• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
اگر کسی غیب خورده باشه توی برگ سبز مدت اضاف خدمت را مینویسه در همه شرایط(تحصیلم طولانی شده) ??

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اگر کسی غیب خورده باشه توی برگ سبز مدت اضاف خدمت را مینویسه در همه شرایط(تحصیلم طولانی شده)

یعنی چی؟؟

من مطمئنا اضاف خوردم اما چیزی ننوشته بود که؟ :eek:

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 18 مهر اعزامم . ویییییییییییی سربازی هم بلاخره رسید :D

من شیرگاه قائم شهر افتادم کد 200 . اینجا که کسی انگار از اونجا خبری نداره چه جور جایی

حداقل بگید خدمت تو نیرو انتظامی چطوریه . چون اونجا واسه نیرو انتظامی هستش:rolleyes:

amirtad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من در شهریور امسال فوق دیپلم آی تی رو از مجتمع فنی که مربوط به امور بین الملل میشه گرفتم ولی چون وزارت علوم اونو قبول نداره من الان برای سربازی دیپلم حساب میشم و چون غیبیت دارم 18 هر ماه اعزام من تو وزارت دفاع آشنای نزدیکی دارم که درجش سرهنگ تموم هست و به من اطمینان داده که اگه برگ سبز رو حدود 1 ماه قبل اعزام بهش بدم با وجود غیبت کارمو درست میکنه حالا سوال من اینه که اگه من دفترچه رو پست کنم کی برگ سبز میاد با وجود غیبیت و دیپلمه بودنم و به نظر شما بهترین زمان برای پست کی هست که مطمین شم 1 ماه قبل اعزام برگه سبز به دستم میرسه مثلا 15-16همین ماه پست کنم خوبه
سوال دیگه ای که داشتم اینه من پدرم نظامی هست تو پادگان چه مدرکی باید ارایه کنم برای این مورد که شهر خودم بیفتم و اگه قضیه امریه درست نشد با وجود اینکه میگن پدر نظامی داشته باشی تهرانی ساعت چند میزارن بریم خونه
ممنون از دوستان عزیز

amin28364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تاریخ اعزامم 1/8/89 هستش و شنبه که حضوری از **** وظیفه پرسیدم فهمیدم که کد آموزشیم 185 خورده یعنی افتادم ستادمشترک نیروی زمینی **** (مرکز آموزش رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه):)
اگر کسی قبلا آموزشی اونجا بوده یا اطلاعاتی داره ممنون می شم در اختیارم بگذاره;)
اگر م کسی از دوستان 1/8 /89 قراره اونجا اعزام بشه بهم بگه تا بیشتر آشنا بشیم.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام دوستان
من در شهریور امسال فوق دیپلم آی تی رو از مجتمع فنی که مربوط به امور بین الملل میشه گرفتم ولی چون وزارت علوم اونو قبول نداره من الان برای سربازی دیپلم حساب میشم و چون غیبیت دارم 18 هر ماه اعزام من تو وزارت دفاع آشنای نزدیکی دارم که درجش سرهنگ تموم هست و به من اطمینان داده که اگه برگ سبز رو حدود 1 ماه قبل اعزام بهش بدم با وجود غیبت کارمو درست میکنه حالا سوال من اینه که اگه من دفترچه رو پست کنم کی برگ سبز میاد با وجود غیبیت و دیپلمه بودنم و به نظر شما بهترین زمان برای پست کی هست که مطمین شم 1 ماه قبل اعزام برگه سبز به دستم میرسه مثلا 15-16همین ماه پست کنم خوبه
سوال دیگه ای که داشتم اینه من پدرم نظامی هست تو پادگان چه مدرکی باید ارایه کنم برای این مورد که شهر خودم بیفتم و اگه قضیه امریه درست نشد با وجود اینکه میگن پدر نظامی داشته باشی تهرانی ساعت چند میزارن بریم خونه
ممنون از دوستان عزیز

برگ سبز زود میاد ( زودتر از یه ماه ) اون برگ سفیده که دیر میاد ...
در مورد اینکه چه زمانی میذارن بری خونه بستگی به کاری که میکنی داره !مثلا ممکنه مسئولیتت یه جوری باشه که هفته ای یه روز بیشتر نتونی بیای خونه ، ممکنه هر روز هم بتونی بیای !

