• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

stubborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم 226 مازاد خوردم از تهران و 1 تیر ...
روزی که میریم **** وظیفه ساک و کچلی و اینا نمیخواد ...
برای کسایی که محل آموزشیشون معلوم شده هم ساک و کچلی نمی خواد اونروز چه برسه به ما که مازاد خوردیم.
فقط ساعت 3 باید اونجا باشیم و اونجا محل آموزشیمونو و نیرومون مشخص میشه بعد میگن فلان روز برید خودتونو فلان جا معرفی کنید ...
در مورد اینکه کجا بیفتیم به نظرم دو حالت داره یا ارتش یا نیروی انتظامیه . **** که محاله . چون از شانس بد ما تو ماه تیر هرسال **** فقط سرباز معلم های آموزش پرورش رو پذیرش می کنه برای آموزشی ...
بچه هایی که مازاد خوردیم پیشنهاد میدم یه بلاگ بسازیم اونجا هماهنگ باشیم با هم، اوکی؟
با تشکر :)

سلام امین جان.
مرسی از راهنماییت.
میدون **** ببیتیم همو. وبلاگم کار خودبته. ردیفش کن.

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا برین پایین بیاید اردو هست، اسمش روشه، زندگی در شرایط سخت
به شماها ماه رمضون هم میخوره همچین یه حالی به حولی ولی به احتمال زیاد قبل ماه رمضون میبرنتون

انشالله تا قبل از ماه رمضان تو خونه هستیم

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بچز کسی میدونه درجه لیسانسه ها آخر چی میشه؟ استوار یکمی ؟ ستوان سه ؟ یا ستوان دو ؟

arsalan681

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بچز کسی میدونه درجه لیسانسه ها آخر چی میشه؟ استوار یکمی ؟ ستوان سه ؟ یا ستوان دو ؟

ستوان دو که محاله از استواری تا ستوان سه میدن تازه خیلی شانس بیاری و نمرات خوب باشه میشی ستوان سه
حقوق رو هم کم کردن من شنیدم کمتر از 40000 میدن:wacko:
برای فوق دیپلم هم نمیدونم چی میدن فکر کنم گروهبان تمام میدن

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه **** واسه تیر فقط سرباز معلم ها رو پذیرش میکنه تا چه حد درسته؟!
دوستانی که اعزام تیر آموزشی **** افتادین یعنی همه سرباز معلم هستین؟!

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ستوان دو که محاله از استواری تا ستوان سه میدن تازه خیلی شانس بیاری و نمرات خوب باشه میشی ستوان سه
حقوق رو هم کم کردن من شنیدم کمتر از 40000 میدن:wacko:
برای فوق دیپلم هم نمیدونم چی میدن فکر کنم گروهبان تمام میدن

ارتش هنوز درجه ها رو تا این دوره که کم نکرده ولی به اونم دارن فشار میارن که کم کنه ممکنه هنوزم همون ستوان 2 بده

حقوق هم همون 49 تومان هست و محاله که کم کنن چون یکی از دلایلی که درجه ها رو دارن کم میکنن به خاطر اینه که در آینده اگر مجلس تصویب کنه حقوق زیاد میشه و به ستوان 2 چیزی در حدود 200 تومان ممکنه بدن پس خاطر جمع باشید که اون 49 تومان حداقل سر جاشه

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ارسلان جان و گرین جان ممنون که جواب دادید...

منم ارتش افتادم پس با این حساب هنوز ارتش مثل قدیمه و عوض نشده البته اینکه به ارتش هم دارن فشار میارن که درجه ها رو کم کنه شنیده بودم اما خوب باز خیالم راحت شد آخه خیلی این مثله درجه فکرم رو مشغول کرده البته اینو هم میدونم که تو **** همیشه درجه بالا تر بالا سرت هست و همش بله قربان داره اما خوب ما دلمون به همین درجه ها خوش بود که سربازی برای لیسانسه ها راحت تره میشه اما اگر هم ندادن که باز بیخیال غمی نیست میگذره ...

