• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
:lol: آقا شرمنده نمیخوام بترسونم! اما یه دوست من که عجب شیر بود میگفت در پادگان عکس یه خروس کشیدن که تخم گذاشته!!!!
:(:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(:(:(
:(:(:(:(:(
:(:(:(:(
:(:(:(
:(:(
:(
خب دوستان این دیگه چه جور راهنمایی هست منظورتون چیه
من که میدونم عجب شیر سخت ترین اموزشی رو داره ولی من دارم میگم چون تو زمستون دارم میرم چجوری میشه میگن ... رو هوا یخ میزنه فکر میکنید منظور از اون عکسه که دوستمون میگه چیه لطفا نسیه راهنمایی نکنید
در ضمن دو تا حرف شنیدم که با هم متفاوت هستن نظر شما رو میخوام بدونم
1-میگن اونایی که اموزشی رو تو جاهایی مثل 05کرمان یا عجب شیر میگزرونند برای لب مرز انتخاب شدن؟؟
2- میگن اونایی که اموزشی رو تو جاهای سخت میگزرونن می افتن تهران یا شهر خودشون ؟؟

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
یبار توی یه مجله با رئیس مرکز **** وظیفه مصاحبه کرده بود ، خودش گفته بود عجب شیر سخت ترین آموزشی رو داره :(

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
اقایون چی شد پس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
یبار توی یه مجله با رئیس مرکز **** وظیفه مصاحبه کرده بود ، خودش گفته بود عجب شیر سخت ترین آموزشی رو داره :(
:(:(:(:(:(:(
نگو ترخدا الان تو زمستون چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
خب دوستان این دیگه چه جور راهنمایی هست منظورتون چیه
من که میدونم عجب شیر سخت ترین اموزشی رو داره ولی من دارم میگم چون تو زمستون دارم میرم چجوری میشه میگن ... رو هوا یخ میزنه فکر میکنید منظور از اون عکسه که دوستمون میگه چیه لطفا نسیه راهنمایی نکنید
در ضمن دو تا حرف شنیدم که با هم متفاوت هستن نظر شما رو میخوام بدونم
1-میگن اونایی که اموزشی رو تو جاهایی مثل 05کرمان یا عجب شیر میگزرونند برای لب مرز انتخاب شدن؟؟
2- میگن اونایی که اموزشی رو تو جاهای سخت میگزرونن می افتن تهران یا شهر خودشون ؟؟

کلا آموزشی یک مقدار دشوارهِ خصوصا اول دوره که با محیط آشنا نیستین همچنین وارد شدن به یک فضای محدود و بسته که شاید قبلا به این شکل تجربه نکرده باشین میتونه شرایط و تا حدودی دشوار تر کنه پس خیلی سخت نگیر تقربا همه جا به یک شکل هست!

زمستان هست و فصل سرما!در عجب شیر هم شرایط یک مقدار با جاهای دیگه متفاوته اما نباید اصلا واهمه ای داشته باشی و استرس مضاعف ایجاد کنی!

اون عکس و از هر کسی میپرسی میگه من دیدم :) اما مشخص نیست کجا دیده چون همچین چیزی اصلا وجود خارجی نداره.اما در کل استعاره از غیر ممکن را به ممکن تبدیل کردن هستش.

1 و 2 اصلا صحیح نیست و کاملا شانسیه!اما اگر آشنا داری که میتونه در تقسیم کمکت کنه حتما پیگیری کن

موفق باشی

Last edited:

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
کلا آموزشی یک مقدار دشوارهِ خصوصا اول دوره که با محیط آشنا نیستین همچنین وارد شدن به یک فضای محدود و بسته که شاید قبلا به این شکل تجربه نکرده باشین میتونه شرایط و تا حدودی دشوار تر کنه پس خیلی سخت نگیر تقربا همه جا به یک شکل هست!

زمستان هست و فصل سرما!در عجب شیر هم شرایط یک مقدار با جاهای دیگه متفاوته اما نباید اصلا واهمه ای داشته باشی و استرس مضائف ایجاد کنی!

