• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

خیام

Registered User
لایک‌ها
4
یک سوال دارم دوره آموزشی برای لیسانس و فوق لیسانس

چند روز است ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یک سوال دارم دوره آموزشی برای لیسانس و فوق لیسانس

چند روز است ؟
مجموعا دو ماه آموزشیه ... که خب طبیعتا کمتر خواهد بود ... شامل تعطیلات و میان دوره و یه چند روز از اول ماه که دیرتر میرید ... مثلا ما که اسفند/فروردین رفتیم 40 روز هم نشد ...

بعدش هم که بعضی رشته ها (=اکثر رشته ها) کد می خورن ... و خب اونم یه جور آموزشیه ؛ بخصوص اگه توی شهر خودت نیفتی (که احتمالش هم کم نیست)

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
من الان دانشجو هستم و می خوام معافی بگیرم(ضعیفی چشم)ایا الان می تونم اقدام کنم یا باید بزارم لیسانس گرفتم؟یکی می گفت باید ترک تحصیل کنی.

ehsan otd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه بعد از ماهها فعالیت در بخش ppc نمیدونستم pt همچین بخشی داره دوستان عزیز من باید دوشنبه خودم رو به پادگان معرفی کنم و پادگانم کد 182 نیروی هوائی تهرانه خیابون پیروزی خودم هم بچه تهرانم . خواهشم اینه اگه کسی اونجا بوده یا اطلاعات واقعا موثقی داره بگه که اوضاع اونجا چه جوریه به خصوص مرخصی اش و کلا offline شدن از پادگام چگونه است چون من شاغلم برام بسیار این قضیه مهمه . ممنونم

AmirNIK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان دانشجو هستم و می خوام معافی بگیرم(ضعیفی چشم)ایا الان می تونم اقدام کنم یا باید بزارم لیسانس گرفتم؟یکی می گفت باید ترک تحصیل کنی.

دوست عزیز اگر شما واقعا چشمت شرایط معافی را داری که دیگه مشکلی نداری. بعد از اتمام تحصیل با آرامش تمام می تونی معافیت رو بگیری. کلا تمامی کسانی که دانشجو نامیده می شوند امکان گرفتن معافی ندارند.

چه بر سر من گذشت:
امروز 2 شهریور من به میدان **** رفتم. من ساعت بعد از کلی تقسیم بندی و این حرفا آخر سر افتادم نیروی زمینی ارتش 01 واقع در خیابان افسریه. گفتند روز دوشنبه 8 صبح باید خودتان را به آنجا معرفی کنید.

zareipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گلم.
من هم دیروز افتادم 01 نیروی زمینی ارتش.رشته من دوره کد داره.من متعهل هستم.آیا به خاطر همین امکان داره دوره کد تهران بیا فتم؟

hamid_kz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گلم.
من هم دیروز افتادم 01 نیروی زمینی ارتش.رشته من دوره کد داره.من متعهل هستم.آیا به خاطر همین امکان داره دوره کد تهران بیا فتم؟

نه پدر من... من هم مثل شما متاهلم و اعزامي تير 87 هم هستم افتادم 01...همه اش گفتن خوب اگه درس بخونيد و ... خوب جايي مي افتيد..ما نمره هامونم خيلي عالي شد.. ولي تخمي تقسيم شديم..من هم كد خوردم شيراز..كد خوردن شانسيه..خيلي هم شانسيه.. كلا اما وضع هنگ دوم بهتر از هنگ اوله..كدوم يگان افتادي شما؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با سلام خدمت دوستان گلم.
نه - من دوستانی رو دیدم که متاهل بودن و بهرحال کدشون رو در شهرستان گذروندن ... شما حتی بعدش هم ممکنه تهران نیفتی ؛ که البته می تونی انتقالی بگیری بعد از یه مدت (برحسب شرایط)

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
آقایون کمککککککککککک !

برگه سبز من اومد تاریخ اعزام 87/12/1 یعنی اول اسفند 87 ! فکرکنم شانس آوردم !

خوب کل تاپیک رو خوندم بهترین جا برای آموزشی :

تهران 01 ارتش هست درسته ؟

وزارت دفاع یا نیروی هوایی به دوره آموزش ربطی داره ؟ یعنی شما مثلا میوفتی ارتش 01 تهران دوره آموزش که تموم شد میری مثلا نیروهوایی یا وزارت دفاع ؟

من مدرکم لیسانس هست ساکن تهران هم هستم از **** هم اصلا خوشم نمیاد حتی اگر هتل باشه ! راهنمایی بکنید اولویت اول و دوم بهترین دوره آموزش و دوره بعد اون کجا هست .. مرسی

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
آقایون کمککککککککککک !

برگه سبز من اومد تاریخ اعزام 87/12/1 یعنی اول اسفند 87 ! فکرکنم شانس آوردم !