اگه پاسدار بشی یعنی قرار باشه پست بدی معمولا 24 ، 24 هستش
یعنی 24 ساعت پست میدی 4 یا 5 ساعت کارهای قبل و بعد پست طول میکشه 20 ساعت هم خونه ای
اگه کار دفتری یا اداری باشه یا کاری شبیه به اینها حتی توی یه قسمت اداری کار کنی مثلا سرباز خدماتی باشی معمولا 2 یا 4 میری خونه ...

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
مدت زمان آموزش کسانی که یک بار به خدمت رفتند و بین خدمت ترخیص شدند و دوباره می روند چند روزه ؟ در ناجا البته

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
مدت زمان آموزش کسانی که یک بار به خدمت رفتند و بین خدمت ترخیص شدند و دوباره می روند چند روزه ؟ در ناجا البته

تا اونجا که من میدونم اگه آموزشی رو تموم کرده باشی دیگه آموزشی نداری
اگه وسط آموزشی بودی آموزشی رو باید از اول بگذرونی ...

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
سلام من اگر بخواهم اونجای که افتادم نرم یعنی غیبت کنم البته غیبت هم دارم اون وقت چی میشه میندازنم جای دیگه ؟؟؟

pedoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 18 این ماه اعزامم
04 بیرجند(کد 38 ) هستم.
کسی میدونه اونجا چه جوریه ؟
کسی هم هست که اونجا باشه ؟

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

ناجا مزخرفترین جاسات و حداقل حداقل 20 روز دیگه باید آموزش ببینی

mohammad7953

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز خوب کار شما نباید هم درست می شده چون بر اساس مصوبه جدید **** وظیفه هیچ کدام ازسازمان ها و موسسات و مراکز پذیرش سرباز **** مجاز به پذیرش کردن یا امریه کردن مشمولینی که دارای اضافه خدمت هستند نمی باشند.
به نظر من برو کسی که از اول پذیرشت کرده وسر کارت گذاشته رو حالشو بگیر چون این قانون خیلی وقته ابلاغ شده.

سلام دوست من
من کار پذیرشم درست شد
دیروز رفتم **** وظیفه بالاخره دفترچم کد خورده بود.

کسی جدیدا **** اردکان بوده ؟

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد 226... (مازاد) :eek: ما از بچگی شانس نداشتیم

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ممنون از دوستان عزیز

هجدهم همین ماه پست کن

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سروران گرامی
همین امروز یعنی 1/6/89 از مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا مشگین شهر کد13 با درجه ستوانسومی ترخیص شدم
هر سوالی بود در خدمتم

من 01/08/89 به
مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا مشگین شهر کد13
اعزام میشم مدرکمم هم لیسانس کامپیوتر خواهشن هر کی هر اطلاعاتی در مورد این مرکز داره ما رو بی خبر نگزاره
سخت میگیرند یا نه چه امکاناتی داره و ....
از شانسم یه جایی افتادم که هیچ گونه اطلاعاتی راجع به هش تو اینترنت نبود و این خیلی برای من بده

ضمنا بعد از پایان آموزشی میتونم بیام شهر خودم که تبریز هست یا نه و اینکه دیگه من افتادم نیروی انتظامی یا اینکه بعد آموزش امکان داره مثلا برم تو **** یا ارتش واینکه بعد آموزش اگه افتادم نیروی انتظامی حتما میفتم وسط چهار راه یا امکان داره برم بخش کامپیوتری چیزی
با تشکر

Last edited:

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نیرو انتظامی افتادم این درجش چطوریه؟ دیپلمم . می گن دو درجه پایین اومده دیگه چی مونده :D:rolleyes::p

بالا