اون عکس و از هر کسی میپرسی میگه من دیدم :) اما مشخص نیست کجا دیده چون همچین چیزی اصلا وجود خارجی نداره.اما در کل استعاره از غیر ممکن را به ممکن تبدیل کردن هستش.

1 و 2 اصلا صحیح نیست و کاملا شانسیه!اما اگر آشنا داری که میتونه در تقسیم کمکت کنه حتما پیگیری کن

موفق باشی

نمیدونم چه جوری ازت بخاطر همین چند سطری که نوشتی تشکر کنم .
اما میتونم بهت بگم که امیدوارم به آینده
باز هم سپاس فراوان از تو ای دوست گرامی :thumbsup::thumbsup:
:thumbsup::thumbsup:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
نمیدونم چه جوری ازت بخاطر همین چند سطری که نوشتی تشکر کنم .
اما میتونم بهت بگم که امیدوارم به آینده
باز هم سپاس فراوان از تو ای دوست گرامی

خواهش میکنم،امیدوارم موفق باشی
سوالی بود در خدمتیم
لباس گرم یادت نره!

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
خواهش میکنم،امیدوارم موفق باشی
سوالی بود در خدمتیم
لباس گرم یادت نره!
:):):):):)
عزیز جان جوراب کاموایی هم ببرم زیر اون جوراب مشکی ها ببپوشم نظرت چیه ؟؟
بعضی بچه ها میگن کرم هم ببر تا پوستت از سرما خشکی نزنه .راستی اصلا میزارن چسب زخم .کرم پیروکسیکام هم داخل پادگان ببریم
:):):):):):)
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
باید حداقل 2 جفت جواراب پشمی و 6 جفت هم جوراب معمولی + 4 تایی که خودشون میدن مجموعا 12 جفت داشته باشی که خیلی لازم میشه.از اونجایی که هوا سرده یک شبهایی حال و حوصله شستن جوراب ها رو نداری از اونجایی هم که باید هر شب بشوری و اویزان کنی رو تخت یک جفت از اون تمیز ها رو خیس میکنی و از تختت اویزان :D

وقتی لباس توزیع میکنند سعی کن پوتین 1 سایز بزگتر باشه چون میخواهی جوراب کلفت بپوشی و پاهات قبل این عادن نداشتن اذیت نشی و به اصطلاح پوتین پاهات رو نزنه(زخم نکنه)

مسکن مثل پروفن حتما با خودت ببر
انتی بیوتک مثل اموکسی سیلین و سفالسکین همینطور
آنتی هیستامین
قرص ضد تهوع
یک کرم ویتامین AD

اجیل مثل پسته ،بادام،گردو(فقط مغز اینها بدون پوست باشه) و کشمش حتما همراهت باشه.

فعلا همین ها یادم امد

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
باید حداقل 2 جفت جواراب پشمی و 6 جفت هم جوراب معمولی + 4 تایی که خودشون میدن مجموعا 12 جفت داشته باشی که خیلی لازم میشه.از اونجایی که هوا سرده یک شبهایی حال و حوصله شستن جوراب ها رو نداری از اونجایی هم که باید هر شب بشوری و اویزان کنی رو تخت یک جفت از اون تمیز ها رو خیس میکنی و از تختت اویزان :D

وقتی لباس توزیع میکنند سعی کن پوتین 1 سایز بزگتر باشه چون میخواهی جوراب کلفت بپوشی و پاهات قبل این عادن نداشتن اذیت نشی و به اصطلاح پوتین پاهات رو نزنه(زخم نکنه)

مسکن مثل پروفن حتما با خودت ببر
انتی بیوتک مثل اموکسی سیلین و سفالسکین همینطور
آنتی هیستامین
قرص ضد تهوع
یک کرم ویتامین AD

اجیل مثل پسته ،بادام،گردو(فقط مغز اینها بدون پوست باشه) و کشمش حتما همراهت باشه.

