• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
پسر جون کافور میدن با کلی لیمو امانی پیاز هم ممنوع می باشد
من خودم با شما مشهدی ها کلی سروکله زدم :D
یاد اون هتل سحاب بخیر هیچ وقت یادم نمیره
آقا اسفندی نیست هان؟کیییییییییییهههههههههه
تو هتل باغرود بما پیاز هم میدادن
برا همین آمار جدولیها بالا بود!!!

doreen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام doreen خانوم یعنی به مالک اشتری ها مرخصی لباس ندادن ؟؟ یعنی میگن تا 3 دی مرخصی دادن دروغه؟
امیدوارم نامزدتون زودتر برگرده و بهش سخت نگذره.

سلام
ما عقد نکردیم فقط نامزدیم. تا دیروز من فکر میکردم همه چی خوبه.نامزد من لیسانسه.
دیروز زنگ زد و شماره داد و گفت میشه کی زنگ زد. گردان ذوالفقار, گروهان جهاد افتاده. منم کلی خوشحال شدم, چون اینجا نوشته بود به جهاد می گن هتل جهاد. منم کلی خوشحال شدم که بهترین جاافتاده.
امروز که زنگ زد گفت داشتم حیاط جارو میکردم, شب هم نگهبانم. بچهها گفته بودن جمعه ها تعطیلن که. :(
اما فکر کنم این همون 10 روز اولیه که بچهها گفتن اذیتشون می کنن. انشالا بعدش درست میشه.
راستی گفت تا 20 روز دیگه از مرخصی خبری نیست.
لباس هاشونهم اندازه بوده برای سایز کردن بهشون مرخصی ندادن.
اونهایی که 3دی رفتن, اونهایی بودن که مازاد خورده بودن و افتادن اونجا. به اونها گفتن 3دی بیایین.
همین 3روز به اندازه دوهفته گذشت. خدا به همهمون صبر بده.

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دیروز زنگ زد و شماره داد و گفت میشه کی زنگ زد. گردان ذوالفقار, گروهان جهاد افتاده. منم کلی خوشحال شدم, چون اینجا نوشته بود به جهاد می گن هتل جهاد. منم کلی خوشحال شدم که بهترین جاافتاده.
امروز که زنگ زد گفت داشتم حیاط جارو میکردم, شب هم نگهبانم. بچهها گفته بودن جمعه ها تعطیلن که. :(
اما فکر کنم این همون 10 روز اولیه که بچهها گفتن اذیتشون می کنن. انشالا بعدش درست میشه.
اونهایی که 3دی رفتن, اونهایی بودن که مازاد خورده بودن و افتادن اونجا. به اونها گفتن 3دی بیایین.

ببخشید خانوم doreen مگه تلفن ها از ساعت 5 تا 9باز نیستن؟..چطور شما باهاشون تماس میگیرید و اینکه مشکلی برای تماس از طرف ما وجود نداره؟؟..مگه نگفته بودن به غیر از این هفته پنجشنبه جمعه دیگه مرخصی دارن همه پس چرا شد 20روز؟..روحیه ایشون چطور بود در کل؟..بله حق دارید برای من هم این سه روز به اندازه همین دوهفته گذشت..خدا بهمون صبر بده

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها **** وظيفه پنجشنبه ها تعظيله؟؟؟؟؟:f34r::f34r:

براي نامه كسري كه بخوام بگيرم ربطي به **** وظيفه داره يا نه فقط مربوط به يگان ميشه؟؟؟؟

پنجشنبه ميتونم براي نامه كسري اقدام كنم؟؟؟؟

كلا كسايي كه نامه گرفتن يه راهنمايي ميكنن كه چيكار كردن؟؟:p:p

يه نفر جواب سوالاي منو نميدونه؟؟؟؟:wacko:

doreen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید خانوم doreen مگه تلفن ها از ساعت 5 تا 9باز نیستن؟..چطور شما باهاشون تماس میگیرید و اینکه مشکلی برای تماس از طرف ما وجود نداره؟؟..مگه نگفته بودن به غیر از این هفته پنجشنبه جمعه دیگه مرخصی دارن همه پس چرا شد 20روز؟..روحیه ایشون چطور بود در کل؟..بله حق دارید برای من هم این سه روز به اندازه همین دوهفته گذشت..خدا بهمون صبر بده

nokhodchiha جان من تماس نگرفتم, خودش تلفن زد.
به من گفت از ساعت 13تا14 و 17تا21 به جز زمان نماز میشه تلفن زد.اما گفت از فردا. تا امروز همش وایساده تو صف و به من زنگ زده.30 ثانیه تا فوقش 2 دقیقه بیشتر هم تلفنش طول نکشیده.
حالا فعلا که گفتن مرخصی ندارن تا 20 روز, باید ببینیم چی میشه.

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یگان خدمتیم افتادم ۵۰۰ پدافند ش.م.ه پرندک تهران . خودمم تهرانی هستم . چطوریاست ؟ مرخصی کی به کی میدن و هتله یا سخت گیری ؟
رستم کامپیوتر و امور رایانه هستم

yekonline

Registered User
لایک‌ها
3
هر ارگان نظامی یه سری نیرو می گیره والله من هم خودمون می خوایم **** باشم بستگی به شانسو میزان تحصیلات داره معمولا مثلا فوق لیسانس ها بیشتر میافتادن قله مرغی ارتش جای توپیه یا شهید ستاری کلا شانسی....:(

ممنون از اینکه پاسخ دادین.

yekonline

Registered User
لایک‌ها
3
سلام. بچه ها **** وظيفه پنجشنبه ها تعظيله؟؟؟؟؟:f34r::f34r:

براي نامه كسري كه بخوام بگيرم ربطي به **** وظيفه داره يا نه فقط مربوط به يگان ميشه؟؟؟؟

پنجشنبه ميتونم براي نامه كسري اقدام كنم؟؟؟؟

كلا كسايي كه نامه گرفتن يه راهنمايي ميكنن كه چيكار كردن؟؟:p:p

برای کسری اول باید بری خدمت، آموزش رو تموم کنی بعد که یگانت مشخص شد از یگانت نامه اشتغال به خدمت میگیری برای اون جایی که می خوایی کسری بگیری. اگه کسری جبهه باباتو داری خیلی زود کارا انجام میشه، ولی اگه کسری بسیج داری باید بره ستاد مرکزی تهران تایید بشه که دو ماهی طول میکشه. البته اگه تونستی و آشنا داشتی می تونی دستی ببری تا زودتر انجام بشه.

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما دختره هم یه چیزتون میشه ها منم نامزدم از الان میگه برو آمپول بزن تقویتی یه وقت لاغر نشی فکر کنم برم اونجا تلفنخانه پادگان کچل کنه:lol:
از دست شماها داریم میریم دیگهههههههههههههه:D

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما دختره هم یه چیزتون میشه ها منم نامزدم از الان میگه برو آمپول بزن تقویتی یه وقت لاغر نشی فکر کنم برم اونجا تلفنخانه پادگان کچل کنه:lol:
از دست شماها داریم میریم دیگهههههههههههههه:D

نامزدی که شوخی نیس..ما میدونیم که اینو میگیم..شما الان این حرفو میزنی..بعد پشیمون میشی که ای کاش به حرفش گوش داده بودی!..همچین بشه که محتاج چند ثانیه تلفنش بشی..شما با همین کاراتون آخر مارو میکشید...

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم نامزد میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :((
میری اونجا یه آقایی هست به اسم (امیر ) یواش یواش شوهرت میده:lol:

irantejaratco

Registered User
لایک‌ها
0
نامزد دار ها دستها بالا :p
از کی تا حالا بدون عقد شده نامزدی ؟:D

bf تون موقعی که برگرده روح و روان از کلش پریده و دیگه فکر ..س بازی نیست :f34r:

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نامزد دار ها دستها بالا :p
از کی تا حالا بدون عقد شده نامزدی ؟:D

bf تون موقعی که برگرده روح و روان از کلش پریده و دیگه فکر ..س بازی نیست :f34r:

ایول داداش :thumbsup:
منم سعی کردم همینو بفهمونم بهشون.
پسرا قبل و بعد خدمت کلی فرق میکنن.
من یک دوستی داشتم قبل خدمت همش دنبال دختر و اینا بود بعد از 2سال که برگشت چون کافور زیاد به خوردشون داده بودن کلاً احساسات جنسیش از بین رفته بود.
یعنی دستگاه تناسلیش با مشکل مواجه شده بود ، الآنم 26 سالشه تقریبا 4 ساله که اصلا دنبال دختر جماعت نیست و هیچ حسی نسبت به دخترا نداره.
اینو جدی گفتم ، نامزدتون یا دوست پسرتون وقتی رفت خدمت زیاد بهش پایبند نباشید . هرمشکلی ممکنه پیش بیاد.

جهت اطلاع کسایی که نمیدونن ، توی خدمت چون فشار زیادی هست روی بچه ها گرایش پیدا میکنن به همجنس بازی ، برای همین کافور میدن تا غریزه جنسیشون بخوابه و شبا نرن سراغ همدیگه.
حتی اگه یک بار درصد کافور غذا به هر دلیلی از حد مجاز رد بشه هر احتمالی هست.

من خودم سعی میکنم تا جایی که بتونم از بوفه غذا بگیرم ، ولی نمیشه همش از بوفه غذا گرفت.

این حرفم جدا از شوخی بود ، اینا مباحثی هست که متاسفانه در خدمت هست.

ali9090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون از اطلاعاتی که دادین
ایشاا... تا چند روز دیگه که یکم جاگیر بشن اوضاع روبه راه می شه کلی هم بهشون خوش میگذره.نگران نباش توکل به خدا

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شما اگه خیلی سختته یک چند روزی بیا جای من :)
بد نمیگذره :cool:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
بله خوب این خانم هایی که نامزدشون سربازه باید هم ناراحت باشن من نامزدم خیلی ناراحته و گریه می کنه خوب بالاخره دلشون تنگ میشه دیگه و میگه هروقت تونستی حتماً فقط به خودم زنگ بزن ! من بهشون حق میدم سخته واقعاً.من یه سوال داشتم.من پدافند هوایی مشهد افتادم کسی اونجا خدمت کرده ؟ من مازاد بودم و یکی برام عوض کرد گفتم میخوام تهران باشم من رو انداخت اونجا گفتش بعدش 100% افسریه تهران میوفتی ! کسی پدافند مشهد بوده ؟ یا اطلاعی داره ؟
ممنو

Last edited:

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من لیسانس هستم امریه هم هستم
خوش به حالت شما فوق لیسانسی
به ما لیسانسا سخت میگیرن؟

نه خیالت راحت باشه کلا اینجا که فقط لیسانس به بالا میگیره راحتتر از جاهای دیگست و تو آموزشی زیاد فرقی بین لیسانس و فوق لیسانس نیست فقط احتمالا اون سه روز شرایط سخت رو که میرن تو کوه و ... مارو نمیبرن.
البته من معاف از رزم دارم و رژه و ..ندارم!!

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای کسری اول باید بری خدمت، آموزش رو تموم کنی بعد که یگانت مشخص شد از یگانت نامه اشتغال به خدمت میگیری برای اون جایی که می خوایی کسری بگیری. اگه کسری جبهه باباتو داری خیلی زود کارا انجام میشه، ولی اگه کسری بسیج داری باید بره ستاد مرکزی تهران تایید بشه که دو ماهی طول میکشه. البته اگه تونستی و آشنا داشتی می تونی دستی ببری تا زودتر انجام بشه.

ممنون از پاسخت. ولي عزيز الان ديگه قبل از اعزامم تامه كسري رو بهت ميدن. از خود **** وظيفه پرسيدم.:lol:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام

همه چیز درباره پایگاه نیروی هوایی سمنان ( محل پرتاب ماهواره ایران ) : http://www.talent-keyhole.com

کلا برای سربازی جای خوبی نیست ولی نه خیلی بد .. 

بالا