nokhodchiha
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 67
- لایکها
- 0
سلام از مالك چه خبر تو كدوم گردان و گروهان تقسيم شدند؟؟
والا نمیدونم..نپرسیدم..کدوم گردان و گروهان بهتره بیفته؟؟
سلام از مالك چه خبر تو كدوم گردان و گروهان تقسيم شدند؟؟
نه دوست عزیز. فعلا برای معافیت پزشکی اقدام کردم. دکتر تشخیص داده کف پام صاف هست!
برای همه اونایی که میخوان برن سربازی از طرف خدا براشون آرزوی صبر دارم..مخصوصا عزیزانشون..چون این دوری ها و دلتنگی ها اونقدر سخت و شکننده هستن که فقط یه روحیه قوی و معنوی میطلبه!...![]()
شاید شرایط برای شما آسون تر باشه..توی این اوضاع اگه تنها باشی نه نگران کسی هستی و نه کسی نگران شماست!..برعکس این قضیه خیلی سخته و دائم باید نگران باشی..پس زیاد هم ناراحت نباش!..
ببخشید مگه اینجا سایت دوست یابی و همسر یابیه؟...ما فامیل هستیم..
ببخشید مگه اینجا سایت دوست یابی و همسر یابیه؟...ما فامیل هستیم..
بابا چرا کسی جواب منو نداد ؟ یعنی فقط من اعزامی اسفندم؟:medieval::medieval:
والا نمیدونم..نپرسیدم..کدوم گردان و گروهان بهتره بیفته؟؟
منم اسفندم لیسانس مهندسی شیمی به نظر پیشکسوت ها کجا میفتم؟اگه بیفتم **** کد میخورم؟میشه در مورد کد یکی توضیح بده؟
nokhodchiha خانوم خودتو به خاطر md.mr ناراحت نکن ایشاا... صحیح و سالم بر میگردن.خدا پشت و پناهشونه.![]()
سلام nokhodchiha خانوم دوست شما مالک اشتر دیگه!! بهشون مرخصی لباس دادن ؟اگه مرخصی اومدن ،چندم باید خودشون معرفی کنن؟؟
راستی ببخشید.
یه سوال دیگه داشتم ؛
اگه دوستتون تو خدمت بمیره بعد شما چیکار میکنین ؟:f34r:
ینی عکس العملتون چیه ؟![]()
شما دفترچه می گیری فرم مربوط به معافیت پزشکی پر می کنی تحویل پلیس +10 میدی بعد یه مدت یه نامه میاد که شما فلان روز بیا به اونجا که ببینیم درد و مرضتون چیهسلام داداش.خوبی؟؟آقا کف پای منم ظاهرا صافه.ممنون میشم توضیح بدید که باید چجوری باشه و باید چیکار کنم؟؟
اقا این اراجیف چیه اخه؟ همه استرس این دارن که جای خب بیافتن راحتر بتونن دوستان اشنایان ملاقات کنن شما میگی من میخوام برم شهرستان دور از خانواده مگه داره میری ماه عسل؟ اگه از خونه خسته ای خلافت سنگین کن برو زندان چون هم سرباز داره هم نگهدارتن هم یه کاری می کنن خونه یادت نره به خدا زور داره ما به این اون در میزنیم یه جا خوب خدمت کنیم حالا اموزشی بخوره تو سرم یه سری انگار ..........fftopic::grrr:
اسفندیاش بیان 1/12/89![]()
سلام. بچه ها داخل دفترچه زده اخرين مدرك تحصيلي هم ميخواد. خوب من چنتا درس افتاده پيش دانشگاهي دارم كه هنوز پاسشون نكردم اخرين مدرك تحصيلي براي من ميشه سوم؟؟؟ بعد با مدرك سوم كارمو راه ميندازن؟؟؟؟ صفحه اي كه بايد مدرسه پر كنه داخل اون چي ميزنه ميزنه در حال تحصيل؟؟؟:f34r:
كلا يه راهنمايي ميكنين.كه چيكار بايد بكنم. چون يه بار ميخواستم دفترچه پر كنم پليس+10 بهم گفت نميتوني و يا بايد ترك تحصيل كني يا درست كلا تموم شده باشه.:f34r: