• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
آقای alireza202 و farzan.b لطفا بحث های خودتون رو جایی دیگه مطرح کنید.اینجا جای بحث روی مسائل دینی و... نیست.بچه که نیستید.:hmm:

تمومش کنید.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
آقای alireza202 و farzan.b لطفا بحث های خودتون رو جایی دیگه مطرح کنید.اینجا جای بحث روی مسائل دینی و... نیست.بچه که نیستید.:hmm:

تمومش کنید.

من معذرت می خوام از شما ! می دونم کاره اشتباهی بوده ولی ایشون شروع کردن !!
حق با شماست .. بازم ببخشید !
looky.gif

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
من اون بالا یه سوال کردم ،میشه بشه؟:)

در مورد موی سر باید بگم شما اعزام 1/2 هستی میری میدون **** بهت میگن برو 2 روز دیگه خودت رو پادگان معرفی کن ... رفتی پادگان بزن موهات رو چون به نفعت هست ... شماره 4 بزن دقیق . اونجا با 200 تومن میزنن برات اما یک صف 1 کیلومتری داره با یک ماشینی که سر 2000 نفر رو به مدت 10 سال باهاش زدن ! خط ریش هم تا میتونی ببر بالا ..... خلاصه اینکه تو دوره 2 ماه باید 3 بار موهات رو بزنی .

خوش به حالت مشه
من 8 روز دیگه به 02 اعزام میشم
اگه ممکنه بگو اونجا چطور جاییه ؟
Alireza_16160 آی دی منه
اگه میتونی با هم بچتیم خیلی به کمکت احتیاج دارم

خدمت شما هم عرض شود که 02 برای زیر لیسانس هست و چسبیده به 01 (شهدای وظیفه) . تقریبا از هر لحاظ امکانات و برخورد سلسله مراتب شبیه به هم هست و جزو بهترین پادگانهای ایران اما هیچ کجا مثل 01 نمیشه . در کل شانس داشتی با فوق دیپلم افتادی 02 برو حال کن .

اقا دمت گرم.من چند روز ديگه اعزامم 01.مردي كن هرچي تجربه داري كه به درد ميخوره بگو تا استفاده كنيم.من يه چند تا سوال ازت دارم يه لطفي كن ايدي ياهوتو بده تا اگه برات زحمت نيست يه وقت با هم بچتيم راهنماييمون كني.
يا علي

خوب اول یک چیزی بگم من به شما :lol: هفته پیش ما آسایشگاه رو برای ورود دوره جدید که شما باشید سروسامان دادیم و پدرمون درومد ! 50 تا تخت 2 نفره رو 2 کیلومتر گذاشتیم رو دوشمون آوردیم اینور تو یگان 733!

آقا بهترین پادگان ایران از هر لحاظ 01 یا همین شهدای وظیفه هست . برخورد در حد عالی / دادن مرخصی خوب / کلاس و رژه در حد معقول / دژبانی عالی و ...........

من خودم هنگ 2 هستم و هنگ 2 بهتر از هنگ 1 هست .... شاید خودم افسز آموزش بشم دوره دیگه ! سعی کنید اصلا غیبت نخورید یا همون نحس ! از الان پاهاتون رو برای پوشیدن پوتین و رژه رفتن آماده کنید با ورزشهای پا ... 10 روز اول پوتین سرطان پا هست ! تقریبا بلا استثناء تول و زخم میشه پس از الان پوتین بپوشید تا عادت کنید .

در مورد غذا باید بگم قرمه سبزی و قیمه خوبه و مرغ یکم اذیت میکنه چون هر 8 نفر یک عدد مرغ میدن ! جمعه ها هم سبزی پلو با تن ماهی و ماست ..... شبها لوبیا / عدسی . غذا در کل خوبه . خلاصه دنبال معاف از رزم هم نباشید چون فقط خودتون رو ضایع میکنید !

