• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

aliss2105

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب از اول بگو آموزشیت تموم شده من خیال کردم تازه میخوای بری آموزشی

نه هیچی نمیخواد ببری تا زمانی که تقسیم نشی عمرا تو پادگان نگهت دارن بهت مرخصی میدن به گروهبانش مرخصی میدن روز اول چه برسه به ستوان اصلا ستوان وظیفه تو پادگان نمیمونه به جز روزایی که نگهبانه هر روز خونه ای !

آره حتما حتما درجه هاتو بزن خیلی مهمه اگه نزنی مسخرت میکنن اذیتت میکنن

تخصصت چیه تا بگم کدوم یگان میندازنت من خودم تو همین کار بودم قیافه طرفو ببینم میگم کدوم قسمت میفته

مرسی از پاسخت ... من دوره کد زرهی شیراز بودم ... به کامپیوتر آشنایی دارم تایپ 10 انگشتی کاملا بلدم و نرم افزارهای دیگه کامپیوتر ... یه سوال دیگه : تو همون 02 تقسیم میشیم ؟؟ یا ممکنه بندازنمون شهرستان ... :( یعنی همین تهرانیم انشا ا... یا ...

Last edited:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
کسی میدونه اگر بعد از ارسال دفترچه و آمدن برگ سبز اعزام، تکمیلی بسیج رو بریم تاثیری داره یا نه؟
یعنی الان که تاریخ اعزامم مشخص شده میخوام برم تکمیلی بسیج رو بگیرم. اونوقت گواهی تکمیلی رو بدم **** وظیفه دیگه آموزشی نمیرم؟
هیچ فرقی نداره که تکمیلی را کی گذروندی هروقت که کارت سبز تکمیلی را آوردی اگر آموزشیت بیفته **** از آموزشی معاف میشی اگرهم که ارگان دیگه ای افتاده باشی تا9ماه کسر خدمت داری

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
مرسی از پاسخت ... من دوره کد زرهی شیراز بودم ... به کامپیوتر آشنایی دارم تایپ 10 انگشتی کاملا بلدم و نرم افزارهای دیگه کامپیوتر ... یه سوال دیگه : تو همون 02 تقسیم میشیم ؟؟ یا ممکنه بندازنمون شهرستان ... :( یعنی همین تهرانیم انشا ا... یا ...

اونجا که رفتی بگو خدای کامپیوتری اونا از ....خر هم سر در نمیارن نمیان امتحانت کنن خیالت راحت بالاخره یه کار خوب میدن بهت هیچ وقت جارو نمیدن دست لیسانس وظیفه ! اصلا ممکنه منشی بشی البته سرپرست منشیا چون درجت از بقیه بالاتره

خود 02 چندین زیرمجموعه داره ممکنه بندازنت خارج پادگان مثلا اگه بری تو عقیدتی سیاسی ممکنه بفرستنت به عنوان مامور شهرکای نظامی مثل زینبیه و .... البته بیشتر درجه دارا رو میفرستن نه افسرا رو

خیالت راحت اگه بخوان از پادگان خارجت کنن صد درصد تو خود تهرانی چون تقسیم شدی تهران دیگه نمیفرستن شهرستان صد بار که تقسیم نمیکنن یه بار که گفتن شما افتادی 02 تهران یعنی دیگه تا آخر خدمت تو تهرانی ! مگه اینکه کار خیلی خفنی تو طول خدمت انجام بدی تبعیدت کنن شهرستان که بعیده شخصی مثل شما خلافی انجام بده بیشتر سربازای صفر رو به خاطر حمل و استعمال مواد مخدر برای تنبیه تبعید میکنن شما که ایشالا اهل دود و دم نیستی هستی؟:lol:

aliss2105

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونجا که رفتی بگو خدای کامپیوتری اونا از ....خر هم سر در نمیارن نمیان امتحانت کنن خیالت راحت بالاخره یه کار خوب میدن بهت هیچ وقت جارو نمیدن دست لیسانس وظیفه ! اصلا ممکنه منشی بشی البته سرپرست منشیا چون درجت از بقیه بالاتره