فعلا همین ها یادم امد
بازم ممنون که جوابم رو میدی
:blush::blush::blush:

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز جان جوراب کاموایی هم ببرم زیر اون جوراب مشکی ها ببپوشم نظرت چیه ؟؟
بعضی بچه ها میگن کرم هم ببر تا پوستت از سرما خشکی نزنه .راستی اصلا میزارن چسب زخم .کرم پیروکسیکام هم داخل پادگان ببریم

با سلام خدمت سربازای عزیز ، من اعزام 1/10 پارسال بودم آموزشی رو 01 بودم و اون موقع هوا به شدت سرد بود،توی هوای سرد تنها جاهایی که آسیب پذیر میشه پاها (از مچ به پایین) دست ها (از مچ) و صورته که گرم کردنش سخته اما بقیه جاهای بدن رو میشه با لباس زیاد پوشیدن گرم کرد.
سعی کن یه کلاه کاموایی نقابی(فقط چشم دیده میشه) با خودت ببری برای شبای نگهبانی زمستون ( 01 که مجاز بود) برای پاهات هم بگرد جوراب حوله ای پرز درا پیدا کن،جوراب معمولی هرچقدر هم بپوشی بعد یه مدت خاصیتشو از دست میده، واسه خود من 3جفت جوراب و پلاستیک هم بعضی شبا جواب نمی داد و پاهام یخ می زد!
دارو هم توی 01 همه چی مجاز بود غیر از آرامش بخش و داروهای ضایع پیروکسیکام که چیزی نیست بابا!
توی سرما همیشه تنقلات مغزهای گردو بادم پسته کشمش و.... همیشه تو جیبتون باشه
مورد دیگه توی زمستون فلاکس چایه که حکم طلا رو داره ، نوشیدن چای موقع بیکاری توی آسایشگاه از مالکیت تمام دنیا توی اون لحظه لذتبخش تره!

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
با سلام خدمت سربازای عزیز ، من اعزام 1/10 پارسال بودم آموزشی رو 01 بودم و اون موقع هوا به شدت سرد بود،توی هوای سرد تنها جاهایی که آسیب پذیر میشه پاها (از مچ به پایین) دست ها (از مچ) و صورته که گرم کردنش سخته اما بقیه جاهای بدن رو میشه با لباس زیاد پوشیدن گرم کرد.
سعی کن یه کلاه کاموایی نقابی(فقط چشم دیده میشه) با خودت ببری برای شبای نگهبانی زمستون ( 01 که مجاز بود) برای پاهات هم بگرد جوراب حوله ای پرز درا پیدا کن،جوراب معمولی هرچقدر هم بپوشی بعد یه مدت خاصیتشو از دست میده، واسه خود من 3جفت جوراب و پلاستیک هم بعضی شبا جواب نمی داد و پاهام یخ می زد!
دارو هم توی 01 همه چی مجاز بود غیر از آرامش بخش و داروهای ضایع پیروکسیکام که چیزی نیست بابا!
توی سرما همیشه تنقلات مغزهای گردو بادم پسته کشمش و.... همیشه تو جیبتون باشه
مورد دیگه توی زمستون فلاکس چایه که حکم طلا رو داره ، نوشیدن چای موقع بیکاری توی آسایشگاه از مالکیت تمام دنیا توی اون لحظه لذتبخش تره!
خیلی ممنون که کمکم میکنید ای دوستان گرامی
میخوام بدونم این داروهایی که میگید رو میشه تو پادگان برد در دوره اموزشی
1-چسب زخم
2-کرم پوست مثل ویتامین A
3-کرم پیروکسیکام
4-و مطمئنی که میزارن کلاه روی کلاه بپوشیماگه میزارن ببرم
5-وقتی میرم جوراب بگیرم بگم چه نوع جورابی بده اقای فروشنده
6-من میخوام چفیه ببرم فکر میکنید بزارن

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
غیر از آرام بخش ها مثل ترامادول و مشتقات اون همه چی آزاده!

کلاهی که این دوستمان گفتن برای زمان پست دادن تو شب بود. در طول روز نمیتوانید غیر از لباس فرم چیز دیگه ای که در ظاهر مشخص باشه بپوشید!

