اگر کسی غیب خورده باشه توی برگ سبز مدت اضاف خدمت را مینویسه در همه شرایط(تحصیلم طولانی شده)
سلام دوستان
من در شهریور امسال فوق دیپلم آی تی رو از مجتمع فنی که مربوط به امور بین الملل میشه گرفتم ولی چون وزارت علوم اونو قبول نداره من الان برای سربازی دیپلم حساب میشم و چون غیبیت دارم 18 هر ماه اعزام من تو وزارت دفاع آشنای نزدیکی دارم که درجش سرهنگ تموم هست و به من اطمینان داده که اگه برگ سبز رو حدود 1 ماه قبل اعزام بهش بدم با وجود غیبت کارمو درست میکنه حالا سوال من اینه که اگه من دفترچه رو پست کنم کی برگ سبز میاد با وجود غیبیت و دیپلمه بودنم و به نظر شما بهترین زمان برای پست کی هست که مطمین شم 1 ماه قبل اعزام برگه سبز به دستم میرسه مثلا 15-16همین ماه پست کنم خوبه
سوال دیگه ای که داشتم اینه من پدرم نظامی هست تو پادگان چه مدرکی باید ارایه کنم برای این مورد که شهر خودم بیفتم و اگه قضیه امریه درست نشد با وجود اینکه میگن پدر نظامی داشته باشی تهرانی ساعت چند میزارن بریم خونه
ممنون از دوستان عزیز
مدت زمان آموزش کسانی که یک بار به خدمت رفتند و بین خدمت ترخیص شدند و دوباره می روند چند روزه ؟ در ناجا البته
حداکثر3روزمدت زمان آموزش کسانی که یک بار به خدمت رفتند و بین خدمت ترخیص شدند و دوباره می روند چند روزه ؟ در ناجا البته
در **** شاید سه روز باشه در ناجا بیشتره مثلا دو هفته هستحداکثر3روز
در **** شاید سه روز باشه در ناجا بیشتره مثلا دو هفته هست
کسی دقیق خبر نداره ؟ منبعی چیزی سراغ دارید؟
مدت زمان آموزش کسانی که یک بار به خدمت رفتند و بین خدمت ترخیص شدند و دوباره می روند چند روزه ؟ در ناجا البته
دوست عزیز خوب کار شما نباید هم درست می شده چون بر اساس مصوبه جدید **** وظیفه هیچ کدام ازسازمان ها و موسسات و مراکز پذیرش سرباز **** مجاز به پذیرش کردن یا امریه کردن مشمولینی که دارای اضافه خدمت هستند نمی باشند.
به نظر من برو کسی که از اول پذیرشت کرده وسر کارت گذاشته رو حالشو بگیر چون این قانون خیلی وقته ابلاغ شده.
سلام دوستان
من در شهریور امسال فوق دیپلم آی تی رو از مجتمع فنی که مربوط به امور بین الملل میشه گرفتم ولی چون وزارت علوم اونو قبول نداره من الان برای سربازی دیپلم حساب میشم و چون غیبیت دارم 18 هر ماه اعزام من تو وزارت دفاع آشنای نزدیکی دارم که درجش سرهنگ تموم هست و به من اطمینان داده که اگه برگ سبز رو حدود 1 ماه قبل اعزام بهش بدم با وجود غیبت کارمو درست میکنه حالا سوال من اینه که اگه من دفترچه رو پست کنم کی برگ سبز میاد با وجود غیبیت و دیپلمه بودنم و به نظر شما بهترین زمان برای پست کی هست که مطمین شم 1 ماه قبل اعزام برگه سبز به دستم میرسه مثلا 15-16همین ماه پست کنم خوبه
سوال دیگه ای که داشتم اینه من پدرم نظامی هست تو پادگان چه مدرکی باید ارایه کنم برای این مورد که شهر خودم بیفتم و اگه قضیه امریه درست نشد با وجود اینکه میگن پدر نظامی داشته باشی تهرانی ساعت چند میزارن بریم خونه
ممنون از دوستان عزیز
سلام سروران گرامی
همین امروز یعنی 1/6/89 از مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا مشگین شهر کد13 با درجه ستوانسومی ترخیص شدم
هر سوالی بود در خدمتم