• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان آدرس دقیق **** وظیفه توی تهران رو میخواستم.
ممنون میشم

amintabibzadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
من الان اولین ماه آموزشیم تو پادگان خضرایی (کد 176) تموم شده (اعزامی 1 اردیبهشت) اگه سوالی دارین بپرسین
فقط اینو بگم که اونقدرهام که میگن هتل نیست و خودتونو برای 1 تا 2 هفته ی سخت آماده کنین، چون به ما که خیلی بد گذشت اونم با مدرک پزشک عمومی :(:(:(

arya_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به سلام آقای دکتر از گردان شهید بابایی اگه اشتباه نکنم حالت چطوره ؟
من هم تو پادگان شما هستم راست میگی یه ده روزی سخت بود ولی بعدش تقریبا راحت شد من همونی هستم آموزش تنفس مصنوعی روش اجرا کردیا (-:

arya_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتهای خیابان طالقانی میدان **** اگه با مترو بری باید ایستگاه طالقانی پیاده شی بعد با سواری سه سوت میرسی اونجا.

arya_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان آدرس دقیق **** وظیفه توی تهران رو میخواستم.
ممنون میشم
انتهای خیابان طالقانی میدان **** اگه با مترو بری باید ایستگاه طالقانی پیاده شی بعد با سواری سه سوت میرسی اونجا.

arya_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
من الان اولین ماه آموزشیم تو پادگان خضرایی (کد 176) تموم شده (اعزامی 1 اردیبهشت) اگه سوالی دارین بپرسین
فقط اینو بگم که اونقدرهام که میگن هتل نیست و خودتونو برای 1 تا 2 هفته ی سخت آماده کنین، چون به ما که خیلی بد گذشت اونم با مدرک پزشک عمومی :(:(:(
به به سلام آقای دکتر از گردان شهید بابایی اگه اشتباه نکنم حالت چطوره ؟
من هم تو پادگان شما هستم راست میگی یه ده روزی سخت بود ولی بعدش تقریبا راحت شد من همونی هستم آموزش تنفس مصنوعی روش اجرا کردیا (-:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام بچه ها.

سلام
کدوم دکتر؟ کدوم گروهان هستید فهمیده یا باکری؟ احتمالا باید باکری باشید

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
کدوم دکتر؟ کدوم گروهان هستید فهمیده یا باکری؟ احتمالا باید باکری باشید

شماها خیال میکنید خضرایی خدمت میکنید
نه بابا
رفیق منم همون خضراییه
فقط عشق و حاله
اکثرا امریه یا خدمت کرده و ...
برید واقعا شکر کنید

jacoob79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه های گل پرشین تولیز

jacoob79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من 20 سالمه غايب پيش دانشگاهي ام و مدارک تخصصي زيادي در زمينه کامپيوتر دارم مثل مهندسي شبکه ماکروسافت وسيسکو وخيلي مدارک ديگه در زمينه کامپيوتر و شبکه دارم اشنا تو **** هم دارم ميخوام بدونم اصلا امکان گرفتن پذيرش هست دوما درجه سرويس شدن چقدره ميدونم زياده ولي اگه مستند بگين خودمو اماده ميکنم در ضمن اگه دفترچه رو الان بفرستم کي اعزامم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها من 20 سالمه غايب پيش دانشگاهي ام و مدارک تخصصي زيادي در زمينه کامپيوتر دارم مثل مهندسي شبکه ماکروسافت وسيسکو وخيلي مدارک ديگه در زمينه کامپيوتر و شبکه دارم اشنا تو **** هم دارم ميخوام بدونم اصلا امکان گرفتن پذيرش هست دوما درجه سرويس شدن چقدره ميدونم زياده ولي اگه مستند بگين خودمو اماده ميکنم در ضمن اگه دفترچه رو الان بفرستم کي اعزامم

