• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

paul2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم لیسانسم فردا 8 صبح اعزامم
بالاخره جهرم افتادی یا جیرفت؟

جهرم :lol::blink::p

اسمش همش یادم میره :happy:

پس شما 6 ساعت زودتر میرسین . جا خوبا رو بگیرین تا ما هم برسیم.
امروز که شهرک آزمایش بودم حداقل 200 نفر از اصفهان رو دیدم که فرستادند اونجا بلکه بیشتر
شنیدم خیلی تعریفی نیست اما به هر حال سعی کنیم خوش بگذره:)

راستی اینجا یه میسج دادم . بخونبن.private

:)

Last edited:

emadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما که فوق ليسانس:graduated بوديم و مازاد، افتاديم نيرو انتظامي اراک:D.من نمي دونم چرا بعضي بچه ها ناراحت بودن در حالي که من از بچه هايي که اونجا بودن شنيدم که از **** هم بهتره.تازه اراک با تهران 4 ساعت راهه(سواري 3 ساعت).ضمنا بچه هاي ارشدي که نخبه هم بودن آموزشي افتادن همين مالک اشتر.ميگن هواي ارشدا رو خيلي دارن.مرخصي هم زياد ميدن.ديگه چي ميخواين آخه!:confused:بيچاره اينايي که ميرن راه دور.من که به شخصه با افسر تقسيم که شمالي هم بود حال کردم.موقع تقسيم ما فوق ليسانس ها اومد گفت:"بچه ها شما افتادين مالک اشتر اراک،منم خودم با شما ميام.بعد از آموزشي هم که برگشتيد مياين پيش خودمون"...خلاصه اينکه اراک خيلي سرسبزه با هواي عالي اونم تو ارديبهشت.من که لحظه شماري ميکنم برم.کاش يه دوربين عکاسي هم داشتيم چند تا عکس با هم دوره اي ها ميگرفتيم.خوب ديگه زياد موج مثبت دادم.بريد حالشو ببريد:blush:.​

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب بچه های اعزامی . . . دوستان همسنگر . . . . برادرای شهید . . .

بریم ساکمونو ببندیم که فردا رفتنیم . . .

مرسی از فرزان عزیز که دلداری داد . . . .کسی اطلاعاتی میدونه در باره سیرجان ؟ ؟ ؟ هیچی نباشه لباساش آسه . .

رومون میشه تو خیابون بپوشیم . . . فردا برم کلرو سبک کنم . .

فدای همه

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مرسی از فرزان عزیز که دلداری داد . . . .کسی اطلاعاتی میدونه در باره سیرجان ؟ ؟ ؟ هیچی نباشه لباساش آسه . .

فدای همه
سلام گروهبان جان اول بگم خیلی اقا و با معرفتی امیدوارم که به سلامتی بری و برگردی و ان شاءالله یکان جای بهتری بیفتی خدا پشت پناهت برو به سلامت امیدوارم که هر جا هستی راحت باشه و اوضاع به وقف مرادت

rok

Registered User
لایک‌ها
16
آقا ما که فوق ليسانس:graduated بوديم و مازاد، افتاديم نيرو انتظامي اراک:D.من نمي دونم چرا بعضي بچه ها ناراحت بودن در حالي که من از بچه هايي که اونجا بودن شنيدم که از **** هم بهتره.تازه اراک با تهران 4 ساعت راهه(سواري 3 ساعت).ضمنا بچه هاي ارشدي که نخبه هم بودن آموزشي افتادن همين مالک اشتر.ميگن هواي ارشدا رو خيلي دارن.مرخصي هم زياد ميدن.ديگه چي ميخواين آخه!:confused:بيچاره اينايي که ميرن راه دور.من که به شخصه با افسر تقسيم که شمالي هم بود حال کردم.موقع تقسيم ما فوق ليسانس ها اومد گفت:"بچه ها شما افتادين مالک اشتر اراک،منم خودم با شما ميام.بعد از آموزشي هم که برگشتيد مياين پيش خودمون"...خلاصه اينکه اراک خيلي سرسبزه با هواي عالي اونم تو ارديبهشت.من که لحظه شماري ميکنم برم.کاش يه دوربين عکاسي هم داشتيم چند تا عکس با هم دوره اي ها ميگرفتيم.خوب ديگه زياد موج مثبت دادم.بريد حالشو ببريد:blush:.​

من هم مشابه شما فوق لیسانسم و انشاا... شنبه صبح از ترمینال جنوب باهم به اراک اعزام میشیم. والا من اطلاع از اونجا ندارم و لی امیدوارم زیاد سخت نگیرن.
از نحوه تقسیم بندی روز چهارشنبه من این طور دستگیرم شد که توی **** وظیفه گویا نیرو نیاز دارن (ارشد)، به همین خاطر آموزشی ما رو انداختن نیروی انتظامی. خود افسر تقسیم هم تلویحاً گفت که بعد آموزشی همین جا خدمت می کنید.
به هر حال موفق باشید.

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به بروبچ گل از جمله گروهبان عزیز

من افتادم 13 مشکین شهر ( اردبیل ---- نیروی انتظامی) بلاخره رفتیم پادگان

رفتار کاملا خوب و مودبانه
محیط پادگان از نظر هوا و ..... عالی
شرایطش ( از سربازهای صفر پرسیدم) گفتن برایه ما که هتل بود و عالی البته یه 3 یا 4 روز اول آموزشی سخت میگیرن
در هر صورت کوله مونو دادن و گفتن جمعه هفته بعد ساعت 10 صبح اونجا باشین( چه قدر مرخصی دادن !!! کجا یهو 10 روز مرخصی میدن):lol::lol::lol:

خدارو شکر می کنم که همینجا افتادم

فعلا

یا حق

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به بروبچ گل از جمله گروهبان عزیز

من افتادم 13 مشکین شهر ( اردبیل ---- نیروی انتظامی) بلاخره رفتیم پادگان

رفتار کاملا خوب و مودبانه
محیط پادگان از نظر هوا و ..... عالی
شرایطش ( از سربازهای صفر پرسیدم) گفتن برایه ما که هتل بود و عالی البته یه 3 یا 4 روز اول آموزشی سخت میگیرن
در هر صورت کوله مونو دادن و گفتن جمعه هفته بعد ساعت 10 صبح اونجا باشین( چه قدر مرخصی دادن !!! کجا یهو 10 روز مرخصی میدن):lol::lol::lol:

خدارو شکر می کنم که همینجا افتادم

فعلا

یا حق
سلام دوست عزیز شما لیسانس هستی یا فوق دیپلم یا فوق لیسانس

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام گروهبان جان اول بگم خیلی اقا و با معرفتی امیدوارم که به سلامتی بری و برگردی و ان شاءالله یکان جای بهتری بیفتی خدا پشت پناهت برو به سلامت امیدوارم که هر جا هستی راحت باشه و اوضاع به وقف مرادت

چاکرم اقا . . .. من امروز ساعت 5 ترمینال جنوب تعاونی 4 هستم . . . فکر کنم تا سیرجان یه 8 ساعتی باشه ؟؟؟

شب رسیدیم تا لباس بدن میشه 2 شب . . . نمیزارن همونجا بخوابیم ؟؟؟

کی حوصله داره بره و بیاد ؟؟ کولرو بستم خیلی جمع و جور . . . کلرو سفید کردم . . . شدم عینه کشمش . . .

خدا بداد برسه . . .

به همه خوش بگزره خدمت . . . . همه اکثرا انتظامین دیگه ؟؟؟:happy:

خدانگهدار

mahdi833

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فدای همه

سلام
اگه نرفتی یه pm به من بده

emadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم مشابه شما فوق لیسانسم و انشاا... شنبه صبح از ترمینال جنوب باهم به اراک اعزام میشیم. والا من اطلاع از اونجا ندارم و لی امیدوارم زیاد سخت نگیرن.
از نحوه تقسیم بندی روز چهارشنبه من این طور دستگیرم شد که توی **** وظیفه گویا نیرو نیاز دارن (ارشد)، به همین خاطر آموزشی ما رو انداختن نیروی انتظامی. خود افسر تقسیم هم تلویحاً گفت که بعد آموزشی همین جا خدمت می کنید.
به هر حال موفق باشید.

آقا ان شا الله شنبه ميبينمت.ولي اگه بعد از آموزشي بيفتيم **** وظيفه که خيلي ضايع ميشه.يه بنده خدايي ميگفت فوق شيمي دارم آخه شيمي به چه درد **** وظيفه ميخوره!!!!:eek:.من که نميفهمم **** وظيفه ارشد ميخواد چيکار؟ **** وظيفه با ديپلم وظيفه هم کارش راه ميفته.آقا اصلا بي خيال. اگه ميخواستيم به اين چيزا فکر کنيم که ميرفتيم دنبال امريه.همين جوري عشقي اومديم خدمت، همين جوري عشقي هم تمومش ميکنيم.در ضمن ما فوق ها ميفتيم گردان ذوالفقار.احتمالا تو گردان ما به جاي آموزش تيراندازي آموزش شمشيربازي ميدن:lol:.......​

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

rieshsevom

من فوق دیپلم هستم

سلام دوست عزیز من هم فوق الدیپلم هستم اما من اول بیرجند 04 افتام وقتی روز اول اردیبهشت رفتم **** وظیفه مسئول تقسیم گفت اونهائی که سابقه خدمتی داشتن و دانشگاه قبول شدن و از خدمت ترخیص شدن برن 01 خودشون رو معرفی کنن واقع در افسریه اما بچه ها میگن اونجا لیسانس به بالا رو میگیره خدا بخیر کنه یعنی میشه مسئول تقسیم اشتباه کرده باشه من چندین باز ازش پرسیدم گفت برو 01 این هم برگت

64amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آقا ان شا الله شنبه ميبينمت.ولي اگه بعد از آموزشي بيفتيم **** وظيفه که خيلي ضايع ميشه.يه بنده خدايي ميگفت فوق شيمي دارم آخه شيمي به چه درد **** وظيفه ميخوره!!!!:eek:.من که نميفهمم **** وظيفه ارشد ميخواد چيکار؟ **** وظيفه با ديپلم وظيفه هم کارش راه ميفته.آقا اصلا بي خيال. اگه ميخواستيم به اين چيزا فکر کنيم که ميرفتيم دنبال امريه.همين جوري عشقي اومديم خدمت، همين جوري عشقي هم تمومش ميکنيم.در ضمن ما فوق ها ميفتيم گردان ذوالفقار.احتمالا تو گردان ما به جاي آموزش تيراندازي آموزش شمشيربازي ميدن:lol:.......​
با سلام به همگی دوستان
منم فوق لیسانس معدنم. شنبه ساعت 8 ترمینال جنوبم که بریم اراک
حالا سوالم اینه که چی با خودمون ببریم؟ شنبه بریم دوباره برمیگردیم یا نه؟ چه جوریاس کلاً؟
ایشاا... دوره خوبی رو بگذرونیم چون تقریبا همه مثل همیم و از همه مهمتر تعداد بچه های تهرانم کم نیست

64amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگی دوستان
منم فوق لیسانس معدنم. شنبه ساعت 8 ترمینال جنوبم که بریم اراک
حالا سوالم اینه که چی با خودمون ببریم؟ شنبه بریم دوباره برمیگردیم یا نه؟ چه جوریاس کلاً؟
ایشاا... دوره خوبی رو بگذرونیم چون تقریبا همه مثل همیم و از همه مهمتر تعداد بچه های تهرانم کم نیست
با خودمون حوله ببریم یا میدن؟ آخه تو ساکم حوله جا نمیشه؟
حالا واقعا بعد از آموزشی میایم تهران یا دوباره نیافتیم شهرستان؟
من یکی از دوستام نیروی انتظامی بوده ولی مرزن آباد. میگفت روزی که رفتیم بهمون لباسو ... چیزای دیگه دادن گفتن برگردین خونهاتون. کسی از اوضاعه مالک اشتر خبر داره که چه جوریه؟
راستی از همه مهمتر کلمونو بزنیم یا بریم همون جا بزنن؟ با چه شماره ای؟
خیلی چاکریم.
امیرحسین

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
اقایون مالک اشتر اراک جای خوبیه مخصوصا در فصل گرم سال
پادگان نوسازی داره تمیزه البته من 3سال قبل اونجا بودم

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
من یکی از دوستام نیروی انتظامی بوده ولی مرزن آباد. میگفت روزی که رفتیم بهمون لباسو ... چیزای دیگه دادن گفتن برگردین خونهاتون. کسی از اوضاعه مالک اشتر خبر داره که چه جوریه؟
خیلی چاکریم.
امیرحسین

حتما وسایل و لوازم کافی با خودت ببر
حوله که از اهم واجباته
البته استحقاقی به شما حوله میدن اما کوچیکه اونم فکر کنم هفته 2وم یا 3وم بهتون بدن
در دوره ای که من رفتم از این صحبتا می کردن که برید فرداش با لباس خونه ای، اما شانس ما رفتیم اراک و تقریبا 34-5 روز دیگه مرخصی بهمون دادن چون می گفتن ا.ن می خواد بیاد اراک و باید خودتون رو برای رژه آماده کنید!

emadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی چاکریم.
امیرحسین

من شنيدم بعد از اينکه کوله رو دادن يه چند روزي مرخصي ميدن.کله رو که حتما بزن چون ماشين اونجا معلوم نيست اوضاعش چطور باشه;).ماشين چهار.من که خودم ماشين دو زدم تا چشم ناجا در بياد.تهران اومدنمون که 100 درصده.فعلا دعوا سر اينه که سر کدوم چهارراه ميفتيم:happy:​
.

emadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقایون مالک اشتر اراک جای خوبیه مخصوصا در فصل گرم سال
پادگان نوسازی داره تمیزه البته من 3سال قبل اونجا بودم

دمت گرم.موج مثبت دادي به بچه هاي ارشد مالک اشتر:).مشکل ما حالا آموزشي نيست،بعد از آموزشيه.شماها بعد از آموزشي کجا افتادين؟​

بالا