خوب کل تاپیک رو خوندم بهترین جا برای آموزشی :

تهران 01 ارتش هست درسته ؟

وزارت دفاع یا نیروی هوایی به دوره آموزش ربطی داره ؟ یعنی شما مثلا میوفتی ارتش 01 تهران دوره آموزش که تموم شد میری مثلا نیروهوایی یا وزارت دفاع ؟

من مدرکم لیسانس هست ساکن تهران هم هستم از **** هم اصلا خوشم نمیاد حتی اگر هتل باشه ! راهنمایی بکنید اولویت اول و دوم بهترین دوره آموزش و دوره بعد اون کجا هست .. مرسی

سلام دوست عزیز
ببخشید یه سوال از خدمتتون داشتم تاریخ فراغت از تحصیل شما کیه ؟ و شما که دفترچه رو ارسال کردید ؟

hamidbabayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم ببینم که معاف از رزم جزو شرایط خدمت در شهر محل سکونت هست ؟من تهران هستم.حقیقتش من کف پام صافه ولی نه در حدی که معاف دایم بشم واحتمالا معاف از رزم بشم.میخواستم ببینم الان اقدام کنم یا بزارم بعد از اعزام .کدوم بهتر وسریعتره؟درسته که معمولا معاف از رزم ها میوفتن نیرو هوایی ارتش؟یا اینکه **** معاف از رزم نمیگیره؟تاریخ فراغت از تحصیلم 6/4/87 خورده ؟حدودا اگر الان اقدام کنم کی اعزامم؟درسته که بعد از درخواست 6 ماه بعد اولین اعزام بهمون میخوره؟یا بر اساس تاریخ فراغت تحصیله؟راستش میخوام سریعتر از شرش خلاص شم.
ممنونم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نه - فکر نکنم ... حداقل من که پرسیدم گفتن نه ... کلا معاف از رزم یه بحث داخل یگانیه ... یعنی مثلا ممکنه توی یگان شما بگن به جهنم که معاف از رزمی ؛ باید فلان کار رو بکنی ... ولی یگان بغلی بگن چون معاف از رزمه نمی خواد ...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
می خواستم ببینم که معاف از رزم جزو شرایط خدمت در شهر محل سکونت هست ؟من تهران هستم.حقیقتش من کف پام صافه ولی نه در حدی که معاف دایم بشم واحتمالا معاف از رزم بشم.میخواستم ببینم الان اقدام کنم یا بزارم بعد از اعزام .کدوم بهتر وسریعتره؟درسته که معمولا معاف از رزم ها میوفتن نیرو هوایی ارتش؟یا

جزو شرایط نیست
اول اقدام کن
احتمال اینکه بیفتی نیرو هوایی ارتش خیلی زیاده که این خودش خیلی خوبه اگر افسر باشی که دیگه بهتر

ایا این قضیه صحت داره برای خدمت در شهر محل سکونت؟
بله

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام دوست عزیز
ببخشید یه سوال از خدمتتون داشتم تاریخ فراغت از تحصیل شما کیه ؟ و شما که دفترچه رو ارسال کردید ؟

سلام

من ورودی 80 دانشگاه بودم باید 84 فارغ میشدم اما برای 2 در کردن سربازی تا ترم دوم سال 86 طولش دادم که زمان فارغ التحصیلی من آبان 86 خورد ...

دفترچرو اردیبهشت امسال پست کردم فکر کنم 6 اردیبهشت بود ... لیسانس 6 ماه وقت داره ...

برای کمیس پزشکی زده بودم که بعد از حدود 2 ماه جواب اومد و وقت کمیس بهم داده بودن ! تا اونم برم و کارام انجام بدم که آخرش هم ردشدم کلا از زمان ارسال تا رسیدن برگه سبز دستم 3.5 تا 4 ماه طول کشید !

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام

من ورودی 80 دانشگاه بودم باید 84 فارغ میشدم اما برای 2 در کردن سربازی تا ترم دوم سال 86 طولش دادم که زمان فارغ التحصیلی من آبان 86 خورد ...

دفترچرو اردیبهشت امسال پست کردم فکر کنم 6 اردیبهشت بود ... لیسانس 6 ماه وقت داره ...

برای کمیس پزشکی زده بودم که بعد از حدود 2 ماه جواب اومد و وقت کمیس بهم داده بودن ! تا اونم برم و کارام انجام بدم که آخرش هم ردشدم کلا از زمان ارسال تا رسیدن برگه سبز دستم 3.5 تا 4 ماه طول کشید !

خوب با 6 ماه مییشه اواخر دیماه باید دفترچه رو بفرستم
حالا احتمالش بیشتره که اعزامم کی باشه ؟
اسفند - اردیبهشت - تیر ؟

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام دوستان
من 1/6/87 اعزام بودم اما رفتم **** وظيفه و تاريخ اعزام رو دو ماه انداختم عقب يعني 1/8/87
اما امروز كه برگ سبزم اومده نوشته "90 روز اضافه خدمت به علت غيبت"!!!
آيا اين طبيعيه؟
خب اگه قرار بود غيبت بخورم پس ديگه تمديد كردن به چه دردي ميخوره؟

بالا