مجموعا دو ماه آموزشیه ... که خب طبیعتا کمتر خواهد بود ... شامل تعطیلات و میان دوره و یه چند روز از اول ماه که دیرتر میرید ... مثلا ما که اسفند/فروردین رفتیم 40 روز هم نشد ...یک سوال دارم دوره آموزشی برای لیسانس و فوق لیسانس
چند روز است ؟
من الان دانشجو هستم و می خوام معافی بگیرم(ضعیفی چشم)ایا الان می تونم اقدام کنم یا باید بزارم لیسانس گرفتم؟یکی می گفت باید ترک تحصیل کنی.
با سلام خدمت دوستان گلم.
من هم دیروز افتادم 01 نیروی زمینی ارتش.رشته من دوره کد داره.من متعهل هستم.آیا به خاطر همین امکان داره دوره کد تهران بیا فتم؟
نه - من دوستانی رو دیدم که متاهل بودن و بهرحال کدشون رو در شهرستان گذروندن ... شما حتی بعدش هم ممکنه تهران نیفتی ؛ که البته می تونی انتقالی بگیری بعد از یه مدت (برحسب شرایط)با سلام خدمت دوستان گلم.
من هم دیروز افتادم 01 نیروی زمینی ارتش.رشته من دوره کد داره.من متعهل هستم.آیا به خاطر همین امکان داره دوره کد تهران بیا فتم؟
آقایون کمککککککککککک !
برگه سبز من اومد تاریخ اعزام 87/12/1 یعنی اول اسفند 87 ! فکرکنم شانس آوردم !
خوب کل تاپیک رو خوندم بهترین جا برای آموزشی :
تهران 01 ارتش هست درسته ؟
وزارت دفاع یا نیروی هوایی به دوره آموزش ربطی داره ؟ یعنی شما مثلا میوفتی ارتش 01 تهران دوره آموزش که تموم شد میری مثلا نیروهوایی یا وزارت دفاع ؟
من مدرکم لیسانس هست ساکن تهران هم هستم از **** هم اصلا خوشم نمیاد حتی اگر هتل باشه ! راهنمایی بکنید اولویت اول و دوم بهترین دوره آموزش و دوره بعد اون کجا هست .. مرسی
یکی از شرابط زیر :
1 - سرپرست خانواده
2- متاهل
3- تحت پوشش کمیته امداد
4 - معاف از رزم
5 - پدرنظامی
6 - تک پسر
می خواستم ببینم که معاف از رزم جزو شرایط خدمت در شهر محل سکونت هست ؟من تهران هستم.حقیقتش من کف پام صافه ولی نه در حدی که معاف دایم بشم واحتمالا معاف از رزم بشم.میخواستم ببینم الان اقدام کنم یا بزارم بعد از اعزام .کدوم بهتر وسریعتره؟درسته که معمولا معاف از رزم ها میوفتن نیرو هوایی ارتش؟یا
بلهایا این قضیه صحت داره برای خدمت در شهر محل سکونت؟
سلام دوست عزیز
ببخشید یه سوال از خدمتتون داشتم تاریخ فراغت از تحصیل شما کیه ؟ و شما که دفترچه رو ارسال کردید ؟
سلام
من ورودی 80 دانشگاه بودم باید 84 فارغ میشدم اما برای 2 در کردن سربازی تا ترم دوم سال 86 طولش دادم که زمان فارغ التحصیلی من آبان 86 خورد ...
دفترچرو اردیبهشت امسال پست کردم فکر کنم 6 اردیبهشت بود ... لیسانس 6 ماه وقت داره ...
برای کمیس پزشکی زده بودم که بعد از حدود 2 ماه جواب اومد و وقت کمیس بهم داده بودن ! تا اونم برم و کارام انجام بدم که آخرش هم ردشدم کلا از زمان ارسال تا رسیدن برگه سبز دستم 3.5 تا 4 ماه طول کشید !