جوراب حوله ای بگیر

چفیه هم ببر مشکلی نیست

لباس زیر از جمله شورت و زیرپوش از هرکدام 5-6 عدد داشته باش.شلوار گرم کن هم فراموش نشه ترجیحا 2 عدد یکی هم خودشون میدن.

تنقلاتی که دوست داری هم فراموش نشه که هوس میکتی یک موقع.

فقط توجه داشته باش وسایلت را روزی که باید بری **** وظیفه نبری.

Last edited:

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1

کلاهی که این دوستمان گفتن برای زمان پست دادن تو شب بود. در طول روز نمیتوانید غیر از لباس فرم چیز دیگه ای که در ظاهر مشخص باشه بپوشید!

جوراب حوله ای بگیر

چفیه هم ببر مشکلی نیست

لباس زیر از جمله شورت و زیرپوش از هرکدام 5-6 عدد داشته باش.شلوار گرم کن هم فراموش نشه ترجیحا 2 عدد یکی هم خودشون میدن.

کاملا کامله! زیاد سخت نگیر به خودت دو سه روز اول فقط چون به جو عادت نداری شاید واست سخت باشه، بقیش خوب میگذره ، این دوره هیچ وقت دیگه تو زندگیت تکرار نمیشه! پس سعی کن خاطره خوب بسازی باهاش.
چفیه چون مال **** و بسیج و این حرفاست چندان ارتشی ها دل خوشی ازش ندارن! بهتره نبری، سعی کن اون کلاهی هم که می خوای ببری سبز ارتشی بخری تا درصد امکان استفادش بیشتر بشه کلاه کاموایی سبز( معروف به کلاه کشی) خودشون بهت میدن.

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
راستی بهتره یه قرص مولتی ویتامینی قرص جوشانی چیزی ببری با خودت،چون ممکنه میوه گیرت نیاد بدنتم ضعیف بشه، اگر هم کیسه خواب شخصی باهات هست ببر( 01 رو می برن تلو، بقیه رو نمی دونم) اگر هم نداری لازم نیست تهیه کنی خودشون بهت می دن!

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
خیلی ممنون از کمکتون دوستان گرامی ...............
راستی اقایون اون روزی که میری **** وظیفه میبرن یا میگن برو فرداش بیا به من گفتن چهارشنبه ساعت 6 صبح 20.09.87
معمولا چجوری ؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385

جوراب حوله ای بگیر

چفیه هم ببر مشکلی نیست

:eek::eek::eek::eek::eek:
این قسمت اخر رو درست نمیفهمم اخه برای چی وسایل رو همو روز نبرم **** وظیفه؟؟؟؟؟؟؟؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
برای اینکه همون موقع که نمیگن برید سوار اتوبوس بشید.

مثلا میگن فردا یا امروز بعد از ظهر ساعت x فلان جا باشید.

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
برای اینکه همون موقع که نمیگن برید سوار اتوبوس بشید.

مثلا میگن فردا یا امروز بعد از ظهر ساعت x فلان جا باشید.

پس من مطمئن باشم که اینجوریه یوقتی نرم همینجوری بدون وسایل ببرن؟؟؟؟؟؟
بازم تشکر از کمکی که کردی:blush::blush::blush::blush:

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون از کمکتون دوستان گرامی ...............
راستی اقایون اون روزی که میری **** وظیفه میبرن یا میگن برو فرداش بیا به من گفتن چهارشنبه ساعت 6 صبح 20.09.87
معمولا چجوری ؟؟؟؟؟؟؟؟

من از زاهدان اعزام شدم، توی برگ سبز نوشته بود 1/10 خودتونو به **** وظیفه مرکز استان معرفی کنین، ماهم با بار و بندیلمون ساعت 6 صبح 1/10 در **** وظیفه زاهدان بودیم و بعد از یکم کاغذ بازی ساعت 10 با اتوبوس فرستادنمون تهران!!!!
اگه شهرستانی سیستم اینجوریه واسه تهرانیا نمی دونم!:rolleyes:

بالا