باز سوالی هست در خدمتم :happy:

alireza202

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت شما هم عرض شود که 02 برای زیر لیسانس هست و چسبیده به 01 (شهدای وظیفه) . تقریبا از هر لحاظ امکانات و برخورد سلسله مراتب شبیه به هم هست و جزو بهترین پادگانهای ایران اما هیچ کجا مثل 01 نمیشه . در کل شانس داشتی با فوق دیپلم افتادی 02 برو حال کن .

:happy:

مرسی از راهنمایی های ارزنده ات
مدرک من کاردانی کامپیوتر هست در 02 زیر دیپلم هم هست ؟ چرا شانس داشتم ؟؟؟

راستش من قصد داشتم که کد خودم رو با کد نیرو انتظامی عوض کنم
با کلی منت قرار شد که انجام شه
ترو به خدا بگو اگه خیلی خوبه بگو این کار رو نکم

اگه ID yahoo داری بگو خیلی به کمکت احتیاج داریم:)

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد موی سر باید بگم شما اعزام 1/2 هستی میری میدون **** بهت میگن برو 2 روز دیگه خودت رو پادگان معرفی کن ... رفتی پادگان بزن موهات رو چون به نفعت هست ... شماره 4 بزن دقیق . اونجا با 200 تومن میزنن برات اما یک صف 1 کیلومتری داره با یک ماشینی که سر 2000 نفر رو به مدت 10 سال باهاش زدن ! خط ریش هم تا میتونی ببر بالا ..... خلاصه اینکه تو دوره 2 ماه باید 3 بار موهات رو بزنی .

:happy:

دوست عزیز فکر کنم سوال منو اشتباهی گرفتی با کسی دیگه.
سوال من: یکی از دوستام 1/2 اعزامه.چند روز پیش رفته دکتر،یارو بررسی کرده گفته تو معافی با این مرض ات!
حالا می خواد ببینه راهی وجود داره که حرکتی بزنه؟:)

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
قا ممنون کسی نمیدونه چه جور اردوگاهی هست؟سخت میگیرن؟

پادگان خیلی خوبیه
تقریبا اکثر اسایشگاه ها هم نو سازه
کلا راحته

دوست عزیز فکر کنم سوال منو اشتباهی گرفتی با کسی دیگه.
سوال من: یکی از دوستام 1/2 اعزامه.چند روز پیش رفته دکتر،یارو بررسی کرده گفته تو معافی با این مرض ات!
حالا می خواد ببینه راهی وجود داره که حرکتی بزنه
فرم شماره 5 را فکر کنم باید ارسال کنه با پست پیشتاز

majid_20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اول یک چیزی بگم من به شما :lol: هفته پیش ما آسایشگاه رو برای ورود دوره جدید که شما باشید سروسامان دادیم و پدرمون درومد ! 50 تا تخت 2 نفره رو 2 کیلومتر گذاشتیم رو دوشمون آوردیم اینور تو یگان 733!

آقا بهترین پادگان ایران از هر لحاظ 01 یا همین شهدای وظیفه هست . برخورد در حد عالی / دادن مرخصی خوب / کلاس و رژه در حد معقول / دژبانی عالی و ...........

من خودم هنگ 2 هستم و هنگ 2 بهتر از هنگ 1 هست .... شاید خودم افسز آموزش بشم دوره دیگه ! سعی کنید اصلا غیبت نخورید یا همون نحس ! از الان پاهاتون رو برای پوشیدن پوتین و رژه رفتن آماده کنید با ورزشهای پا ... 10 روز اول پوتین سرطان پا هست ! تقریبا بلا استثناء تول و زخم میشه پس از الان پوتین بپوشید تا عادت کنید .

در مورد غذا باید بگم قرمه سبزی و قیمه خوبه و مرغ یکم اذیت میکنه چون هر 8 نفر یک عدد مرغ میدن ! جمعه ها هم سبزی پلو با تن ماهی و ماست ..... شبها لوبیا / عدسی . غذا در کل خوبه . خلاصه دنبال معاف از رزم هم نباشید چون فقط خودتون رو ضایع میکنید !