بازم ممنون از راهنمایی هر دوی شما عزیران

Last edited:

pnpn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

49 تومن؟؟؟؟؟
خیلی کمه :(
چند سال پیش 55 تومن بود ، من الان روی 100 تومن حساب می کردم :wacko:
سرباز معلم (لیسانس) هم همین 49 تومن می گیره؟؟​

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189

49 تومن؟؟؟؟؟
خیلی کمه :(
چند سال پیش 55 تومن بود ، من الان روی 100 تومن حساب می کردم :wacko:
سرباز معلم (لیسانس) هم همین 49 تومن می گیره؟؟​

49تومن با 100 تومن زیاد فرقی نمی کنه!!!
حتی اگه 1تومن هم ماهی بدن, پول این عذاب , بی احترامی هایی که تحمل می کنیم توی یک ماه نمی شه:(:(:(

امین تهرانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساعت 3 ؟!! ساعت 7 صبح مگه نباید رفت؟یعنی همون روز اعزاممون نمیکنن؟باید بریم خودمون هرجا گفتن خودمون رو معرفی کنیم؟حالا اومدیم مثلا من که مشهدم گفتن شنبه برو ناجا مرزن آباد اونکه نه من میدونم مرزن آباد دقیقا کجاس نه پادگانشو میدونم چطور میخوام برم؟!
البته فکر نکنم **** فقط سرباز معلم پذیرش کنه چون تعداد سرباز معلم ها اونقد زیاد نیست حالا دوستانی که 1 تیر **** افتادن میتونن بیان بگن سرباز معلم هستن یا نه

دوست عزیز خدمت شما عرض شود در برگه اعزام (سبز)من زده بود 1 تیر ساعت 6 صبح اما در برگه اعلام محل آموزش(سفید) که تاریخش جدید تره کد 226 (مازاد) خورده بود نوشته که ساعت 3 بعدازظهر 1 تیر **** وظیفه باشم .
شاید مغایرت ساعت بخاطر اینه که ما تو تهرانیم و **** وظیفه هر شهری هرساعتی رو دلش خواست اعلام می کنه . در کل برگه سفیدت هرچی نوشته بود همون ملاکه . در مورد معرفی کردن به هرجایی هم که گفتن این مشکل ماست که بلد نیستیم چطور بریم شهر مورد نظر و باید با پرس و جو این چیزا بگردیم و پیدا کنیم . نگران نباش چیزی نیست ...
و در مورد این حرفم گه گفتم **** فقط سرباز معلم میگیره در تیرماه ... اینو بگم که من خواستم برای **** پذیرش بگیرم با وجود داشتن پارتی ! اما به من گفتن 1/4 نمیشه برای سرباز معلماست و نشد و مازاد خوردیم ! در حالی که خیلی راحت می تونستم برای 1/6 پذیرش بگیرم . منتها نمیتونستم تاریخ اعزاممو تمدید کنم .

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز خدمت شما عرض شود در برگه اعزام (سبز)من زده بود 1 تیر ساعت 6 صبح اما در برگه اعلام محل آموزش(سفید) که تاریخش جدید تره کد 226 (مازاد) خورده بود نوشته که ساعت 3 بعدازظهر 1 تیر **** وظیفه باشم .
شاید مغایرت ساعت بخاطر اینه که ما تو تهرانیم و **** وظیفه هر شهری هرساعتی رو دلش خواست اعلام می کنه . در کل برگه سفیدت هرچی نوشته بود همون ملاکه . در مورد معرفی کردن به هرجایی هم که گفتن این مشکل ماست که بلد نیستیم چطور بریم شهر مورد نظر و باید با پرس و جو این چیزا بگردیم و پیدا کنیم . نگران نباش چیزی نیست ...
و در مورد این حرفم گه گفتم **** فقط سرباز معلم میگیره در تیرماه ... اینو بگم که من خواستم برای **** پذیرش بگیرم با وجود داشتن پارتی ! اما به من گفتن 1/4 نمیشه برای سرباز معلماست و نشد و مازاد خوردیم ! در حالی که خیلی راحت می تونستم برای 1/6 پذیرش بگیرم . منتها نمیتونستم تاریخ اعزاممو تمدید کنم .

