gheymeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,013
- لایکها
- 70
شناسنامه یا کارت ملی
پس روز اعزام باید با یک دست لباس بیخود و برگه اعزام بریم **** وظیفه ؛ چیز دیگری لازم نیست همراه داشته باشیم . درست گفتم ؟
البته ساک وسایلت یادت نره![]()
خوردنی هم ببر مثل خرما خشک لازمت میشهپس روز اعزام باید با یک دست لباس بیخود و برگه اعزام بریم **** وظیفه ؛ چیز دیگری لازم نیست همراه داشته باشیم . درست گفتم ؟
پس روز اعزام باید با یک دست لباس بیخود و برگه اعزام بریم **** وظیفه ؛ چیز دیگری لازم نیست همراه داشته باشیم . درست گفتم ؟
مگه خودشون ساک نمی دهند ؟؟
قرص مثل استامینوفن و ویتامین ببریم گیر نمی دهند ؟؟
یه مدل ساعت مچی هست که mp3player هم هست،اگه ساعت مچی میشه برد اونو هم میشه برد! پس مشکل mp3player حللللللللللللللله دیگه![]()
6 ـ سيستم اطلاعرساني
با استفاده از امكانات اين سيستم مشمولان ميتوانند در هرنقطهاي از كشور پس از تماس تلفني با شماره هاي سيستم گويا كه در برگههاي اعزام به خدمت ذكر شده است و وارد كردن كد ملي خود در جريان اقدامات انجام شده در پرونده خود قرار گيرند و نيز امكاناتي از قبيل راهنمايي گوياي رايانهاي، امكان ثبت تغييرات احتمالي در وضعيت مشمول از قبيل آدرس نيز اخذ آخرين وضعيت مشمول به صورت دورنگار در اين سيستم پيشبيني شده و وجود دارد.
این جواب دفترچه من چرا نمیاد؟ 2 - 3 هفته میشه پست کردم...!!!![]()
بیخیال بابا! 40 روز!!!بعد از 40 روز اگر به دستات نرسید با شماره تلفنهایی که پشت دفترچه **** وظیفه آمده است تماس بگیر.
اونجا یهو دیدی صمیم ترین دوستت زیرابتو زدیه مدل ساعت مچی هست که mp3player هم هست،اگه ساعت مچی میشه برد اونو هم میشه برد! پس مشکل mp3player حللللللللللللللله دیگه![]()
عجله نکنید ؛ فرقی نمی کنهبیخیال بابا! 40 روز!!!
من غایبم! باید زود بیاد که!!!
چه مسخره!!!