باز سوالی هست در خدمتم :happy:

اقا دستت درد نكنه.يه زحمت ديگه بكش بگو دقيقا چيا با خودمون بياريم كه بي خودي بارمون سنگين نشه.يه سوال ديگه هم دارم ازت،در مورد برگه موثر.كسايي كه پدر بالاي 60 سال دارند و بچه اخر،ميتونن برگه موثر بيارند؟اگه چنين چيزي هست چي چيزايي لازمه و چه موقع بايد تحويل بدن.
خيلي اقايي

Mobtakerin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من سرباز بودم که دانشگاه قبول شدم. حالا دانشگاهم تموم شده و تیر 88 باید برای گذراندن باقیمانده خدمتم (یک ماه و نیمش مونده) ‌اعزام شوم. از آنجا که یک بار دوران آموزشی را طی کرده و بعد از آن بیش از یک سال نیز خدمت کرده‌ام، آیا دوباره مرا به آموزشی می‌فرستند یا نه؟ لطفا اگر اطلاعی دارید در اختیارم بگذارید. با تشکر.

خب، دیروز رفتم محل خدمت قبلیم... چون تاریخ اعزامم اول تیر ماهه، گفتند یک هفته قبلش بیا همین جا و کارت همین جا ردیف می‌شه... نیازی به رفتن دوباره به آموزشی هم نیست، چون برگ سبز دارم دیگه...

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
پسر فکرشو کن، یه نامه بیاد 1 روز قبل اعزام بگه چون شما بچه خوبی بودی معاف شده.عوف ***** خورده بهت.واییییییییییی.

داره یواش یواش باورم میشه می خوام برم خدمت

Last edited:

alireza202

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پادگاه 02 ارتش تهران 5 روز دیگه

خیلی ستمه

من موهام رو خیلی دوست دارم :D :p

واقعا سخته دل کندن از Gf های ناز

دل کندن از .............

و رفتن به محیط خشن نظامی

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسی آموزشی شو مرزن آباد نبوده؟
می خوام بدونم که بعد اینکه وسایلو دادن مرخصی میدن 1-2 روز که لباس مباس هارو اندازه مون کنیم؟
آخه از یکی دوستام پرسیدم که دیپلمه بود.گفت به اونا ندادن،زرت گفتن باید بمونید.!!!!!!:blink:
لیسانسه کسی نبوده اونجا؟
پسر ایین مرزن آباد دیگه نوبرشه!:wacko:

m_maj2004

Registered User
لایک‌ها
0
من افتادم وزارت دفاع قزوین!
چطور جایی هست
1 اردیبهشت اعزام هستم، :D

balayenagahani

Registered User
لایک‌ها
72
ببخشید،آقای راننده جا دارید واسه یه نفر؟بوفه هم باشه ایراد نداره!

بله آقا چرا كه نه چا زياد داريم...تا زماني كه داوطلب داشته باشيم جا هم داريم.....

به قول دوستان

نگين مرزن (آّْباد ) بگين ويرانه غم......نگهباني زياد و مرخصي كم!:p

sezar64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میدونم ما در مرزن اباد میترکیم و داغون میشیم...بعدش میوفتیم زاهدان اب الوده میخوریم و کبدمون از کار میفته و اخرش میمیریم در راه وطن

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من افتادم وزارت دفاع قزوین!
چطور جایی هست
1 اردیبهشت اعزام هستم، :D
يه جايي مثه بهشت :D البته اينو كسايي كه بودن ميگن و اينم احتمالش هست كه بري و ظرفيتش تكميل باشه و ديپورت بشي به سمت 01 تهران

balayenagahani

Registered User
لایک‌ها
72
من میدونم ما در مرزن اباد میترکیم و داغون میشیم...بعدش میوفتیم زاهدان اب الوده میخوریم و کبدمون از کار میفته و اخرش میمیریم در راه وطن

بياييد همه دست به دعا برداريم كه هر روز بارون بياد و ر‍ژه تعطيل بشه

خدايا هر روز بارون زياد نصيب بفرما

الهي آمين

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
اول اردیبهشت وزارت دفاع قزوین

نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رفتیمااااااااااا :D

بالا