سلام دوست من
به جمع سربازان دیروز، امروز و فردا خوش اومدی
این مدارکی که شما ازش صحبت میکنی برات درجه نمیشن و شما سرباز صفر میشید البته با کلاسترش سرجوخه ارتش و رزمیار ****
ولی در مورد پذیرش میتونید این کار رو انجام بدید پیگیرش باشید
در مورد تاریخ اعزام اگه مدرک دانشگاهی داشتید به شهریور یا آبان می خوردید ولی دیپلمه ها تاریخ اعزامشون بسته به ماه تولد و سال و ماه اخذ دیپلم یا پیش دانشگاهی 18 ماه های مختلف است
البته شما گفتید غایب پیش دانشگاهی
دقیقا نگرفتم منظورت رو ولی اگه در فرستادن دفترچه غایب بشمار می آیید اونوقت اولین اعزام شما رو راهی میکنن با 3 ماه اضافه خدمت

jacoob79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره دفترچه رو نفرستادم با اولین اعزام پرر پر میشیم

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان، ما رو هم جزو خدمتیون محسوب کنید! آموزشی 01، کد پیاده شیراز، الان هم لویزان. هر کسی سوالی داره بپرسه.

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما امروز رفتیم 01 و امریه ها رو گرفتیم، نیرو زمینی این دوره هم کم نکرد و همه ستوان دو به بالا شدیم
ولی بچه هایی که کد میخوردن اکثرا افتادن توپخانه اصفهان، اونهایی هم که کد نمیخوردن فرستادن شرق و غرب
بچه اهواز رفت زاهدن، مشهد رفت اهواز، شمال رفت شیراز
خلاصه از حالا به فکر یگان باشید

ارتش از این به بعد دو درجه از درجه لیسانس به بالا ها رو کم کرده.

am2o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اعزام اول تیر هستم با مدرک لیسانس
کسی میدونه کی میتونم از محل آموزش مطلع بشم ؟ (قبل از رسیدن برگ سفید)

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارتش از این به بعد دو درجه از درجه لیسانس به بالا ها رو کم کرده.
یعنی اعزامی های 1 اردیبهشتم درجشون کم شده؟!به لیسانس یعنی دیگه ستوان 3 هم نمیدن؟؟!!:blink: :(
**** و نیروی انتظامی چطور؟

سلام دوستان
من اعزام اول تیر هستم با مدرک لیسانس
کسی میدونه کی میتونم از محل آموزش مطلع بشم ؟ (قبل از رسیدن برگ سفید)

قبل اومدن برگه سفید میتونی بری پلیس+10 خواهش کنی شاید بگن ولی اگه مثل دوره پیش که واسه اعزامیای 1 اردیبهشت اوایل فروردین برگه سفید اومد باشه واسه ما هم که تیر اعزامیم همین روزا باید بیاد دیگه

jacoob79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون فرشاد از اینکه جواب دادی چند تا سوال دیگه داشتم با وجود اینکه پدرم نظامی هست تهران میوفتم ؟
با اشنام صحبت کردم گفت یه کار کامپیوتری میده بهم ایا امکان همچین چیزی هست؟
من دفترچه رو اصلا پست نکردم اگر الان پست کنم با اولین اعزام راهی میشم یا نه همون پروسه که گفتی تاریخ تولد و اینا هست ؟
ممنون از اینکه جواب میدی ان شا الله همیشه موفق باشی
متشکر

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون فرشاد از اینکه جواب دادی چند تا سوال دیگه داشتم با وجود اینکه پدرم نظامی هست تهران میوفتم ؟
من دفترچه رو اصلا پست نکردم اگر الان پست کنم با اولین اعزام راهی میشم یا نه همون پروسه که گفتی تاریخ تولد و اینا هست ؟
متشکر

سلام
در مورد سهمیه ها من اطلاعی ندارم بهتره از بقیه بپرسید یه چیز میگم شاید درست نباشه
در مورد سوال دوم بله ممکنه یه کار کامپیوتری بهت بدن البته کارهای کامپیوتری دوران سربازی 99% همون تایپ هست
شما غایبی بنابراین طبق جدول وظیفه عمومی اولین اعزام راهی میشی

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
متشکر

پدر نظامی جز شرایط خاص هست و شهر خودت میوفتی
زیاد به اینکه چه کاری میکنی فکر نکن
میگذره

jacoob79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از اینکه جواب دادین بچه ها
به من برای پذیرش گفتن باید برگ سبزت رو ماه 4 بیاری مثل اینکه ماه 4 پذیرش میگیرن به نظرتون با توجه به عدم پست دفترچه و غیبتی که دارم برگ سبز کی میاد
بعدا اگه تو **** وظیفه گفتن چرا غیبت کردی اینا چی بگم بهشون بهتره
همگی ممنون

بالا