• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
نه دوست عزیز. فعلا برای معافیت پزشکی اقدام کردم. دکتر تشخیص داده کف پام صاف هست!

سلام داداش.خوبی؟؟آقا کف پای منم ظاهرا صافه.ممنون میشم توضیح بدید که باید چجوری باشه و باید چیکار کنم؟؟

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای همه اونایی که میخوان برن سربازی از طرف خدا براشون آرزوی صبر دارم..مخصوصا عزیزانشون..چون این دوری ها و دلتنگی ها اونقدر سخت و شکننده هستن که فقط یه روحیه قوی و معنوی میطلبه!... :)

یا این دوست شما خیلی خوش شانسه یا من خیلی بدشانسم :happy:
چون جز خودم کسی غصه نمیخوره که راه خیلی دورم و رفتم خدمت و هر لحظه امکان داره بمیرم :cool:
امیدوارم بعد از گذشت 60 روز بازهم از شما یادش بیاد :f34r:
اگه هم شهر دور باشه واسه خدمتش که هر روز باید بهش زنگ بزنید.
چون باز شهر جدید و دوستای صمیمی جدیده دیگه :blush:

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید شرایط برای شما آسون تر باشه..توی این اوضاع اگه تنها باشی نه نگران کسی هستی و نه کسی نگران شماست!..برعکس این قضیه خیلی سخته و دائم باید نگران باشی..پس زیاد هم ناراحت نباش!..

میشه بپرسم چجوری باهم آشنا شدین ؟ :blush:
تو دانشگاه ، خیابون ، یا ... ؟ :rolleyes:
منم میخوام یاد بگیرم :blush:

ببخشیدا :)

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید مگه اینجا سایت دوست یابی و همسر یابیه؟...ما فامیل هستیم..

راستی ببخشید.
یه سوال دیگه داشتم ؛
اگه دوستتون تو خدمت بمیره بعد شما چیکار میکنین ؟:f34r:
ینی عکس العملتون چیه ؟ :rolleyes:

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها داخل دفترچه زده اخرين مدرك تحصيلي هم ميخواد. خوب من چنتا درس افتاده پيش دانشگاهي دارم كه هنوز پاسشون نكردم اخرين مدرك تحصيلي براي من ميشه سوم؟؟؟ بعد با مدرك سوم كارمو راه ميندازن؟؟؟؟ صفحه اي كه بايد مدرسه پر كنه داخل اون چي ميزنه ميزنه در حال تحصيل؟؟؟:f34r:

كلا يه راهنمايي ميكنين.كه چيكار بايد بكنم. چون يه بار ميخواستم دفترچه پر كنم پليس+10 بهم گفت نميتوني و يا بايد ترك تحصيل كني يا درست كلا تموم شده باشه.:f34r:

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
بابا چرا کسی جواب منو نداد ؟ یعنی فقط من اعزامی اسفندم؟:medieval::medieval:

منم اسفندم لیسانس مهندسی شیمی به نظر پیشکسوت ها کجا میفتم؟اگه بیفتم **** کد میخورم؟:( میشه در مورد کد یکی توضیح بده؟

ali9090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی میدونه به اعزامی های 1 دی مالک اشتر اراک مرخصی لباس دادن یا نه؟اگه مرخصی دادن، کی باید خودتون رو معرفی کنین؟

ali9090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا نمیدونم..نپرسیدم..کدوم گردان و گروهان بهتره بیفته؟؟

سلام nokhodchiha خانوم دوست شما مالک اشتر دیگه!! بهشون مرخصی لباس دادن ؟اگه مرخصی اومدن ،چندم باید خودشون معرفی کنن؟؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم اسفندم لیسانس مهندسی شیمی به نظر پیشکسوت ها کجا میفتم؟اگه بیفتم **** کد میخورم؟:( میشه در مورد کد یکی توضیح بده؟

اقا منم اسفندیم منظورت اگر دوره کد که فقط مال ارتش اما اگر منظورت کد دیگه ایه که هر محل آموزشی یه کد خاص داره که یه سرچ تو گوگل کنی پیدا میشه :cool:
یکی به ما بگه تعطیلات عید برای اسفندی ها چجوریه ؟اصلا کسی نیست اسفند رفته باشه آموزشی؟:(

ali9090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
nokhodchiha خانوم خودتو به خاطر md.mr ناراحت نکن ایشاا... صحیح و سالم بر میگردن.خدا پشت و پناهشونه.:)

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام nokhodchiha خانوم دوست شما مالک اشتر دیگه!! بهشون مرخصی لباس دادن ؟اگه مرخصی اومدن ،چندم باید خودشون معرفی کنن؟؟

والا دیروز که من تماس داشتم همه چیز بهشون دادن..اما مرخصی فک نمیکنم..یه خانوم دیگه هم اینجا بودن که اطلاعات دقیقتری دارن..صبر کنید تا بیان جوابتونو بدن!

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی ببخشید.
یه سوال دیگه داشتم ؛
اگه دوستتون تو خدمت بمیره بعد شما چیکار میکنین ؟:f34r:
ینی عکس العملتون چیه ؟ :rolleyes:

اقا این اراجیف چیه اخه؟ همه استرس این دارن که جای خب بیافتن راحتر بتونن دوستان اشنایان ملاقات کنن شما میگی من میخوام برم شهرستان دور از خانواده مگه داره میری ماه عسل؟ اگه از خونه خسته ای خلافت سنگین کن برو زندان چون هم سرباز داره هم نگهدارتن هم یه کاری می کنن خونه یادت نره به خدا زور داره ما به این اون در میزنیم یه جا خوب خدمت کنیم حالا اموزشی بخوره تو سرم یه سری انگار ..........:eek:fftopic::grrr:
اسفندیاش بیان 1/12/89:D

Last edited:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش.خوبی؟؟آقا کف پای منم ظاهرا صافه.ممنون میشم توضیح بدید که باید چجوری باشه و باید چیکار کنم؟؟
شما دفترچه می گیری فرم مربوط به معافیت پزشکی پر می کنی تحویل پلیس +10 میدی بعد یه مدت یه نامه میاد که شما فلان روز بیا به اونجا که ببینیم درد و مرضتون چیه:) اگه هم مدت 6 ماه فراغت از تحصیلت تمام بشه تشخیص بدن تمارض کردی اضاف خدمت می خوری همونجا هم بهت میگن شاید معاف از رزم بشی
من خودم یه بند انگشتم تاندوم پاره کرده معاف از رزم میشدم اما نگرفتم چون به جای اسفند ماه میرفتم برای سال 90 که اعزام بشم معاف از رزم هم فقط از رژه معافی بجاش کارای بدتر شنیدم می دن در کل موفق باشیم همه گروهبان قندلی ها:lol::santa:
تا یام نرفته اگه هم که محصلی نمتونی هنگام تحصیل از معفیت پزشکی استفاده کنی کلا یه دفترچه بخر انقدر هم وقت مارو نگیر وقت مارو میگیری بدهم پدر پدر پدر پدر ........

Last edited:

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این اراجیف چیه اخه؟ همه استرس این دارن که جای خب بیافتن راحتر بتونن دوستان اشنایان ملاقات کنن شما میگی من میخوام برم شهرستان دور از خانواده مگه داره میری ماه عسل؟ اگه از خونه خسته ای خلافت سنگین کن برو زندان چون هم سرباز داره هم نگهدارتن هم یه کاری می کنن خونه یادت نره به خدا زور داره ما به این اون در میزنیم یه جا خوب خدمت کنیم حالا اموزشی بخوره تو سرم یه سری انگار ..........:eek:fftopic::grrr:
اسفندیاش بیان 1/12/89:D

دیدم خیلی دوسش داره گفتم یه تستی بکنم دیگه :goatee:

معلوم نیس پسره چی گفته که اینجوری مخ زده :wub:

رفقا یه چیز جالب ، تاریخ اعزامم یک ماه عقب افتاده و افتاده برای 18 بهمن :king:

کد من هم امروز آمد .

یه برگه سفیده که نوشته کد یگان آموزشی ۲۸ .

کسی میدونه کجاس ؟ :medieval:

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها داخل دفترچه زده اخرين مدرك تحصيلي هم ميخواد. خوب من چنتا درس افتاده پيش دانشگاهي دارم كه هنوز پاسشون نكردم اخرين مدرك تحصيلي براي من ميشه سوم؟؟؟ بعد با مدرك سوم كارمو راه ميندازن؟؟؟؟ صفحه اي كه بايد مدرسه پر كنه داخل اون چي ميزنه ميزنه در حال تحصيل؟؟؟:f34r:

كلا يه راهنمايي ميكنين.كه چيكار بايد بكنم. چون يه بار ميخواستم دفترچه پر كنم پليس+10 بهم گفت نميتوني و يا بايد ترك تحصيل كني يا درست كلا تموم شده باشه.:f34r:

كسي نميتونه جواب منو بده؟؟؟ يه كمكي كنين.:wacko:

ali9090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام doreen خانوم یعنی به مالک اشتری ها مرخصی لباس ندادن ؟؟ یعنی میگن تا 3 دی مرخصی دادن دروغه؟
امیدوارم نامزدتون زودتر برگرده و بهش سخت نگذره.

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
منم امروز از پدافند هوایی مشهد میام.تا دوشنبه مرخصی دادن.2شنبه 5صبح باید دم پادگان باشیم

بالا