ممنون از راهنمایی
حالا شما کدوم رو انتخاب میکنی ارتش یا نیروانتظامی؟!
پس خوبه این جور که شما میگی روز 1 تیر و همونجا قطعا اعزام نمیشیم
آیدی منو خواستی داشته باش بیشتر با هم صحبت کنیم;)
ice2000boy

kinglover

Registered User
لایک‌ها
21
بچه ها من یک سوال داشتم .
توی برگه ی سفیده من زده 1 تیر ساعت 6 میدان **** .
باید حتما ساعت 6 اونجا باشم ؟
یعنی ساعت 6 کسی هست جواب ما رو بده یا 8 صبح یوقت می یان ؟
ممنون

Noruzpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .

ازامی های1/4/89 پادگان هاشمی نژاد نیشابور کد 123 توجه کنید .

این وبلاگ منه :

http://noruzpur.blogfa.com

یه سری مطالب و اطلاعات مفید که قبل رفتن بدرد میخوره توش هست .
یه سری بزنید بد نیست .

یا حق .

Noruzpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------------------------------------------------------------------------

سلام .

اعزامی های1/4/89 پادگان هاشمی نژاد نیشابور کد 123 توجه کنید .

این وبلاگ منه :

http://noruzpur.blogfa.com

یه سری مطالب و اطلاعات مفید که قبل رفتن بدرد میخوره توش هست .
یه سری بزنید بد نیست .

یا حق .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب به سلامتی آموزشی ما هم ۳شنبه هفته پیش ۲۵ خرداد تموم شد و از هتل جوادنیا قزوین مرخص شدیم. در طرح تقسیم هم در اختیار بنیاد شهیدیم. پس‌فردا برین ببینیم کجا میندازنمون. :D

Noruzpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام .

دوستان این وسایلی که می نویسم اگه همراه خودتون بیارین فک نکنم دیگه اونجا نیاز به چیزی یا کسی پیدا کنید یا گیر کنید و معتل بشید .

چفیه
مسواک
خمیر دندان
صابون
شامپو
حوله کوچک
بشقاب ،لیوان و کارد پلاستیکی
لیوان شیشه ای و قاشق و چنگال ( البته یه سری از این وسایلا رو اونجا میدن ولی اگه شخصی بیارین خیلی بهتره )
ماسک پارچه ای دهان
پلاستیک فریزر و بزرگ
کرم ضد آفتاب و کرم معمولی
کش پهن و معمولی
نخ و سوزن
در بازکن
نمکدان در دار
پنبه
پودر لباسشویی
سفره کوچک
تعدادی ظرف در دار
جاصابونی
----------

تیغ یکبار مصرف
دستمال دستی و کاغذی )ترجیحا رولی (
شانه جیبی
مام و اسپری بدن
عطر یا ادکلن ( بسیار ضروری برای تابستان )
آینه کوچک
قیچی تاشو جیبی
----------

انجیر خشک
شکلات
قند ، شکر ، نمک
یه سری قرص سردرد ، دل درد ، مولتی ویتامین ، سرما خوردگی و ...
چای کیسه ای
پودر شربت آماده
تنقلات
بیسکویت
نان سوخاری
کنسرو
آدامس
خرما
مغز گردو
کشمش
نبات
خاکشیر
----------

خودکار
ماژیک
مداد
پاکن
چسب نواری و قطرهای
سنجاق قفلی
ناخنگیر بدون چاقو
قفل کوچک و متوسط
دفترچه یادداشت
-----------

شناسنامه و کارت ملی و برگه سبز و سفید اعزام و کارت واکسیناسیونم حتما همراهتون باشه .

بالا