من اون بالا یه سوال کردم ،میشه بشه؟
در مورد موی سر باید بگم شما اعزام 1/2 هستی میری میدون **** بهت میگن برو 2 روز دیگه خودت رو پادگان معرفی کن ... رفتی پادگان بزن موهات رو چون به نفعت هست ... شماره 4 بزن دقیق . اونجا با 200 تومن میزنن برات اما یک صف 1 کیلومتری داره با یک ماشینی که سر 2000 نفر رو به مدت 10 سال باهاش زدن ! خط ریش هم تا میتونی ببر بالا ..... خلاصه اینکه تو دوره 2 ماه باید 3 بار موهات رو بزنی .
خوش به حالت مشه
من 8 روز دیگه به 02 اعزام میشم
اگه ممکنه بگو اونجا چطور جاییه ؟
Alireza_16160 آی دی منه
اگه میتونی با هم بچتیم خیلی به کمکت احتیاج دارم
خدمت شما هم عرض شود که 02 برای زیر لیسانس هست و چسبیده به 01 (شهدای وظیفه) . تقریبا از هر لحاظ امکانات و برخورد سلسله مراتب شبیه به هم هست و جزو بهترین پادگانهای ایران اما هیچ کجا مثل 01 نمیشه . در کل شانس داشتی با فوق دیپلم افتادی 02 برو حال کن .
اقا دمت گرم.من چند روز ديگه اعزامم 01.مردي كن هرچي تجربه داري كه به درد ميخوره بگو تا استفاده كنيم.من يه چند تا سوال ازت دارم يه لطفي كن ايدي ياهوتو بده تا اگه برات زحمت نيست يه وقت با هم بچتيم راهنماييمون كني.
يا علي
خوب اول یک چیزی بگم من به شما :lol: هفته پیش ما آسایشگاه رو برای ورود دوره جدید که شما باشید سروسامان دادیم و پدرمون درومد ! 50 تا تخت 2 نفره رو 2 کیلومتر گذاشتیم رو دوشمون آوردیم اینور تو یگان 733!
آقا بهترین پادگان ایران از هر لحاظ 01 یا همین شهدای وظیفه هست . برخورد در حد عالی / دادن مرخصی خوب / کلاس و رژه در حد معقول / دژبانی عالی و ...........
من خودم هنگ 2 هستم و هنگ 2 بهتر از هنگ 1 هست .... شاید خودم افسز آموزش بشم دوره دیگه ! سعی کنید اصلا غیبت نخورید یا همون نحس ! از الان پاهاتون رو برای پوشیدن پوتین و رژه رفتن آماده کنید با ورزشهای پا ... 10 روز اول پوتین سرطان پا هست ! تقریبا بلا استثناء تول و زخم میشه پس از الان پوتین بپوشید تا عادت کنید .
در مورد غذا باید بگم قرمه سبزی و قیمه خوبه و مرغ یکم اذیت میکنه چون هر 8 نفر یک عدد مرغ میدن ! جمعه ها هم سبزی پلو با تن ماهی و ماست ..... شبها لوبیا / عدسی . غذا در کل خوبه . خلاصه دنبال معاف از رزم هم نباشید چون فقط خودتون رو ضایع میکنید !
باز سوالی هست در خدمتم :happy: