• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم!

در باز کن و قیچی و چراغ قوه مشکل نداره ببرم؟

وحید

دادا،اگه می خوایی طبق گفته اونا باشه،قیچی میچی نمی تونی ببری،اگه یواشکی می خوایی ببری هرچیز کوچکی که قابل قایم کردن باشه می تونی ببری.
در مورد چراغ قوه اطلاعی ندارم.:blink:

sezar64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
من اول اردیبهشت اعزامم.افتادم مرزن اباد.پدرم 74 سالشه.3تا داداشه بزرگتر از خودم دارم که ازدواج کردن و تو شهر ما نیستن.به دلایلی نتونستم واسه کفالت اقدام کنم.پدرم یه بار قلبشو عمل کرده و الانم مشکل دیابت داره.مادرم هم مریضه.
میخواستم بدونم با این مدارک مریضی و یه استشهاد نامه میتونم بعد از اموزشی بیفتم تو شهر خودمون؟اگه میشه چجوری باید اقدام کنم؟برم **** وظیفه الان؟یا تو اموزشی که هستم باید اقدام کنم؟

yass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي جواب سوالات منو نميدونه:(

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
سلام.اقا كسي نميدونه مدت اموزشي در ارتش چند روزه؟عجبشير افتادم واز اصفهان تا اونجا چند ساعت راهه 1/2/88 اعزامم كسي اين تاريخ عجبشير اعزام نيست ودر ضمن من فوق ديپلم معماري ام اذيت ميكنن يا نه خدائيش دمتون گرم

مدت آموزشی چه ارتش چه **** و نیروی انتظامی همه 60 روز هست.
از اصفهان تا عجب شیر فکر کنم 15 ساعتی با اتوبوس راه باشه . شما چون فوق دیپلم داری افسر میشی و نسبت به دیپلم ها و زیر دیپلم ها بهتر باهاتون برخورد می کنند . :)

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
با سلام.
من اول اردیبهشت اعزامم.افتادم مرزن اباد.پدرم 74 سالشه.3تا داداشه بزرگتر از خودم دارم که ازدواج کردن و تو شهر ما نیستن.به دلایلی نتونستم واسه کفالت اقدام کنم.پدرم یه بار قلبشو عمل کرده و الانم مشکل دیابت داره.مادرم هم مریضه.
میخواستم بدونم با این مدارک مریضی و یه استشهاد نامه میتونم بعد از اموزشی بیفتم تو شهر خودمون؟اگه میشه چجوری باید اقدام کنم؟برم **** وظیفه الان؟یا تو اموزشی که هستم باید اقدام کنم؟

شما از آموزشی باید اقدام کنید و ربطی به **** وظیفه نداره .
شما یک استشهاد محلی پر کن و به تایید شورای محلتون برسون و بعد تو آموزشی تحویل مرکز ارزشیابی پادگان آموزشی که افتادی بده . احتمالش هست تو شهر خودتون خدمت کنی !

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
كد 13 ماله كجاست جون مادرتون جواب بدين

balayenagahani

Registered User
لایک‌ها
72
سلام منم اول ارديبهشت اعزامم هست و مرزن آباد افتادم

mohammadTN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، كسي از پادگان آموزشي شهيد مدرسي(كد 256) آمار داره؟
شرايطش چطوره؟ ممنون ميشم كمكم كنيد.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام، كسي از پادگان آموزشي شهيد مدرسي(كد 256) آمار داره؟
شرايطش چطوره؟ ممنون ميشم كمكم كنيد.

پادگان خوبیه
مربوط به نیری زمینی **** میشه
رسته فنی مهندسی

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
کد 75 (وزارت دفاع قزوین ) اول اردیبهشت نبوووووووووووووووووود ؟؟؟؟

رفتیماااااااا :D:D

edriskhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول ارديبهشت 01 تهران نبوووووووود
[email protected]
منتظر پيامم

سلام
اعزام 1/2/87 بودم شما میشی پسر خدمتی من;) چند وقت دیگه یه سال خدمت میشم آموزشیم 01 بود همینو بهت بگم که بعد از این مدتم که گذشته هنوزم تو کف آموزشیم به نظر من بهترین دوران خدمته به خودت سخت نگیر

test111111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان مخصوصا کد دوازده من سرباز ادیبی هستم اونجا جای خوبی برای کاردانی ها و کارشناسی ها هست ولی جای وحشتناکی برای سرباز صفرهاست . اونها هیچ چیزی ندارن بدترین ظلم هم در حقشون می شه پادگان آبخوری نداره باید از توالت آب بخوری پر از کثافت هست دستشویی هاش . ولی آسایشگاه خوبی داره ؛ گردان امام حسین جای وحشتناکیه ولی امام حسنی ها براشون بهشته. مرخصی هم خبری نیست مگر اینکه زرنگ باشید . و اینکه زیاد سخت نمی گیرن . در ضمن غذاهاش هم خوب هست و هم بد در کل در حد متوسط. سه تا بوفه داره که می تونید غذاهای خودتونو از بوفه ها بخرید ساندویج خوشمزه ای هم داره البته در حد همون جاست سالن ها ورزشی داره و زمین فوتبال و منظره دیدنی که اگر دلگیر باشید اصلا به این چیزها اهمیت نمی دید .

Last edited:

sezar64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا میگم روز اول که میریم مرزن اباد همونجا نگه میدارن ما رو؟یا لباس میدن میگن برین خونه چند روز بعد بیاین؟بعد سرمون رو با 4 باید بزنیم؟بعد من لیسانس عمرانم.به نظرت بعد از اموزشی کجا میفتم؟راهنمایی رانندگی؟کدوم شهر؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خودت سرت رو با 4 بزن برو
که هم خدایی نکرده توهینی نشنوی هم با اون ماشینایی که سر 1000 نفرو باهاش زدن نزنن سرت رو
والا روز اول معمولا نگه نمیدارن (اگه نگه ندارن نیازی هم به کوتاه کردن مو نیست) ولی یهو دیدی اگه راتون دور بود نگهتون داشتن

Yapoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam rofaqa manam marzan abadiam. mikhastam bedunam vaze ghazao khabgahesh chetorie ?
emkanatesh nesbat be jahahaue dige behtare ia badtar?
va ie soale kheili mohem kesi ke marzan abad miofte bade amoozeshi hatman nirooie entezami mifrestanesh ia na?
man lisans mechanikam be nazare shoma koja mioftam?​

بالا