انتهای خیابان طالقانی میدان **** اگه با مترو بری باید ایستگاه طالقانی پیاده شی بعد با سواری سه سوت میرسی اونجا.دوستان آدرس دقیق **** وظیفه توی تهران رو میخواستم.
ممنون میشم
به به سلام آقای دکتر از گردان شهید بابایی اگه اشتباه نکنم حالت چطوره ؟سلام بچه ها.
من الان اولین ماه آموزشیم تو پادگان خضرایی (کد 176) تموم شده (اعزامی 1 اردیبهشت) اگه سوالی دارین بپرسین
فقط اینو بگم که اونقدرهام که میگن هتل نیست و خودتونو برای 1 تا 2 هفته ی سخت آماده کنین، چون به ما که خیلی بد گذشت اونم با مدرک پزشک عمومی![]()
سلام بچه ها.
من الان اولین ماه آموزشیم تو پادگان خضرایی (کد 176) تموم شده (اعزامی 1 اردیبهشت) اگه سوالی دارین بپرسین
فقط اینو بگم که اونقدرهام که میگن هتل نیست و خودتونو برای 1 تا 2 هفته ی سخت آماده کنین، چون به ما که خیلی بد گذشت اونم با مدرک پزشک عمومی![]()
سلام
کدوم دکتر؟ کدوم گروهان هستید فهمیده یا باکری؟ احتمالا باید باکری باشید
بچه ها من 20 سالمه غايب پيش دانشگاهي ام و مدارک تخصصي زيادي در زمينه کامپيوتر دارم مثل مهندسي شبکه ماکروسافت وسيسکو وخيلي مدارک ديگه در زمينه کامپيوتر و شبکه دارم اشنا تو **** هم دارم ميخوام بدونم اصلا امکان گرفتن پذيرش هست دوما درجه سرويس شدن چقدره ميدونم زياده ولي اگه مستند بگين خودمو اماده ميکنم در ضمن اگه دفترچه رو الان بفرستم کي اعزامم
ما امروز رفتیم 01 و امریه ها رو گرفتیم، نیرو زمینی این دوره هم کم نکرد و همه ستوان دو به بالا شدیم
ولی بچه هایی که کد میخوردن اکثرا افتادن توپخانه اصفهان، اونهایی هم که کد نمیخوردن فرستادن شرق و غرب
بچه اهواز رفت زاهدن، مشهد رفت اهواز، شمال رفت شیراز
خلاصه از حالا به فکر یگان باشید
یعنی اعزامی های 1 اردیبهشتم درجشون کم شده؟!به لیسانس یعنی دیگه ستوان 3 هم نمیدن؟؟!!:blink:ارتش از این به بعد دو درجه از درجه لیسانس به بالا ها رو کم کرده.
سلام دوستان
من اعزام اول تیر هستم با مدرک لیسانس
کسی میدونه کی میتونم از محل آموزش مطلع بشم ؟ (قبل از رسیدن برگ سفید)
ممنون فرشاد از اینکه جواب دادی چند تا سوال دیگه داشتم با وجود اینکه پدرم نظامی هست تهران میوفتم ؟
با اشنام صحبت کردم گفت یه کار کامپیوتری میده بهم ایا امکان همچین چیزی هست؟
من دفترچه رو اصلا پست نکردم اگر الان پست کنم با اولین اعزام راهی میشم یا نه همون پروسه که گفتی تاریخ تولد و اینا هست ؟
ممنون از اینکه جواب میدی ان شا الله همیشه موفق باشی
متشکر
ممنون فرشاد از اینکه جواب دادی چند تا سوال دیگه داشتم با وجود اینکه پدرم نظامی هست تهران میوفتم ؟
با اشنام صحبت کردم گفت یه کار کامپیوتری میده بهم ایا امکان همچین چیزی هست؟
من دفترچه رو اصلا پست نکردم اگر الان پست کنم با اولین اعزام راهی میشم یا نه همون پروسه که گفتی تاریخ تولد و اینا هست ؟
ممنون از اینکه جواب میدی ان شا الله همیشه موفق باشی
متشکر