payam11
Registered User
من لیسانس هستم . فردا ساعت 2 ترمینال کاوه باید سوار بشم برم به جهنم سبز...
شما چی!؟!؟
:happy:
منم لیسانسم فردا 8 صبح اعزامم
بالاخره جهرم افتادی یا جیرفت؟
من لیسانس هستم . فردا ساعت 2 ترمینال کاوه باید سوار بشم برم به جهنم سبز...
شما چی!؟!؟
:happy:
منم لیسانسم فردا 8 صبح اعزامم
بالاخره جهرم افتادی یا جیرفت؟
یعنی نیروی زمینی ارتش درجه ها را هنوز کم نکرده؟
من افتادم نیروی زمینی یه جایی توی پاسداران.(چه جور جایی هست؟)
سلام گروهبان جان اول بگم خیلی اقا و با معرفتی امیدوارم که به سلامتی بری و برگردی و ان شاءالله یکان جای بهتری بیفتی خدا پشت پناهت برو به سلامت امیدوارم که هر جا هستی راحت باشه و اوضاع به وقف مرادتخب بچه های اعزامی . . . دوستان همسنگر . . . . برادرای شهید . . .
بریم ساکمونو ببندیم که فردا رفتنیم . . .
مرسی از فرزان عزیز که دلداری داد . . . .کسی اطلاعاتی میدونه در باره سیرجان ؟ ؟ ؟ هیچی نباشه لباساش آسه . .
رومون میشه تو خیابون بپوشیم . . . فردا برم کلرو سبک کنم . .
فدای همه
آقا ما که فوق ليسانس:graduated بوديم و مازاد، افتاديم نيرو انتظامي اراک.من نمي دونم چرا بعضي بچه ها ناراحت بودن در حالي که من از بچه هايي که اونجا بودن شنيدم که از **** هم بهتره.تازه اراک با تهران 4 ساعت راهه(سواري 3 ساعت).ضمنا بچه هاي ارشدي که نخبه هم بودن آموزشي افتادن همين مالک اشتر.ميگن هواي ارشدا رو خيلي دارن.مرخصي هم زياد ميدن.ديگه چي ميخواين آخه!
بيچاره اينايي که ميرن راه دور.من که به شخصه با افسر تقسيم که شمالي هم بود حال کردم.موقع تقسيم ما فوق ليسانس ها اومد گفت:"بچه ها شما افتادين مالک اشتر اراک،منم خودم با شما ميام.بعد از آموزشي هم که برگشتيد مياين پيش خودمون"...خلاصه اينکه اراک خيلي سرسبزه با هواي عالي اونم تو ارديبهشت.من که لحظه شماري ميکنم برم.کاش يه دوربين عکاسي هم داشتيم چند تا عکس با هم دوره اي ها ميگرفتيم.خوب ديگه زياد موج مثبت دادم.بريد حالشو ببريد:blush:.
سلام دوست عزیز شما لیسانس هستی یا فوق دیپلم یا فوق لیسانسسلام به بروبچ گل از جمله گروهبان عزیز
من افتادم 13 مشکین شهر ( اردبیل ---- نیروی انتظامی) بلاخره رفتیم پادگان
رفتار کاملا خوب و مودبانه
محیط پادگان از نظر هوا و ..... عالی
شرایطش ( از سربازهای صفر پرسیدم) گفتن برایه ما که هتل بود و عالی البته یه 3 یا 4 روز اول آموزشی سخت میگیرن
در هر صورت کوله مونو دادن و گفتن جمعه هفته بعد ساعت 10 صبح اونجا باشین( چه قدر مرخصی دادن !!! کجا یهو 10 روز مرخصی میدن):lol::lol::lol:
خدارو شکر می کنم که همینجا افتادم
فعلا
یا حق
سلام گروهبان جان اول بگم خیلی اقا و با معرفتی امیدوارم که به سلامتی بری و برگردی و ان شاءالله یکان جای بهتری بیفتی خدا پشت پناهت برو به سلامت امیدوارم که هر جا هستی راحت باشه و اوضاع به وقف مرادت
خب بچه های اعزامی . . . دوستان همسنگر . . . . برادرای شهید . . .