خود 02 چندین زیرمجموعه داره ممکنه بندازنت خارج پادگان مثلا اگه بری تو عقیدتی سیاسی ممکنه بفرستنت به عنوان مامور شهرکای نظامی مثل زینبیه و .... البته بیشتر درجه دارا رو میفرستن نه افسرا رو

خیالت راحت اگه بخوان از پادگان خارجت کنن صد درصد تو خود تهرانی چون تقسیم شدی تهران دیگه نمیفرستن شهرستان صد بار که تقسیم نمیکنن یه بار که گفتن شما افتادی 02 تهران یعنی دیگه تا آخر خدمت تو تهرانی ! مگه اینکه کار خیلی خفنی تو طول خدمت انجام بدی تبعیدت کنن شهرستان که بعیده شخصی مثل شما خلافی انجام بده بیشتر سربازای صفر رو به خاطر حمل و استعمال مواد مخدر برای تنبیه تبعید میکنن شما که ایشالا اهل دود و دم نیستی هستی؟:lol:

آقا ممنون از پاسخت ... خیلی دلشوره دارم ... یعنی میترسم که جای بدی بیفتم ... ببینم افسر آموزش احتمال داره بشم یا نه ؟؟؟ آخه خیلی از افسر آموزشی بد شنیدم ... نمیدونم خدا انشاا... هر چی خیر نصیب ما کنه ...

Last edited:

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

من قصد دارم تا برای معافیت پزشکی اقدام کنم
و میخام که هر چه زودتر تکلیف سربازیم مشخص بشه
حالا

من الان قبل از سربازی برای معافیت پزشکی اقدام کنم بهتره یا در هنگام سربازی؟

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آقا ممنون از پاسخت ... خیلی دلشوره دارم ... یعنی میترسم که جای بدی بیفتم ... ببینم افسر آموزش احتمال داره بشم یا نه ؟؟؟ آخه خیلی از افسر آموزشی بد شنیدم ... نمیدونم خدا انشاا... هر چی خیر نصیب ما کنه ...

حرفای خنده دار میزنی :lol: آخه کسی که درجه تو رو داره نباید دلشوره داشته باشه که ! معمولا سرباز صفرا دلشوره دارن که سخت ترین و بدترین کارا رو میدن بهشون مثلا ماشین آشغالی یا کار تو آشپزخونه و خبازخونه و تو جهاد گوسفندچرونی و کود جمع کنی و ......
تو رو که کاری باهات ندارن به جز احترام گذاشتن بهت !

چون پادگانت آموزشیه ممکنه افسر آموزشی بشی ولی اونم خیلی راحته تنها کارت اینه که بری به آشخورا طرز کار با قطب نما و این چرت وپرتا رو یاد بدی به نظرت کار سختیه؟;)

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

حالا

معلومه قبلش اقدام کنی بهتره برو دفترچه رو بگیر یه برگه معاینه داره باید بری پیش یه پزشک عمومی معاینه بشی هرچیت بود اون مینویسه و مهر میزنه پست که کردی واست نامه میاد که برو فلانجا خودتو نشون بده اونا تشخیص میدن که معاف شی یا نه !

اما در حین سربازی هم سعی کن هی کشش بدی تا از زیر کار در بری اگرم نتونستی معاف شی حداقل معاف از رزمتو بگیر تا بشین پاشو و پامرغی نری من خودم هیچ طورم نبود اما یه بشین پاشو هم نرفتم الکی میگفتم ناراحتی قلبی دارم برم ممکنه بمیرم اونا هم مثل سگ میترسیدن که یه وقت نمیرم واسشون دردسر بشه هیچ وقت هم ازم نپرسیدن مدرک داری یا نه چون اونجا اینقدر شلوغ پلوغه که نگو چند هزار سرباز شوخی نیست :cool:

aliss2105

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرفای خنده دار میزنی :lol: آخه کسی که درجه تو رو داره نباید دلشوره داشته باشه که ! معمولا سرباز صفرا دلشوره دارن که سخت ترین و بدترین کارا رو میدن بهشون مثلا ماشین آشغالی یا کار تو آشپزخونه و خبازخونه و تو جهاد گوسفندچرونی و کود جمع کنی و ......
تو رو که کاری باهات ندارن به جز احترام گذاشتن بهت !

