• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
آقا یه سوال من تاریخمو به 1 2 عوض کردم الان دیدم یکی که 1 2 بود میدونه کجا افتاده(برگ سفیدش اومده) ولی واسه من هنوز برگ سبز دوم همم نیومده
چه کنم برم پلیس +10 یا برم همون جایی که تاریخ اعزاممو عوض کردم؟(یعنی **** وظیفه عمومی که تو کرج دوروبره شهرک اوجه؟)

این برگه ها رو پست میندازیه خونه یا باید امضا و .. کنیم آخه من تا لنگه ظهر خوابم برگشت نخوره بره اداره پست!!!!!!!!!!!!!!!!:دی
دوست عزیز من بودم.
والا برای من هم برگه سبز هم بگه سفید روی انداختند توی صندوق پستی درب خونه و رفتند.
شما دیگه با پلیس +10 کاری نداری و برو همون **** وظیفه سمت اوج پیگیرش بشو

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
دوست عزیز من بودم.
والا برای من هم برگه سبز هم بگه سفید روی انداختند توی صندوق پستی درب خونه و رفتند.
شما دیگه با پلیس +10 کاری نداری و برو همون **** وظیفه سمت اوج پیگیرش بشو

سلام
بچه هایی که تهران هستند جواب بدهند.
من چند وقت پیش ها که رفتم میدون **** و **** وظیفه در عرض 3 شماره برگ سبز رو پرینت گرفتند و بهم دادند.
آیا اونجا برگه سفید رو هم میدهند یا فقط از طریق پست میاد؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخر کدومش:دی

یعنی الان باید می اومده؟ فکر کردم برگ سفید هفته آخر میاد پس از فردا برم پیگیرش بشم. کی میخواد با اینا سرو کله بزنه خداااااااااااا:D

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
من خیلی زود تر از این که برگه سبز بیاد رفتم میدون **** تهران خودم گرفتم و همونجا درخواست دادم که تاریخ 2/1 برم.بعدا برگه سبز اصلاح شده ظرف 20 روز اومد.(خلاصه الان توی خونه 3 تا برگه سبز دارم):blink:
برگه سفید هم 28 اسفند اومد (یعنی 1 ماه زودتر ) اما کد مرکز آموزشیم اشتباه خورده و مازاد زده در صورتی که من پذیرش گرفتم و کد مرکز آموزشیم باید 88 باشه.حالا باید منتظر برگه سفید اصلاح شده باشم.

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خیلی زود تر از این که برگه سبز بیاد رفتم میدون **** تهران خودم گرفتم و همونجا درخواست دادم که تاریخ 2/1 برم.بعدا برگه سبز اصلاح شده ظرف 20 روز اومد.(خلاصه الان توی خونه 3 تا برگه سبز دارم):blink:
برگه سفید هم 28 اسفند اومد (یعنی 1 ماه زودتر ) اما کد مرکز آموزشیم اشتباه خورده و مازاد زده در صورتی که من پذیرش گرفتم و کد مرکز آموزشیم باید 88 باشه.حالا باید منتظر برگه سفید اصلاح شده باشم.

مگه تو دوران اموزشی هم میشه پذیرش گرفت؟ ؟؟ ؟ ؟ اگر اینطور باشه که همه عشق **** و وزارت دفان که . . .

مگه اموزشی دست خودمونه ؟؟؟؟؟ تازه منم 1/2 هستم برگه سفیدم زودتر از شما اومد من 26/12 بود فکر کنم که اومد منم مازاد خوردم.............

فدات

Last edited:

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
نه اما وقتی من میرم برای نیروی هوایی **** پذیرش میگیرم خوب پادگان آموزشیش توی اردکان یزد هست دیگه و از قبل مشخص میشه که اونجا باید رفت.
کلا خیلی از دوستان من هم که تاریخ اعزامشون رو جلوتر کشیدند همه مازاد خوردند!!!

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
خب امروز مرخصی تموم شد و باید یرگردیم پادگان .... اونم 02 ........... ولی در کل بچه ها هر رفتاری که خودتون داشته باشید با شما ها همون رفتار رو دارن .... خوب باشید خوبن و بد باشید بدن ..... در کل خیلی جای خوبیه بچه هایی که 01 و 02 افتادن ..... ما رفتیم تا 15 روز دیگه شایدم کمتر ....

sarbaze vatan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برادرا - من 1/2/89 اعزامم به پادگان شهید هاشمی نیشابور احیانا کسی هست که بدونه چطور جایی هست ؟ همسفر نداریم ؟؟؟؟؟؟:D

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه اما وقتی من میرم برای نیروی هوایی **** پذیرش میگیرم خوب پادگان آموزشیش توی اردکان یزد هست دیگه و از قبل مشخص میشه که اونجا باید رفت.

من راستش نگرانیم از اینه که نگن برو 2 ماه دیگه بیا(مازادم) . . .. تا همین الانشم که صبر کردم خیلیه ....

بلاتکلیفی خیلی بده ............. یا شایدم بدترین جای ممکنه بفرستنمون ... یکی از بچه های ما 1/12/88 مازاد بود

اوفتاد 05 کرمان .... یکی دیگه هم افتاد دریایی بوشهر:(:(:(

ما کجا میوفتیم رو خدا میدونه ....
نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟

فدات

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
والا یکی از اقوام ما 2 سال پیش کد مازاد خورد و گفتند برو 3 ماه دیگه بیا اما همون 3 ماه جزء خدمتش حساب میشد.ولی توی خونه میخورد و میخوابید.
نمیدونم الان همچین قانونی هست یا نه.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من راستش نگرانیم از اینه که نگن برو 2 ماه دیگه بیا(مازادم) . . .. تا همین الانشم که صبر کردم خیلیه ....

