارتش) برای آموزش
من تک پسر هستم و همینطور فرزند نظامی ...
چه مدارکی باید با خودم همراه ببرم برای پادگان آموزشی که موقع تقسیم منو بندازن تهران (پادگان کوهک نیروی دریایی )
چون من ساکن کرج هستم و نزدیک ترین نیروی دریایی همین پادگانه کوهک هستش و نمیخوام برم بند انزلی یا بندرهای دیگه
و آیا این مدارک رو موقع رفتن به پادگان آموزشی باید ببرم یا در مرخصی میان دوره که میام باید تهیه کنم ؟
ممنون میشم زود جوابمو بدین

boy iran

Registered User
لایک‌ها
2
تاپیک داره خاک میخوره

روزبه کجائی که یادت بخیر :happy:

mohammad1395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كلي استفاده كردم از نكات موشكافانتون، چند تا سوال داشتم:
1.من فارغ التحصيل شهريور امسال هستم و بهمن ماه در كنكور ارشد شركت مي كنم، اگه بخوام اسفندماه اعزام بشم كي دفترچه رو بفرستم؟
2.آيا ميزارن من در كنكور آزاد كه ثپت نامش آذر و امتحانش ارديبهشته شركت كنم؟
3.فراگير كه ثبت نامش ديماه و امتحانش خرداد سال بعده چطور؟
ممنون ميشم اگه دقيق و ظريف جواب بديد:D

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
كلي استفاده كردم از نكات موشكافانتون، چند تا سوال داشتم:
1.من فارغ التحصيل شهريور امسال هستم و بهمن ماه در كنكور ارشد شركت مي كنم، اگه بخوام اسفندماه اعزام بشم كي دفترچه رو بفرستم؟
2.آيا ميزارن من در كنكور آزاد كه ثپت نامش آذر و امتحانش ارديبهشته شركت كنم؟
3.فراگير كه ثبت نامش ديماه و امتحانش خرداد سال بعده چطور؟
ممنون ميشم اگه دقيق و ظريف جواب بديد:D

سلام به رفقاي عزيز و دلانگيز

امان از اين سربازي . تا تمومش نكني دست از سر آدم بر نمي داره كه نمي داره

اگه بدشانسي نياري ، اول دي پست كني ( يا يه هفته زودتر ) احتمال زياد اول اسفند اعزامي
بله ميزارن
فراگير كه همه جوره ميشه شركت كرد
دقيق ؟ ((بله ميزارن )) كه ديگه دقيق نداره
7042.png

بالا