چون پادگانت آموزشیه ممکنه افسر آموزشی بشی ولی اونم خیلی راحته تنها کارت اینه که بری به آشخورا طرز کار با قطب نما و این چرت وپرتا رو یاد بدی به نظرت کار سختیه؟;)

مرسی ... ولی بلاخره جای جدیده دیگه اولش استرس وجود داره ... ببینم بگم کامپیوتر و تایپ و احتمالش زیاده برم برا اداری آره ؟؟؟؟ ... افسر آموزش نشیم که واقعا دردسر اینجور که میگن ... به نظرت با رسته زرهی من چقدر احتمالش هست ... ؟؟؟ چون پیاده هام فردا میان ...

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
مرسی ... ولی بلاخره جای جدیده دیگه اولش استرس وجود داره ... ببینم بگم کامپیوتر و تایپ و احتمالش زیاده برم برا اداری آره ؟؟؟؟ ... افسر آموزش نشیم که واقعا دردسر اینجور که میگن ... به نظرت با رسته زرهی من چقدر احتمالش هست ... ؟؟؟ چون پیاده هام فردا میان ...

آره بگی ممکنه بیفتی قسمت اداری که بهترین قسمته یه خرده به کاغذ ماغذ ور میری ظهر میشه میری خونه هتله به عبارتی !

بازم میگم اگه افسر آموزش هم بشی چیزی نیست چون درجت بالاس کاری نمیکنی سختترین کارت اینه که با آشخورا باید بری اردو چند روز اونم فقط هر دوسه ماه نه همیشه !

لیسانس کامپیوتر داری؟

aliss2105

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره بگی ممکنه بیفتی قسمت اداری که بهترین قسمته یه خرده به کاغذ ماغذ ور میری ظهر میشه میری خونه هتله به عبارتی !

بازم میگم اگه افسر آموزش هم بشی چیزی نیست چون درجت بالاس کاری نمیکنی سختترین کارت اینه که با آشخورا باید بری اردو چند روز اونم فقط هر دوسه ماه نه همیشه !

لیسانس کامپیوتر داری؟

نه لیسانس کامپیوتر که کد نمیخوره ... لسانس مواد - سرامیک دارم ... ولی آشنام به تایپ کامل 10 انگشتی فارسی و انگلیسی و کامپیوتر ...

saeed-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم باید بیای میدون رسالت بعد بری مینی سیتی

هم مینی بوس داره هم تاکسی

حالا باز سوال کن مطمئن نیستم

دقیقاً بهترین مسیر با مترو برات همینه

مبداً: ایستگاه کرج
مقصد: ایستگاه گلبرگ

اونجا سواریهای ستاد نیرو رو سوار شو ، جلوی درب نیرو پیادت میکنن.

saeed-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

حالا

اگه قبل از سربازی اقدام کنی ، اگه معاف نشی ، ممکنه خودشون اعزامت کنن ، یا تو برگت میزنن سرباز شد !
تو حین خدمت هم اقدام کنی ، اگه معاف بشی ظرف چند وقت ترخیص میشی یا شاید هم ممکنه معاف از رزم بشی، به نظرم زیاد فرق نمیکنه.

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

حالا

سلام
قبل از خدمت اقدام کن چون اگه در حین خدمت اقدام کنی حداقل دو ماه طول می کشه و این مساوی با اتمام دوره آموزشی که سخترین قسمتشه و اگر هم معاف از رزم بشی بازهم بعد از دوره آموزشی هست که اون موقع دیگه معاف از رزم شدن بی فایده هست.

satelite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

حالا

دوست عزیز حتما قبل از رفتن اقدام کن!تمام تلاشت رو برای معافی دائم بکن.من خودم معاف از رزم گرفتم و الان توی پادگان خیلی اذیت میکنن ما رو بخصوص این فرماندمون،هر سری میگه برامون اضاف میزنه و نگهبانی آخر هفته ها و تحدید ولی تا الان بعد از 4 سری تحدید خبری نشده و بیشتر جهت ترسوندن بوده.

