• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه
من اعزامم اسفند 89 هست. کسی میدونه برای عید نوروز چقدر مرخصی میدن؟
برای بعد از آموزشی یعنی اصل دوره خدمت مرخصی چقدر میدن؟من تو اینترنت خوندم 1 ماه در سال مرخصی میدن. اون هایی که خدمتو تموم کردن آیا این مطلب درسته؟یعنی من میتونم هر فصل یک هفته مرخصی بگیرم؟ این سوال خیلی برام مهمه.اگه این مرخصی یک هفته ای رو ندن شاید نرم خدمت و غایب بشم.
در مناطق عادی در طول 16ماه خدمت در یگان شما 45 روز مرخصی داری (مرخصی های دوره آموزشی جزئشون حساب نمی شه:D) که معمولاً هر سه ماه 10 تا 15 روز مرخصی میدن مناطق عملیاتی که هم بستگی به شرایط و فرمانده داره ولی قانوناً باید 45 روز خدمت 15 روز مرخصی باشه

sajjad30000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقایون کسی از وضعیت 05کرمان خبر داره ؟
من 1/10/89 اعزامم . چیزه خاصی اونجا نیاز هست؟
درضمن ساکنه تهرانم و فوق دیپلمم
راستی میوفته 4شنبه . همون روز که نمیبرن ؟
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه !!!

یکی از دوستای من اونجاست خیلی راضیه هم از نظر امکانات هم از لحاظ رفتار

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
اينو از کجات در آوردی ، هر کی ديگه با يه سرچ تو گوگل ميتونه دما و آب و هوا رو ببينه ، اردبيل برف نيومده

من اردبیل زندگی می کنم شما می دونی؟

نه عزیز من

مشکین شهر برف امده

خیلی خیلی هم سرده هوا امروز اونجا بودم

خلخال هم برف امده

جاده اسالم به خلخال هم الان که دارم مینویسم کولاکه

89/10/1 مسکشین شهر نبودددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟

jacob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
10/1 01 تهران
کسی نبود؟؟؟؟
تا حالا 2 نفر
بدو بدو
01 تهران

باسلام
من 01 هستم .خیلی خیلی هتل هست. واقعاعالی بر خوردمی کنند. مرخصی در حد که حالت دیگه از مرخصی بهم می خورد من بعد ازهفته دوم هر شب خونه می امدم .مرخصی شبانه مرصی بین دوره تعطیلات هم انقدربهمون دادند. که باد کردیم .
فقط یک توصیه ترجیحا هنگ دو نیافتید اگر هم افتادید گردان دو نیافتید. مراقب گروهبان یکم رکن یک گردان دو هنگدو هم باشید . ادم بسی مزخرف هست. تا بتونه از شما سو استفاده می کنند .
یعنی شمار هفتصد و بیست 721 یا 722 یا724 البته 723هم دوره ما الان فترت هست.
فرمانده ها خوب هستند ولی سرهنگ هنگ دوگردان دو بعثت ادم مزخرفی هست .
درضمن پادگان پارکینگ هم دارد برای دانشجویانی که ماشین دارند . واقعا امیر به بچه های پادگان خوب می رسد .
من هم تاچند روز دیگر مرخص می شوم . 28 تمام می شود.

karoon1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی خبر داره اولین موعد بعد از یک دی کی هست؟
آخه من یک دی( 05 کرمان ) افتادم نمیدونم برم یا صبر کنم برای نوبت بعد.
البته 3 ماه اضافه خدمت هم دارم.
نظر شما چیه؟

z.ghasem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
کسی از وضعیت مشگین شهر و پادگان بیگلری اطلاعاتی داره؟ چه جور جاییه؟ اینکه میگن ممکن مرخصی میان دوره آموزشی رو ندندرسته؟
پیشاپیش از کمکتون ممنونم

z.ghasem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اردبیل زندگی می کنم شما می دونی؟

نه عزیز من

مشکین شهر برف امده

خیلی خیلی هم سرده هوا امروز اونجا بودم

خلخال هم برف امده

جاده اسالم به خلخال هم الان که دارم مینویسم کولاکه

89/10/1 مسکشین شهر نبودددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟

یعنی خیلی خیلی سرده؟ یعنی امکان مریضی همین ابتدای کار مشخصه؟ بابا تو رو خدا لااقل یه ذره انرژی مثبت بدین. ما که خودمون دپرسیم شما هم با این حرفاتون.....:(:(

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ما که چهارشنبه اول دی اعزام داریم همون روز میبرنمون پادگان یا میریم خونه و میگن شنبه بیاید؟

بیشتر از این نظر میخوام بدونم که باید با وسایل لازم و موی تراشیده بریم یا نه؟؟؟

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان ما که چهارشنبه اول دی اعزام داریم همون روز میبرنمون پادگان یا میریم خونه و میگن شنبه بیاید؟

بیشتر از این نظر میخوام بدونم که باید با وسایل لازم و موی تراشیده بریم یا نه؟؟؟

کاملا اماده برو!
چون اصلا معلوم نیست که همون موقع اعزام می شید یا بعدا!

fery826

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
کسی از وضعیت مشگین شهر و پادگان بیگلری اطلاعاتی داره؟ چه جور جاییه؟ اینکه میگن ممکن مرخصی میان دوره آموزشی رو ندندرسته؟
پیشاپیش از کمکتون ممنونم

دوست عزیز منم میام مشکین شهر
دیروز رفتم تهران تا اعزاممو بندازم اسفند که قبول نکردن! اگه میخوای اطلاعاتی در مورد پادگان بگیری به این آدرس برو. کار یکی از دوستان! البته نظر یادت نره!

neyrizboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. منم جهرم شهید دستغیب !! 1/10

کسی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به آی دی یاهو پی ام بدید : javoon206

Last edited:

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها تو این سایت دیدم که بعضی ها نوشته بودن که 10/1 ساعت 7 صبح باید پادگانی که افتادیم خودمون رو معرفی کنیم و مثل سابق نیست که از شهر خودمون راه بیافتیم کسی اطلاع دقیق داره راجع به این موضوع ؟؟

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
یکی امروز می گفت تو برگه ای که بهت می دن دیگه کد نمی خوره و رسما می گن کجا افتادی آره؟

کسی دکتر آشنا خواست من یه دکتر رسمی سراغ دارم که رسما مشاوره و ویزیت می کنه واسه معافیت

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستانی که عازم مشگین شهر هستن توجه کنن که منم آموزشیم رو همونجا بودم تیر 89
الان یه وبلاگ مینویسم که خاطرات اونجاست میتونه شما رو با محیط و روند کاری اونجا آشنا کنه هر قدرم تعداد نظرات بالا باشه زود به زود آپ میکنم تا بیشتر آشنا بشید
bash-gah.blogfa.com

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم شنیدم کد مازاد ها جدیدا از قبل مشخص میشه که کی کجا افتاده لسمش مازاده. احتمالا اقوامتون درست گفته. فقط از ali4646 این سوال رو دارم که بعد از آموزشی تو نیرو هوایی مشهد همه رو میندازن افسريه يكي هم تهرانسر تو غرب تهران، یا من که اصفهانم رو میندازن تو شهر خودم؟

سلام/تا جايي كه ميدونم تو اراك هم پايگاه داره/حتي تو خارك هم داره

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان " مالک اشتر اراک" .......اگه کسی تجربه داره بگه چه جور پادگانی هستش ؟؟(از نظر امکانات و بهداشت و سختگیری و......) تقسیم تو گروهان ها چطوره؟ من با چند تا از دوستام با هم هستیم چی کار باید بکنم بیافتیم تو یه گروهان؟ کدوم گروهان از بقیه بهتره؟

سلام من الان اونجا هستم/تو صفحه هاي قيلي تقريبا 400 به بعد بخون/خيلي خيلي سرده هوا/مدركت چيه"

سلام دوستان/من الان آموزشي تو مالك اشتر اراك هستم/تو صفحات قبل هم درباره اش زياد نوشتم/فقط حتما دستكش و كلاه و لباس گرم ببريد تا استحقاقي رو بهتون دادند منجمد نشيد/جاي خوبيه به ما كه فوق ليسانسيم كه اصلا كاري ندارند از صبح تا شب برا خودمون مي چرخيم/4 تا گردان داره هر گردان هم 4 گروهان/عاشورا و ذولفقار خوبترند/فرمانده هاشونم خيلي خوبند/تا ترمينال اراك 4 كيلومتر فاصله داره/غذاشم خوبه/بوفه هم داره و هر چي كه فكر كنيد بوفه هاش دارند/صورتتون هم با تيغ بزنيد گير نميدند/ميان دوره هم ميبرند ولي چون سرده عصر برميگرديد پادگان/من كه ديگه فكر كنم هفته آخري كه اونجا هستم/ساعت 4/5 هم بيدار باشه/هفته اول هم مرخصي نميدند/تقريبا همه چي ميدند زياد وسايل نبريد/موهاتو هم بزن چون وگرنه خودشون تو اين سرما با صفر ميزنند/خودت با 8 يا 10 هم بزني كار ندارنند/ديگه تا آخر دوره هم نزدي طوري نيست/مرخصي براي اندازه كردن لباس هم نميدن/د‍بانهاي بي تربيتي داره كه زياد هم مهم نيستند/4 بار ميدان تير ميبرنتون/2 بار كلاش 1 بار ‍3 ‍‍ز يكبارهم كلت/وضع حموم و دستشوييش نسبتا خوب نيست ولي خب بدكم نيست/حتما قرص سرما خوردگي و آنتي بيوتيك هم ببر/همون روز اول سرما خورديد
سلام به همه دوستان/من مالك اشتر اراك نيروي انتظامي هستم/ديروز 3 روز اردوگاه هم تموم شد/روزها ميرفتيم يكم گردش و غروب هم برميگشتيم پادگان/ديروز هم كوه پيمايي 15 كيلومتري با خود سرهنگ قجري(عجب آدم با حاليه هيچكي بهش نميرسيد)داشتيم/احتمالا هم 23 آذر ترخيص ميشيم/واقعا پادگان خوبيه/به هيچ عنوان بهت بي احترامي نمي كنند/فرمانده گروهانمون سروان محمدي فر كه واقعا دمش گرم/من تو گروهان جهاد گردان عاشورام/غذاش هم خيلي خوبه /انقدر هست كه كلي زيادي هم مياد /مثلا با اينكه تو اردو يوديم ناهار كباب و مرغ و ماهي دادند اين 3 روز/جاي خوبيه اصلا نترسيد...

Last edited:

meyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کسی هست که آموزشی نزاجا تهران 01 رفته باشه و بدونه شرایط اونجا چجوریاست؟ چند روز مرخصی میدن؟ سخت میگیرن؟:)

z.ghasem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم اعزامم 10/1 نيروى انتظامى مشگين شهره:(

ليسانس مهندسى صنايع هم دارم.

اينكه ميگن تك پسرا بعده آموزشى شهر خودشون مى افتن درسته؟

Last edited:
بالا