بلاتکلیفی خیلی بده ............. یا شایدم بدترین جای ممکنه بفرستنمون ... یکی از بچه های ما 1/12/88 مازاد بود

اوفتاد 05 کرمان .... یکی دیگه هم افتاد دریایی بوشهر:(:(:(

ما کجا میوفتیم رو خدا میدونه ....
نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟

فدات
یکی از آشناهای ما کد مازاد خورد افتاد 01 تهران، بهترین جا !

MD66

Registered User
لایک‌ها
205

چرا همه میرن چیتگر؟ یعنی اینقدر خوفه؟ دوستم هم گفت بهم بیا برات پذیرش بگیرما خودشم اونجا خدمت کرد

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از آشناهای ما کد مازاد خورد افتاد 01 تهران، بهترین جا !

شانس هم باید کتو کلفت داشته باشی ..... البته اکثر اونایی که اموزشی جای خوب بودن یگانشون جای بدی میافته ....

رفیق شما پگانش کجا افتاد ؟؟؟؟ خدا رو چه دیدی شاید اومدم پیش شما اصفهان ..:)

فدات

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
شانس هم باید کتو کلفت داشته باشی ..... البته اکثر اونایی که اموزشی جای خوب بودن یگانشون جای بدی میافته ....

رفیق شما پگانش کجا افتاد ؟؟؟؟ خدا رو چه دیدی شاید اومدم پیش شما اصفهان ..:)

فدات
فعلا که دوره کد هست توی تهران (یه جا 20 کیلومتری تهران) اما دیگه 01 نیست، دوره کد اول افتاد پرندک انگار بعد با پارتی بازی جاش رو عوض کرد

karim1111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

لطفا من رو راهنمایی کنید .

کد آموزشی من 181 اومده که مربوط به نیروی هوایی ارتش مشهد است . دوستان اگر آشنایی های با این مرکز آموزشی دارند من را راهنمایی کنند و آدرس این مرکز ، و یا اینکه سخت میگیرند یا نه ؟ ، آیا مرخصی میدهند یا نه ؟ ،آیا دوره 45 روزه است یا 2 ماهه ؟ ، آیا برگه سبز دوره تکمیلی بسیج را قبول دارند یا نه ؟ ، و معمولا دوستانی که اونجا بودند به کجاها منتقل شده اند برای سربازی ؟ ، آیا پدافند است یا پایگاه است ؟ ، و چه وسایلی نیاز هست که با خودم ببرم ؟ وضعیت غذا و بهداشت اونجا چطوریه ؟

و دوستان وضعیت امریه ها در اونجا به چه شکلی اجرا میشه ؟

دوستان من 1 /2 /89 تاریخ اعزامم هست اگر میشه هر چه زودتر من را راهنمایی کنید.

با سپاس و تشکر فراوان

Last edited:

sarbaze vatan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا درباره پادگان شهید هاشمی نیشابور کسی نیست به ما کمک کمه بگه چطور جاییه ؟؟؟:(:hmm:
خواهشن هر کی هر چی میدونه بگه دیگه ؟
1/2/89 اعزامم . 123 رفتیما .:lol:

amin100000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من آموزشيم افتاده 01 تهران كسي مي دونه چه جور جاييه 15 رووز ديگه اعزامم

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من کد 6 خوردم این جوری که از بچه های سایت شنیدم جای خوبیهمینطور؟
پادگان مالک اشتر اراک نیر انتظامی
چند سوال
تقسیمات چگونه انجام میشهچند درصد احتمال این که شهر خودت بیفتی هست؟
دور اموزشی اراک این پادگان چگونه امکاناتی دار مثلا باشگاه داره بوفه دار ...چی داره چی ندار؟
اعزام 1/2/89 ساعت 7 صبح **** وظیفه کرمان من سیرجان زندگی میکنم کسی نبود؟

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا که دوره کد هست توی تهران (یه جا 20 کیلومتری تهران) اما دیگه 01 نیست، دوره کد اول افتاد پرندک انگار بعد با پارتی بازی جاش رو عوض کرد

اقا در مورد دوره کد . . اونایی که رشتشون زیر مجموعه هنره(معماری)اکثران دوره کد میخورن؟؟؟؟؟ چون شنیدم ارتش به ماها نیازی نداره:eek::eek::eek::(

فرزان هم نیستش بپرسیم ازش.....:(:( کسی اطلاعاتی داره بگه;););)

خوش به حاله همتون .... همه مشخص شده کداشون:(:( ما هنوز تو کفیم:(:(:(

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا درباره پادگان شهید هاشمی نیشابور کسی نیست به ما کمک کمه بگه چطور جاییه ؟؟؟:(:hmm:
خواهشن هر کی هر چی میدونه بگه دیگه ؟
1/2/89 اعزامم . 123 رفتیما .:lol:

دوست عزیر ای کاش یه سر به بقیه صفحات این وبلاگ میزدی;););) به خدا کاملتر از این وبلاگ توی اینترنت پیدا نمیکنی . . گشتم که میگم هاا;););)
در کل در صفحه 154 و (اطرافش)اطلاعات خوبی در باره هاشمی نژاد هست بطوری که یکی از بچه ها شاکی شده بود میگفت این وبلاک نیشابوره مگه:D:D؟؟؟؟؟؟
واسه ما مازادیها دعا یادت نره;);)

فدات

بالا