من ستوان 2 لیسانس 49 تومان میگیرم
مگه درجه هارو کم نکردن ستوان 2؟ به من یک هم بدن بسمه
سلام منم 226 مازاد خوردم از تهران و 1 تیر ...
روزی که میریم **** وظیفه ساک و کچلی و اینا نمیخواد ...
برای کسایی که محل آموزشیشون معلوم شده هم ساک و کچلی نمی خواد اونروز چه برسه به ما که مازاد خوردیم.
فقط ساعت 3 باید اونجا باشیم و اونجا محل آموزشیمونو و نیرومون مشخص میشه بعد میگن فلان روز برید خودتونو فلان جا معرفی کنید ...
در مورد اینکه کجا بیفتیم به نظرم دو حالت داره یا ارتش یا نیروی انتظامیه . **** که محاله . چون از شانس بد ما تو ماه تیر هرسال **** فقط سرباز معلم های آموزش پرورش رو پذیرش می کنه برای آموزشی ...
بچه هایی که مازاد خوردیم پیشنهاد میدم یه بلاگ بسازیم اونجا هماهنگ باشیم با هم، اوکی؟
با تشکر![]()
بالا برین پایین بیاید اردو هست، اسمش روشه، زندگی در شرایط سخت
به شماها ماه رمضون هم میخوره همچین یه حالی به حولی ولی به احتمال زیاد قبل ماه رمضون میبرنتون
برو بچز کسی میدونه درجه لیسانسه ها آخر چی میشه؟ استوار یکمی ؟ ستوان سه ؟ یا ستوان دو ؟
برو بچز کسی میدونه درجه لیسانسه ها آخر چی میشه؟ استوار یکمی ؟ ستوان سه ؟ یا ستوان دو ؟
ستوان دو که محاله از استواری تا ستوان سه میدن تازه خیلی شانس بیاری و نمرات خوب باشه میشی ستوان سه
حقوق رو هم کم کردن من شنیدم کمتر از 40000 میدن:wacko:
برای فوق دیپلم هم نمیدونم چی میدن فکر کنم گروهبان تمام میدن
49 تومن؟؟؟؟؟
خیلی کمه
چند سال پیش 55 تومن بود ، من الان روی 100 تومن حساب می کردم :wacko:
سرباز معلم (لیسانس) هم همین 49 تومن می گیره؟؟
ساعت 3 ؟!! ساعت 7 صبح مگه نباید رفت؟یعنی همون روز اعزاممون نمیکنن؟باید بریم خودمون هرجا گفتن خودمون رو معرفی کنیم؟حالا اومدیم مثلا من که مشهدم گفتن شنبه برو ناجا مرزن آباد اونکه نه من میدونم مرزن آباد دقیقا کجاس نه پادگانشو میدونم چطور میخوام برم؟!
البته فکر نکنم **** فقط سرباز معلم پذیرش کنه چون تعداد سرباز معلم ها اونقد زیاد نیست حالا دوستانی که 1 تیر **** افتادن میتونن بیان بگن سرباز معلم هستن یا نه
دوست عزیز خدمت شما عرض شود در برگه اعزام (سبز)من زده بود 1 تیر ساعت 6 صبح اما در برگه اعلام محل آموزش(سفید) که تاریخش جدید تره کد 226 (مازاد) خورده بود نوشته که ساعت 3 بعدازظهر 1 تیر **** وظیفه باشم .
شاید مغایرت ساعت بخاطر اینه که ما تو تهرانیم و **** وظیفه هر شهری هرساعتی رو دلش خواست اعلام می کنه . در کل برگه سفیدت هرچی نوشته بود همون ملاکه . در مورد معرفی کردن به هرجایی هم که گفتن این مشکل ماست که بلد نیستیم چطور بریم شهر مورد نظر و باید با پرس و جو این چیزا بگردیم و پیدا کنیم . نگران نباش چیزی نیست ...
و در مورد این حرفم گه گفتم **** فقط سرباز معلم میگیره در تیرماه ... اینو بگم که من خواستم برای **** پذیرش بگیرم با وجود داشتن پارتی ! اما به من گفتن 1/4 نمیشه برای سرباز معلماست و نشد و مازاد خوردیم ! در حالی که خیلی راحت می تونستم برای 1/6 پذیرش بگیرم . منتها نمیتونستم تاریخ اعزاممو تمدید کنم .
با تشکر![]()
دوست عزیز خدمت شما عرض شود در برگه اعزام (سبز)من زده بود 1 تیر ساعت 6 صبح اما در برگه اعلام محل آموزش(سفید) که تاریخش جدید تره کد 226 (مازاد) خورده بود نوشته که ساعت 3 بعدازظهر 1 تیر **** وظیفه باشم .
شاید مغایرت ساعت بخاطر اینه که ما تو تهرانیم و **** وظیفه هر شهری هرساعتی رو دلش خواست اعلام می کنه . در کل برگه سفیدت هرچی نوشته بود همون ملاکه . در مورد معرفی کردن به هرجایی هم که گفتن این مشکل ماست که بلد نیستیم چطور بریم شهر مورد نظر و باید با پرس و جو این چیزا بگردیم و پیدا کنیم . نگران نباش چیزی نیست ...
و در مورد این حرفم گه گفتم **** فقط سرباز معلم میگیره در تیرماه ... اینو بگم که من خواستم برای **** پذیرش بگیرم با وجود داشتن پارتی ! اما به من گفتن 1/4 نمیشه برای سرباز معلماست و نشد و مازاد خوردیم ! در حالی که خیلی راحت می تونستم برای 1/6 پذیرش بگیرم . منتها نمیتونستم تاریخ اعزاممو تمدید کنم .
با تشکر![]()