بریم ساکمونو ببندیم که فردا رفتنیم . . .
مرسی از فرزان عزیز که دلداری داد . . . .کسی اطلاعاتی میدونه در باره سیرجان ؟ ؟ ؟ هیچی نباشه لباساش آسه . .
رومون میشه تو خیابون بپوشیم . . . فردا برم کلرو سبک کنم . .
فدای همه
من هم مشابه شما فوق لیسانسم و انشاا... شنبه صبح از ترمینال جنوب باهم به اراک اعزام میشیم. والا من اطلاع از اونجا ندارم و لی امیدوارم زیاد سخت نگیرن.
از نحوه تقسیم بندی روز چهارشنبه من این طور دستگیرم شد که توی **** وظیفه گویا نیرو نیاز دارن (ارشد)، به همین خاطر آموزشی ما رو انداختن نیروی انتظامی. خود افسر تقسیم هم تلویحاً گفت که بعد آموزشی همین جا خدمت می کنید.
به هر حال موفق باشید.
![]()
سلام
rieshsevom
من فوق دیپلم هستم
با سلام به همگی دوستان
آقا ان شا الله شنبه ميبينمت.ولي اگه بعد از آموزشي بيفتيم **** وظيفه که خيلي ضايع ميشه.يه بنده خدايي ميگفت فوق شيمي دارم آخه شيمي به چه درد **** وظيفه ميخوره!!!!.من که نميفهمم **** وظيفه ارشد ميخواد چيکار؟ **** وظيفه با ديپلم وظيفه هم کارش راه ميفته.آقا اصلا بي خيال. اگه ميخواستيم به اين چيزا فکر کنيم که ميرفتيم دنبال امريه.همين جوري عشقي اومديم خدمت، همين جوري عشقي هم تمومش ميکنيم.در ضمن ما فوق ها ميفتيم گردان ذوالفقار.احتمالا تو گردان ما به جاي آموزش تيراندازي آموزش شمشيربازي ميدن:lol:.......
با خودمون حوله ببریم یا میدن؟ آخه تو ساکم حوله جا نمیشه؟با سلام به همگی دوستان
منم فوق لیسانس معدنم. شنبه ساعت 8 ترمینال جنوبم که بریم اراک
حالا سوالم اینه که چی با خودمون ببریم؟ شنبه بریم دوباره برمیگردیم یا نه؟ چه جوریاس کلاً؟
ایشاا... دوره خوبی رو بگذرونیم چون تقریبا همه مثل همیم و از همه مهمتر تعداد بچه های تهرانم کم نیست
با خودمون حوله ببریم یا میدن؟ آخه تو ساکم حوله جا نمیشه؟
حالا واقعا بعد از آموزشی میایم تهران یا دوباره نیافتیم شهرستان؟
من یکی از دوستام نیروی انتظامی بوده ولی مرزن آباد. میگفت روزی که رفتیم بهمون لباسو ... چیزای دیگه دادن گفتن برگردین خونهاتون. کسی از اوضاعه مالک اشتر خبر داره که چه جوریه؟
راستی از همه مهمتر کلمونو بزنیم یا بریم همون جا بزنن؟ با چه شماره ای؟
خیلی چاکریم.
امیرحسین
با خودمون حوله ببریم یا میدن؟ آخه تو ساکم حوله جا نمیشه؟
حالا واقعا بعد از آموزشی میایم تهران یا دوباره نیافتیم شهرستان؟
من یکی از دوستام نیروی انتظامی بوده ولی مرزن آباد. میگفت روزی که رفتیم بهمون لباسو ... چیزای دیگه دادن گفتن برگردین خونهاتون. کسی از اوضاعه مالک اشتر خبر داره که چه جوریه؟
راستی از همه مهمتر کلمونو بزنیم یا بریم همون جا بزنن؟ با چه شماره ای؟
خیلی چاکریم.
امیرحسین
اقایون مالک اشتر اراک جای خوبیه مخصوصا در فصل گرم سال
پادگان نوسازی داره تمیزه البته من 3سال قبل اونجا بودم