در طول دوره آموزشی 2 ماه نمیتونی هیچ کاری بکنی!چون دفترچه بیمه برات صادر نمیشه تا به قول خودشون بری بیمارستان سازمانی و اونا برات تایدیه پزشکی بزنن، تا پایان دوره و باید تمام تمرینات و مانورها رو بری!

به قول سایر دوستان معافی بعد از دوره آموزشی یکم خنده دار به نظر میرسه.تمام کاری که از ادم میکشن توی آموزشی هست.

mahsa_ss21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قبل از خدمت اقدام کن چون اگه در حین خدمت اقدام کنی حداقل دو ماه طول می کشه و این مساوی با اتمام دوره آموزشی که سخترین قسمتشه و اگر هم معاف از رزم بشی بازهم بعد از دوره آموزشی هست که اون موقع دیگه معاف از رزم شدن بی فایده هست.

تایید میشه :rolleyes: حالا سربازی انقدا هم ترس نداره ، که این همه دارن راه کار نشون میدن :happy:

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
ربطی نداره مگه تو بسیج چیکار کردی؟ به جز یکی دو بار رفتن به میدون تیر هان؟ غیر از اینه؟ باید آموزشی رو بری چه بسیجی چه غیر بسیجی اون مدارکت فقط و فقط به درد آخر خدمت میخوره که میتونی باهاش کسری خدمت بگیری یعنی سه ماه زودتر ترخیص میشی البته اگه مدرکت معتبر باشه یعنی بسیج فعال باشی اگه فعال هم نبودی با پارتی میتونی یه مدرک از مسجد بگیری ایران این چیزاش خوبه همیشه یه راهی برای پیچوندن هست :lol:

به این راحتیا هم نیست. با پارتی هم دیگه مدرک نمیدن، اونم از مسجد!! چه ربطی داره آخه؟
تکمیلی هم دو سه بار میدون تیر رفتن نیست و پادگان داره، اتفاقا چون میدونن با این دوره کوتاه معاف میشی کلی سخت میگیرن.

هیچ فرقی نداره که تکمیلی را کی گذروندی هروقت که کارت سبز تکمیلی را آوردی اگر آموزشیت بیفته **** از آموزشی معاف میشی اگرهم که ارگان دیگه ای افتاده باشی تا9ماه کسر خدمت داری

ممنون، خیالم راحت شد

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
بچه ها من اول شهریور رفتم مالک اشتر اراک. الان که تو هفته چهارم هستم غیر هفته اول که به کسی مرخصی ندادن بقه هفته ها خونه اومدم.
کلن سربازی نمی کنیم. خیلی حال میده مخصوصن گروهانی که هستم اصلن گیر نمیدن.
منم خودم منشی گردان شدم و کلن عشق و حاله. وعده های غذایی رو مه با فرمانده گردان و سایر کادری های گردان میخورم بقیه اش هم توی دفتر گردان مشغول نوشتن و کار اداری هستم. کلاس ها و صبحگاه ورژه رو هم به بهانه کارهای گردان میپیچونم و با سربازای همونجا میگیم میخندیم. نظافت و تمیز کاری هم تعصیل. کلن یه برای خواب توی آسایشگاه میام.

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
اقا نمي دونم اين سوالم جاش اينجاس يا نه ؟
اين كه ميگن خدمت مي خواد 14 ماهه بشه و كلا كسري مسري بره كنار چيه ؟؟؟
كسي در اين مورد اطلاعي داره؟؟

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان کسی می دونه فرق ترک خدمت با غیبت چی هست و یا مجازاتشون چقدره؟
من بدون مرخصی از یگان خارج شدم (هیچ مسئولیت و پستی در اون موقع نداشتم) و بعد از دو روز مراجعه خواهم کرد :) بر اساس اخبار واصله برام ترک خدمت منظور کردن بنظرتون چه جریمه ای واسم می برن؟
با تشکر

بالا